Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 12:23:16
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Drgač pa punce za mano je zlo žalosten včerajšnji dan,samomor je naredil dobri družinski prijatelj kar nas je vse ful prizadelo in presenetilo ker si kej tazga pa sploh nismo mislili. Uboga njegova družina sam se je rešil sam kaj češ če pa človek tolk bolečine za sabo pusti Tole naredit ni kar tako, moraš imeti ful poguma, samo mene jeza matra pri takih stvreh, ker se mi zdi da so taki ljudje sebični. Če je kaka neozdravljiva bolezen s smrtnim izidom vmes še razumem, drugače pa žal ne. Nisem tako razumljiv človek pri temu. se podpišem... moj bratranec je naredil samomor pri 21 ih letih...... kakšno trpljenje je pustil za seboj Moje razumevanje ima žal (ali pa tudi ne) eno mejo. Jaz sem taka, da prvo pomislim na svojo družino, potem pa nase. Včasih to ni prav, a tako pač je. Življenje nam daje včasih hude preizkušnje, ki nas delajo le močnejše. Kar te ne ubije te krepi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 12:24:31
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Jutro, tudi midve z Nio se pridružujeva. Noč je bla še za zdržat, samo trdno zaspat je problem. Spat sma šle ob 20.00, je spala pol ure, potem pa je redno zaspala šele 23.30 , po mukah, zaspana pa tak da ni mogla več gledat. Ne vem no, jaz jo bom začela ob 22.00 spat dajat, mogoče bo boljše. Kaj ste ve vaše že kaj naučile? Jaz sem mojo poč, poč-bravo (ploskanje kao), vendar se reva z rokicami po nosu tolče pa smeji se zraven , jaz pa tudi , malo še jo koordinacija zafrkava . Zdaj pa moj hiperaktivec zahteva animacijo, čao. Moja zna pa pa, pa bravo - ploskat, mama reče pa baba, drugega pa še ne zna. Še ima preveč čassa za učenje. ko to berem, si mislim, da je Varja zaostala pol je Alja tud.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 12:26:18
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Jutro, tudi midve z Nio se pridružujeva. Noč je bla še za zdržat, samo trdno zaspat je problem. Spat sma šle ob 20.00, je spala pol ure, potem pa je redno zaspala šele 23.30 , po mukah, zaspana pa tak da ni mogla več gledat. Ne vem no, jaz jo bom začela ob 22.00 spat dajat, mogoče bo boljše. Kaj ste ve vaše že kaj naučile? Jaz sem mojo poč, poč-bravo (ploskanje kao), vendar se reva z rokicami po nosu tolče pa smeji se zraven , jaz pa tudi , malo še jo koordinacija zafrkava . Zdaj pa moj hiperaktivec zahteva animacijo, čao. Moja zna pa pa, pa bravo - ploskat, mama reče pa baba, drugega pa še ne zna. Še ima preveč čassa za učenje. ko to berem, si mislim, da je Varja zaostala pol je Alja tud. Nič niso zaostale. Moja prehiteva. Aja pa hov hov tudi zna.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 12:27:00
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dober dan! Midva sma nazaj od P, še ni vredu Videk, sedaj sma dobila zraven še SINGULAR zrnca in mene je vedno bolj strah, ker ne vem, kam vse to pelje, P pa ne pove nobene diagnoze . Sma pa dobila zeleno luč, da lahko grema ven. In sedaj zunaj dež pada, in midva ne morema ven. Jaz pa imam občutek, da imam pomanjkanje kisika v krvi, ker 14 dni že nisem bila več kot dve minuti na dan zunaj. Malo grem sedaj prebrat za nazaj. Singular zrnca so za ojačanje imunskega sistema. me pa čudi, da ti je dala to kar na slepo. Meni je to pulmolog dal za malega. Mu žal ni nič pomagal in sem mu nehala dajt. Kakšna si pa dobila navodila za dajanje? Zmešat med hrano? Dala mu je za preventivo, ker je poln tega sekreta in ga ne moremo spravit iz njega. Zrnca pa moram dat zvečer v gosto kašico, tekoče ne sme bit, ker se takrat napihnejo. Imama pa zraven še vedno Ventolin, pa hiconcil in kapljice za v nosek. Ker danes mu ponovno teče zelo gnojno iz noska. Kako dolgo pa že hiconcil jemljeta? En teden je danes. Po mojem ga boma do konca pojedla. Ga imama še malo manj kot pol, ker le jemljema samo 2 ml. V flaški pa ga je 100 ml. Kaj ti je naročila kako dolgo ga je treba jemat? Danes je rekla, da še ga naj kar jema. V ponedeljek imama kontrolo. Ta singulair pa boma jedla kar en čas, vsaj mesec dni. V kateri firmi pa delaš, če smem vprašat?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 12:27:36
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dober dan! Midva sma nazaj od P, še ni vredu Videk, sedaj sma dobila zraven še SINGULAR zrnca in mene je vedno bolj strah, ker ne vem, kam vse to pelje, P pa ne pove nobene diagnoze . Sma pa dobila zeleno luč, da lahko grema ven. In sedaj zunaj dež pada, in midva ne morema ven. Jaz pa imam občutek, da imam pomanjkanje kisika v krvi, ker 14 dni že nisem bila več kot dve minuti na dan zunaj. Malo grem sedaj prebrat za nazaj. Singular zrnca so za ojačanje imunskega sistema. me pa čudi, da ti je dala to kar na slepo. Meni je to pulmolog dal za malega. Mu žal ni nič pomagal in sem mu nehala dajt. Kakšna si pa dobila navodila za dajanje? Zmešat med hrano? Dala mu je za preventivo, ker je poln tega sekreta in ga ne moremo spravit iz njega. Zrnca pa moram dat zvečer v gosto kašico, tekoče ne sme bit, ker se takrat napihnejo. Imama pa zraven še vedno Ventolin, pa hiconcil in kapljice za v nosek. Ker danes mu ponovno teče zelo gnojno iz noska. Kako dolgo pa že hiconcil jemljeta? En teden je danes. Po mojem ga boma do konca pojedla. Ga imama še malo manj kot pol, ker le jemljema samo 2 ml. V flaški pa ga je 100 ml. Kaj ti je naročila kako dolgo ga je treba jemat? Danes je rekla, da še ga naj kar jema. V ponedeljek imama kontrolo. Ta singulair pa boma jedla kar en čas, vsaj mesec dni. V kateri firmi pa delaš, če smem vprašat? V europarku v m....o.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 12:29:17
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dober dan! Midva sma nazaj od P, še ni vredu Videk, sedaj sma dobila zraven še SINGULAR zrnca in mene je vedno bolj strah, ker ne vem, kam vse to pelje, P pa ne pove nobene diagnoze . Sma pa dobila zeleno luč, da lahko grema ven. In sedaj zunaj dež pada, in midva ne morema ven. Jaz pa imam občutek, da imam pomanjkanje kisika v krvi, ker 14 dni že nisem bila več kot dve minuti na dan zunaj. Malo grem sedaj prebrat za nazaj. Singular zrnca so za ojačanje imunskega sistema. me pa čudi, da ti je dala to kar na slepo. Meni je to pulmolog dal za malega. Mu žal ni nič pomagal in sem mu nehala dajt. Kakšna si pa dobila navodila za dajanje? Zmešat med hrano? Dala mu je za preventivo, ker je poln tega sekreta in ga ne moremo spravit iz njega. Zrnca pa moram dat zvečer v gosto kašico, tekoče ne sme bit, ker se takrat napihnejo. Imama pa zraven še vedno Ventolin, pa hiconcil in kapljice za v nosek. Ker danes mu ponovno teče zelo gnojno iz noska. Kako dolgo pa že hiconcil jemljeta? En teden je danes. Po mojem ga boma do konca pojedla. Ga imama še malo manj kot pol, ker le jemljema samo 2 ml. V flaški pa ga je 100 ml. Kaj ti je naročila kako dolgo ga je treba jemat? Danes je rekla, da še ga naj kar jema. V ponedeljek imama kontrolo. Ta singulair pa boma jedla kar en čas, vsaj mesec dni. V kateri firmi pa delaš, če smem vprašat? V europarku v m....o. Nimaš pa problema s parkplacom.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 12:35:11
|
|
|
|
kasso
|
sesil, pošlji mi tvoj email na zs, če te zanima gestalt
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 12:39:17
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dober dan! Midva sma nazaj od P, še ni vredu Videk, sedaj sma dobila zraven še SINGULAR zrnca in mene je vedno bolj strah, ker ne vem, kam vse to pelje, P pa ne pove nobene diagnoze . Sma pa dobila zeleno luč, da lahko grema ven. In sedaj zunaj dež pada, in midva ne morema ven. Jaz pa imam občutek, da imam pomanjkanje kisika v krvi, ker 14 dni že nisem bila več kot dve minuti na dan zunaj. Malo grem sedaj prebrat za nazaj. Singular zrnca so za ojačanje imunskega sistema. me pa čudi, da ti je dala to kar na slepo. Meni je to pulmolog dal za malega. Mu žal ni nič pomagal in sem mu nehala dajt. Kakšna si pa dobila navodila za dajanje? Zmešat med hrano? Dala mu je za preventivo, ker je poln tega sekreta in ga ne moremo spravit iz njega. Zrnca pa moram dat zvečer v gosto kašico, tekoče ne sme bit, ker se takrat napihnejo. Imama pa zraven še vedno Ventolin, pa hiconcil in kapljice za v nosek. Ker danes mu ponovno teče zelo gnojno iz noska. Kako dolgo pa že hiconcil jemljeta? En teden je danes. Po mojem ga boma do konca pojedla. Ga imama še malo manj kot pol, ker le jemljema samo 2 ml. V flaški pa ga je 100 ml. Kaj ti je naročila kako dolgo ga je treba jemat? Danes je rekla, da še ga naj kar jema. V ponedeljek imama kontrolo. Ta singulair pa boma jedla kar en čas, vsaj mesec dni. V kateri firmi pa delaš, če smem vprašat? V europarku v m....o. Nimaš pa problema s parkplacom. To pa res nimam. Prej smo bili v Gosposki pa ne vprašaj kako dolgo sem vedno iskala en prostor.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 12:46:49
|
|
|
|
hijenca
|
Zdaj pa eno aktualno vprašanje. Kaj ste kupile vašim za Miklavža? Za nečaka že imam, samo za Videka še nisem kupila. Rabim ideje!!!!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 12:53:44
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Zdaj pa eno aktualno vprašanje. Kaj ste kupile vašim za Miklavža? Za nečaka že imam, samo za Videka še nisem kupila. Rabim ideje!!!!! Enega čokoladnega Miklavža, da se bo slikala z njim. Pa eno lutko za na roko.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 12:54:45
|
|
|
|
barbaw
|
A katera slučajno ve iz glave koliko podpisov mora biti, da peticija uspe?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 12:54:51
|
|
|
|
jana81
|
kok je men lepo ko se Nejči zbudi in se mi že smeji, sploh ne morem opisat tega občutka, čeprav vem da ga mnoge doživljate. No sva kmalu po tistem vstala, pojedla melono z banano in piškotom, sčistila nosek in dala kapljice v očke, zdej se pa z atijem igrata, no jst pa ne morem brez RR. barbaw ja po moje bodo zobki, ker včeraj zveler je bilo res hudo, kr jokal na momemnte pa ne spat, pa vse v usta, pa zelo mu je pasalo če sem mu dala mrzel pst na dlesni.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 12:56:49
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Zdaj pa eno aktualno vprašanje. Kaj ste kupile vašim za Miklavža? Za nečaka že imam, samo za Videka še nisem kupila. Rabim ideje!!!!! Da bi kaj posebej kupovala, nisem, ker se mi zdi v bistvu premala. Drugače pa sva z mojim rekla, da ji bova za Miklavža kupila avtosedež in stolček in to sva tud že kupila. Ker drugače ima na svojem računu ojrote, ki jih je dobila ob rojstvu, krstu, ... in so rekli, da naj bo za avtosedež. Ampak sva ga ji midva zdej kupla, tisti dinarčki pa naj bojo kar lepo na njenem računu varno spravljeni za slabe dni Aja v bistvu jo pa res nekaj čaka: lonči, ki se sestavljajo eden v drugega. Bomo videli, kaj bodo stari starši in botri pripravili
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 12:56:57
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Zdaj pa eno aktualno vprašanje. Kaj ste kupile vašim za Miklavža? Za nečaka že imam, samo za Videka še nisem kupila. Rabim ideje!!!!! Enega čokoladnega Miklavža, da se bo slikala z njim. Pa eno lutko za na roko. jst sem pa zadnjič kupila v oviesse, 2 majčke dolgi rokav na pol puli, pa trenerko iz flisa, pa copatke, včeraj sva mu pa kupila un lonček ko noter mečeš pa se oglaša od fišer priceja. neki bo za miklavža , neki za božička, za deda mraza pa bomo še kupili. barbaw ja pa miklaža še morem kupit za slikanje
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 12:57:44
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A katera slučajno ve iz glave koliko podpisov mora biti, da peticija uspe? u madonca, to je pa moj foh, zdej si me pa našla, .... ne vem
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 12:59:04
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A katera slučajno ve iz glave koliko podpisov mora biti, da peticija uspe? Sem že našla. never mind
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 13:00:28
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Evo še ena moja slikica, pol bom pa nehala smetit
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 13:01:21
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 kok je men lepo ko se Nejči zbudi in se mi že smeji, sploh ne morem opisat tega občutka, čeprav vem da ga mnoge doživljate. No sva kmalu po tistem vstala, pojedla melono z banano in piškotom, sčistila nosek in dala kapljice v očke, zdej se pa z atijem igrata, no jst pa ne morem brez RR. barbaw ja po moje bodo zobki, ker včeraj zveler je bilo res hudo, kr jokal na momemnte pa ne spat, pa vse v usta, pa zelo mu je pasalo če sem mu dala mrzel pst na dlesni. Zobki se obetajo. Jaz naši še nisem uspela pogledat, če je že 4. pridelala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 13:01:23
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Evo še ena moja slikica, pol bom pa nehala smetit opa, mene pa nikoli niso oblekli v roza
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 13:01:44
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
kako ve pripravite testenine za , mislim s kakšno omako???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 13:02:34
|
|
|
|
barbaw
|
A še kateri mali/a ful brca? Mislim to tako, da cel čas kar je pokonci niso noge na miru. Moja ima sršene v riti. Tudi ko sedi miga s stopali. Še en hiperaktivec se mi obeta.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 13:02:52
|
|
|
|
hijenca
|
SS in barbaw a vidve sta 80 letnici? jana ker letnik si pa ti, če smem bit radovedna?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 13:03:15
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** kako ve pripravite testenine za , mislim s kakšno omako??? jaz sem probala kar bolognese pa ni hotela jest, samo par žličk
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 13:03:47
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca SS in barbaw a vidve sta 80 letnici? jana ker letnik si pa ti, če smem bit radovedna? aha
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 13:04:43
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A še kateri mali/a ful brca? Mislim to tako, da cel čas kar je pokonci niso noge na miru. Moja ima sršene v riti. Tudi ko sedi miga s stopali. Še en hiperaktivec se mi obeta. Mi je znano ja, ampak moj se je včeraj s pešico po glavici tolko. Ko sma se cartala v postli, je ležal na boku in se tepo Drugače ko pa leži na hrbtu, pa tako maha z rokami gor in dol, kot da hoče poletet.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
kopalke dekliceLelly28 RRkakšne kopalke kupite deklicam, ki so še v vrtcu in ne nosijo več pleničk?enodelne (
36%)
dvodelne (
7%)
samo spodnji del (
50%)
ne nosi kopalk (
7%)
Število vseh glasov: 14Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!