Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 4.12.2008 23:13:02
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Naša piška se pa po novem prdci zbujajo zvečer... ne vem, kaj se to pravi... Včeraj se je zbudila ob 23h in ni pol zaspala do 1h.... in zdej je žđe skoraj uro spala in ima spet probleme... jo ati nosi po stanovanju... juhuhu.. Vsaj stušat sem se utegnila.... Ne vem, kaj ima zdej te probleme... naša tu,jo nonstop matra.Zdaj jo zvija že od devetih
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 4.12.2008 23:13:09
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft si že spekla torto? Ne še...16. bo... Ti se moraš pa res bremzat pri hrani... Ma jst bi tudi rada vedla, kaj je to, kar Laro tko napenja.... ma, me skrbi, da zarad tega ne kaka, že cel dan prdi, pa vidim da ga neki matra.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 4.12.2008 23:14:28
|
|
|
|
lana17
|
grem spat, da ne bom jutri k zombi. nočko in miren spanec
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 4.12.2008 23:17:21
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana17 nočko in miren spanec lepo spi
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 5.12.2008 8:15:09
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro! Glede tega zvijanja zvečer in prdenja - bubika se tudi včasih zbudi zaradi tega, pa je samo na AM. Tako da sploh ni nujno, da je vaša hrana (in dojenje) kriva. pač zvija, to je to
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 5.12.2008 9:55:38
|
|
|
|
Lara Croft
|
Dobro jutro! Včeraj sva Laro še nekaj časa cincala po rokah... je zaspala, ko sva jo pa dala dol, se pa zbudi... pa sva se odločla, da jo pustiva v zibki, tudi če se pritožuje, dokler se ne začne jokat..... aleluja.... neki cajta se je bunla in njurla.. sem bla zraven in ji roko držala na glavici.. in je ZASPALA..... yihaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... Madona, je taka ku midva.... zvečer ne zaspat... zjutraj pa ne vstat.... ob 9ih sem začela rovarit po njeni sobici, sem jo obrnila na hrbet..... pol sem šla v kopalnico, pridem nazaj, ona pa se lepo meni s svojo kačo.... Joj, boga moja joška... Danes je pa dež.... ah, bomo že....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 5.12.2008 10:22:19
|
|
|
|
petra1978
|
Dobro jutro! Ste toliko natipkale, da vas sploh ne folgam brat. Mi smo pa bili včeraj v Ljubljani, je imel podelitev diplome. Me je bilo kar malo strah, kako bo Gal tako dolgo v avtu, pa sploh ni bil noben problem. Mi pa zdaj uvajamo nov način spanja čez dan in to je v svoji posteljici v spalnici. Ker prej je vedno spal zraven mene v dnevni sobi in se že čez 5 minut zbudil. Zdaj pa sem ga začela dajat v spalnico in spi po pol ure. Sicer ni dosti, malo boljše pa je. Tisti pravi spanec pa je čez dan itak v vozičku, samo če pa zunaj ful lije, pa jaz tudi ne grem na sprehod za tri ure. Glede prdenja in zvijanja pa našega non stop. Včeraj na podelitvi diplome so se vsi smejali, kako je prdel. Zdaj pa počasi grem, imamo 2. posvetovalnico. Upam, da ne bomo spet kregani, da se je Gal preveč zredil.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 5.12.2008 10:33:33
|
|
|
|
arabela*
|
dobro jutro
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 5.12.2008 10:37:50
|
|
|
|
gold fish
|
tudi od mene dobro jutro .... pridem pol, ker zdaj dobim obisk
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 5.12.2008 11:17:09
|
|
|
|
Lara Croft
|
Glede prdenja in zvijanja pa našega non stop. Včeraj na podelitvi diplome so se vsi smejali, kako je prdel. Haha... sem se narežala... Sem včeraj govorila po telefonu z eno firmo, Laro pa v rokah držala... sem se pripravla, kaj bom rekla, če bi se slučanjo zaslišalo prdenje.... hahaha Bravo možeku za diplomo... Me je bilo kar malo strah, kako bo Gal tako dolgo v avtu, pa sploh ni bil noben problem. Midve sva bli najdalj do Udin.... Ma zdej sem zorganiziram tako, da gremo, ko ima za spat... in nazaj tudi... tku da več ali manj ni problema...
< Sporočilo je popravil Lara Croft -- 5.12.2008 11:19:13 >
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 5.12.2008 11:36:59
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Mi pa zdaj uvajamo nov način spanja čez dan in to je v svoji posteljici v spalnici. Ker prej je vedno spal zraven mene v dnevni sobi in se že čez 5 minut zbudil. Zdaj pa sem ga začela dajat v spalnico in spi po pol ure. Sicer ni dosti, malo boljše pa je. Jaz sem jo tudi za tisto pravo dnevno spanje začela dajat v spalnico. Je malo hladneje in mirneje.... tak da zdaj spi 2 uri skupaj namesto pol ure Res, počasi se nam že kaže tisti pravi ritem spanje/budnost. Midve sva imeli UZ kolkov in sem kar malo Saj je vse OK, ampak je rekel, da moram široko povijat in kontrola čez 6-8 tednov. Ampak tisot prav široko - 3 tetra plenice bi naj not dala Na izvidu piše 1A, tako je bilo že v porodnišnici, samo baje še vseeno niso čisto dobri. Meni ni več nič jasno, bubi v porodnišnici sploh ni imel kontrole, potem je imel pri treh mesecih 1B, ampak nikoli ni bilo treba široko povijat. Še kregana sem bila Joj, te doktrine
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 5.12.2008 11:37:16
|
|
|
|
pf
|
Jutro babike. Naša pa zadnje čase tak je, da . Na dve uri, pa zaspi zraven, podere kupčka, se predrami in spet je, podere kupčka, se pokaka. Cel lubi dan isto. Zdaj se je dve noči zbudila ob dvanajstih ponoči že prvič in mi ni jasno najbolj zakaj. No glede na to, da ga je pičla že do dveh, treh do prvega hranjenja. Eh bomo že porihtali. Samo spala bi zadnje čase. Me zanima kako bo spala kaj danes pri mojih starših, ko midva greva. Upam, da bo vse ok in da ne bo galame.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 5.12.2008 11:37:36
|
|
|
|
*bubi*
|
pa bravo možeku za diplomo, petra
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 5.12.2008 11:38:40
|
|
|
|
*bubi*
|
tak, jaz sem na hitro dala kuhat, potem pa bova šibnili na eno Če mi zdaj ne zaspi v ležalniku
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 5.12.2008 11:43:38
|
|
|
|
pf
|
Bubi tole s širokim povijanjem je pa res zanimivo. Naša je imela 1 B in nimamo priporočenega širokega povijanja. No prva dva meseca in pol sem ji jaz dajala še tetra navrh pamperske in pa povijalno navrh, zdaj ji pa dam tu in tam, pa čeprav mi je bilo rečeno, da bo samo pampers dovolj. Me res zanima kaj bodo nama rekli, imava 15.12. UZ kolkov. A to potem moraš dati tri tetra in še povijalno navrh. Boga bubika. Dobro, da vsaj poletje ni, da ji ne bo vroče. Drugače tudi jaz dajem že dobra dva meseca spat v spalnico v njeno posteljico, ker v dnevnem prostoru se ne more naspati, niti umiriti, ker se skozi nekaj dogaja. Je pa res, da pustim vrata od spalnice odprta, tako da sliši radio, v kopalnici pralni stroj, pogovarjamo se normalno. Če se naša ne naspi lepo čez dan je bolj sitna potem pozno popoldne in zvečer, zato mi pridno spančkamo čez dan in zaradi tega nič manj ponoči.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 5.12.2008 12:05:08
|
|
|
|
pf
|
Punce kaj kuhate dobrega?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 5.12.2008 12:17:40
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Punce kaj kuhate dobrega? Bom naredila riž in čikna sem kupla v Šparu že narejenega...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 5.12.2008 13:08:46
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Punce kaj kuhate dobrega? mi bomo danes jedli ribe, pa krompirjevo solato....... so si moški tak zaželeli
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 5.12.2008 13:09:48
|
|
|
|
gold fish
|
pf - uživajta danes z na koncertu......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 5.12.2008 13:29:52
|
|
|
|
gold fish
|
babike.....ma katera kako idejo kaj kupiti smrklji za 17 r.d.?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 5.12.2008 13:44:03
|
|
|
|
arabela*
|
me pa smo se lepo po dežju sprehajale.Kak je pasalo.Še hvalabogu,da nismo šle z avtom kam,ker je celo mesto zaštekalo in nebi nikamor prišle
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 5.12.2008 13:47:31
|
|
|
|
arabela*
|
bubi,probaj jo čez noč povijat v tri plenice.saj to ni široko,pri širokem so tri plenice plus zmajček. Jaz bi pa našo še kar,se mi zdi,da je nič ni skupaj,ko ima samo pampersko . No,ko smo že pri pamperskah,sem zadnjič morala kupit v Šparu te polske.Jaoo katastrofa in nenormalna razlika med müllerjevimi.Mala je vsako jutro mokra skozi
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 5.12.2008 13:48:24
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish babike.....ma katera kako idejo kaj kupiti smrklji za 17 r.d.? Jaz osebno bi ji sigurno kak bom dala,da si pol sama kaka oblačila kupi.Zdaj odvisno kak tip dekleta je
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 5.12.2008 13:58:25
|
|
|
|
pf
|
Gold fish tudi jaz upam da bo fajn in da ne bom cel čas na bavca študirala. Tudi jaz mislim isto kot Saraya, bon ji daj npr. H&M, C&A ali New yorker, Europark in nimaš kaj zgrešiti, ker bo sigurno vesela. Res so te polske pamperske za bolj čez dan, ker so slabše kvalitete. Jaz sem jih včeraj kupila v Leclercu. Sem pa zadnjič kupila baby fit v BC in Sparu pa so bile made in germany. Te imam pa za ponoči.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 5.12.2008 14:09:26
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Res so te polske pamperske za bolj čez dan, ker so slabše kvalitete. Jaz sem jih včeraj kupila v Leclercu. Sem pa zadnjič kupila baby fit v BC in Sparu pa so bile made in germany. Te imam pa za ponoči. jaz jih drugače vzamem v Müllerju in to new baby,ker so mi najboljše.Pa tak fajn mehke
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?