karamela6
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30 Jaooo, kakšen hud parkelj je danes prišel k nam (moj mož ). Je tak zružil z verigo po vratih, da je še mene zabrisalo v kot k Nejcu, ki se je že skrival. Sva se pred tem zmenila, da mu bo zapel Ringaraja, potem pa je od strahu otrpnil, ni znal nič zapet, da sem jaz začela, pa mi je šlo tak na smeh zraven, potem pa je Nejc končno začel pet in je pel vse narobe, revček, iz Ringaraje je prišel kar na bibo bubo bajo. Potem pa sem ga prosila, naj gre in je končno šel, Nejc pa se je čez par minut le opogumil in odprl vrata, kjer so ga čakale vrečke z imeni. Uf, kakšno veselje je to bilo. Teja je seveda vse prespala, jo je pa čakala njena vrečka, ko je očke odprla. Potem pa je "kao" ati prišel iz službe, ker ga prej še ni bilo doma, je direkt ob prihodu začel parklja špilat, da ne bi bilo sumljivo. In pride gor, pulover napol oblečen, majco ven iz hlač, pa pravi, da je parklja po ulici lovil, ker je mislil, da je Nejca ugrabil in ga je parkelj tak "scotal". Jaz sem se skoraj polulala od smeha. Mislim, taki scenariji, potem pa, ko ati gre ven iz sobe, pa Nejc pravi: Mami, kaj to je ati tolkel po vratih? Sem mu spet mogla celo štorijo povedat, da parkelj res obstaja in da ga je zdaj prišel samo opozorit, da je malo poreden in naj se popravi. iiiiiiiiii, sem se naosmejala iz srca. Zelo lepo in luštno ste tole uštimali. Mi bomo pa drugo leto, hvala za idejo. Bomo pa za vsak slučaj rajši strica nahecali, da bo parkelj, da ne bo nič sumljivega.
|