rovar_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: karamela6 IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška IZVIRNO SPOROČILO: Almera Meni je pa Milklavž nov računalnik prinesel Zdaj bom pa cel večer stavri prenašala in programčke downloadala. midva se pa nisva obdarovala...sej ni čudno da ni vzdušja Midva tud ne. Sva se povrh vsega še spičila, sicer čist mal, pa vseeno, vzdušje, že tko ne enkratno, še bolj poslabšala. On je trenutno s prijatelji gasilci, jaz pa sama doma. Sem se tarpi.zdila, poklicala kolegico in jo naštimala, da pride po službi, ob 22h pome, pa greva na enga kuhanga. Mojemu pa zabičala, da bo do takrat doma. Tko, da ne bom zmer sama ob petkih zvečer! evo, še mene osamljeno dušo. Moj je šel s kolegi "kao nekaj pojest". A me kliče malo prej, če se ga bojo "slučajno napili", da bi mogoče raje pri kolegu prespal. Vprašanje kdaj bo sploh jutri domov prilezo. Sem tak tečna, da groza. Pa ne zato, ker je on zunaj, ampak zato, ker sma se še pogovarjala, pa mu jaz rečem, ziher bote pili, pa on meni - ne ne, jaz nebom, gremo samo jest. Pa sem tak vedla kolk je ura Da pa še ne pride danes domov, ampak jutri - in kolko ga poznam bo tam spal ko ubit in vprašanje kdaj bo prišo.. Pa cel teden se veselim, da bomo jutri končno skupaj, ko je slučajno fraj, a ga tak ne bo pol dneva Mater sem jezna..in žalostna..in tečna..