Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 5.12.2008 14:20:31
|
|
|
|
majči22
|
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan tiste ki imate punčke: a pri vsakem umivanju ritke tud mal lulo počistite, men je babca rekla: nič lule odpirat da ne zaide kaj v nožnico , P pa ja odprite in spucajte, da se kaj ne vname??? In koliko dni ima vaš isti bodi? Jaz ga na 2 dni menjam Ja luliko ji med vsakim previjanjem sčistim. Na rahlo odprem in potegnem navzdol. Body je pa čist odvisen, ponavadi tudi na dva dni menjam, ko se koamo. Če pa že prej kej pobruha pa prej.
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 5.12.2008 14:21:29
|
|
|
|
mishel
|
TINKA14 za tvojega pridnega zaspančka. David se še vedno zbudi okoli četrte ure in potem spi do sedmih, pa je že bil star 5 mesecev . TATLY zdaj jo pa ti poišči in njo razcufaj
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 5.12.2008 14:23:26
|
|
|
|
Erin
|
sandra - ti svojega kar en štrajk udar..nč kuhat, nč prat ... Kazen naj bo vzgojna! In BRAVO zate da to prenašaš in si tako pridna, močna punca Gajka - dobra slika. Naša dva pa reklame skup gledata Zoja Miša - super za mami!!!!!!!!!!!!!! Je odleglo kajne?
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 5.12.2008 14:25:27
|
|
|
|
mishel
|
ZOJA MIŠA berem, da je bila tvoja mami operirana. Sicer nisem na tekočem kaj je bilo , vendar sem vseeno resnično vesela, da se je vse dobro izteklo.
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 5.12.2008 14:26:44
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: cebrca Pa gluten je res šele po 8. mesecu. Ni dolgo nazaj kar so GH premaknili s 4 mesecev na 6 pa se zato podatki tepejo med sabo, ker bolj "ta leni" ne spremljajo redno napotkov in ne popravljajo redno informacij za mamice. Zato se tudi P še niso uskladili med sabo. Pri nas so otroški zdravniki in sestre zelo pridni in me vedno opozorijo da so tisti podatki še tastari in zato tudi na embalažah z otroško hrano prikladno piše narobe, da več prodajo! Pri moji knjižici piše 4 mesece za GH in 6 mesecev zagluten - izdaja leto 2008. Sej pravim, ne veš komu verjet
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 5.12.2008 14:30:38
|
|
|
|
tinka14
|
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan tiste ki imate punčke: a pri vsakem umivanju ritke tud mal lulo počistite, men je babca rekla: nič lule odpirat da ne zaide kaj v nožnico , P pa ja odprite in spucajte, da se kaj ne vname??? In koliko dni ima vaš isti bodi? Jaz ga na 2 dni menjam skoraj nikoli ne zdrži dva dni, ker poliva. če pa slučajno zdrži, pa seveda še naslednji dan obleče istega. in pižamo ponoči isto.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 5.12.2008 14:35:06
|
|
|
|
tinka14
|
ooo mishel, si še živa? luškan cukrček je tvoj david. in krasen venček si nardila. si vidla par strani nazaj, da mamo tudi mi kavinga? ga je lani nardil.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 5.12.2008 14:35:16
|
|
|
|
Vilika
|
Jao, babnice... ne pridem in ne pridem do konca, zlepa ne. V glavnem vsem hvala za pohvale fotk našega mišona. In Erin si me nasmejala , saj bo tud Tilenček začel nogice k sebi vlačit. Za našega je to prvi podvig, razen kravic in tlačenja rok in vsega živega v ustka. Jaz našega velikokrat pustim kar nageca brcat in mu mednoižni del samo z eno pleničko pokrijem, da glih vse ne polula. Včeraj se je mi je tako pokakal (prvič, pri odviti plenički) in sem imela pucarije čez glavo , kaj čmo, sama sem kriva. No, nogice lažje doseže če je nagec, to sem hotela reči. Oblečen se pa matra in mu bolj redko rata. moram it - alarm še milavž - mi bomo danes imeli miklavžev večer, bom probala fotkat kaj bo dobil Videk.
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 5.12.2008 14:35:28
|
|
|
|
Krysia
|
No, spet mam mal časa, pa ziher se bo spet sredi posta zbudil ... Ozziebo, čestitke Lari za 4 mesece Erin, ... samo kot je Gajka rekla, ne moreš vzdrževat enostranskega prijateljstva ... Neža, za tvojo prijateljico iz Avstralije ... Zoja Miša, midva tud prideva na srečanje, če le ne bomo imeli kakšnega cepljenja ali kaj podobnega ... Kje pa bo? V Cityparku v LJ še nismo bile Pa tm je fajn, ko je garažna hiša zraven ... drugač pa ... seveda sprejemamo tudi druge predloge, a ne Zoja Miška? (sem kar mal tvoje posle prevzela, oprosti ... ne bom več, da me ne boš zaposlila za seznam delat ) Aja, pa super za mami in uspešno prestano operacijo! Aha, pa še tole: za plavanje sm se pa odločla, da ne bom preveč komplicirala - 1x na teden se bova pa že nekak prilagodila, tko da če teb bolj paše ob12h, se bova verjetno tud midva za ob 12h prijavila ... (itak mi ne spi vedno enako, tko da ni šans, da zgruntam eno optimalno uro),sam parkiranje me še vedno skrbi ... Mishel, lepo da si se oglaisla - super slikice ... anita, mi tud menjamo bodi na 2 dni, če se prej ne umaže ... no, pa imam spet sierno - sej sm rekla ...
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 5.12.2008 14:36:51
|
|
|
|
tatly
|
misel -zelo ste lubani ja saj sma z stello same doma pa sem ji rekla da bom jo razcesnila ko jo dobim saj prej ko sem vidla podlogo ce bi jo dobla bi jo verjetno res,zdaj pa me je ze malo jeza minla pa nevem kak bi blo saj me je tasca vprasala kaj naj kupi stelli za bozicka bom ji pa rekla naj kar podlago..sicer pa nevem klko to stane ker je moja mama to kupla
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 5.12.2008 14:37:18
|
|
|
|
tinka14
|
js zdej grem na potepijo. se beremo še kej zvečer. aja, dans so parklni........ ?? morm pa mal pazit, kje hodim, da me ne dobijo...
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 5.12.2008 14:38:11
|
|
|
|
tinka14
|
IZVIRNO SPOROČILO: tatly misel -zelo ste lubani ja saj sma z stello same doma pa sem ji rekla da bom jo razcesnila ko jo dobim saj prej ko sem vidla podlogo ce bi jo dobla bi jo verjetno res,zdaj pa me je ze malo jeza minla pa nevem kak bi blo saj me je tasca vprasala kaj naj kupi stelli za bozicka bom ji pa rekla naj kar podlago..sicer pa nevem klko to stane ker je moja mama to kupla v baby centru je zdej v akciji, mislim da 33 evrov.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 5.12.2008 14:40:23
|
|
|
|
Erin
|
Oooooooooooo tatly... A še niste mišk stran dal? Škoda..pa tako so drage... mishel - kako je lep David..pa on tudi že čiča pa nogice prijema... (Tileeeeeeeeen..a slišiš??? Zadnji boš! ) Venček je pa tudi 1A. Si pa vztrajna da si lepila zrna... jaz bi kar nekaj gor nametala ampak itak mi venčka ne delamo... Bodi 1-2 dni menjamo, oz ko poliva večkrat na dan... MA saj je bolje da jih čimveč menja čene bo jih bo prerastel še preden bo vsakega 1x gor dal Uuuuuuuuu na zadnji strani sem... VAUUUUUUU!!! In prišla na koneeeec
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 5.12.2008 14:44:58
|
|
|
|
anita goitan
|
tole žabo mam ful rada, še najraje pa kačjega pastirja na njej ta modra podloga je pa iz Ikeje (Celovc) za 25€ če se prou spomnm Erin Zoja je mogoče na zadnji strani
< Sporočilo je popravil anita goitan -- 5.12.2008 14:45:13 >
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 5.12.2008 14:45:21
|
|
|
|
tatly
|
ja mislim da smo saj me je prejsnji teden skoraj kap ko sem jo vidla crknjeno nisem te skatle z to podlogo kaki mesec dol davala ker ji ni blo zanimivo.no upam da ni vec nobene,sem prav jezna da smo v prtlicju doma in imajo prosto pot na toplo,preluftat pa moram ne,,nic bomo pa sli se po eno darilo za miklavza..sma ji kupla napihljivo stajico z zogicami,take fajn mehke so(se bo malo pocakalo da zraste)pa zdaj se bo te to podlogo kupla.. kaj pride katera na kavico da nebo tak sama kaj so vase bebike danes kaj tecne?moja je fullllll ko ne spi bi se samo po rokah nosla
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 5.12.2008 14:46:38
|
|
|
|
tatly
|
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan tole žabo mam ful rada, še najraje pa kačjega pastirja na njej ta modra podloga je pa iz Ikeje (Celovc) za 25€ če se prou spomnm Erin Zoja je mogoče na zadnji strani kje pa je ikeja?kak je luban ta kacji pastirček
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 5.12.2008 14:49:33
|
|
|
|
Erin
|
Ah če je crknila potem je kul. Napihljivo stajico sva pa mi2 tudi dobla za darilo Samo bo še nekaj mesecev v omari čakala. Na kavico?? Si predaleč Moj je pa danes tako priden. Spi pa se igra pa čeblja... iz dneva v dan je bolj "odrasel" in simpatičen... Prav njami je In sedaj spi...se vidi..če sem pa tu ane?
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 5.12.2008 14:50:49
|
|
|
|
tatly
|
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=170187 u ta se mi dopade pa je drago to zelo
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 5.12.2008 14:51:34
|
|
|
|
matejchi
|
gajka kaj če bi tudi ti šla v torek šefa obiskat pa se nam pridružiš na srečanju v MB???
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 5.12.2008 14:52:18
|
|
|
|
tatly
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin Ah če je crknila potem je kul. Napihljivo stajico sva pa mi2 tudi dobla za darilo Samo bo še nekaj mesecev v omari čakala. Na kavico?? Si predaleč Moj je pa danes tako priden. Spi pa se igra pa čeblja... iz dneva v dan je bolj "odrasel" in simpatičen... Prav njami je In sedaj spi...se vidi..če sem pa tu ane? saj nasa bo se tudi cakala,se mi zdi to bol fajn kot one stajice v to se lahko poleti vodo nalijes saj moja zdaj tudi pancka...pol pa grem sama kavice pit..
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 5.12.2008 14:57:13
|
|
|
|
anita goitan
|
IZVIRNO SPOROČILO: tatly IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan tole žabo mam ful rada, še najraje pa kačjega pastirja na njej ta modra podloga je pa iz Ikeje (Celovc) za 25€ če se prou spomnm Erin Zoja je mogoče na zadnji strani kje pa je ikeja?kak je luban ta kacji pastirček http://www.ikea.com/at/de/store/klagenfurt/storeInfo
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 5.12.2008 15:02:00
|
|
|
|
tatly
|
evo kak se je grdo lotla
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 5.12.2008 15:33:04
|
|
|
|
gajka
|
tatly - kaj ni možno, da se samo malo poflika? A je preveč naglodana? IZVIRNO SPOROČILO: matejchi gajka kaj če bi tudi ti šla v torek šefa obiskat pa se nam pridružiš na srečanju v MB??? Itak še sam zase ne ve, kdaj je v pisarni, pa tudi prevelike želje nimam tja hodit (ne vem sicer, kako se to sliši)... Imamo pa drugače malo zoprno situacijo z Rokom - vpitje na joški skoraj vsakič, ko se futramo. Pa potem nekak nisem pri volji v takem stanju kam v ''javnost'' hodit...
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 5.12.2008 16:10:33
|
|
|
|
bambi14
|
Pozdravljene, sper na hitro, danes pečem parklje in še vedno ujčkam tamalo- je tečna, ker je neprespana od burne noči. Za pokušino: jedli ob 1 in 3 in se kopali ob 3.30- mah fino je blo - nočno kopanje, ker je bla posrana do vrata in ni preostalo drugega kot kopel. HB je potem zaspala do 9.15 in sem se tudi jaz malo spočila. Aja popoldne pa smo se ukvarjali z pritepenim 4 mesečnim muckom, ga kopali sušili,...ga je svakinja pelala k veterinarju, ker ima tako vneto očko, da komaj gleda. ,....ne razumem ljudi, ki zanemarjajo živali- ggggrrrrrrrrrrrrrrrrrr Grem malo prebrat do .
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 5.12.2008 16:12:07
|
|
|
|
sayuri
|
Sem v zaostanku. Ob petkih ponavadi niste take čveke sandra123, ja smo na Milumilu 2. Takoj po 4 mesescu sem nanj prešaltala. Je pa izgleda malce drugačno, ker sta imela prvi dan kar težave. Imam še 3 škatle za porabit, vmes bom pa malce Aptamil začela dajat. Bi šla rada sedaj na Aptamil, ker MIlumila sedaj sploh Lovro ne potrebuje. Tako sem se s pediatrinjo posvetovala. Milumil je bolj kaloričen... KAšico imam pa tisto, ki se z mlekom meša. Sem pa zadnjič kupila še bananino, ki se meša z vodo. Samo jima še nisem dala. Tako, kot vsem osatlim, tudi tebi želim, da bi bile noči mirnejše. JAz sem jima včeraj ob 23h, ko sta se prvič zbudila, dala 150ml Milumila. Nič joške. Popila sta in spala do 6h. Bom tudi danes tko naredila. Bomo videli, če je v tem finta. Ker ponavadi sem ponoči le dojila. Včasih je bila potrebna flaša pri zari.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?