Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 16:24:36
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 kitajska tale kitajska je pa glih 5 min z avtom stran od mene ste pa izbrale uro, ko jaz nikakor ne morem od doma, saj kopamo, uspavamo in hranimo brino še na služben žur naslednji teden bom zamudila in šla od doma šele enkrat po 20.00 - če ne bo sračkala in bom šla lahko šele ob 21.00 iz flaške pa ne mara/ne zna, GH pa... Pa pridi kasneje. Saj glede na to, da imaš tako zelo blizu, lahko uletiš tudi za pol urce Kolikor poznam nas, čveke, bomo dolgo klepetale, rezervacija je pa do 23 h Ti kar v miru poštimaj Brino, potem pa pridi Če drugega ne, na en čajček
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 16:26:13
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Jutro, tudi midve z Nio se pridružujeva. Noč je bla še za zdržat, samo trdno zaspat je problem. Spat sma šle ob 20.00, je spala pol ure, potem pa je redno zaspala šele 23.30 , po mukah, zaspana pa tak da ni mogla več gledat. Ne vem no, jaz jo bom začela ob 22.00 spat dajat, mogoče bo boljše. Kaj ste ve vaše že kaj naučile? Jaz sem mojo poč, poč-bravo (ploskanje kao), vendar se reva z rokicami po nosu tolče pa smeji se zraven , jaz pa tudi , malo še jo koordinacija zafrkava . Zdaj pa moj hiperaktivec zahteva animacijo, čao. Moja zna pa pa, pa bravo - ploskat, mama reče pa baba, drugega pa še ne zna. Še ima preveč čassa za učenje. ko to berem, si mislim, da je Varja zaostala Hvala enako Enako IZVIRNO SPOROČILO: tana7 Kakšen deževen dan!!! A je bila katera danes na sprehodu?? Jaz. Z dežno prevleko čez voziček in marelo v roki
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 16:27:04
|
|
|
|
Anitka
|
Moj sonček pa zgleda, da ve danes hodi Miklavž . Je pojedel skoraj celo kašico jabolko-hruška in popoldne v nakupovalnem centru še dve skutki
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 16:28:03
|
|
|
|
špelin@
|
Estrella*, kako lepe fotke Pri nas pa Miklavžev sprevod odpade, ker preveč "ščije". Je veliko piko klicala vaditeljica - tako tudi nastop mažoretk odpade...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 16:29:42
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Moj sonček pa zgleda, da ve danes hodi Miklavž . Je pojedel skoraj celo kašico jabolko-hruška in popoldne v nakupovalnem centru še dve skutki go, go, Gal!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 16:30:50
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* srček girl: luškane slikce!!!!. Koliko si bila stara na ta drugi slikci? Uf, ne spomnm se. Vem, da je bl tekma v Celju,hmmm...mislm danekje 15 al 16 let.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 16:32:16
|
|
|
|
tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tana7 Kakšen deževen dan!!! A je bila katera danes na sprehodu?? Jaz. Z dežno prevleko čez voziček in marelo v roki super nekako tako bi jaz izgledala, če Brina ne bi bila prehlajena
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 16:40:08
|
|
|
|
Anitka
|
Seveda pa moram pohvaliti tudi vse vaše objavljene fotke
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 17:10:52
|
|
|
|
špelin@
|
Če katero slučajno zanima: pita-rita is back Tokrat kot marjetica23
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 17:12:03
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Če katero slučajno zanima: pita-rita is back Tokrat kot marjetica23 kje se je pa spet pojavila?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 17:14:27
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Če katero slučajno zanima: pita-rita is back Tokrat kot marjetica23 kje se je pa spet pojavila? Zaenkrat še ni noseča ali ravnokar rodila Nekje med čvekanjem v 3 dni sem jo našla, ima tako prepoznaven stil, da ne moreš zgrešit... KLIK A ti prideš na večerjo?
< Sporočilo je popravil špelin@ -- 5.12.2008 17:15:19 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 17:15:36
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Če katero slučajno zanima: pita-rita is back Tokrat kot marjetica23 kje se je pa spet pojavila? Zaenkrat še ni noseča ali ravnokar rodila Nekje med čvekanjem v 3 dni sem jo našla, ima tako prepoznaven stil, da ne moreš zgrešit... A ti prideš na večerjo? ne.Tilen zaenkrat zaspi samo pri meni, pri se dere, kot bi ga klali
< Sporočilo je popravil tilči -- 5.12.2008 17:18:20 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 17:17:17
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Če katero slučajno zanima: pita-rita is back Tokrat kot marjetica23 kje se je pa spet pojavila? Zaenkrat še ni noseča ali ravnokar rodila Nekje med čvekanjem v 3 dni sem jo našla, ima tako prepoznaven stil, da ne moreš zgrešit... A ti prideš na večerjo? ne Škoda...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 17:20:41
|
|
|
|
špelin@
|
Spisek za prednovoletno večerjo. edinaos Estrella* barbaw hijenca Katina nina7 jana81 kasso sesil Soncnica Sandra *** Naty* Čmrlika špelin@ tally katy82 darmar Mogoče pridejo: natasa34 MARTINA25 narava Ali pridete: *Tiana*, Svojeglava, mya26, tana7,...?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 17:21:26
|
|
|
|
špelin@
|
Ej, edinaos, kako sta z malo princesko opravili pri P?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 17:28:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Ej, edinaos, kako sta z malo princesko opravili pri P? o saj res , nič naša P pravi, da je vse OK. Pa sej jaz sama vidim, da je mala igriva in večino časa dobre volje tako da ji ne more biti hudega, sama trenutno ji ni do pape Že danes je malce bolje, upam da bo že jutri spet prava mala žderica
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 17:29:01
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Ej, edinaos, kako sta z malo princesko opravili pri P? Bom kar jaz odgovorila, da ne boš predolgo čakala: Z Anjo je vse v nejlepšem redu, ni bolana, zredila se je......tako, da je očitno samo Anjina muha, da noče GH
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 17:31:10
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Ej, edinaos, kako sta z malo princesko opravili pri P? o saj res , nič naša P pravi, da je vse OK. Pa sej jaz sama vidim, da je mala igriva in večino časa dobre volje tako da ji ne more biti hudega, sama trenutno ji ni do pape Že danes je malce bolje, upam da bo že jutri spet prava mala žderica Glavno, da je lepotička zdrava Saj bo, ti si super skrbna mami in boš malo trmico že poštimala Evo,spetsembrezspacetipkejojeGregiizčupal...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 17:31:46
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Ej, edinaos, kako sta z malo princesko opravili pri P? Bom kar jaz odgovorila, da ne boš predolgo čakala: Z Anjo je vse v nejlepšem redu, ni bolana, zredila se je......tako, da je očitno samo Anjina muha, da noče GH Nibilotrebačakat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 17:34:27
|
|
|
|
Estrella*
|
Ena fotka iz študentskih časov, ko smo lezli po jamah Takrat se mi je še dalo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 17:36:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Oj! Na hitro se oglasim, pa letim dalje. Če ima katera namen kupiti Maxi cosi avtosedež v Intersparu/Sparu naj ga kupi še danes, saj je še dodatno znižan za 25 %. Jaz sem ga šla namreč danes kupit in ko sem prišla na blagajno se mi je zdel nekam premajhen znesek in mi je potem prodajalka povedala, da spada kao pod tekstil, ki je pa danes znižan za 25% Tako smo za avtosedež namesto 150 evrov odšteli le 90 evrčkov Anitka a to v vseh šparih po Slo? Pa kje v šparu?? A v šparu imajo Maxi cosiž??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 17:37:33
|
|
|
|
Estrella*
|
Takšni so otroci na Tajskem(otok phi phi)
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 17:40:46
|
|
|
|
Estrella*
|
Pa še malo za lušt Estrella s kolegico( imam črne lase ) Estrella( se jo slabo vidi) 3 žurerke na Tajskem Kje so tisti časi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 17:40:52
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Oj! Na hitro se oglasim, pa letim dalje. Če ima katera namen kupiti Maxi cosi avtosedež v Intersparu/Sparu naj ga kupi še danes, saj je še dodatno znižan za 25 %. Jaz sem ga šla namreč danes kupit in ko sem prišla na blagajno se mi je zdel nekam premajhen znesek in mi je potem prodajalka povedala, da spada kao pod tekstil, ki je pa danes znižan za 25% Tako smo za avtosedež namesto 150 evrov odšteli le 90 evrčkov Anitka a to v vseh šparih po Slo? Pa kje v šparu?? A v šparu imajo Maxi cosiž?? interspar po celi Sloveniji ima to.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 17:40:58
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Estrella*, kako lepe fotke Pri nas pa Miklavžev sprevod odpade, ker preveč "ščije". Je veliko piko klicala vaditeljica - tako tudi nastop mažoretk odpade... No super, da so se spomnili poklicat. To je pa res velik plus.
|
Zaupate medicino?willmapopolnoma (
26%)
delno (
66%)
ne (
8%)
Število vseh glasov: 137Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!