rovar_ka
|
Zdravo! Punce, vidim da ste uživale na srečanju Luštne slike, glugluglu, ti pa se sploh ne sekiraj zaradi tistega nesrečnega madeža, sej pa vse kdaj pa kdaj zašvicamo, to je ja čisto normalno. zimska - tvoj dragi pa je res pravi srček, da je med delom skočil po vaju in vaju peljal na srečanje. Povej mu, da je to zelooo lepo, kar je naredil za vaju neboglasnica - pogrešamo teeee, sem vesela, da smo ti vsaj malo polepšale dan s sporočili Super se je to Lunica spomnila Blacky - dober scenarij ste vi to meli danes za Miklavža Mali so opasni, lahko takoj pogruntajo, nimaš kaj Ko smo že pri miklavžu, jaz pa sem sama doma in sama miklavžujem al kak bi se temu reklo Vidim, da tudi ti HD nisi najbolj razpoložena danes Almera - uuu, kaj ti bo šele božiček prinesel, če je že miklavž tak radodarn ha? IZVIRNO SPOROČILO: zimska IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu almera, daj to mojo sliko umakni please, a se da, matr mi je deodorant spustil , j....................., , groza, men je zelo nerodno a-dej... reci, da te je mali pobruhal pa je! zdej se lahk na vse zgovarjamo: se popacaš pri jedi - mali pa res ne zna jest, vse ven spluva; se poliješ - joj, kak moj mali poliva; se polulaš - joj, mali...mu nisem dobro plenice našponala. hahahaha, tota je pa dobra ja