|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :)
5.12.2008 10:31:35   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: tally

IZVIRNO SPOROČILO: Katina

Mi smo prišlo od P. Podatki: 8.190g 67,5cm, og 44,5 cm.
Pikico smo prestali brez jamranja in joka user posted image . Dobili smo napotnico za alergologa in se moramo naročit. Kakšne posebne koristi si od tega pregleda ne obetam user posted image , probal pa bomo.
Naslednja P=18.2.08

Ko sva šla z user posted image ven iz ZD sem tako čmoknila skupaj z njim po tleh, da sem si razbila koleno in zgleda da tudi zvila gleženj user posted image . K sreči user posted image ni nič, ker sem lovila njega user posted image , sebe pa nisem uspelauser posted image . Pridelala sem še strgane hlače, tko da zdej pa še tistih poletnih nimam več za nosit.

Za vse, ki imate bolne in zahtevne user posted image pošiljam user posted image user posted image .

Če bo čas še kaj preberem in se kasneje javim.

Lepe mere. Upam da gleženj in koleno ne bolita preveč.

sam da ni blo kaj hujšega. upam, da gleženj ni zvit! user posted image user posted image user posted image

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 4001
5.12.2008 10:32:14   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos
prava mala bejbikauser posted image user posted image user posted image

SS: te smem vprašat kateri letnik siuser posted image

Ta boljši user posted image
80 user posted image

Ta žlehten kot jaz. user posted image

sej zato sem pa napisala ta boljš user posted image

a sem smotana a user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4002
5.12.2008 10:33:13   
špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

A se da mogoče rezervacijo spremenit in dobit klasične mize, ki jih potegnejo skupaj?? Se namreč bojim, da bi nas prišlo kar nekaj več, ampak se bodo punce zdaj premislile in jih zaradi pomanjkanja prostora ne bo user posted image  KAR PA BI BILA VELIKA ŠKODA!!!!!!!

edinaos, ponavljam kos svojega posta - ti poznaš to restavracijo. A se ti da poklicat in preverit?

tu je številka 01 54 44 500 odprejo ob 12h, mi2 bove takrat pri P
Pokličite in preveriteuser posted image

No, kdo bo??? user posted image Verjetno je odprto še dolgo v večer.......... user posted image user posted image user posted image  Lako se skine s ............

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 5.12.2008 10:34:24 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4003
5.12.2008 10:35:11   
kasso

edinaos
Estrella*
barbaw
hijenca
Katina
nina7
jana81
kasso
sesil
Soncnica Sandra ***
Naty*
Čmrlika
špelin@
tally
katy82
darmar

Že samo "ta zihr" nas je najmanj 16!!!

Mogoče pridejo:
natasa34
CatJa
MARTINA25
narava

Ali pridete: tilči, *Tiana*, Svojeglava, mya26, tana7?

katy, a ti prideš z možem, pa ostale boste vse same...kam pa bomo šli vsi?
če bi bila iz Lj, bi šla kar tja zrihtat, če se da, če ne pa kam drugam.

A veste, da bo menda tudi moj imel zabavo 20. ...tako da hmmm bomo videli.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4004
5.12.2008 10:36:12   
barbaw

A se da mogoče rezervacijo spremenit in dobit klasične mize, ki jih potegnejo skupaj?? Se namreč bojim, da bi nas prišlo kar nekaj več, ampak se bodo punce zdaj premislile in jih zaradi pomanjkanja prostora ne bo user posted image  KAR PA BI BILA VELIKA ŠKODA!!!!!!!

edinaos, ponavljam kos svojega posta - ti poznaš to restavracijo. A se ti da poklicat in preverit?

No, kdo bo??? user posted image Verjetno je odprto še dolgo v večer.......... user posted image user posted image user posted image  Lako se skine s ............

Katera bo poklicala. Jaz grem zdaj v trgovino, pa se zmenite, če ne pa bom jaz.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4005
5.12.2008 10:36:46   
kasso

Na katero ime pa je rezervirano?

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4006
5.12.2008 10:39:44   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Jaz žal ne vem, zato tudi ne grem klicat. edinaos je rezervirala.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 4007
5.12.2008 10:39:45   
Anonimen

edina grgec

(odgovor članu kasso)
  Neposredna povezava do sporočila: 4008
5.12.2008 10:40:39   
katy82
No evo grem hitr mal pokomentirat par stvari dokler se tamala še  pridno igra v igralnem centru.

Katina maš pa ornk korenjaka,pa pošiljam user posted image user posted image za hlače,kolenčka in gleženj,upam da ni nič resnega da se čimprej pocajtaš

Edina za tvojo sem pa zasledila da je tko pridno začela vse papcat po flaški in na žličko zdej ga mala pa štrajka,upam da čimhitreje mine to vse skup k vem kako te lahko to izživcira in izčrpa.

SS ja ful si bla luškana pupa pa men ful velka zgledaš za dve leti

Ko se glih pogovarjate o papa in bravo variantah naša od tega še nič ne dela tud ko kao govori je to ponavadi vriskanje zdej zadnje dva dni je pa začela še kak drug glas uporabljat in ga zraven dodajat,Anže je pa čist druga pesem,ko me zagleda začne aaaaaaa kiti kiti kiti,k me doma vsi kličejo kati tko da smo čist paf k ga poslušamo kolk obvlada že stvari.

Glede mame in sina iz Maribora se mi pa to zadnje čase ne zdi nič čudnega saj vsi otrokom dopovedujejo da imajo cel kup pravic  ki jih valda brihtne buče vse izkoristijo pri dolžnostih se pa ustavi ker pol so otroci pa preobremenjeni.Pa kaj folk grunta se pol vprašam,kako boš starša spoštoval če te pa dobesedno vedno za kanček pozornosti kupuje in te ne pripravi na resnično življenje.Sej ne rečem da so vsi taki ampak če tamalmu postaviš mejo da ve do kje se lahko gre se mi zdi da je samo kak procent otrok ki tega ne bodo upošteval,drugi ti bojo pa kasneje hvaležni tako kot sem jst svojim staršem da sta me tko vzgojila.

Kasso super za malo Varjo kako je bla pridna frčafelca malauser posted image user posted image user posted image Kako se pa kaj ti držiš?

Anej in Sashy pa vse naj naj za 7 mesecevuser posted image user posted image user posted image

Več pa ne utegnem se mala sraka že dere,joj zdej k se pa končno obrača je pa obup lovit jo in pol jo nazaj posedat k drgač noče bituser posted image user posted image user posted image

AJA ŠE TO DA NE POZABIM ČE JE KATERA BLIZU SEVNICE JE DONS RAZPRODA JA NJIHOVIH IZDELKOV!!!!!!!!!Lubi me bo pelu k drug teden praznujem RD pa si moram baje neki izbrat,komi čakamuser posted image user posted image user posted image

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4009
5.12.2008 10:41:01   
špelin@

edina grgec

Če ne bo nobena druga, bom jaz poklicala okrog 15h, ker imam prej samo skakanje okrog.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4010
5.12.2008 10:42:03   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: katy82
AJA ŠE TO DA NE POZABIM ČE JE KATERA BLIZU SEVNICE JE DONS RAZPRODA JA NJIHOVIH IZDELKOV!!!!!!!!!Lubi me bo pelu k drug teden praznujem RD pa si moram baje neki izbrat,komi čakamuser posted image user posted image user posted image

Ej, kdaj greš?? Midve z mami tudi greva. Je pa danes in jutri menda, ne?

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4011
5.12.2008 10:45:55   
katy82

Mi bomo okol dveh dol k greva pol še za avto gledat,kdaj pa ti uletiš?A ne bi blo fajn da se srečamo?

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4012
5.12.2008 10:49:00   
katy82

edinaos
Estrella*
barbaw
hijenca
Katina
nina7
jana81
kasso
sesil
Soncnica Sandra ***
Naty*
Čmrlika
špelin@
tally
katy82
darmar

Mogoče pridejo:
natasa34
CatJa
MARTINA25
narava

Katy pride pa kar SAMA bo oči pazu tačas na tamalouser posted image user posted image user posted image A druge mislte pridt s svojimi partnerji?Sem mislila da bomo same

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 4013
5.12.2008 10:49:12   
špelin@

Mi bomo okol dveh dol k greva pol še za avto gledat,kdaj pa ti uletiš?A ne bi blo fajn da se srečamo?

Joj, midve z mami greva jutri, ker imam danes kup skakanja zaradi velike pike. Najprej na hitro kosilo, potem punco spravit na balet in na violino, domov pride nato sama, potem pa zrihtat, ker se morajo ob 17h mažoretke zbrati zaradi Miklavževega sprevoda user posted image  Pa oba mlajša moram vlačit okrog s sabo .............. user posted image

Daj mi sporoči, če se splača in kje točno to je user posted image

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4014
5.12.2008 10:49:37   
jana81
punce berem o večerji, če se pr kitajcu ne bo dal uredit, pa se dejmo za kako klasiko zmenit, bolj da je rezervirano za več, pa jih pol nekaj ni, kot pa da je za premalo, in pol pridejo vse ...a ne?

Jst LJ nič ne poznam in tud ne restavracij, tako da z izbiro ne morem pomagat..

Katy jst sem vsako leto šla v Sevnico v Lisco misliš a ne?
Letos mi ne bo zneslo, sem broke.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4015
5.12.2008 10:50:31   
jana81
Katy pride pa kar SAMA bo oči pazu tačas na tamalouser posted image user posted image user posted image A druge mislte pridt s svojimi partnerji?Sem mislila da bomo same

ne...SAME BOMO !!!!

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4016
5.12.2008 10:51:25   
katy82
Drgač pa punce za mano je zlo žalosten včerajšnji dan,samomor je naredil dobri družinski prijatelj kar nas je vse ful prizadelo in presenetilo ker si kej tazga pa sploh nismo mislili.user posted image user posted image user posted image Uboga njegova družina sam se je rešil sam kaj češ če pa človek tolk bolečine za sabo pustiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4017
5.12.2008 10:52:14   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: jana81
punce berem o večerji, če se pr kitajcu ne bo dal uredit, pa se dejmo za kako klasiko zmenit, bolj da je rezervirano za več, pa jih pol nekaj ni, kot pa da je za premalo, in pol pridejo vse ...a ne?

Šit je, ker smo že zelo pozne, 20.12. je zelo iskan termin za te zadeve. Upam, da se bo v kitajski dalo zmenit za več oseb... Ne poznam te restavracije in ne vem, kakšen promet imajo. Na koncu bomo šle na burek in en giro po stari Ljubljani user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4018
5.12.2008 10:52:56   
špelin@
Drgač pa punce za mano je zlo žalosten včerajšnji dan,samomor je naredil dobri družinski prijatelj kar nas je vse ful prizadelo in presenetilo ker si kej tazga pa sploh nismo mislili.user posted image user posted image user posted image Uboga njegova družina sam se je rešil sam kaj češ če pa človek tolk bolečine za sabo pustiuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4019
5.12.2008 10:57:01   
Soncnica Sandra ***

edinaos
Estrella*
barbaw
hijenca
Katina
nina7
jana81
kasso
sesil
Soncnica Sandra ***
Naty*
Čmrlika
špelin@
tally
katy82
darmar

Mogoče pridejo:
natasa34
CatJa
MARTINA25
narava

Zmenile smo se da bomo SAME!!!

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4020
5.12.2008 10:57:18   
tally

user posted image user posted image

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4021
5.12.2008 10:57:19   
Soncnica Sandra ***

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4022
5.12.2008 10:57:29   
suzy85

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4023
5.12.2008 10:57:52   
tally

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

Šit je, ker smo že zelo pozne, 20.12. je zelo iskan termin za te zadeve. Upam, da se bo v kitajski dalo zmenit za več oseb... Ne poznam te restavracije in ne vem, kakšen promet imajo. Na koncu bomo šle na burek in en giro po stari Ljubljani user posted image

user posted image user posted image user posted image

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4024
5.12.2008 10:58:45   
špelin@
Glejte, tule moramo stopit skupaj. Če se da kateri drugi klicat takoj ob 12h, naj pove. Povejte, ker mene baše za čas!!!!!!!! Med 12. in 15. ne bom uspela gledat sem gor.

Rezervacija je na ime: edina grgec

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 5.12.2008 11:00:36 >

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Zgodbe malih junakov: Najmanjša nedonošenk...
photo
V prvih mesecih je bilo naporno sedeti pred inkubatorjem, moliti, da deklica preživi in ostati močan za njo, ji dajati p...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?