|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!!
4.12.2008 23:13:02   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Naša piška se pa po novem prdci zbujajo zvečer... ne vem, kaj se to pravi... Včeraj se je zbudila ob 23h in ni pol zaspala do 1h.... in zdej je žđe skoraj uro spala in ima spet probleme... jo ati nosi po stanovanju... juhuhu.. Vsaj stušat sem se utegnila....
Ne vem, kaj ima zdej te probleme...

naša tu,jo nonstop matra.Zdaj jo zvija že od devetihuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 4801
4.12.2008 23:13:09   
lana17
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

si že spekla torto?

Ne še...16. bo...  Ti se moraš pa res bremzat pri hrani... user posted image

Ma jst bi tudi rada vedla, kaj je to, kar Laro tko napenja....

ma, me skrbi, da zarad tega ne kaka, že cel dan prdi, pa vidim da ga neki matra.

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

Neposredna povezava do sporočila: 4802
4.12.2008 23:14:28   
lana17
grem spat, da ne bom jutri k zombi.

nočko in miren spanec

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 4803
4.12.2008 23:17:21   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: lana17

nočko in miren spanec

lepo spiuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 4804
5.12.2008 8:15:09   
*bubi*
Dobro jutro! user posted image

Glede tega zvijanja zvečer in prdenja - bubika se tudi včasih zbudi zaradi tega, pa je samo na AM. Tako da sploh ni nujno, da je vaša hrana (in dojenje) kriva. user posted image  pač zvija, to je to user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4805
5.12.2008 9:55:38   
Lara Croft
Dobro jutro! user posted image

Včeraj sva Laro še nekaj časa cincala po rokah... je zaspala, ko sva jo pa dala dol, se pa zbudi... pa sva se odločla, da jo pustiva v zibki, tudi če se pritožuje, dokler se ne začne jokat..... aleluja.... neki cajta se je bunla in njurla.. sem bla zraven in ji roko držala na glavici.. in je ZASPALA..... yihaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....

Madona, je taka ku midva.... zvečer ne zaspat... zjutraj pa ne vstat.... ob 9ih sem začela rovarit po njeni sobici, sem jo obrnila na hrbet..... pol sem šla v kopalnico, pridem nazaj, ona pa se lepo meni s svojo kačo.... user posted image Joj, boga moja joška... user posted image

Danes je pa dež.... ah, bomo že.... user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4806
5.12.2008 10:22:19   
petra1978
Dobro jutro!

Ste toliko natipkale, da vas sploh ne folgam brat. Mi smo pa bili včeraj v Ljubljani, je user posted image  imel podelitev diplome. Me je bilo kar malo strah, kako bo Gal tako dolgo v avtu, pa sploh ni bil noben problem.

Mi pa zdaj uvajamo nov način spanja čez dan in to je v svoji posteljici v spalnici. Ker prej je vedno spal zraven mene v dnevni sobi in se že čez 5 minut zbudil. Zdaj pa sem ga začela dajat v spalnico in spi po pol ure. Sicer ni dosti, malo boljše pa je. Tisti pravi spanec pa je čez dan itak v vozičku, samo če pa zunaj ful lije, pa jaz tudi ne grem na sprehod za tri ure.

Glede prdenja in zvijanja pa našega non stop. Včeraj na podelitvi diplome so se vsi smejali, kako je prdel.

Zdaj pa počasi grem, imamo 2. posvetovalnico. Upam, da ne bomo spet kregani, da se je Gal preveč zredil.

Pa je le prišel - najin sonček Gal :)

Neposredna povezava do sporočila: 4807
5.12.2008 10:33:33   
arabela*
dobro jutrouser posted image

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 4808
5.12.2008 10:37:50   
gold fish
tudi od mene dobro jutrouser posted image ....

pridem pol, ker zdaj dobim obisk

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4809
5.12.2008 11:17:09   
Lara Croft
Glede prdenja in zvijanja pa našega non stop. Včeraj na podelitvi diplome so se vsi smejali, kako je prdel.

Haha... sem se narežala... user posted image

Sem včeraj govorila po telefonu z eno firmo, Laro pa v rokah držala... sem se pripravla, kaj bom rekla, če bi se slučanjo zaslišalo prdenje.... hahaha

Bravo možeku za diplomo... user posted image user posted image user posted image

Me je bilo kar malo strah, kako bo Gal tako dolgo v avtu, pa sploh ni bil noben problem.

Midve sva bli najdalj do Udin.... Ma zdej sem zorganiziram tako, da gremo, ko ima za spat... in nazaj tudi... tku da več ali manj ni problema...

< Sporočilo je popravil Lara Croft -- 5.12.2008 11:19:13 >

Neposredna povezava do sporočila: 4810
5.12.2008 11:36:59   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978

Mi pa zdaj uvajamo nov način spanja čez dan in to je v svoji posteljici v spalnici. Ker prej je vedno spal zraven mene v dnevni sobi in se že čez 5 minut zbudil. Zdaj pa sem ga začela dajat v spalnico in spi po pol ure. Sicer ni dosti, malo boljše pa je.

Jaz sem jo tudi za tisto pravo dnevno spanje začela dajat v spalnico. Je malo hladneje in mirneje.... tak da zdaj spi 2 uri skupaj namesto pol ure user posted image user posted image user posted image  Res, počasi se nam že kaže tisti pravi ritem spanje/budnost.

Midve sva imeli UZ kolkov in sem kar malo user posted image  Saj je vse OK, ampak je rekel, da moram široko povijat in kontrola čez 6-8 tednov. Ampak tisot prav široko - 3 tetra plenice bi naj not dala user posted image   Na izvidu piše 1A, tako je bilo že v porodnišnici, samo baje še vseeno niso čisto dobri.

Meni ni več nič jasno, bubi v porodnišnici sploh ni imel kontrole, potem je imel pri treh mesecih 1B, ampak nikoli ni bilo treba široko povijat. Še kregana sem bilauser posted image  Joj, te doktrine user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4811
5.12.2008 11:37:16   
pf
Jutro babike. Naša pa zadnje čase tak je, da user posted image . Na dve uri, pa zaspi zraven, podere kupčka, se predrami in spet je, podere kupčka, se pokaka. Cel lubi dan isto. Zdaj se je dve noči zbudila ob dvanajstih ponoči že prvič in mi ni jasno najbolj zakaj. user posted image No glede na to, da ga je pičla že do dveh, treh do prvega hranjenja. Eh bomo že porihtali. Samo spala bi zadnje čase. Me zanima kako bo spala kaj danes pri mojih starših, ko midva greva. Upam, da bo vse ok in da ne bo galame.

Neposredna povezava do sporočila: 4812
5.12.2008 11:37:36   
*bubi*
pa bravo možeku za diplomo, petra user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4813
5.12.2008 11:38:40   
*bubi*
tak, jaz sem na hitro dala kuhat, potem pa bova šibnili na eno user posted image user posted image

Če mi zdaj ne zaspi v ležalniku user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4814
5.12.2008 11:43:38   
pf
Bubi tole s širokim povijanjem je pa res zanimivo. Naša je imela 1 B in nimamo priporočenega širokega povijanja. No prva dva meseca in pol sem ji jaz dajala še tetra navrh pamperske in pa povijalno navrh, zdaj ji pa dam tu in tam, pa čeprav mi je bilo rečeno, da bo samo pampers dovolj. Me res zanima kaj bodo nama rekli, imava 15.12. UZ kolkov. A to potem moraš dati tri tetra in še povijalno navrh. Boga bubika. Dobro, da vsaj poletje ni, da ji ne bo vroče.
Drugače tudi jaz dajem user posted image že dobra dva meseca spat v spalnico v njeno posteljico, ker v dnevnem prostoru se ne more naspati, niti umiriti, ker se skozi nekaj dogaja. Je pa res, da pustim vrata od spalnice odprta, tako da sliši radio, v kopalnici pralni stroj, pogovarjamo se normalno. Če se naša ne naspi lepo čez dan je bolj sitna potem pozno popoldne in zvečer, zato mi pridno spančkamo čez dan in zaradi tega nič manj ponoči.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4815
5.12.2008 12:05:08   
pf
Punce kaj kuhate dobrega?

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4816
5.12.2008 12:17:40   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: pf

Bom naredila riž in čikna sem kupla v Šparu že narejenega...

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4817
5.12.2008 13:08:46   
gold fish

mi bomo danes jedli ribe, pa krompirjevo solato....... so si moški tak zaželeliuser posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4818
5.12.2008 13:09:48   
gold fish
pf - uživajta danes z user posted image   na koncertu......

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 4819
5.12.2008 13:29:52   
gold fish
babike.....ma katera kako idejo kaj kupiti smrklji  za 17 r.d.?  user posted image    

Neposredna povezava do sporočila: 4820
5.12.2008 13:44:03   
arabela*
me pa smo se lepo po dežju sprehajale.Kak je pasalo.Še hvalabogu,da nismo šle z avtom kam,ker je celo mesto zaštekalo in nebi nikamor prišleuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4821
5.12.2008 13:47:31   
arabela*
bubi,probaj jo čez noč povijat v tri plenice.saj to ni široko,pri širokem so tri plenice plus zmajček.
Jaz bi pa našo še kar,se mi zdi,da je nič ni skupaj,ko ima samo pamperskouser posted image .
No,ko smo že pri pamperskah,sem zadnjič morala kupit v Šparu te polske.Jaoo katastrofa in nenormalna razlika med müllerjevimi.Mala je vsako jutro mokra skoziuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4822
5.12.2008 13:48:24   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

babike.....ma katera kako idejo kaj kupiti smrklji  za 17 r.d.?  user posted image    

Jaz osebno bi ji sigurno kak bom dala,da si pol sama kaka oblačila kupi.Zdaj odvisno kak tip dekleta jeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4823
5.12.2008 13:58:25   
pf
Gold fish tudi jaz upam da bo fajn in da ne bom cel čas na bavca študirala. Tudi jaz mislim isto kot Saraya, bon ji daj npr. H&M, C&A ali New yorker, Europark in nimaš kaj zgrešiti, ker bo sigurno vesela. Res so te polske pamperske za bolj čez dan, ker so slabše kvalitete. Jaz sem jih včeraj kupila v Leclercu.  Sem pa zadnjič kupila baby fit v BC in Sparu pa so bile made in germany. Te imam pa za ponoči. 

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4824
5.12.2008 14:09:26   
arabela*

Res so te polske pamperske za bolj čez dan, ker so slabše kvalitete. Jaz sem jih včeraj kupila v Leclercu.  Sem pa zadnjič kupila baby fit v BC in Sparu pa so bile made in germany. Te imam pa za ponoči. 

jaz jih drugače vzamem v Müllerju in to new baby,ker so mi najboljše.Pa tak fajn mehkeuser posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?