Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 5.12.2008 14:22:04
|
|
|
|
pf
|
Meni pa nekak ne znese priti do Mullerja, ker še papcama na dve uri in preden pridem v Maribor, pa voziček ven, pa noter in do trgovine in nositi ko mula nazaj do avta. Bi pa šla, ker mi je dosti bolj všeč Muller kot DM. Pred porodniško, ko sem še bila vsak dan v službi v MB sem pa večkrat skočila kar med malico, mi je ravno zneslo. Sedaj so mi pa še delovno mesto prestavili, tako da niti to ne bo več možno v tako kratkem času.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 5.12.2008 14:39:39
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Punce kaj kuhate dobrega? dunajske,vloženo papriko,pa široke rezance(ne se vstrašit kombinacije )
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 5.12.2008 14:54:54
|
|
|
|
emi*
|
Ola! O prav sem vesela,da smo šli včeraj po nakupih.Tako vreme je danes da pada že cel dan. Groza!Nič jaz pa delam musako,Ines pa že spet spi.Vedno ko je tako vreme je mir.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 5.12.2008 15:07:04
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: emi* Tako vreme je danes da pada že cel dan. Groza! ja smotano vreme.Me smo sicer bile na sprehodu,ker sem morala na pošto it nekaj še plačat.Jaz se tak rada v dežju šetam brez marele seveda,Aneja prav tako, mala pa tak uživa,samo da jo vozimo,pa če bi sekire padale
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 5.12.2008 15:13:01
|
|
|
|
emi*
|
Aham katera gre danes na sejem v Celje??
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 5.12.2008 15:17:16
|
|
|
|
emi*
|
Še en vic na hitro: Potniki čakajo,da letalo vzleti.Prvo pride pilot s črnimi očali in s psom.Potniki tiho in začudeno gledajo.Čez par sekund pride kopilot s črnimi očali in s psom.Potniki so spet začudeni.Pripravljajo se na vzlet,zaženejo motorje in letalo se premakne.Potniki so tiho.Bližajo se močvirju ampak potniki so še vedno tiho.Močvirje je vse bližje in bližje a potniki vztrajajo.Že so čisto blizu in potniki začnejo kričat:"AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!"Letalo vzleti in reče kopilot pilotu;"Če bodo drugič potniki tiho bomo šli v k....!!!" (mogoče ste ga že slišale)
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 5.12.2008 15:44:36
|
|
|
|
Lara Croft
|
No,ko smo že pri pamperskah,sem zadnjič morala kupit v Šparu Šparovih še nisem probala, ma pamperske z merkatorja so tudi za en drek.... Lara danes ni še spala.... đizus no... a nej grem malo na dež al kaj? ufaaa
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 5.12.2008 16:58:12
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Lara danes ni še spala.... đizus no... a nej grem malo na dež al kaj? ufaaa bo treba
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 5.12.2008 17:01:21
|
|
|
|
gloria
|
....sam na hiterco da vas pozdravim in se pohvalim da se je končno zgodilo da mi Nik po dnevi spi več kot dve urci..... ... pa,pa
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 5.12.2008 18:02:26
|
|
|
|
meta21
|
Ojla! Sem za hip skočila v civilizacijo, da se malo javim . Sem misnla da boste že na 2. delu... Midva z Lovrom uživava, babice in tete naju razvajajo, naju pa to sploh ne moti (če ne pametujejo,seveda ). Tolk, za zdaj... Se tipkamo v ponedeljek
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 5.12.2008 18:05:24
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: pf Punce kaj kuhate dobrega? mi bomo danes jedli ribe, pa krompirjevo solato....... so si moški tak zaželeli mi tud...si je tašča domislila
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 5.12.2008 18:11:37
|
|
|
|
lana17
|
midva sva pa danes dve uri na balkonu bla, je mali spal, jaz pa zmzovala, pol me je pa že tolk zebel, da sem se ustrašla, da malega tud, sem ga pa kr iz vozočka vzela...itak, da je bil čist topel...sam zbudila sem ga...naš tud ne spi popoldan več kot pol ure v eni rudni...mogoče ga bi blo pa res treba dat spat v zibelko
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 5.12.2008 18:14:26
|
|
|
|
Lara Croft
|
Tolk, za zdaj... Se tipkamo v ponedeljek Pridi hmali.... mi je dolgcajt zvečer... hihihi
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 5.12.2008 18:15:53
|
|
|
|
Lara Croft
|
naš tud ne spi popoldan več kot pol ure v eni rudni...mogoče ga bi blo pa res treba dat spat v zibelko No evo... Lara pa zdej že skoraj dve uri spi.... na kavču zraven mene.... v zibki pa se je po dveh minutah zbudila...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 5.12.2008 18:17:54
|
|
|
|
Lara Croft
|
Kupujem rabljen vrtiljak... ima katera morda dva ali tri in bi kej prodala? Sej veste... enaka darila...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 5.12.2008 18:40:36
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Kupujem rabljen vrtiljak... ima katera morda dva ali tri in bi kej prodala? Sej veste... enaka darila... tile ne bodo rabljeni
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 5.12.2008 22:11:28
|
|
|
|
amor real
|
ĆIV! en velik za vse vas, zadnje čase sploh nimam časa za nič. Tomaž je začel sicer ponoči še kar spati, čez dan pa ne spi skoraj nič, lahko rečem, da bolj drema kot kaj drugega. Zadnje dni malček spremljam koliko količine mleka poje Sva na AM in baje je formula naj bi pojedel nekje od 100 - 120 ml na kg telesne teže Na prvi posvetovalnici (star 1 mesec) je pridobil 1110 g, na drugi (star 2 meseca) pa 700g . Opažam, da mi ne poje vsak dan toliko kot bi moral, recimo danes je do sedaj pojedel le 440 ml (moral pa bi vsaj 580 ml, ker ima 5850 g), včeraj je pojedel 610 ml, pa predvčerajšnjim 640 ml, še dan prej 540 ml Saj vem, da kompliciram, ampak toliko let sva čakala tega najinega sončka, da mi je sedaj za vsako figo strah zanj Koliko pojejo vaši na dan in koliko pridobivajo mesečno cca. na teži oz. koliko so pridobili do sedaj? prooosim, potolažite me malček
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 5.12.2008 22:13:23
|
|
|
|
amor real
|
aja, pa še nekaj, kaj moram čakati, da bo star točno 3 mesece, da zamenjam cucelj Se mi zdi, da mu tisti za novorojenčke nekam prepočasi teče in rata živčen in jokav, ko vleče
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 5.12.2008 22:37:56
|
|
|
|
gold fish
|
Amor real - če se je zredil 700g to ni tako malo...... naš se je iz 2 na 3 mesec zredil cca 900g... ...na našem AM je formula 150-170 ml na kg telesne teže..... naš sigurno ne poje toliko..... poje max 130ml....je pa čez dan ne nekje 3 ure, če spi ga pustim in je potem, ko se zbudi......... Enkrat poje več, drugič manj......ko potisne cucelj iz ust je najino hranjenje končano...nikoli ga ne silim... če bi bil lačen, bi jokal..... Če te je strah, da ima premalo mu malo spremljaj mečavo na glavi...če je fejst udrta..je to lahko znak, da mu nekaj manjka...... jedača, pijača (čaj).. ...tud mi smo našega pikeca dolgo čakali in morali marsikaj skozi dati, da smo ga dobili....in tudi jaz sem bila (sem še) vsa panična, če kaj ni tak kot bi naj bilo po knjigi....ampak počasi se umiriš.... Glede cuclja.... naš je na Nuku..in ima sedaj M..srednji cucelj za mleko....se je ful mučil zraven, pa sma luknjo povečala.... Če vidiš, da rabi večjo luknjo, mu jo daj..mogoče zato spije manj, ker se ful namuči zraven...vsaj tak je bilo pri mojemu...se mu več ni dalo..neki ekstra jedec pa itak ni ... .. tiste številke(črke) oz. meseci so samo okvirji....znotraj teh okvirjev so seveda odstopanja.... isto pri igračah...en doseže ta nivo prej drugi kasneje.... ...ne se obremenjevat s tem...raje uživaj ob svojem ...
< Sporočilo je popravil gold fish -- 5.12.2008 22:52:43 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 5.12.2008 22:42:36
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: amor real aja, pa še nekaj, kaj moram čakati, da bo star točno 3 mesece, da zamenjam cucelj Se mi zdi, da mu tisti za novorojenčke nekam prepočasi teče in rata živčen in jokav, ko vleče ma ne,ti kar manjaj.Dalaj po občutku,kakor ti misliš da je najboljše za tvojega
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 5.12.2008 22:46:40
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: amor real Koliko pojejo vaši na dan in koliko pridobivajo mesečno cca. na teži oz. koliko so pridobili do sedaj? prooosim, potolažite me malček meni je blo rečeno,da samo prvi mesec grejo tako naglo na kilaži gor.Naslednje mesece pa manj. Nič se ne sekiraj,otrok bo itak jedel kolikor bo hotel in kolikor rabi. Jaz npr.pri naši nikoli ne vem koliko poje,če kaže znake lakote pač je,drugače pa ne in niti nikoli ni jedla ob določenih urah in točno določeno količino morala pojest.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 5.12.2008 22:56:05
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana17 IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Kupujem rabljen vrtiljak... ima katera morda dva ali tri in bi kej prodala? Sej veste... enaka darila... tile ne bodo rabljeni sicer imamo 2...enga, ko špila v spalnici na kinderpetu...enega original pa na prenosni postelji... ..tu žal ni nič za prodat...vsaj zdaj še ne .. ...je pa naš pikec danes od Miklavža dobil igračo od fisher price...., ki jo seveda že ima.... to... http://www.getprice.com.au/FISHER-PRICE-FUN-MUSICAL-TEETHER-KEYS-Gpnc_365--33770938.htm# če jo ma katera namen kupit, ji dam ceneje .. miklavž tak ne bo vedel, da je nima več...ker eno bo vedno tam videl...tisti ta drugi bodo pa tud mislili, da je to tista, ki so jo oni prinesli
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 5.12.2008 22:58:49
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: amor real Koliko pojejo vaši na dan in koliko pridobivajo mesečno cca. na teži oz. koliko so pridobili do sedaj? prooosim, potolažite me malček meni je blo rečeno,da samo prvi mesec grejo tako naglo na kilaži gor.Naslednje mesece pa manj. Nič se ne sekiraj,otrok bo itak jedel kolikor bo hotel in kolikor rabi. Jaz npr.pri naši nikoli ne vem koliko poje,če kaže znake lakote pač je,drugače pa ne in niti nikoli ni jedla ob določenih urah in točno določeno količino morala pojest. točno tak...saj naši niso roboti, ki morajo jesti, spati, kakati, ..... in še marsikaj na točno določeno uro in se obnašati tak kak v knjigi piše .....
< Sporočilo je popravil gold fish -- 5.12.2008 22:59:12 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 5.12.2008 23:19:14
|
|
|
|
Lara Croft
|
Ojla... ma jst ti ne vem nič točno povedat.... ne glede teže, niti glede cuclja... Ma 700 g se mi ne zdi premalo.... Sej bo vse OK, dej.... pa tudi če ne bo glih debeluško... Mi pa imamo problem, ker Lara zvečer ne more zaspat... no sej čez dan je tudi kriza, ma zvečer pa še bolj.... zaspi, se začne jokat... spet zaspi.. pa joče... in tko zdej že od 9.30.... zdej je še polila in se je čist prebudila.... jst bom popizdla...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 5.12.2008 23:22:19
|
|
|
|
amor real
|
RIBICA, se strinajm s teboj, ampak, saj veš.... LARA, moj mož našega nosi že od 18,30, noče jest, ker ne je čim zadrema se zbudi itd...... Boooo, bomo vidli kakšna bo ta noč????
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?