|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del***
5.12.2008 11:31:14   
sandra123
Joj, kako dežuje pri nasuser posted image ...spet ne bo nič s sprehodom....no, vsaj mali dve sta danes pridni in pančkata že od 10.45....Celo Teja spi v posteljiciuser posted image ....

Lp, Sandra

(odgovor članu URSKAP)
Neposredna povezava do sporočila: 3276
5.12.2008 11:32:27   
tatly
maja-pa res je ta tvoja pupika full lusna.kje si ji pa kupla trenirkico?je fulll lepa

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu URSKAP)
Neposredna povezava do sporočila: 3277
5.12.2008 11:49:12   
Krysia
Dober dan ... no ja, "mal" deževen, pa bo že ...

Vidim, da mam spet velik za komentirat. Pa sigurno bo  kaj pozabila ...

Bella02, en user posted image za tvojo prijateljico ... Ma res si ne predstavljam, kako je to grozno ... sej jst bi tud zdej rekla, da bi mu vrat zavila, sam verjetno je v dani situaciji mal drugač ... maš tega človeka vseeno rad ... Ne vem, upam pa, da se zadeva poštima in se izteče čimboljše, pa karkoli že to pomeni ...

Zoja Miša, bolj ko študiram o tem plavanju, bolj sem zblojena ... Meni je za dan vseeno, torej bi bila tud sreda čist ok, samo mam druge probleme - Rokovo spanje. In nikakor ne najdem ure, ki bi nama ustrezala - ob 10h mogoče, ker on malo čez 11 rata zaspan in pol spi ...Samo za ob 10h bi morala pa ful hitet z najinim hranjenjem ... ne vem, bom mal naštudirala do ponedeljka pa pol v ponedeljek poklicala ... pa še nekaj, kje pa ti nameravaš parkirat ... zna bit precej pestro tam okol DIF-a. Pa glih po kopanju ga tud ne bi nosila ne vem kako daleč ... Aja, pa hvala za info, sem jst nevljudna - se šele na konc zahvalim ...

gajka
, super za razgovor, upam, da se bo tud za plačo dal zmenit ... mislim, če si jim tko všeč, se pa lahko mal prilagodijo, a ne?

Ej, punce, a ste se odločile, da bodo krave brezposelne al kaj? Mislim, mal se hecam, sam tole ni več smešno ... še mal pa vas bo polovica na dieti brez KM ...

Sandra123, tebi pa res želim, da se pošteno napiš. Pa ostalim tud, ampak tebe sem si posebej zapomnila ... (ne vem, zakaj ... in se opravičujem ostalim ...)

tejkaz, vi pa še kar zeleno kakate user posted image Se mi Jaša kar smili. A drugač se počuti v redu? So tile naši sončki tko ubogi, ker ne znajo povedat, kaj jim fali, pol pa zdravniki tud sam ugibajo ...

anita, dobra si, da ne paničariš zaradi krvi v blatu ... men bi se glih zrolalo verjetno ... Upam, da se tud pri vas poštima ...

Maja T
., ful lepa slikca - se bodo fantje kar tepli za Zaro ...

Tatly, bolš da greš k zobarju zdaj kot čez 3 al pa 10 let, ker bo sam še bolj grozno .. verjemi, ni vredno čakat. Jaz se ful bojim zobarja, ampak se prisilim in hodim redno, ker mam slabo izkušnjo, ko sem se ga 3 leta izogibala ...

Za Miklavža bo Rok dobil eno knjigico iz blaga ... sem jo včeraj kupila, pa mu jo bom jutri dala - itak ne ve, da je jutri kakšen poseben dan, pa vseeno ...

No, še mi: spali 23 - 5:30 - 9:00 ... zdej pa od 11h spet ... aja, seveda smo imeli od 6h do 7h govorne vaje, ampak so bli bolj Rokovi samogovori - sva z user posted image kar spala ...

No, pa smo se zbudil ...

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 3278
5.12.2008 11:53:01   
andrejaboris
HOj babike.

Da vam sporočim, da sem bla včeraj pri P. in imamo rahlo virozico in nič resnejšega. Zobki še niso, je rekla, da še nekaj časa ne bodo. Sma dala vodo in je vse vredu. Res pa imam že poln kufer tega letanja okol zdravnikov.

Spali smo od 9-12-3-6-8-9.30 in jaz sem ga kar z njim povlekla, tako da sem kar naspana. Pa še to se je vmes zbudil, ker je bil moker - ga je ati slabo previl.user posted image user posted image Jaz tut upam, da bo kmalu spal vsaj v5 ur v enem kosu.

Anita boga tvoja Zojica. Upam, da se čimprej porihtata, ker vem da to ni nič fajn, ko je z otrokom nekaj narobe.user posted image user posted image Pa user posted image user posted image za 1. zobek!!

Sayuri lepo da si se naspala in čimveč takih noči ti želim!!!

Sandra se mi res že smiliš. Si kar predstavljam kak ti mora bit. Naj tvoji T˛T čimprej dasta mamici krepčilen spanec!!!

Naty midva sma kupla Lanu pižamico in en avto iz risanke Cars, če poznaš, ker naš Lan je trenutno nor na to risanko in ima že vse možne igrače iz nje. Enej pa bo dobil zizo!user posted image user posted image

Tejkaz upam, da se tut vama blato čimprej poštima. Tašča pa pri eni uho not pri drugi ven1user posted image user posted image

Neža tvoja Neža pa ima res maratonsko spanje. user posted image user posted image Neža je pa cuker.

Srečaje v Mb: Je 9.12 al kdaj in kera že vse pride???

Maja T. naj se vama driskica čimprej ustavi.user posted image user posted image Je pa pravi cukerček tvoja Zara!

Erin jaz sem pa full zadovoljna s pampers active dry iz mullerja. Pa bravo za Tilena!

Aja Lana so najbolj jezile zgornje 3 - zobki. SEm slišala da baje podočniki najbolj bolijo, ker so lih na takem mesti.

Oziebo Lari za 4. mesece!user posted image user posted image user posted image

Jaz tut fula rada ustvarjam z Lanom. Zadnjič sma okrasila sobo, naredila okvir, barvala z vodenimi barvicami... in tako kot je rekla Naty, ne vprašajte kakšna je pol kuhnauser posted image user posted image user posted image Samo se splača.

SEm ponoči Eneje odložla v postlco in se je začel full pogovarjat. Sma se z user posted image tak na tihouser posted image user posted image user posted image . Pol pa je zaspal. JOj kak je zlat.

Zoja Miša še ti nisem odgovorila, kaj je Lan delal na sistematskem. Davala mu je taka vprašanja , ki so za 5 letnika. Kdo govori, nasprotja velik, majhen...,baje je to za 5 letnika. Pa narisal je kao človeka, ki je tut na ravni 5 letnika, ker 3 letniki morajo narisat krog in ravno črto.

Grem še kavo do konca spit.
Vam pokažem še eno slikco. Kako paseta kravice!

user posted image
A sta si kaj podobna???

papa

< Sporočilo je popravil andrejaboris -- 5.12.2008 12:01:12 >

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3279
5.12.2008 11:55:16   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: sandra123

Neža...katero riževo kašico pa ti uporabljaš?

Hvala za odgovoreuser posted image

Jaz jo dobim iz interspar - MILUPA (riževo žitna kašica) Bio - Getreidebrei (Reisflocken) piše user posted image

tu je slika... samo, da moj paket nima slikico otrok.

user posted image

Moja prijateljica (v australiji) je prejšen teden rodila pri 20.t user posted image  user posted image user posted image user posted image  Tako mi je hudo zanjo, ker je 1. user posted image  izgubila na isti način kot jaz.

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 3280
5.12.2008 11:57:35   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: andrejaboris

Neža tvoja Neža pa ima res maratonsko spanje. user posted image user posted image Neža je pa cuker.

Vam pokažem še eno slikco. Kako paseta kravice!

user posted image

papa

Res ima srečo. Sedaj mi spi v roki.

Kakšna lepa slikica user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 3281
5.12.2008 11:59:04   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: Maja T.

Reperka v roza user posted image

user posted image

Kako ji paše roza barva user posted image

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 3282
5.12.2008 11:59:05   
Zoja Miša
Na igralni podlogi zaspala. Ni dosti manjkalo, da ne bi jaz tudiuser posted image . Pa sem se prisilila vstat, me smrekica čaka, da jo okrasimuser posted image . Ven nisva šli, čeprav sem imela namez z kengorujčkom, a vseeno preveč ščije, bom mokra do kolen. Mogoče kasneje, če bo šlo kaj manj. Bi rada šla po tortice, dobomo danes obisk, meni pa se ne da nič pacatiuser posted image .
Noč, bp, nisem mogla verjeti, da je v 20 min pojedla in v spanju podrla kupček in spala naprej. Če ne bi šli spat šele ob 23.30h, bi se vsi naspaliuser posted image . Eh, pa drugičuser posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan
zoja miša priznam, mal sm ti fouš, men tud neki čudn nohti vn lezejo, ma če si ne dam cajta za si jih lepo uredituser posted image , packa nemarna sm

No, no, ne bodi tako ostra do sebe. Sem bila jaz ista, sem si šla na živce in doma si nič ne morem dobro urediti. Sedaj pa sem zadovoljna in počutim se bolje. Se splača.

Neža, saj bo, pusti času čas. Jaz sem sicer res vesela, za mojo službo. Če bi bila plača še malenkost večja, bi bilo pa sploh 1A. A vse pa ne mora biti, ne?!

Tatly, letos bo samo srebrna. In okraski niso moji, ampak od tašče, ona je še bolj ''usekana'' na te stvari. Ima doma za 4 smreke okraskov, da o lučkah ne govorimuser posted image

Majči, na to pa nisem pomislilauser posted image . Bom predno se prijavim preverila še to. Pa sporočim.

Srečanje je sedaj prestavljeno na 15.1. Prijavljajte se, BIG BROTHER vas gledauser posted image  Seznam, se piše.

Mariane, jaz sem tudi včeraj zapravljala, sem za Miklavža nakupila. Bradatemu možu se nič ne dauser posted image , sem morala sama ukrepati. Tudi pri meni šlo nekaj euerčkov! Je user posted image  sicer imel izjavo, ja zakaj bi pa kupovala, saj še nič ne veuser posted image ? Dddddddd. Njen prvi Miklavž pa brez darila?! Ja mislim, to se lahko samo moški spomnejo!
Mislim, da je bolje da počakaš, zaradi glutena.

Naty, ti pa začni spanje prodajati, boš imela tukaj kar velik zaslužekuser posted image
Tejkaz, nov avatar!user posted image user posted image user posted image  Sem najprej mislila, ja katera pa sedaj pri nas strašiuser posted image

Erin, ja evo jo, takole to izgleda. Prav močno študira zravenuser posted image . Bravo za Tilnove pogruntavščine.
user posted image

Bella, ja te stvari se pač dogajajo. Upam, da sta močna in bosta lahko odpustila in našla moč in šla naprej. user posted image

Sayuri, super za super noč! Sandra ti si pa danes na vrsti, prav.user posted image  In super za kašice!

Ozziebo, user posted image za 4 mesece!

Maja T, hudiča, še ti al kaj?!user posted image  Iiiiii, kje si pa to čedno trenerkico kupila?!

Erin, Anita, a zdej pa VI2user posted image  Mir punce, saj vemo vse da je vreme v kuser posted image  Ah, saj sem videla da je vse o.k. Uhhh... sem se že ustrašilauser posted image

Hmmm, Gajka, to pa je user posted image , sploh sedaj, vrtci in ves to je drago!user posted image

Naty, user posted image  za tole izjavo:  Ravno v LJ sva se s Sayuri pogovarjale, da delo počaka, RR pa ne. user posted image

Krysia, s temi problemi se tudi sama ukvarjam?! Pa bi eno prosila, da malo pove, ali jo naj zbudim ali kako?! Parkiranje tudi mene skrbi. Mislim, da bom v ponedeljek še enkrat poklicala in vprašala če imajo to kako rešeno, ali se moraš potem sam hecati in iskati parkirplac?!

Andrejaboris, bravo za Lana! Verjetno se dosti z njim ukvarjaš, pa se to ful pozna. Pridna mami!

Šibam res smreko delat, če ne ne bo nič.

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 3283
5.12.2008 12:07:50   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Neža, saj bo, pusti času čas. Jaz sem sicer res vesela, za mojo službo. Če bi bila plača še malenkost večja, bi bilo pa sploh 1A. A vse pa ne mora biti, ne?!

Jaz sem pri  19. že delala (da ima 6let delovne dobe HB) Nisem navajena brez dela bit. Na začetku sem se kar user posted image  ker nisem imela službo v Sloveniji. Vem, da bo. Zato sem šla nazaj v šolo (1 izpit + diplomo)za večjo možnost v Sloveniji. Seveda sedaj uživam biti doma z Nežiko, ampak, ko bo blizu 1 leto stara bom spet na lov službe
Bi morala živeti po Velenjsko - vesel biti nezaposlen, biti samohranilka ali droge prodajat user posted image user posted image user posted image  hečam se

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 3284
5.12.2008 12:07:54   
andrejaboris
Zoja MIša hvala za pohvale. Včasih se mi zdi, da se preveč ukvarjam znjim, če je to sploh možno. NO saj se zna tut sam igrat. SEm pa od vekomaj  oboževalec otrok in zato sem tut študirala razredni pouk in upam, da ob tut diploma čimprej napisana, da bo upam, kaki šiht pado v tej stroki.

Bella to je res grozno slišat in je boleče še predvsem, če je že družina.

Meni se ttut nič ne da je tako vreme. Kak sem lena. Moj dragi pa pridno v službi. Enej spi, jaz pa bi plesala pa nimam s kom1user posted image user posted image user posted image user posted image

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

Neposredna povezava do sporočila: 3285
5.12.2008 12:09:17   
andrejaboris
Bambi14 kak je s srečanjem?

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

Neposredna povezava do sporočila: 3286
5.12.2008 12:10:23   
iskanje
No po dolgem času se spet javljam user posted image  user posted image user posted image zame user posted image
Malu je v posteljci čist hipnotizirana user posted image ker se nad postlco vrtijo tiste njene igračke user posted image user posted image Dns je bla pri nas patronažna sem jo klicala kar mal prej,ker bomo drug teden stari 4 mesce in bomo začeli z uvajanjem hrane pa pol bojo kmalu prazniki tako da sem rekla boljš mal prej kot da mi pol reče, da bo prišla komaj januarja user posted image
Bella to je res grozno kar se je zgodilo tvoji prijateljici jst bi mu zavila vrat al pa unga tm spod odrezala user posted image user posted image user posted image user posted image pa bi vidu pol hudiča
Ozziebo čestitke za 4 mesece user posted image
No lep pozdravček vsem skupaj

(odgovor članu URSKAP)
Neposredna povezava do sporočila: 3287
5.12.2008 12:10:31   
andrejaboris
Zdaj pa imam jaz samogovore.user posted image user posted image user posted image

Upam da ne bo scalo ko grem po Lana.

Kdaj ste dale user posted image v kengurujčka???

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

Neposredna povezava do sporočila: 3288
5.12.2008 12:12:28   
gajka

Srečanje je sedaj prestavljeno na 15.1. Prijavljajte se, BIG BROTHER vas gledauser posted image  Seznam, se piše.

user posted image Ravno 15.1. pa imava midva 3. posvetovalnico in cepljenje... A se da to še vseeno kaj prestavit na kak drug datum? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3289
5.12.2008 12:12:35   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: andrejaboris

Da vam sporočim, da sem bla včeraj pri P. in imamo rahlo virozico in nič resnejšega. Zobki še niso, je rekla, da še nekaj časa ne bodo. Sma dala vodo in je vse vredu. Res pa imam že poln kufer tega letanja okol zdravnikov.

user posted image user posted image   samo, da je vse ok user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3290
5.12.2008 12:13:14   
anita goitan
zoja miša jao ti in tvoj čing čingl, beri: smrečica, okraski user posted image user posted image user posted image , jaz morm še moj adv.venček dokonačat od soboteuser posted image
Aja glede fajta med mano in Erin, to ni bil fajt no, tolk sva brihtni da nama kar ven hlapi user posted image user posted image user posted image user posted image
ja BBuser posted image vpiši naju za srečanje

andrejaboris ful sta si podobna!!!

Šibam cotke št.62 v škatlo pospravt, se že 2tedna pripravljam, ma ku sm lenaaauser posted image

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 5.12.2008 12:16:06 >

Neposredna povezava do sporočila: 3291
5.12.2008 12:14:49   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

user posted image Ravno 15.1. pa imava midva 3. posvetovalnico in cepljenje... A se da to še vseeno kaj prestavit na kak drug datum? user posted image

Jaz pa moram poklicat 19.12 za posvetovalnico + cepljenje user posted image  

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3292
5.12.2008 12:23:51   
Vilika
Čvekeeee, dober dan!

Še nič nisem uspela prebrat.
Najprej 2 fotki za začetek.

Takole sem se naučil prijemati nogice predvčerajšnjem
user posted image

Takole sem pa prvič papcal predvčerajšnjem
user posted image

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

Neposredna povezava do sporočila: 3293
5.12.2008 12:25:05   
tatly
andrejaboris-tudi meni se zdi da sta si full podobna
zoja misa-hvala bogu da imas tako tasco da se ne rabis tega kupovat se jaz pridemuser posted image kaja lina-je full lepa pa kake laske ze mauser posted image
a kaj v dezju tudi hodite ven?

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 3294
5.12.2008 12:25:21   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: Vilika

Čvekeeee, dober dan!

Še nič nisem uspela prebrat.
Najprej 2 fotki za začetek.

Takole sem se naučil prijemati nogice predvčerajšnjem
user posted image

Takole sem pa prvič papcal predvčerajšnjem
user posted image

Kako lepo user posted image

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 3295
5.12.2008 12:25:54   
tatly
uj vilika lepo vama gre..kake okice lepe imauser posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 3296
5.12.2008 12:26:28   
majči22
IZVIRNO SPOROČILO: Neža7

IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Jaz pa moram poklicat 19.12 za posvetovalnico + cepljenje user posted image  

Mi imamo tudi na ta datum posvetovalnico in 2. cepljenje, upam da tudi v drugo odnesemo brez kakšnih reakcij.

Sploh ni težko doseči, kar si želiš,
samo želeti si moraš dovolj močno!!!

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 3297
5.12.2008 12:26:50   
bella02
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi
bella imaš prepoved posredovanja slabih novic, naj se ti končno kakšna dobra prikaže... mater človek kar slabe volje rata... user posted image za user posted image pa lepilo, da bosta nazaj zalimala..

Ne vem, če obstaja tako lepilo na svetu, je preveč prizadeta. Sicer čas celi rane, pa vseeno.
Tako sem tud jaz brez volje do vsega in ne mi zamerit, ker nič ne komentiram. Sem pa vse prebrala.

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3298
5.12.2008 12:27:41   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: tatly

a kaj v dezju tudi hodite ven?

Če ful dežuje (kot sedaj) ne.
Če rahlo dam gor prevleko jaz dežnik in greva 1,2,3,... 1,2,3 user posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 3299
5.12.2008 12:27:50   
majči22
Zdej se sploh ne upam prijavit na naslednje srečanje, ker skoz nekaj pride vmes. Zdej sm bila sigurna, da pridem, no pa zbolim.user posted image

Sploh ni težko doseči, kar si želiš,
samo želeti si moraš dovolj močno!!!

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?