Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 23:08:32
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: kasso dober večer čveke čer, a še ne spiš*??? ma kaki, saj je šele pred kratkim zaspala naša mala trma...joj kaki boji. Gašper ni imel nikoli takih izpadov oz. je vedno kar hitro popustil. Tale pa....katastrofa...dobro, da jo je moj prijel v roke...a po eni uri joka za mizo je vseeno popustila. A taki babji izpadi mene čakajo Sicer je pa zadnje čase Andraž ratal jezikav, pri Mateju sploh, ker pri meni se ne upa. Mislim, da so spet obdobja, ko se nam bo odcufalo. Joj, kdaj se bodo poročili in odšli, da bomo malo zadihali Fantje po 30. A si ti predstavljaš Aljo afnasto in ne bo imela te cunjice in ne tiste in šminke in .... jao nama Ne si je nočem predstavljat Bom raje počakala in si zatiskala oči bog ne daj da bo aneja kaka afna. sa,m tega ne...šmink in minic in oh in sploh.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 23:08:41
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: sesil jaz sem še vedno v ilegali, ma trenutno brskam o inhalacijah . razmišljam kaj bi prišlo zame v poštev. mi daste tle kako idejo? materina dušica recimo, kamilice so tudi ok A imaš kako kremo doma, ki vsebuje evkaliptus? Ala tista za po prsih namazat? jaz in lekarna smo dva različna pojma. nikoli če ni nuja ne vzamem zdravil. evkaliptusa nimam, edino kamilico filter vrečke za čaj. kaj naj s tem? Lahko bi skuhala čaj in ga vdihovala. Prekriješ se z brisačo, če nimaš drugega. Ali pa imaš pisker pod nosom. Vročo slano vodo (daj tudi kamilce, če jih imaš) v lonec, glavo gor nagni in se pokrij z brisačo...vzdrži čimveč časa in vdihavaj skozi nos. To ponavljaj vsaj 3x dnevno...boš videla, da ti bo pomagalo. hvala punce, bom jutri začela, pa poročam če bo kaj boljše. sigurno bo, boš videla
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 23:09:14
|
|
|
|
darmar
|
Ja pa za moža. On nima izbire.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 23:09:18
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: darmar Ta stolček iz Ikee bo zame super ker mam čist miceno kuhno, pa še izi je za pomit. Pa s seboj ga na dopust komot vzame. No pa tud pocen je in vi ga ful pohvalte. meni se zdi ful dober pa poceni je
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 23:09:20
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: darmar Zdej vidim zakaj tok naklofate. Ko si enkrat gor ne moreš nehat. Ma ful ste face. Kolk jih bo 20.12. na večerji??? Ne vem, če bodo vse prišle mislim, da okoli 17. Tam nekje. Veš ta RR je kot droga Izogibaj se ga al pa zmerno zajemaj, da te ne povleče not. tako kot ene par od nas Kaj misli katera priti pred 18?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 23:09:35
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: darmar Ta stolček iz Ikee bo zame super ker mam čist miceno kuhno, pa še izi je za pomit. Pa s seboj ga na dopust komot vzame. No pa tud pocen je in vi ga ful pohvalte. No to je bila pa prava Gorenjska A ti nimaš še od Luke stolčka?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 23:10:21
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: darmar Zdej vidim zakaj tok naklofate. Ko si enkrat gor ne moreš nehat. Ma ful ste face. Kolk jih bo 20.12. na večerji??? Ne vem, če bodo vse prišle mislim, da okoli 17. Tam nekje. Veš ta RR je kot droga Izogibaj se ga al pa zmerno zajemaj, da te ne povleče not. tako kot ene par od nas Kaj misli katera priti pred 18? Mislim, da ne, sicer je miza od 18h naprej rezervirana.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 23:10:32
|
|
|
|
darmar
|
Kje mo potem 20. zmenjene in kdaj? Kitajska? A Sandra pride, pa Valentina???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 23:10:41
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: kasso dober večer čveke čer, a še ne spiš*??? ma kaki, saj je šele pred kratkim zaspala naša mala trma...joj kaki boji. Gašper ni imel nikoli takih izpadov oz. je vedno kar hitro popustil. Tale pa....katastrofa...dobro, da jo je moj prijel v roke...a po eni uri joka za mizo je vseeno popustila. A taki babji izpadi mene čakajo Sicer je pa zadnje čase Andraž ratal jezikav, pri Mateju sploh, ker pri meni se ne upa. Mislim, da so spet obdobja, ko se nam bo odcufalo. Joj, kdaj se bodo poročili in odšli, da bomo malo zadihali Fantje po 30. A si ti predstavljaš Aljo afnasto in ne bo imela te cunjice in ne tiste in šminke in .... jao nama Ne si je nočem predstavljat Bom raje počakala in si zatiskala oči bog ne daj da bo aneja kaka afna. sa,m tega ne...šmink in minic in oh in sploh. da ga ne boš naj....
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 23:11:24
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: kasso dober večer čveke čer, a še ne spiš*??? ma kaki, saj je šele pred kratkim zaspala naša mala trma...joj kaki boji. Gašper ni imel nikoli takih izpadov oz. je vedno kar hitro popustil. Tale pa....katastrofa...dobro, da jo je moj prijel v roke...a po eni uri joka za mizo je vseeno popustila. A taki babji izpadi mene čakajo Sicer je pa zadnje čase Andraž ratal jezikav, pri Mateju sploh, ker pri meni se ne upa. Mislim, da so spet obdobja, ko se nam bo odcufalo. Joj, kdaj se bodo poročili in odšli, da bomo malo zadihali Fantje po 30. A si ti predstavljaš Aljo afnasto in ne bo imela te cunjice in ne tiste in šminke in .... jao nama Ne si je nočem predstavljat Bom raje počakala in si zatiskala oči bog ne daj da bo aneja kaka afna. sa,m tega ne...šmink in minic in oh in sploh. Jaz že vidim: od edine bo bolj fantovska, tvoja pa damica
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 23:11:46
|
|
|
|
darmar
|
Pr Luku sem mela sposojenga pol pa trip-trap, ki pa je za zdele še mal prezgodi.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 23:12:01
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: darmar Zdej vidim zakaj tok naklofate. Ko si enkrat gor ne moreš nehat. Ma ful ste face. Kolk jih bo 20.12. na večerji??? Ne vem, če bodo vse prišle mislim, da okoli 17. Tam nekje. Veš ta RR je kot droga Izogibaj se ga al pa zmerno zajemaj, da te ne povleče not. tako kot ene par od nas Kaj misli katera priti pred 18? Mislim, da ne, sicer je miza od 18h naprej rezervirana. mogoče, če bom šla kaj po trgovinah pofirbcat, h kitajcem pa ob 18h.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 23:12:13
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: darmar Kje mo potem 20. zmenjene in kdaj? Kitajska? A Sandra pride, pa Valentina??? ss pride, Valentina pa mislim, da ne. Rezervacija je od 18-23h
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 23:13:10
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: darmar Pr Luku sem mela sposojenga pol pa trip-trap, ki pa je za zdele še mal prezgodi. Jaz sem imela pa trip trap sposojen, pa si ga bom spet, samo po 1 letu, prej nima smisla.Bo antilopa kar OK
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 23:13:32
|
|
|
|
kasso
|
Depresija...punce, če želi katera pomoč psihoterapije (Gestalt terapije) imam eno kolegico iz Postojne, ki bi vam lahko pomagala. Če želite izvedeti več o njej pišite na zs, vam lahko pošljem na e-mail njeno brošuro.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 23:13:47
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: kasso dober večer čveke čer, a še ne spiš*??? ma kaki, saj je šele pred kratkim zaspala naša mala trma...joj kaki boji. Gašper ni imel nikoli takih izpadov oz. je vedno kar hitro popustil. Tale pa....katastrofa...dobro, da jo je moj prijel v roke...a po eni uri joka za mizo je vseeno popustila. A taki babji izpadi mene čakajo Sicer je pa zadnje čase Andraž ratal jezikav, pri Mateju sploh, ker pri meni se ne upa. Mislim, da so spet obdobja, ko se nam bo odcufalo. Joj, kdaj se bodo poročili in odšli, da bomo malo zadihali Fantje po 30. A si ti predstavljaš Aljo afnasto in ne bo imela te cunjice in ne tiste in šminke in .... jao nama Ne si je nočem predstavljat Bom raje počakala in si zatiskala oči bog ne daj da bo aneja kaka afna. sa,m tega ne...šmink in minic in oh in sploh. Jaz že vidim: od edine bo bolj fantovska, tvoja pa damica bi se ti smejalo a? boš vidla Aljo, kako se bo afnala.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 23:14:12
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: kasso dober večer čveke čer, a še ne spiš*??? ma kaki, saj je šele pred kratkim zaspala naša mala trma...joj kaki boji. Gašper ni imel nikoli takih izpadov oz. je vedno kar hitro popustil. Tale pa....katastrofa...dobro, da jo je moj prijel v roke...a po eni uri joka za mizo je vseeno popustila. A taki babji izpadi mene čakajo Sicer je pa zadnje čase Andraž ratal jezikav, pri Mateju sploh, ker pri meni se ne upa. Mislim, da so spet obdobja, ko se nam bo odcufalo. Joj, kdaj se bodo poročili in odšli, da bomo malo zadihali Fantje po 30. A si ti predstavljaš Aljo afnasto in ne bo imela te cunjice in ne tiste in šminke in .... jao nama Ne si je nočem predstavljat Bom raje počakala in si zatiskala oči bog ne daj da bo aneja kaka afna. sa,m tega ne...šmink in minic in oh in sploh. Jaz že vidim: od edine bo bolj fantovska, tvoja pa damica Joj si predstavljam Anjo ko bo rekla mami nočem roza majčke in krilc pa uuueeee
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 23:15:00
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: darmar Pr Luku sem mela sposojenga pol pa trip-trap, ki pa je za zdele še mal prezgodi. Jaz sem imela pa trip trap sposojen, pa si ga bom spet, samo po 1 letu, prej nima smisla.Bo antilopa kar OK Varja pa že lepo sedi v trip trapu, dam en povšter spodaj in je ok....njen stolček pa še vedno čaka v garaži pri tašči
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 23:15:06
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Depresija...punce, če želi katera pomoč psihoterapije (Gestalt terapije) imam eno kolegico iz Postojne, ki bi vam lahko pomagala. Če želite izvedeti več o njej pišite na zs, vam lahko pošljem na e-mail njeno brošuro. dej pošlji meni, jaz sem bla že enkrat na gestaltu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 23:15:55
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: darmar Pr Luku sem mela sposojenga pol pa trip-trap, ki pa je za zdele še mal prezgodi. Jaz sem imela pa trip trap sposojen, pa si ga bom spet, samo po 1 letu, prej nima smisla.Bo antilopa kar OK Moj pa je hotel po enem letu na navadnem stolu sedet. Smo mu dali poušter pod rit. On je hotel bit velik. Še danes je tak.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 23:15:58
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: darmar Pr Luku sem mela sposojenga pol pa trip-trap, ki pa je za zdele še mal prezgodi. Jaz sem imela pa trip trap sposojen, pa si ga bom spet, samo po 1 letu, prej nima smisla.Bo antilopa kar OK Varja pa že lepo sedi v trip trapu, dam en povšter spodaj in je ok....njen stolček pa še vedno čaka v garaži pri tašči zakaj pa?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 23:16:07
|
|
|
|
darmar
|
Res ste špasne. Ne naša pa ne bo afna, ne kje pa. HMHM - itak da bo!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 23:16:37
|
|
|
|
Estrella*
|
edini se bo mešalo. Ona bo hotla svojo malo damico spedenat, mala se ji bo pa preoblačila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 23:17:01
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* edini se bo mešalo. Ona bo hotla svojo malo damico spedenat, mala se ji bo pa preoblačila Joj upam, da ne bo prehudo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 23:17:18
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: darmar Res ste špasne. Ne naša pa ne bo afna, ne kje pa. HMHM - itak da bo! Mogoče se bo pa po Luku zgledovala in bo bolj fantovska
|
|
|
ImeMiška2006Kakšno ime vam je lepše za fantka?Nik (
45%)
Matija (
22%)
Tomi (
10%)
Tini (
5%)
Tomaž (
11%)
Robi (
6%)
Število vseh glasov: 479Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!