tana7
|
pozdravljene Kakšen deževen dan!!! A je bila katera danes na sprehodu?? Meni se zdi, da ni bilo niti 5 minut brez dežja. Mi kar paše. Lahko brez slabe volje tičim notri. Ven itak ne bi šle, ker je Brina prehlajena Ful jo nosek matra, teče iz njega. Kiha. Kašlja pa danes več ne, je pa prejšnje dni parkrat na dan "zakrehala". Čudno se mi pa zdi, da je včeraj P, ki je poslušala pljuča, gledala grlo,... rekla, da zgleda vse ok. Res pa je, da včeraj še ni bila tako bogcena. Seveda je zato za nami ful slaba noč. Ful se je zbujala, zamašen nosek, komaj je dihala Ampak zadnji 2 uri se mi zdi, da ji je šlo malo na bolje. Upam, da ni samo trenutno stanje!!! tiana, ups, gospa direktorica, čestitam!! tam, kjer si bila zaposlena? ali kje na novem? edina, anja ga pa biksa. Mi smo pa itak še vedno izključno na dojenju. Razen banane, ničesar ne pogoltne, pa še banano je čisto malo. Danes sem ji pripravila bučke na pari, pa se je samo zmrdovala. Kdaj bomo mi prišli na vsaj 1 obrok GH Do sedaj smo okusili jabolko, banano, korenček, danes prvič bučko. kako sedaj naprej? Po bučki spet nekaj novega dam poskusit? Na ta način lahko še eno leto okušamo, jedla pa ne bo. Ali kaj sledi sedaj Tako sem že utrujena od tega uspavanja Brine. Če jo pa pustim tako in čakam, da bo budna zagrabila, pa cel dan ne bo jedla za vse, ki hujšate, držim pesti za jekleno voljo!!! Vem, da je to največji problem. Sem pa včeraj slučajno v Sparu opazila, da je stric Monti očitno ven vrgel eno linijo hrane po njegovih načelih - testenine, amrmelade, omake, moka, misliji,... Pa vse bio. Čeprav se te stvari itak dobijo tudi "brez njega" - se bo pa prodajal s svojim imenom, a ne? kitajska tale kitajska je pa glih 5 min z avtom stran od mene ste pa izbrale uro, ko jaz nikakor ne morem od doma, saj kopamo, uspavamo in hranimo brino še na služben žur naslednji teden bom zamudila in šla od doma šele enkrat po 20.00 - če ne bo sračkala in bom šla lahko šele ob 21.00 iz flaške pa ne mara/ne zna, GH pa...
|