|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :)
4.12.2008 23:27:30   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Jaz sem jih 100 naklofala od 12 ure naprej, kaj je blo pa pre 12 pa ne vem. Mislim, da imava mi2 povprečje 150 na dan

ups user posted image user posted image user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3876
4.12.2008 23:28:22   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: kasso

IZVIRNO SPOROČILO: kasso

IZVIRNO SPOROČILO: darmar

Pr Luku sem mela sposojenga pol pa trip-trap, ki pa je za zdele še mal prezgodi.

Jaz sem imela pa trip trap sposojen, pa si ga bom spet, samo po 1 letu, prej nima smisla.Bo antilopa kar OK

Varja pa že lepo sedi v trip trapu, dam en povšter spodaj in je ok....njen stolček pa še vedno čaka v garaži pri taščiuser posted image

zakaj pa?

Ker je bil spravljen v garaži v eni drugi vasi, potem ga je šel tast iskat in ga pustil pri njih. V Puntota ne gre, včeraj pa sem imela poln prtljažnik s karavanom, pa ga nisem mogla dat v avto. Tako, da mogoče jutri pride domov. Smo pa trip trap prakticirali že pri Petji zelo zgodaj, ker ima enga tašča in ga okupira ta mali...zdaj ga je Varja. Doma pa vzamem od Petje, dam varovalo in Varjo notri. Sedi brez problema.

No super. Ma važno je, da Varja lepo sedi.

Jaz sem ga imela pri Andražu, pa se pre 1 letom ni obnesel, ker je bil kot vrtavka in ga nisi mogel nafutratuser posted image Alja je pa še večji vrtiljak

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3877
4.12.2008 23:29:21   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: sesil

moj drnjoha na kavču, ga grem malo strest

user posted image user posted image user posted image bogi user posted image user posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 3878
4.12.2008 23:29:57   
barbaw

moj drnjoha na kavču, ga grem malo strest

user posted image user posted image user posted image bogi user posted image user posted image

bo mislil, da je potres user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3879
4.12.2008 23:30:30   
Estrella*
Punce mene hoče nekaj v glavi tiščat in se bom za danes poslovila. Mirno noč s čim manj zbujanjiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3880
4.12.2008 23:31:21   
sesil
ena runda drv je sežaganih, zdej je pavza...

Neposredna povezava do sporočila: 3881
4.12.2008 23:31:28   
barbaw

Punce mene hoče nekaj v glavi tiščat in se bom za danes poslovila. Mirno noč s čim manj zbujanjiuser posted image

Jaz se trudim že pol ure poslovit, pa zraven z enim očesom kukam na tv, ker moj gleda risane filme.

Nočko pa bolho za pomoč, če pa je ni pa me ne budit. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3882
4.12.2008 23:31:59   
barbaw

ena runda drv je sežaganih, zdej je pavza...

novo mu zraven naloži, da mu dela ne zmanjka user posted image

Nočko!!!

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 3883
4.12.2008 23:32:26   
sesil
no, pol grem pa še jaz...

nočko

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3884
4.12.2008 23:32:27   
darmar
ja prov pol gremo pa spat, nočka

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3885
4.12.2008 23:33:08   
kasso
lahko noč
eno bovho za pomoč
če te piči
me pokliči user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3886
4.12.2008 23:33:58   
kasso

Jaz se trudim že pol ure poslovit, pa zraven z enim očesom kukam na tv, ker moj gleda risane filme.

Nočko pa bolho za pomoč, če pa je ni pa me ne budit. user posted image

user posted image nočko

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3887
5.12.2008 6:37:01   
Soncnica Sandra ***
Dobro jutro user posted image
No, bolj deževno jutro user posted image

Evo nas, začuda smo po vseh večernih borbah spali do 6ih user posted image user posted image user posted image
Manca je nocoj občutno manj jamrala in jokala v spanju kot v prejšnjih nočeh, pa tudi mami se mora pohvaliti, da ni bila več nočna obiskovalka WC-ja user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3888
5.12.2008 7:26:57   
Anonimen
Dobro jutrouser posted image

punce jaz bom znorela Anja noče jest čisto nič, razen joškeuser posted image user posted image user posted image

Pa tako lepo smo že vse papale, da ne govorim kako z užitkom je flaško ad. mleka spila, zdaj pa čim zagleda flaško začne kričat, da o žlički sploh ne govorimuser posted image . Včeraj cel dan nisem uspela spravim v njen želodček čisto nič (še tistih 50ml frutka mi je zbruhala), no vsaj dojila se mi je.

Se opravičujem trenutno nimam volje brat za nazaj, bom poskusila ko bo šla Anja na dopoldanski spanec

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
  Neposredna povezava do sporočila: 3889
5.12.2008 7:44:02   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

punce jaz bom znorela Anja noče jest čisto nič, razen joškeuser posted image user posted image user posted image

Pa tako lepo smo že vse papale, da ne govorim kako z užitkom je flaško ad. mleka spila, zdaj pa čim zagleda flaško začne kričat, da o žlički sploh ne govorimuser posted image . Včeraj cel dan nisem uspela spravim v njen želodček čisto nič (še tistih 50ml frutka mi je zbruhala), no vsaj dojila se mi je.

Se opravičujem trenutno nimam volje brat za nazaj, bom poskusila ko bo šla Anja na dopoldanski spanec

user posted image user posted image zate in
user posted image user posted image za tvojo malo Anjo

Pa upam, da je to samo prehodno obdobje in da bo čim prej minilo in bo mala miška lepo papala naprej user posted image user posted image user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3890
5.12.2008 7:46:01   
tilči

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3891
5.12.2008 7:49:34   
tilči
Dobro jutro!

Mi smo še user posted image ,saj je imel Tilen ponoči 2,5 ure arije.Ves čas se je premetaval, pa ne nazaj zaspat.Po novem se noče nositi in se kar zvija, če ga dvignem,tako da se potem nekaj časa premetava, preden zaspi.Pa po moje ga spet zobek matra,sem mu dala Lekadol, potem pa je zaspal.
Sedaj pa gremo počasi na dež, ker Nejca peljemo v vrtec, midva s Tilnom pa še v trgovino

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3892
5.12.2008 7:53:50   
Naty*
Jutro!!!!

Naty slikice so ful user posted image . Tisti fantek z medvedki na bodiju je pa verjetno Inti?

Anede kaki pozerji so user posted image . Ja tisti fantek je Inti, so bli poparčkani dve user posted image  in dva user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Naty lepe fotografije. user posted image user posted image user posted image  Vidim, da Alja kar napada fanteuser posted image user posted image , a ima to po mami user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  to bo pa mami povedala, al pa ati user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!

sesil sm ti poslala povabilo user posted image !

Ja v stolčku je pa moj mišek nenormalno užival user posted image !  V lupinci je znal že ful tečnarit, ker je gledal nazaj, včeri se je pa celo pot smejal pa skoz okno gledal, ful je blo dobr res user posted image . Sploh glede na to, da me je blo kr mal strah, da je še premajhen. Ampak očitno ni user posted image .

tally kmal boš notranjka user posted image user posted image !

Anitka v naši knjigici navodil za avtosedež je za zadnjih sedežih napisano yes, na sprednjem pa no. Ne vem pa, če to velja za vse...

A veš, da smo mi v prvem razredu morali vsako jutro, tisti, ki je bil reditelj, pred začetkom pouka stopit pred tablo in reči: Za domovino.....mi pa s Titom naprejuser posted image user posted image in to leta 81, ko je bil že mrtev. Se vidi, da sem hodila na komunistično šolouser posted image

Očitno js tud, pa ti neki povem, čist luštn je blo user posted image ! Pa tiste kapice pa rutke od pionirčkov so ble tud luštne user posted image .

špelin@ user posted image user posted image user posted image , upam, da bo Gregec dons kej bolj priden. Pa sanjalo se mi je o tebi in **** user posted image . Midve sva ble v eni šoli skupi user posted image , **** je prišla pa na kofe k men....ja iz egipta user posted image user posted image .

Tiana čestitke za novo funkcijo user posted image user posted image !

Zdej vidim zakaj tok naklofate. Ko si enkrat gor ne moreš nehat. Ma ful ste face.

Kolk jih bo 20.12. na večerji???

Ne vem, če bodo vse prišle mislim, da okoli 17. Tam nekje.

Ej sej nočem bit špilferderber, ampak kokr sm js z edino govorila, jih je za 14 rezerviranih user posted image . Takrat je bil skrajni rok za prijave pa ne vem, če je prostor za več. No sicer pa najboljš da edina pove, ker je ona rezervirala pa ma več podatkov.
edina user posted image user posted image user posted image upam, da bo Anja dons kej več jedla!!!!

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3893
5.12.2008 8:07:01   
barbaw
jutro!

Spanje je bilo ok. Maja se je dojila enkrat, če lahko temu tako rečem, naslednjič se je samo malo pocrkljala. Se pa je nekajkrat zbudila in jo je duda potolažila, ker jo je lahko grizla. Moram ji malo v usta pokukat kako daleč je zobek. Včeraj ji nisem nič.

Sem se danes vagala in sem od prejšnjega tedna do danes izgubila 0,5 kg. user posted image  Premalo.

Zdaj pa moram še malo zrihtat. Jaka je že v vrtcu.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 3894
5.12.2008 8:07:07   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Dobro jutro user posted image
No, bolj deževno jutro user posted image

Evo nas, začuda smo po vseh večernih borbah spali do 6ih user posted image user posted image user posted image
Manca je nocoj občutno manj jamrala in jokala v spanju kot v prejšnjih nočeh, pa tudi mami se mora pohvaliti, da ni bila več nočna obiskovalka WC-ja user posted image

user posted image user posted image user posted image  za spanje

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 3895
5.12.2008 8:07:10   
barbaw

Mogoče se ji pa kaj kuha in se je hotela crkljat. Ne obupaj zaradi enega dneva.
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3896
5.12.2008 8:07:17   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

Jutro!!!!

Naty slikice so ful user posted image . Tisti fantek z medvedki na bodiju je pa verjetno Inti?

Anede kaki pozerji so user posted image . Ja tisti fantek je Inti, so bli poparčkani dve user posted image  in dva user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Naty lepe fotografije. user posted image user posted image user posted image  Vidim, da Alja kar napada fanteuser posted image user posted image , a ima to po mami user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  to bo pa mami povedala, al pa ati user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!

sesil sm ti poslala povabilo user posted image !

Ja v stolčku je pa moj mišek nenormalno užival user posted image !  V lupinci je znal že ful tečnarit, ker je gledal nazaj, včeri se je pa celo pot smejal pa skoz okno gledal, ful je blo dobr res user posted image . Sploh glede na to, da me je blo kr mal strah, da je še premajhen. Ampak očitno ni user posted image .

tally kmal boš notranjka user posted image user posted image !

Anitka v naši knjigici navodil za avtosedež je za zadnjih sedežih napisano yes, na sprednjem pa no. Ne vem pa, če to velja za vse...

A veš, da smo mi v prvem razredu morali vsako jutro, tisti, ki je bil reditelj, pred začetkom pouka stopit pred tablo in reči: Za domovino.....mi pa s Titom naprejuser posted image user posted image in to leta 81, ko je bil že mrtev. Se vidi, da sem hodila na komunistično šolouser posted image

Očitno js tud, pa ti neki povem, čist luštn je blo user posted image ! Pa tiste kapice pa rutke od pionirčkov so ble tud luštne user posted image .

špelin@ user posted image user posted image user posted image , upam, da bo Gregec dons kej bolj priden. Pa sanjalo se mi je o tebi in **** user posted image . Midve sva ble v eni šoli skupi user posted image , **** je prišla pa na kofe k men....ja iz egipta user posted image user posted image .

Tiana čestitke za novo funkcijo user posted image user posted image !

Zdej vidim zakaj tok naklofate. Ko si enkrat gor ne moreš nehat. Ma ful ste face.

Kolk jih bo 20.12. na večerji???

Ne vem, če bodo vse prišle mislim, da okoli 17. Tam nekje.

Ej sej nočem bit špilferderber, ampak kokr sm js z edino govorila, jih je za 14 rezerviranih user posted image . Takrat je bil skrajni rok za prijave pa ne vem, če je prostor za več. No sicer pa najboljš da edina pove, ker je ona rezervirala pa ma več podatkov.
edina user posted image user posted image user posted image upam, da bo Anja dons kej več jedla!!!!

špilferderberka bomo že uturile kaki stol zraven user posted image user posted image user posted image

Za otročke sem pa videla, da so bili poparčkani. user posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 3897
5.12.2008 8:08:00   
Estrella*

user posted image

ANEJ in Sashy  VSE NAJ NAJ ZA 7 MESECEV!!!!

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 3898
5.12.2008 8:10:53   
Estrella*
JJutro!

Naša še spi in to od 20.30huser posted image  Moram pohitet, ker se bo kmalu zbudla.

Naty: rezervacija je za 14 oseb, samo se k mizi lahko še kak pririne b.p Mislim, da jih je okoli 14 na seznamu, nekajoa jih še ne ve če bodo prišle, zato semm napisala okoli17user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3899
5.12.2008 8:12:56   
Estrella*
edinaos:user posted image user posted image user posted image  Naj te potolažim, da je naša imela po približno slabih 2 mesecih tud krizo, ko ni hotela nič jest in se je po 4-5 krat dojila, saj se spomniš. Ne obupuj in ji še vedno ponujaj GH, da ne boš na koncu tako, kot tista znanka z Logatca. Vztrajnost, punca!

Neposredna povezava do sporočila: 3900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Letni časi.
Admin

V katerem letnem času je bil rojen vaš otrok?

Poletje. (38%)

Jesen. (12%)

Zima. (25%)

Pomlad. (25%)

Število vseh glasov: 8

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!