|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :)
5.12.2008 15:14:10   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Moram Aljo pohvalit, daje pojedla z veseljem kosilo, ker je bilo bolj žmohtnouser posted image Prvič je jedla rdečo papriko in ji je očitno okus zelo sedel, saj je pojedla 230guser posted image

nia5: pol boš mogla za tamalo vajeti nabavit, čene ti bo kmalu ušlauser posted image

user posted image user posted image user posted image  Alja, tako pridna moraš biti večkrat

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 4151
5.12.2008 15:15:41   
barbaw
Estrella drugače pa je bilo rečeno za 7. del do Miklavža. Samo ne vem če bo uspelo. 23 strani bo težka. Razen do juti zvečer. user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4152
5.12.2008 15:18:52   
Soncnica Sandra ***
Punce dejte slikce limat, da pridemo še donc na 7.del user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4153
5.12.2008 15:21:15   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Punce dejte slikce limat, da pridemo še donc na 7.del user posted image

user posted image user posted image user posted image

Jaz jih ne bi več. Je bilo dovolj, da se vidi, da maladva nista najbolj po meni. user posted image

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 4154
5.12.2008 15:21:45   
špelin@
Ne utegnem brat, zato me morate malo informirat user posted image

Soncnica Sandra ***, sem morala dirkat nazaj na računalnik, z oblečenim Gregijem in napol obuta user posted image user posted image

Sem se pa krasno za.je.ba.la, pišuka, tokrat sem res ena velika budala... Pozabila sem nabavit kakšno malenkost za otroke za Miklavža. Z njimi pa ne morem v trgovino, ker bi videli!!! Mož pride šele okrog 20h, ker imajo v službi ogromno dela... Kaj naj??? Najbrž bo najbolje, da ga pošljem na črpalko po kakšen kinder jajček - a jih imajo tam?

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4155
5.12.2008 15:25:16   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Soncnica Sandra ***, sem morala dirkat nazaj na računalnik, z oblečenim Gregijem in napol obuta user posted image user posted image

Sem se pa krasno za.je.ba.la, pišuka, tokrat sem res ena velika budala... Pozabila sem nabavit kakšno malenkost za otroke za Miklavža. Z njimi pa ne morem v trgovino, ker bi videli!!! Mož pride šele okrog 20h, ker imajo v službi ogromno dela... Kaj naj??? Najbrž bo najbolje, da ga pošljem na črpalko po kakšen kinder jajček - a jih imajo tam?

Imajo imajo. Ti ga kar pošlji. Pač je imel Miklavž veliko dela, ker je veliko otrok pa ni mogel prej prit. Samo da se spomniš s kakšno malenkostjo.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4156
5.12.2008 15:45:39   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

kje se pa Estrella skiriva donc dopoldan?

Estrella, kje si? Me slišiš čez hrib? user posted image

Kako kej Alja donc? Je kej bolje??

Sva letele v Leclerca namesto miklavžauser posted image user posted image Joj je bila gužvauser posted image

Miklavžu pa račun pošlji. user posted image user posted image   K nam bi prišla, ker je bil skoraj prazen. user posted image

Ta bi bila malo huda 180kmuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4157
5.12.2008 15:47:00   
Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Imajo imajo. Ti ga kar pošlji. Pač je imel Miklavž veliko dela, ker je veliko otrok pa ni mogel prej prit. Samo da se spomniš s kakšno malenkostjo.

Ja na črpalki kako malenkost pa bo.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4158
5.12.2008 15:50:57   
Anitka
Oj!

Na hitro se oglasim, pa letim dalje.

Če ima katera namen kupiti Maxi cosi avtosedež v Intersparu/Sparu naj ga kupi še danes, saj je še dodatno znižan za 25 %. Jaz sem ga šla namreč danes kupit in ko sem prišla na blagajno se mi je zdel nekam premajhen znesek in mi je potem prodajalka povedala, da spada kao pod tekstil, ki je pa danes znižan za 25%user posted image user posted image user posted image Tako smo za avtosedež namesto 150 evrov odšteli le 90 evrčkovuser posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

Neposredna povezava do sporočila: 4159
5.12.2008 15:57:52   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Oj!

Če ima katera namen kupiti Maxi cosi avtosedež v Intersparu/Sparu naj ga kupi še danes, saj je še dodatno znižan za 25 %. Jaz sem ga šla namreč danes kupit in ko sem prišla na blagajno se mi je zdel nekam premajhen znesek in mi je potem prodajalka povedala, da spada kao pod tekstil, ki je pa danes znižan za 25%user posted image user posted image user posted image Tako smo za avtosedež namesto 150 evrov odšteli le 90 evrčkovuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4160
5.12.2008 15:58:40   
Srčekgirll
Sicer mal z zamudo, evo še naekaj mojih slikic, da bomo prej 7ico osvojiluser posted image user posted image Mal bojo večje slike, da bo prejuser posted image user posted image
Tu sm bla stara 14 mescev
user posted image
K sm se še ukvarjala s športam - kegljanje
user posted image
Pa še mi2 z Vidkom dns slikana
user posted image
Pa še Vidk v hodulci
user posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

Neposredna povezava do sporočila: 4161
5.12.2008 16:01:44   
Estrella*
srček girl: user posted image  luškane slikce!!!!. Koliko si bila stara na ta drugi slikci?

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 4162
5.12.2008 16:06:11   
barbaw

kje se pa Estrella skiriva donc dopoldan?

Estrella, kje si? Me slišiš čez hrib? user posted image

Kako kej Alja donc? Je kej bolje??

Sva letele v Leclerca namesto miklavžauser posted image user posted image Joj je bila gužvauser posted image

Miklavžu pa račun pošlji. user posted image user posted image   K nam bi prišla, ker je bil skoraj prazen. user posted image

Ta bi bila malo huda 180kmuser posted image user posted image user posted image

Gužve pa ne bi bilo. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4163
5.12.2008 16:06:13   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Oj!

user posted image user posted image user posted image  dober nakup

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4164
5.12.2008 16:06:43   
barbaw

srček girl: user posted image  luškane slikce!!!!.

se podpišem

Neposredna povezava do sporočila: 4165
5.12.2008 16:08:13   
barbaw
A pride katera moja dva otroka za pol ure počuvat, da malo odspim. Tako kot danes me pa že dolgo ni mučilo. user posted image  Prav zaspana sem. user posted image
Bom probala Majo dat spat pa se malo uležt pred Tv s tamalim. Gleda risanko božični škratje. user posted image  Se je že začelo.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4166
5.12.2008 16:08:24   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Jutro, tudi midve z Nio se pridružujeva.
Noč je bla še za zdržat, samo trdno zaspat je problem. Spat sma šle ob 20.00, je spala pol ure, potem pa je redno zaspala šele 23.30 user posted image , po mukah, zaspana pa tak da ni mogla več gledat. Ne vem no, jaz jo bom začela ob 22.00 spat dajat, mogoče bo boljše.
Kaj ste ve vaše že kaj naučile? Jaz sem mojo poč, poč-bravo (ploskanje kao), vendar se reva z rokicami po nosu tolče pa smeji se zraven user posted image , jaz pa tudi user posted image , malo še jo koordinacija zafrkava user posted image . Zdaj pa moj hiperaktivec zahteva animacijo, čao.

Moja zna pa pa, pa bravo - ploskat, mama reče pa baba, drugega pa še ne zna. Še ima preveč čassa za učenje.

ko to berem, si mislim, da je Varja zaostalauser posted image

Hvala enakouser posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 4167
5.12.2008 16:09:56   
špelin@
Evo, sem šla še za nazaj zijat vse fotke user posted image  user posted image user posted image user posted image

barbaw in Estrella*, bom res kar dedca na črpalko poslala user posted image

Anitka, user posted image  za super nakup!!!

Srčekgirll, lepe fotke user posted image

Zdaj pa čakam, da pride domov velika pika, da jo zrihtam za mažoretke, čeprav bolj slabo kaže s temle Miklavževim sprevodom, ker krepko dežuje user posted image  Vseeno jo moram peljati na zbirno mesto, ampak mi ni jasno, kje bodo (če sploh bodo) nastopale... user posted image  Sem prav slabe volje, ker bom spet morala riniti z vsemi tremi v ta dež... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4168
5.12.2008 16:10:52   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: Katina

Mi smo prišlo od P. Podatki: 8.190g 67,5cm, og 44,5 cm.
Pikico smo prestali brez jamranja in joka user posted image . Dobili smo napotnico za alergologa in se moramo naročit. Kakšne posebne koristi si od tega pregleda ne obetam user posted image , probal pa bomo.
Naslednja P=18.2.08

Ko sva šla z user posted image ven iz ZD sem tako čmoknila skupaj z njim po tleh, da sem si razbila koleno in zgleda da tudi zvila gleženj user posted image . K sreči user posted image ni nič, ker sem lovila njega user posted image , sebe pa nisem uspelauser posted image . Pridelala sem še strgane hlače, tko da zdej pa še tistih poletnih nimam več za nosit.

Za vse, ki imate bolne in zahtevne user posted image pošiljam user posted image user posted image .

Če bo čas še kaj preberem in se kasneje javim.

Za mereuser posted image user posted image user posted image in user posted image user posted image user posted image za padec in HB, da se user posted image ni nič zgodilo. Ti pa hitro okrevaj.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 4169
5.12.2008 16:12:22   
tana7
pozdravljene

Kakšen deževen dan!!!
A je bila katera danes na sprehodu??

Meni se zdi, da ni bilo niti 5 minut brez dežja. Mi kar paše. Lahko brez slabe volje tičim notri. Ven itak ne bi šle, ker je Brina prehlajenauser posted image
Ful jo nosek matra, teče iz njega. Kiha. Kašlja pa danes več ne, je pa prejšnje dni parkrat na dan "zakrehala".
Čudno se mi pa zdi, da je včeraj P, ki je poslušala pljuča, gledala grlo,... rekla, da zgleda vse ok. Res pa je, da včeraj še ni bila tako bogcena. Seveda je zato za nami ful slaba noč. Ful se je zbujala, zamašen nosek, komaj je dihalauser posted image

Ampak zadnji 2 uri se mi zdi, da ji je šlo malo na bolje. Upam, da ni samo trenutno stanje!!!

tiana, ups, gospa direktorica, čestitam!! user posted image tam, kjer si bila zaposlena? ali kje na novem?

edina, anja ga pa biksa.

Mi smo pa itak še vedno izključno na dojenju. Razen banane, ničesar ne pogoltne, pa še banano je čisto malo. Danes sem ji pripravila bučke na pari, pa se je samo zmrdovala.
Kdaj bomo mi prišli na vsaj 1 obrok GHuser posted image user posted image
Do sedaj smo okusili jabolko, banano, korenček, danes prvič bučko. kako sedaj naprej? Po bučki spet nekaj novega dam poskusit? Na ta način lahko še eno leto okušamo, jedla pa ne bo. Ali kaj sledi sedaj
Tako sem že utrujena od tega uspavanja Brine. Če jo pa pustim tako in čakam, da bo budna zagrabila, pa cel dan ne bo jedlauser posted image

za vse, ki hujšate, držim pesti za jekleno voljo!!! Vem, da je to največji problem.
Sem pa včeraj slučajno v Sparu opazila, da je stric Monti očitno ven vrgel eno linijo hrane po njegovih načelih - testenine, amrmelade, omake, moka, misliji,... Pa vse bio. Čeprav se te stvari itak dobijo tudi "brez njega" - se bo pa prodajal s svojim imenom, a ne?

kitajska

tale kitajska je pa glih 5 min z avtom stran od mene
ste pa izbrale uro, ko jaz nikakor ne morem od doma, saj kopamo, uspavamo in hranimo brino še na služben žur naslednji teden bom zamudila in šla od doma šele enkrat po 20.00 - če ne bo sračkala in bom šla lahko šele ob 21.00
iz flaške pa ne mara/ne zna, GH pa...

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4170
5.12.2008 16:13:07   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: katy82

Drgač pa punce za mano je zlo žalosten včerajšnji dan,samomor je naredil dobri družinski prijatelj kar nas je vse ful prizadelo in presenetilo ker si kej tazga pa sploh nismo mislili.user posted image user posted image user posted image Uboga njegova družina sam se je rešil sam kaj češ če pa človek tolk bolečine za sabo pustiuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sožalje vsem.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4171
5.12.2008 16:14:21   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Dober dan!

Midva sma nazaj od P, še ni vredu Videk, sedaj sma dobila zraven še SINGULAR zrnca in mene je vedno bolj strah, ker ne vem, kam vse to pelje, P pa ne pove nobene diagnoze user posted image user posted image user posted image . Sma pa dobila zeleno luč, da lahko grema ven. In sedaj zunaj dež pada, in midva ne morema ven. Jaz pa imam občutek, da imam pomanjkanje kisika v krvi, ker 14 dni že nisem bila več kot dve minuti na dan zunaj.

Malo grem sedaj prebrat za nazaj.

Ojoj, bošček maliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 4172
5.12.2008 16:19:02   
Estrella*
No pa daj mo malo fotk, da bomo prej na ciljuuser posted image

user posted image

Estrella stara 6mesecev

user posted image

Estrellla in sestra z Andražom v P

user posted image

Estrella in Andraž(3,5l)

user posted image
Andraž 1leto

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4173
5.12.2008 16:21:11   
Anitka

A še kateri mali/a ful brca? Mislim to tako, da cel čas kar je pokonci niso noge na miru. Moja ima sršene v riti. Tudi ko sedi miga s stopali. user posted image  Še en hiperaktivec se mi obeta. user posted image

Naš je tudi nonstop v pogonu z nogamiuser posted image user posted image user posted image , je bil že v trebuhu en velik hiperaktivecuser posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4174
5.12.2008 16:22:06   
Estrella*
Matej pelej Andraža na Miklavža, jaz pa bom Aljo dala spat in pridem na rr, popravit seznam tako, če ima katera še kak datum naslednje P ali podobno, naj javi!

Neposredna povezava do sporočila: 4175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

ivf
mišaaa

po katerem postopku IVF ste zanosile?

1 (77%)

2 (7%)

3 (5%)

4 (3%)

5 (2%)

6 (6%)

Število vseh glasov: 465

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!