|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke '08 V. del
5.12.2008 22:03:55   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

jaz sem zadnjič šla sama v trgovino (brez male) in stojim pred policami in gonim voziček naprej nazaj..ko da bi hotla hrano uspavatuser posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 201
   [Brisano sporočilo]
5.12.2008 22:04:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 202
   [Brisano sporočilo]
5.12.2008 22:04:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu glugluglu)
  Neposredna povezava do sporočila: 203
   [Brisano sporočilo]
5.12.2008 22:04:49   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 204
5.12.2008 22:06:02   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: flower

IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

IZVIRNO SPOROČILO: lunica24

ja about that.. sem gledla prej trenja user posted image user posted image ko je oče razlagal, da sta kolebala med desno in levo in se odločila za desno, ker sta prišparala pol ure... če bi se za levo, bi otrok še živel. user posted image

jaz nisem gledala, kaj je to bilo, desno , levo - stran ali kaj, bližnjica, je bila nesreča?

kolebala sta meb LJ in MB

ma groza

Neposredna povezava do sporočila: 205
5.12.2008 22:07:41   
Anonimen
no ko že mamo smešne teme... pa naj še jst eno čist out povem..
ok... trenutek resnice user posted image

enkrat smo meli v OŠ temo o denarju. tovaršica je naročila naj vsak vstane in pove, za kaj bi porabil veliko vsoto denarja. vsi so bluzili o : igračah, potovanjih (ok kam bi sploh 10 letn mulc šel), gameboyih, blablala, ena čist pred mano je pa rekla: družini bi kupla hišo. ker sem bla jst že takrat mozak na dveh nogah, sem vidla pogled tovaršice ob tej izjavi in sem si pogruntala, da ji je všeč, da končno edn ne misli sam nase. in ker sem bla tik za njo na vrsto, sem si uspela namislit sam, da bi denar dala mamici. tovaršica pa: ja kaj pa bi kupila mamici? e brate, tu pa je časa zmanjkalo, pa sem ustrelila : korenček. user posted image valda cel razred v smeh, tovaršica pa mi da še eno možnost: kako, zakaj pa korenček. in jaz nardim tako žalostno faco in rečem: zato da bi moja mami spet lahko vidla. takrat smo dobli predavanje, kako lepo, da skrbim za njo, da sem ena redkih, ki ne mislim nase, ampak na mamičin vid... naj povem, da moja mama še danes odlično vidi, kot je tudi takrat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 206
5.12.2008 22:07:56   
rovar_ka
Levinja - iii, kak so lepi škornji! So H&M ?? jaz bi tud take kupla, ker zgledajo fajn udobni - kot copatki. Štramplje pa tak mamo vse takeuser posted image Že vidim, da so h&m škornji, da ne boš še 1x pisalauser posted image

Lunica - res ti je to miklavžek prineso? ful izviirnouser posted image user posted image user posted image

bastian - kak sta grozna parkljauser posted image Teh bi se še jaz vstrašla, mali Gal pa jih ne je.be 5 postouser posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: karamela6

Oh, dej HD, zdej me bo pa strah it vn ... matr, me je že minil ...
Mah, če bo kak okol skakal, bom kolegico naprej porinla sm žleht, ne?!

hahaha, še dobro da nisem tvoja kolegicauser posted image user posted image user posted image

HD - ti pa maš domišljijo..tak kot jazuser posted image Jaz vedno najprej vidim črn scenarijuser posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

Neposredna povezava do sporočila: 207
   [Brisano sporočilo]
5.12.2008 22:08:01   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 208
   [Brisano sporočilo]
5.12.2008 22:08:58   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 209
   [Brisano sporočilo]
5.12.2008 22:10:09   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 210
   [Brisano sporočilo]
5.12.2008 22:10:37   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 211
   [Brisano sporočilo]
5.12.2008 22:10:58   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 212
5.12.2008 22:12:11   
rovar_ka

IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka

pa jaz bom popizd.la nooooooouser posted image mačka je bla cel dan tiho, je pač z ritjo v luftu hodla okoli, a zdaj ko sem dala Tio spat se mi v predsobi dere ko živina in mi skače po vhodnih vratih!!! Pa men se bo vtrgalo nouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a maš kako kolegico da bi ti jo pazla za čas gonitve??? mami?? ker tole se ne bo končalo dokler se gonja ne konča..razen če ji enga samca prpeleš da jo našponauser posted image

Pa nimam nikogaruser posted image Soseda ma mucka, ampak je še čisto mali, naša ga bi po moje posilila, če jo dam tja. Veš da bi se ji spipalouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 213
5.12.2008 22:13:25   
rovar_ka

HD tisti z očali, svetle lase? Se je vidlo, da je dober zdravnik. Kaj pa če je genetika, kaj to pomeni? Ja ti kr povej svoji P. A ni to žalostno kak pediatri nimajo časa se posvetit, da moraš kar sam ugotavljat in na lastno pest raziskovat.

IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka

IZVIRNO SPOROČILO: populis

IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

in zdaj s stacionarcem ičem svoj mobilnik, ma ne moreš verjet, murphy

Nisi edina tudi jaz to prakticiram.Pr men je kriv EMŠO, pa porod mi je mal skleroze nakopu

sploh se ne sekiraj, jaz sem zadnjič z mobitelom stacionarnega iskala in sem tak dolgo iskala, da sem pozabla,  da sama sebe kličem in sem se javila

to ni še nič! jaz sem ga enkrat iskala, pa iščem in iščem, pa ga ne najdem..No, in se grem klicat po stacionarnem, meni pa začel telefon V ROKI zvonit pravi butl

ta je šele za dol past..user posted image Smo smotane..Jaz sem tudi očala iskala pa sem jih gor imela user posted image

meni so tote najboljšeuser posted image user posted image ko sam iz sebe norca narediš, ko da si potegjen pikolauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 214
   [Brisano sporočilo]
5.12.2008 22:13:49   
Brisani uporabnik

(odgovor članu rovar_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 215
   [Brisano sporočilo]
5.12.2008 22:14:23   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 216
5.12.2008 22:15:44   
Anonimen
joj lunca

ga pihnem al user posted image iznajdljivost me je že tolkrat rešla iz dreka, da vam ne morm povedat.

enkrat smo se mogli trije javit, kdo bo za dodatno oceno si zmislil eno zgodbo iz preteklosti in jo mormo drug teden povedat. ok mala malca. se javim, teden mimo... lepo nas tovaršica spomne, da je danes dan, ko povemo zgodbe. jaz sem pogledla ostali dve, obe rdeči, men je kr slabo ratvalo, valda smo vse pozable. prva pride na vrsto ena reva, ki je že tak stala bolj zadaj, ko je bog pamet delil. reče: ne vem, pozabla... pade enka. druga je dežurna piflarka, se poskuša izvlečt, sproti zmišljuje, je bil on, pa ni bil, pa so bli trije, pa edn jedu, drug spal, tretji pil user posted image user posted image user posted image ok še nam je blo jasn, da si zmišljuje, poleg tega pa zlo neizvirno... pade trojka, vsaj neki je povedala (itak punca v jok, juhu bruhu kaj bo mami rekla, trojko sem dobila)... pol pa jaz... cel čas ko je ženska bluzila, sem razmišljala kaj povedat in naenkrat preblisk. prejšni večer nisem mogla spat in sem poslušala radio in so pozno pozno v noč meli eno dost zanimivo zgodbo o nekem zvoncu, ki je klical k smrti. krneki, pol sem si zapomnila, pol dodala in dobila 4! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 217
5.12.2008 22:16:17   
rovar_ka

jaz sem zadnjič šla sama v trgovino (brez male) in stojim pred policami in gonim voziček naprej nazaj..ko da bi hotla hrano uspavatuser posted image

blacky, jaz sem tud pod mizo, pa te ne vidimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image prava si HDuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 218
5.12.2008 22:17:44   
Anonimen
joj jaz pa si zadnje čase zamišljam, da malega nosim po hodniku in se spotaknem... pa si prav predstavljam kak bi z glavo ob tla butnil user posted image user posted image ful me je strah tega res

(odgovor članu rovar_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 219
   [Brisano sporočilo]
5.12.2008 22:18:11   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 220
5.12.2008 22:18:25   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: lunica24

no ko že mamo smešne teme... pa naj še jst eno čist out povem..
ok... trenutek resnice user posted image

enkrat smo meli v OŠ temo o denarju. tovaršica je naročila naj vsak vstane in pove, za kaj bi porabil veliko vsoto denarja. vsi so bluzili o : igračah, potovanjih (ok kam bi sploh 10 letn mulc šel), gameboyih, blablala, ena čist pred mano je pa rekla: družini bi kupla hišo. ker sem bla jst že takrat mozak na dveh nogah, sem vidla pogled tovaršice ob tej izjavi in sem si pogruntala, da ji je všeč, da končno edn ne misli sam nase. in ker sem bla tik za njo na vrsto, sem si uspela namislit sam, da bi denar dala mamici. tovaršica pa: ja kaj pa bi kupila mamici? e brate, tu pa je časa zmanjkalo, pa sem ustrelila : korenček. user posted image valda cel razred v smeh, tovaršica pa mi da še eno možnost: kako, zakaj pa korenček. in jaz nardim tako žalostno faco in rečem: zato da bi moja mami spet lahko vidla. takrat smo dobli predavanje, kako lepo, da skrbim za njo, da sem ena redkih, ki ne mislim nase, ampak na mamičin vid... naj povem, da moja mama še danes odlično vidi, kot je tudi takrat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

valda, če ji je tvoj korenček pomagaluser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 221
   [Brisano sporočilo]
5.12.2008 22:19:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu rovar_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 222
   [Brisano sporočilo]
5.12.2008 22:22:37   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 223
   [Brisano sporočilo]
5.12.2008 22:24:02   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 224
5.12.2008 22:28:17   
anikabd
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Diastaza
kokos4 RR

Ali ste imele po porodu tezave z diastazo recti?

Da (56%)

Ne (44%)

Število vseh glasov: 27

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!