Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 13:05:22
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A še kateri mali/a ful brca? Mislim to tako, da cel čas kar je pokonci niso noge na miru. Moja ima sršene v riti. Tudi ko sedi miga s stopali. Še en hiperaktivec se mi obeta. Mi je znano ja, ampak moj se je včeraj s pešico po glavici tolko. Ko sma se cartala v postli, je ležal na boku in se tepo Drugače ko pa leži na hrbtu, pa tako maha z rokami gor in dol, kot da hoče poletet. moja tudi tolče ampak najraje druge
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 13:05:54
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca SS in barbaw a vidve sta 80 letnici? jana ker letnik si pa ti, če smem bit radovedna? aha Pravi šmrkljici . Jaz pa 79, pa prvi otrok. Prava stara baba sem že
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 13:07:04
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca SS in barbaw a vidve sta 80 letnici? jana ker letnik si pa ti, če smem bit radovedna? aha Pravi šmrkljici . Jaz pa 79, pa prvi otrok. Prava stara baba sem že Kaj se pa ti meniš. Še 30 jih nimaš. jaz pa sem že skoraj 81 letnik, ker mojega RD še ni bilo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 13:10:06
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca SS in barbaw a vidve sta 80 letnici? jana ker letnik si pa ti, če smem bit radovedna? aha Pravi šmrkljici . Jaz pa 79, pa prvi otrok. Prava stara baba sem že Kaj se pa ti meniš. Še 30 jih nimaš. jaz pa sem že skoraj 81 letnik, ker mojega RD še ni bilo Kdaj točno imaš rojstni dan? 4 mesci me ločijo od tiste grde 30-ke, , potem pa sem že tak oma.
< Sporočilo je popravil hijenca -- 5.12.2008 13:11:43 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 13:10:37
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca SS in barbaw a vidve sta 80 letnici? jana ker letnik si pa ti, če smem bit radovedna? aha Pravi šmrkljici . Jaz pa 79, pa prvi otrok. Prava stara baba sem že Kaj se pa ti meniš. Še 30 jih nimaš. jaz pa sem že skoraj 81 letnik, ker mojega RD še ni bilo Kdaj točno imaš rojstni dan? dan JLA
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 13:13:00
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca SS in barbaw a vidve sta 80 letnici? jana ker letnik si pa ti, če smem bit radovedna? aha Pravi šmrkljici . Jaz pa 79, pa prvi otrok. Prava stara baba sem že Kaj se pa ti meniš. Še 30 jih nimaš. jaz pa sem že skoraj 81 letnik, ker mojega RD še ni bilo Kdaj točno imaš rojstni dan? dan JLA Ha ha, kdaj je že to? Sem namreč umetna blondinka z narastkom .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 13:14:33
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A še kateri mali/a ful brca? Mislim to tako, da cel čas kar je pokonci niso noge na miru. Moja ima sršene v riti. Tudi ko sedi miga s stopali. Še en hiperaktivec se mi obeta. O naša je tud taka. Ni niti sekunde pri miru, pa ti ne govorim kaj dela z nogami. Jo daš na hrbet, se ona obrne v sekundi na trebuh, noge v špago pa se vsede Mi tega noben ne verjame dokler ne vidi
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 13:14:37
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca SS in barbaw a vidve sta 80 letnici? jana ker letnik si pa ti, če smem bit radovedna? aha Pravi šmrkljici . Jaz pa 79, pa prvi otrok. Prava stara baba sem že sej je moj tud prvi
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 13:15:28
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca SS in barbaw a vidve sta 80 letnici? jana ker letnik si pa ti, če smem bit radovedna? aha Pravi šmrkljici . Jaz pa 79, pa prvi otrok. Prava stara baba sem že Kaj se pa ti meniš. Še 30 jih nimaš. jaz pa sem že skoraj 81 letnik, ker mojega RD še ni bilo Kdaj točno imaš rojstni dan? dan JLA Ha ha, kdaj je že to? Sem namreč umetna blondinka z narastkom . 22.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 13:16:21
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
No naša je končno omagala in zaspala. Je spala cca.30 minut od 6ih zjutrej, tako da upam, da bo zdele mal potegnila, da gremo potem brez skrbi miklavževat Jz pa grem cunje obestit pa krompir za solato dat kuhat. Bomo donc krompirjevo solato in osliča jedli
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 13:17:54
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca SS in barbaw a vidve sta 80 letnici? jana ker letnik si pa ti, če smem bit radovedna? aha Pravi šmrkljici . Jaz pa 79, pa prvi otrok. Prava stara baba sem že sej je moj tud prvi Samo jaz sem že stara baba, počutim se že tak zadnje dni, ko hodim s kurami spat . Tvoja Manca fenomen , moj Videk je proti njej novorojenček. Edino sedi sam, če ga posadim, potem mu moram malo nogice dat narazen, da ima ravnotežje. Videk je reko, da pa se on obračal sam ne bo in tega se tudi drži. Lenušček mali.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 13:18:39
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca SS in barbaw a vidve sta 80 letnici? jana ker letnik si pa ti, če smem bit radovedna? aha Pravi šmrkljici . Jaz pa 79, pa prvi otrok. Prava stara baba sem že sej je moj tud prvi Kaj se sekirata? Jaz sem bila zelo hitra. 24
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 13:20:16
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** . Ker drugače ima na svojem računu ojrote, ki jih je dobila ob rojstvu, krstu, ... in so rekli, da naj bo za avtosedež. no pr nas je Nejc bogatejši od naju.. no dobil je tud sedež kot za miklavža IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A še kateri mali/a ful brca? Mislim to tako, da cel čas kar je pokonci niso noge na miru. Moja ima sršene v riti. Tudi ko sedi miga s stopali. Še en hiperaktivec se mi obeta. meni tudi, no prvi hiperaktivec..Nejc je pr miru ko spi, pa še to je tako tako...ne vedno. IZVIRNO SPOROČILO: hijenca SS in barbaw a vidve sta 80 letnici? jana ker letnik si pa ti, če smem bit radovedna? jst sem pa 81 barbaw torej bomo 20. zapile še tvoj B-day SS u kako dobro kosilo delaš, pr nas bodo faflce pa rižek in solata, Nejc pa prse in zelenjavo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 13:21:54
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca SS in barbaw a vidve sta 80 letnici? jana ker letnik si pa ti, če smem bit radovedna? aha Pravi šmrkljici . Jaz pa 79, pa prvi otrok. Prava stara baba sem že sej je moj tud prvi Kaj se sekirata? Jaz sem bila zelo hitra. 24 Takrat si imela mogoče občutek, da si hitra, sedaj pa si lahko vesela, da imaš že enega velikega gospodiča doma. Ste načrtovali ali se vam je zgodilo? Mi Vidka nismo načrtovali, on je mamino veliko presenečenje. Glede na to, kako je ta otrok priden, je moja sedmica na lotu.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 13:23:11
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** . Ker drugače ima na svojem računu ojrote, ki jih je dobila ob rojstvu, krstu, ... in so rekli, da naj bo za avtosedež. no pr nas je Nejc bogatejši od naju.. no dobil je tud sedež kot za miklavža IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A še kateri mali/a ful brca? Mislim to tako, da cel čas kar je pokonci niso noge na miru. Moja ima sršene v riti. Tudi ko sedi miga s stopali. Še en hiperaktivec se mi obeta. meni tudi, no prvi hiperaktivec..Nejc je pr miru ko spi, pa še to je tako tako...ne vedno. IZVIRNO SPOROČILO: hijenca SS in barbaw a vidve sta 80 letnici? jana ker letnik si pa ti, če smem bit radovedna? jst sem pa 81 barbaw torej bomo 20. zapile še tvoj B-day SS u kako dobro kosilo delaš, pr nas bodo faflce pa rižek in solata, Nejc pa prse in zelenjavo Še ena šmrkljica
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 13:25:04
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca SS in barbaw a vidve sta 80 letnici? jana ker letnik si pa ti, če smem bit radovedna? aha Pravi šmrkljici . Jaz pa 79, pa prvi otrok. Prava stara baba sem že sej je moj tud prvi Kaj se sekirata? Jaz sem bila zelo hitra. 24 Takrat si imela mogoče občutek, da si hitra, sedaj pa si lahko vesela, da imaš že enega velikega gospodiča doma. Ste načrtovali ali se vam je zgodilo? Mi Vidka nismo načrtovali, on je mamino veliko presenečenje. Glede na to, kako je ta otrok priden, je moja sedmica na lotu. Načrtovali. Pa se je takoj prijelo. Sem ti hotela napisat, da je že fajn ko poslušaš kako kateri zna, pa si žalosten ker tvoj ne zna, ampak naj te pomirim, da imaš tako manj dela.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 13:29:04
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca SS in barbaw a vidve sta 80 letnici? jana ker letnik si pa ti, če smem bit radovedna? aha Pravi šmrkljici . Jaz pa 79, pa prvi otrok. Prava stara baba sem že sej je moj tud prvi Kaj se sekirata? Jaz sem bila zelo hitra. 24 Takrat si imela mogoče občutek, da si hitra, sedaj pa si lahko vesela, da imaš že enega velikega gospodiča doma. Ste načrtovali ali se vam je zgodilo? Mi Vidka nismo načrtovali, on je mamino veliko presenečenje. Glede na to, kako je ta otrok priden, je moja sedmica na lotu. Načrtovali. Pa se je takoj prijelo. Sem ti hotela napisat, da je že fajn ko poslušaš kako kateri zna, pa si žalosten ker tvoj ne zna, ampak naj te pomirim, da imaš tako manj dela. To pa verjamem, ker ga trenutno še najdem tam ko sem ga pustila, mogoče se malo zasuče, ko tako rita in opleta, sploh v kinderpetu se vedno v rob nabije, da še glave ne more ravno držat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 13:35:17
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca SS in barbaw a vidve sta 80 letnici? jana ker letnik si pa ti, če smem bit radovedna? aha Pravi šmrkljici . Jaz pa 79, pa prvi otrok. Prava stara baba sem že sej je moj tud prvi Kaj se sekirata? Jaz sem bila zelo hitra. 24 Takrat si imela mogoče občutek, da si hitra, sedaj pa si lahko vesela, da imaš že enega velikega gospodiča doma. Ste načrtovali ali se vam je zgodilo? Mi Vidka nismo načrtovali, on je mamino veliko presenečenje. Glede na to, kako je ta otrok priden, je moja sedmica na lotu. Načrtovali. Pa se je takoj prijelo. Sem ti hotela napisat, da je že fajn ko poslušaš kako kateri zna, pa si žalosten ker tvoj ne zna, ampak naj te pomirim, da imaš tako manj dela. To pa verjamem, ker ga trenutno še najdem tam ko sem ga pustila, mogoče se malo zasuče, ko tako rita in opleta, sploh v kinderpetu se vedno v rob nabije, da še glave ne more ravno držat. Jaka si je pri 8 m že okrušil prvi zob, ker je tako v posteljici skakal.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 13:39:46
|
|
|
|
MARTINA25
|
Punce pri katerem kitajcu je "zmenek"?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 13:41:22
|
|
|
|
MARTINA25
|
Naša tamala tud tko brca da je joj....takoj ko zjutri odpre oči se že začne gimnastika....brca pa od Čatežkih napej...pomoje še vedno misli da plava
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 13:46:16
|
|
|
|
CatJa
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Mogoče pridejo: natasa34 CatJa MARTINA25 Mene definitivno NE bo!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 13:53:00
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca SS in barbaw a vidve sta 80 letnici? jana ker letnik si pa ti, če smem bit radovedna? aha Pravi šmrkljici . Jaz pa 79, pa prvi otrok. Prava stara baba sem že sej je moj tud prvi Kaj se sekirata? Jaz sem bila zelo hitra. 24 Takrat si imela mogoče občutek, da si hitra, sedaj pa si lahko vesela, da imaš že enega velikega gospodiča doma. Ste načrtovali ali se vam je zgodilo? Mi Vidka nismo načrtovali, on je mamino veliko presenečenje. Glede na to, kako je ta otrok priden, je moja sedmica na lotu. Načrtovali. Pa se je takoj prijelo. Sem ti hotela napisat, da je že fajn ko poslušaš kako kateri zna, pa si žalosten ker tvoj ne zna, ampak naj te pomirim, da imaš tako manj dela. To pa verjamem, ker ga trenutno še najdem tam ko sem ga pustila, mogoče se malo zasuče, ko tako rita in opleta, sploh v kinderpetu se vedno v rob nabije, da še glave ne more ravno držat. Jaka si je pri 8 m že okrušil prvi zob, ker je tako v posteljici skakal. Eh ti smola. Aja, pa zoba še tudi nimamo nobenega.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 13:54:55
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dober dan! Midva sma nazaj od P, še ni vredu Videk, sedaj sma dobila zraven še SINGULAR zrnca in mene je vedno bolj strah, ker ne vem, kam vse to pelje, P pa ne pove nobene diagnoze . Sma pa dobila zeleno luč, da lahko grema ven. In sedaj zunaj dež pada, in midva ne morema ven. Jaz pa imam občutek, da imam pomanjkanje kisika v krvi, ker 14 dni že nisem bila več kot dve minuti na dan zunaj. Malo grem sedaj prebrat za nazaj. Singular zrnca je imel moj Andraž- Ne vem če so kaj pomagala, samo niso pa škodljiva tako kot flixotide Skor verjetno ima obstrukcijski bronhitis. Hrope, težje diha?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 13:55:01
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Evo, vidim, da mi je Špelin že pobegnila. Sem ji ravno SMS poslala. za vse ostale čveke pa: 20.12.2008 je pri kitajcu rezervirano za 20 OSEB. in sedaj katera se ne bo primigala tja, ji bom lastnoročno izprašila rit Jaz pridem 100%, če le ne bi obležala v bolnici. Z mojo ritji bi imela veliko dela, ker je ogromnaaaaa
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 13:55:06
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** kje se pa Estrella skiriva donc dopoldan? Estrella, kje si? Me slišiš čez hrib? Kako kej Alja donc? Je kej bolje?? Sva letele v Leclerca namesto miklavža Joj je bila gužva
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
imeErinIme Nastja vam je boljdekliško ime (
84%)
moško ime (
5%)
ime za oba spola (
11%)
Število vseh glasov: 309Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!