Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 13:55:11
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** kje se pa Estrella skiriva donc dopoldan? Estrella, kje si? Me slišiš čez hrib? Kako kej Alja donc? Je kej bolje?? A ni M. ob petkih doma? Ne so si premislili in bodo doma že od 13.12
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 13:55:16
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Evo, vidim, da mi je Špelin že pobegnila. Sem ji ravno SMS poslala. za vse ostale čveke pa: 20.12.2008 je pri kitajcu rezervirano za 20 OSEB. in sedaj katera se ne bo primigala tja, ji bom lastnoročno izprašila rit Jaz sem mojemu že povedala, da me 20.12 ni in da bo on poskrbel za Vidka. Mi ni mogel oporekat, ker on ima pa 18.12 čago, pa je samo kimal . Naša firma pa ima v nedeljo čago, pa sem rekla, da me ne bo. Nisem za tja med same anoreksičarke pa ..... Potem pa vsi opravljajo kaj si jedel, pil in .... Ni mi za to. uFF MEN GRE TO TUD NA k**** kaj je kdo pil, kako je bil oblečen, .... Moj je mel pa že včeraj po šihtu kao žurko, no šli so na kosilo, ker gre ena sodelavka drugi teden v Kambodžo Kaj je z njegovimi sodelavksmi, ena v Mijanmar, druga v Kambođo....se majo luštn
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 13:56:27
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25 Punce pri katerem kitajcu je "zmenek"? carsko mesto
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 13:56:43
|
|
|
|
Estrella*
|
Sem govorila z **** in vas vse lepo pozdravlja. Ima še težave z želodcom in se bo javila, ko pride k sebi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 13:59:18
|
|
|
|
MARTINA25
|
Kasso hvala!!!em....kje je to??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 14:01:52
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dober dan! Midva sma nazaj od P, še ni vredu Videk, sedaj sma dobila zraven še SINGULAR zrnca in mene je vedno bolj strah, ker ne vem, kam vse to pelje, P pa ne pove nobene diagnoze . Sma pa dobila zeleno luč, da lahko grema ven. In sedaj zunaj dež pada, in midva ne morema ven. Jaz pa imam občutek, da imam pomanjkanje kisika v krvi, ker 14 dni že nisem bila več kot dve minuti na dan zunaj. Malo grem sedaj prebrat za nazaj. Singular zrnca je imel moj Andraž- Ne vem če so kaj pomagala, samo niso pa škodljiva tako kot flixotide Skor verjetno ima obstrukcijski bronhitis. Hrope, težje diha? A se to ponavlja?? Drugače pa težje diha, hrope, zamašen nos ima, kašlja, ker ga ta sekret moti,..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 14:02:18
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25 Kasso hvala!!!em....kje je to?? Na Litijski c. To je od Štepanjskega naselja naprej proti Sostrem, na desni strani
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 14:03:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25 Kasso hvala!!!em....kje je to?? Na Litijski c. To je od Štepanjskega naselja naprej proti Sostrem, na desni strani Estrella smo te pričakovale
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 14:05:20
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dober dan! Midva sma nazaj od P, še ni vredu Videk, sedaj sma dobila zraven še SINGULAR zrnca in mene je vedno bolj strah, ker ne vem, kam vse to pelje, P pa ne pove nobene diagnoze . Sma pa dobila zeleno luč, da lahko grema ven. In sedaj zunaj dež pada, in midva ne morema ven. Jaz pa imam občutek, da imam pomanjkanje kisika v krvi, ker 14 dni že nisem bila več kot dve minuti na dan zunaj. Malo grem sedaj prebrat za nazaj. Singular zrnca je imel moj Andraž- Ne vem če so kaj pomagala, samo niso pa škodljiva tako kot flixotide Skor verjetno ima obstrukcijski bronhitis. Hrope, težje diha? A se to ponavlja?? Drugače pa težje diha, hrope, zamašen nos ima, kašlja, ker ga ta sekret moti,.. Andraž je imel težave skoraj ob vsakem prehladu, pa sem mu pucala nos, samo ni kaj dosti hasknilo. Je prerastel okoli 3 leta. Singular je kot neka zaščita. Potem so naprej žvečljive tablete. Singular jemlejejo tudi preventivno alergiki, sploh tisti na cvetni prah in pelode. Hijenca, upaj, da je to trenutna težava in se boš potem ukvarjala naprej, če se bo ponavljalo.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 14:14:18
|
|
|
|
MARTINA25
|
Hvala Estrella!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 14:33:19
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca SS in barbaw a vidve sta 80 letnici? jana ker letnik si pa ti, če smem bit radovedna? aha Pravi šmrkljici . Jaz pa 79, pa prvi otrok. Prava stara baba sem že sej je moj tud prvi Samo jaz sem že stara baba, počutim se že tak zadnje dni, ko hodim s kurami spat . Tvoja Manca fenomen , moj Videk je proti njej novorojenček. Edino sedi sam, če ga posadim, potem mu moram malo nogice dat narazen, da ima ravnotežje. Videk je reko, da pa se on obračal sam ne bo in tega se tudi drži. Lenušček mali. Ah dej no, sej si samo eno leto starejša. Pa tudi tvoj videk bo kmalu sam sedel, boš videla
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 14:33:38
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** . Ker drugače ima na svojem računu ojrote, ki jih je dobila ob rojstvu, krstu, ... in so rekli, da naj bo za avtosedež. no pr nas je Nejc bogatejši od naju.. no dobil je tud sedež kot za miklavža Sej Manca ju tud bogatejša od naju IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A še kateri mali/a ful brca? Mislim to tako, da cel čas kar je pokonci niso noge na miru. Moja ima sršene v riti. Tudi ko sedi miga s stopali. Še en hiperaktivec se mi obeta. meni tudi, no prvi hiperaktivec..Nejc je pr miru ko spi, pa še to je tako tako...ne vedno. IZVIRNO SPOROČILO: hijenca SS in barbaw a vidve sta 80 letnici? jana ker letnik si pa ti, če smem bit radovedna? jst sem pa 81 barbaw torej bomo 20. zapile še tvoj B-day SS u kako dobro kosilo delaš, pr nas bodo faflce pa rižek in solata, Nejc pa prse in zelenjavo Faflce??????????????
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 14:33:44
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25 Punce pri katerem kitajcu je "zmenek"? KITAJSKA RESTAVRACIJA CESARSKO MESTO Huan Cheng d.o.o. Litijska cesta 76 1000 Ljubljana Tel.: 01 544 45 00, 01 542 16 97 Fax: 01 544 30 92 E-mail: cesarsko-mesto@siol.net
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 14:33:55
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Evo, vidim, da mi je Špelin že pobegnila. Sem ji ravno SMS poslala. za vse ostale čveke pa: 20.12.2008 je pri kitajcu rezervirano za 20 OSEB. in sedaj katera se ne bo primigala tja, ji bom lastnoročno izprašila rit Jaz pridem 100%, če le ne bi obležala v bolnici. Z mojo ritji bi imela veliko dela, ker je ogromnaaaaa samo da prideš
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 14:34:06
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** kje se pa Estrella skiriva donc dopoldan? Estrella, kje si? Me slišiš čez hrib? Kako kej Alja donc? Je kej bolje?? Sva letele v Leclerca namesto miklavža Joj je bila gužva ti verjamem ja, zato je pa men take dneve naokol hodit
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 14:35:05
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Evo, vidim, da mi je Špelin že pobegnila. Sem ji ravno SMS poslala. za vse ostale čveke pa: 20.12.2008 je pri kitajcu rezervirano za 20 OSEB. in sedaj katera se ne bo primigala tja, ji bom lastnoročno izprašila rit Jaz sem mojemu že povedala, da me 20.12 ni in da bo on poskrbel za Vidka. Mi ni mogel oporekat, ker on ima pa 18.12 čago, pa je samo kimal . Naša firma pa ima v nedeljo čago, pa sem rekla, da me ne bo. Nisem za tja med same anoreksičarke pa ..... Potem pa vsi opravljajo kaj si jedel, pil in .... Ni mi za to. uFF MEN GRE TO TUD NA k**** kaj je kdo pil, kako je bil oblečen, .... Moj je mel pa že včeraj po šihtu kao žurko, no šli so na kosilo, ker gre ena sodelavka drugi teden v Kambodžo Kaj je z njegovimi sodelavksmi, ena v Mijanmar, druga v Kambođo....se majo luštn sej to je ena in ista, ni dobila vize za Mijanmar in zdej grejo v Kambođo. Sej ti pravim, riti fine se lohka sprdajo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 14:46:58
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Jutro, tudi midve z Nio se pridružujeva. Noč je bla še za zdržat, samo trdno zaspat je problem. Spat sma šle ob 20.00, je spala pol ure, potem pa je redno zaspala šele 23.30 , po mukah, zaspana pa tak da ni mogla več gledat. Ne vem no, jaz jo bom začela ob 22.00 spat dajat, mogoče bo boljše. Kaj ste ve vaše že kaj naučile? Jaz sem mojo poč, poč-bravo (ploskanje kao), vendar se reva z rokicami po nosu tolče pa smeji se zraven , jaz pa tudi , malo še jo koordinacija zafrkava . Zdaj pa moj hiperaktivec zahteva animacijo, čao. Moja zna pa pa, pa bravo - ploskat, mama reče pa baba, drugega pa še ne zna. Še ima preveč čassa za učenje. ko to berem, si mislim, da je Varja zaostala pol je Alja tud. Nič niso zaostale. Moja prehiteva. Aja pa hov hov tudi zna. No moja še pove ne nič, samo godrnja na tak poseben, čuden način, moj ati ji pravi stari ded , sta moja dva rekla da še takih zvokov nista čula pri bebi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 14:49:38
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A še kateri mali/a ful brca? Mislim to tako, da cel čas kar je pokonci niso noge na miru. Moja ima sršene v riti. Tudi ko sedi miga s stopali. Še en hiperaktivec se mi obeta. Jooooj, niti sekunde ni na miru, če jo mam pa v rokah kontra obrnjeno pa tak pecikl pela da me brše, hmm saj veste kam, boli ko , pa šamarčino po glavi sem tudi že večkrat dobila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 15:11:26
|
|
|
|
Estrella*
|
Moram Aljo pohvalit, daje pojedla z veseljem kosilo, ker je bilo bolj žmohtno Prvič je jedla rdečo papriko in ji je očitno okus zelo sedel, saj je pojedla 230g nia5: pol boš mogla za tamalo vajeti nabavit, čene ti bo kmalu ušla
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 15:13:09
|
|
|
|
Estrella*
|
barbaw: +166 No počasi se bližamo zastavljenemu cilju
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 15:13:41
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: CatJa IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Mogoče pridejo: natasa34 CatJa MARTINA25 Mene definitivno NE bo!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 15:13:51
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dober dan! Midva sma nazaj od P, še ni vredu Videk, sedaj sma dobila zraven še SINGULAR zrnca in mene je vedno bolj strah, ker ne vem, kam vse to pelje, P pa ne pove nobene diagnoze . Sma pa dobila zeleno luč, da lahko grema ven. In sedaj zunaj dež pada, in midva ne morema ven. Jaz pa imam občutek, da imam pomanjkanje kisika v krvi, ker 14 dni že nisem bila več kot dve minuti na dan zunaj. Malo grem sedaj prebrat za nazaj. Singular zrnca je imel moj Andraž- Ne vem če so kaj pomagala, samo niso pa škodljiva tako kot flixotide Skor verjetno ima obstrukcijski bronhitis. Hrope, težje diha? Meni se tudi zdi, da ta zrnca nimajo haska.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 15:13:57
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** kje se pa Estrella skiriva donc dopoldan? Estrella, kje si? Me slišiš čez hrib? Kako kej Alja donc? Je kej bolje?? Sva letele v Leclerca namesto miklavža Joj je bila gužva Miklavžu pa račun pošlji. K nam bi prišla, ker je bil skoraj prazen.
< Sporočilo je popravil barbaw -- 5.12.2008 15:14:37 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 15:14:02
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Sem govorila z **** in vas vse lepo pozdravlja. Ima še težave z želodcom in se bo javila, ko pride k sebi je pa res boga. Upam, da se kmalu pocajta.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 15:14:08
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** kje se pa Estrella skiriva donc dopoldan? Estrella, kje si? Me slišiš čez hrib? Kako kej Alja donc? Je kej bolje?? A ni M. ob petkih doma? Ne so si premislili in bodo doma že od 13.12 O madona, tebi pa ne bo lahko. Tri otroke ahtat.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
presenečenjeklavdijakauranvas mož kdaj preseneti z tem da si želi se enega otroka???da (
48%)
ne (
52%)
Število vseh glasov: 213Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!