|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :)
4.12.2008 23:00:26   
darmar
Tiana tudi mene firbec matra glede tvoje službe. Če boš kateri kaj pisala in opisovana na ZS, daj še meni eno kopijo pošlji na ZS.

(odgovor članu darmar)
Neposredna povezava do sporočila: 3801
4.12.2008 23:00:44   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: darmar

Estrella hvala še za slikice. Stolček je naročen, upam da bo na zalogi.

Ni zakaj. Za ta denar je res špica. Sem bila tud sama skeptična, predno sem ga kupilauser posted image

Jaz tudi. Za pri tašči se mi je zdel ok. Je pa ful fajn, ker je tako velik, da je maji ravno prav. Lepo sedi noter. V prima papi pa se kar zgubi, ker ima tako visoko mizo.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3802
4.12.2008 23:00:46   
barbaw

Naš pa z vrtca nosi grde besede. Me včasih kar na rit vrže. Mi je v ponedeljek reku: A spet greš na ta prfuknjen badbinton? Mulc. Ja zdej pa dons ni mogu zaspat, ker se tok parkelnov boji. Prav mu je.

Našmu pa uide o fack, o shit in podobne grdobijeuser posted image  a neke nove fore imajo v šoli: to je "ta boli" Se kar naježim ko slišim to besedo

Mi pa nimamo tega izraza prfuknjen na našem koncu. Imamo pa kakšnega drugega.

Neposredna povezava do sporočila: 3803
4.12.2008 23:00:50   
barbaw

Estrella pa prav lepo te je bilo slišat. Ma ti si tok naspidirana skoz, dobre volje. Maš pa kakšne, ki so non stop depresivne, da še tebe v slabo voljo spravjo.

Tiana user posted image user posted image user posted image .

Glede teže: Naša ni ravno najbolj šlang??? Samo ne ji povedat, ne bo nič spala.

Estrella je vedno za čvek in dobre volje kljub temu, da bi mogli njena mulca malo čez nago rit včasih. user posted image

(odgovor članu darmar)
Neposredna povezava do sporočila: 3804
4.12.2008 23:00:57   
Estrella*

Estrella pa prav lepo te je bilo slišat. Ma ti si tok naspidirana skoz, dobre volje. Maš pa kakšne, ki so non stop depresivne, da še tebe v slabo voljo spravjo.

Nič ne bomo več o teži, ker je tud moja šibka točkauser posted image user posted image

Sem depresivna, nič bat, samo ko z nekom govorim, vedno ratam dobre volje. Tečnobo šparam zase, ko sem samauser posted image

(odgovor članu darmar)
Neposredna povezava do sporočila: 3805
4.12.2008 23:01:44   
barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

barbaw: koliko se vi2 z Majo še dojita. Mi2 se samo še zjutraj, drugače noče več zagrabituser posted image

samo še v temi (1x) drugače pa tudi moja noče zgrabit, kot da bi se ji zamerila user posted image  to se je ona odločila v enem tednu. Kar prešaltale smo naenkrat, ker se ni hotela dojit.

Hmmm spet podobnost in to v istem času.

A sva midve kakšni sorodni duši???

Ja nekaj bo na temuser posted image

Ful je podobnosti pri nama. pa jaz sem se hujšanja lotila zaradi tega ker si ti štartala, ker bi drugače samo odlašala.
Mi je pa prej moj kazal posnetek z lanskega dopusta in sem bila takooooo suha. Jaz pa nisem bila zadovoljna s seboj. user posted image  Premalo samozavesti v glavi. tega pa hujšanje ne pošlihta. mogoče psihiater. user posted image

Babnce itak nikoli nismo zadovoljne s svojo postavo. Tako, da se s tem ne splača ukvarjatuser posted image

Meni se trenutno splača, ker nimam denarja za novo garderobo. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3806
4.12.2008 23:02:18   
barbaw

Nič ne bomo več o teži, ker je tud moja šibka točkauser posted image user posted image

Sem depresivna, nič bat, samo ko z nekom govorim, vedno ratam dobre volje. Tečnobo šparam zase, ko sem samauser posted image

pa za moža user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3807
4.12.2008 23:02:27   
sesil

barbaw: koliko se vi2 z Majo še dojita. Mi2 se samo še zjutraj, drugače noče več zagrabituser posted image

samo še v temi (1x) drugače pa tudi moja noče zgrabit, kot da bi se ji zamerila user posted image  to se je ona odločila v enem tednu. Kar prešaltale smo naenkrat, ker se ni hotela dojit.

Ful je podobnosti pri nama. pa jaz sem se hujšanja lotila zaradi tega ker si ti štartala, ker bi drugače samo odlašala.
Mi je pa prej moj kazal posnetek z lanskega dopusta in sem bila takooooo suha. Jaz pa nisem bila zadovoljna s seboj. user posted image  Premalo samozavesti v glavi. tega pa hujšanje ne pošlihta. mogoče psihiater. user posted image

Babnce itak nikoli nismo zadovoljne s svojo postavo. Tako, da se s tem ne splača ukvarjatuser posted image

jaz sem enkrat v daljini preteklosti bila, ma je že dolgo tega...kot pri pravljicah...nekoč je živela...

Neposredna povezava do sporočila: 3808
4.12.2008 23:03:36   
*Tiana*

Ni zakaj. Za ta denar je res špica. Sem bila tud sama skeptična, predno sem ga kupilauser posted image

Jaz tudi. Za pri tašči se mi je zdel ok. Je pa ful fajn, ker je tako velik, da je maji ravno prav. Lepo sedi noter. V prima papi pa se kar zgubi, ker ima tako visoko mizo.

Tole pa jaz podpišem.

joj, kr pritiskam obnovi, pa sem že rekla da grem spat...

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3809
4.12.2008 23:04:15   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: sesil

jaz sem enkrat v daljini preteklosti bila, ma je že dolgo tega...kot pri pravljicah...nekoč je živela...

jaz sem ga v preteklosti rabila pa nikoli prišla do njega.

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 3810
4.12.2008 23:04:26   
*Tiana*

Tiana tudi mene firbec matra glede tvoje službe. Če boš kateri kaj pisala in opisovana na ZS, daj še meni eno kopijo pošlji na ZS.

Ok, jutri. Dons se mi ne da nč več.

(odgovor članu darmar)
Neposredna povezava do sporočila: 3811
4.12.2008 23:04:42   
darmar
user posted image Estrellauser posted image . Sicer je pa tako, kod te bo pa gledal, če boš skoz slabe vole. Je treba se za dobro volo mal potrudit, kaj zase naredit, kam it, kaj dobrega pojest, ...

Da vam povem, da sem za RD dobila letos kar 4 masaže. Jaz mam pa dobre prijatelje. In na prvo greva z dragecem skupi na Brdo pri Kranju: Savna - finska, turška, zeliščna kopel in pol še masaža. Se bom kar nehala hvlat. JUPI! Razvajanje!!!

Pa še eno grdo je povedu: Feder peder. Pa je faca, pol mi pa še pove kdo ga je nauču.

Neposredna povezava do sporočila: 3812
4.12.2008 23:04:53   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana*

Tole pa jaz podpišem.

Bi mogli na prvo stran RR napisat, da se lahko z njo zasvojiš. user posted image

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 3813
4.12.2008 23:04:59   
Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: kasso

dober večer čvekeuser posted image

čer, a še ne spiš*???

ma kaki, saj je šele pred kratkim zaspala naša mala trma...joj kaki boji. Gašper ni imel nikoli takih izpadov oz. je vedno kar hitro popustil. Tale pa....katastrofa...dobro, da jo je moj prijel v roke...a po eni uri joka za mizo je vseeno popustila.

A taki babji izpadi mene čakajouser posted image  Sicer je pa zadnje čase Andraž ratal jezikav, pri Mateju sploh, ker pri meni se ne upa. Mislim, da so spet obdobja, ko se nam bo odcufalo. Joj, kdaj se bodo poročili in odšli, da bomo malo zadihaliuser posted image user posted image

Fantje po 30. user posted image  A si ti predstavljaš Aljo afnasto in ne bo imela te cunjice in ne tiste in šminke in .... jao nama

Ne si je nočem predstavljatuser posted image Bom raje počakala in si zatiskala očiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3814
4.12.2008 23:05:46   
sesil

jaz sem še vedno v ilegali, ma trenutno brskam o inhalacijahuser posted image . razmišljam kaj bi prišlo zame v poštev. mi daste tle kako idejo?

materina dušica recimo, kamilice so tudi ok
A imaš kako kremo doma, ki vsebuje evkaliptus? Ala tista za po prsih namazat?

jaz in lekarna smo dva različna pojma. nikoli če ni nuja ne vzamem zdravil.
evkaliptusa nimam, edino kamilico filter vrečke za čaj. kaj naj s tem?

Lahko bi skuhala čaj in ga vdihovala. Prekriješ se z brisačo, če nimaš drugega. Ali pa imaš pisker pod nosom.

Vročo slano vodo (daj tudi kamilce, če jih imaš) v lonec, glavo gor nagni in se pokrij z brisačo...vzdrži čimveč časa in vdihavaj skozi nos. To ponavljaj vsaj 3x dnevno...boš videla, da ti bo pomagalo.

hvala punce, bom jutri začela, pa poročam če bo kaj boljše.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3815
4.12.2008 23:05:58   
darmar
Zdej vidim zakaj tok naklofate. Ko si enkrat gor ne moreš nehat. Ma ful ste face.

Kolk jih bo 20.12. na večerji???

(odgovor članu darmar)
Neposredna povezava do sporočila: 3816
4.12.2008 23:06:10   
Estrella*

To itak, ker bi imel drugače prelepo živlejenjeuser posted image Toliko pa sem žleht, da ne pustim

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3817
4.12.2008 23:06:13   
barbaw

user posted image Estrellauser posted image . Sicer je pa tako, kod te bo pa gledal, če boš skoz slabe vole. Je treba se za dobro volo mal potrudit, kaj zase naredit, kam it, kaj dobrega pojest, ...

Da vam povem, da sem za RD dobila letos kar 4 masaže. Jaz mam pa dobre prijatelje. In na prvo greva z dragecem skupi na Brdo pri Kranju: Savna - finska, turška, zeliščna kopel in pol še masaža. Se bom kar nehala hvlat. JUPI! Razvajanje!!!

Pa še eno grdo je povedu: Feder peder. Pa je faca, pol mi pa še pove kdo ga je nauču.

user posted image user posted image user posted image  jaz dobivam ful malo daril pa še to so bolj tako, če pa je že kdo pameten mi da keš user posted image  za varuško pa noben noče it user posted image

(odgovor članu darmar)
Neposredna povezava do sporočila: 3818
4.12.2008 23:06:17   
kasso

mi imamo zadnje čase doma boje s Petjo, ker ima obdobje ekstra trme + še vse negativno kar vidi druge otroke v vrtcu prinese domov. Tam pa se dela ta najbolj pridnouser posted image ...smrklja mala

Kako mi je to znano. Jaz sem klicana v vrtec v ponedeljek na govorilno uro, pa me je kar strah. Bom težko počakala do takrat. Se bojim da bom user posted image

petja je v vrtcu zelooo pridna. vedno mi vzgojiteljice rečejo kako je pridna in da niti ne vejo da jo imajo.
prejle pa mi je razlagala, kaj delajo drugi otroci v vrtcu. Vitan pluva Natašo (vzgojiteljico), Nika se slači,.....zdaj pa sem jaz šele pogruntala, da to vse ona registrira v vrtcu in doma pa demonstrira. V vrtcu pa se dela pridno punčko....je navihana pa 100 na uro.

Mojega tudi ful hvalijo zato mi je čudno zakaj me kličejo na pogovor. user posted image

Brez skrbi, ker se vse da rešit...kar pogumno. Mogoče pa ti ga bodo zelo pohvaliliuser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3819
4.12.2008 23:06:21   
*Tiana*

IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana*

Tole pa jaz podpišem.

Bi mogli na prvo stran RR napisat, da se lahko z njo zasvojiš. user posted image

Ja, pa še res je...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3820
4.12.2008 23:07:23   
darmar
Ta stolček iz Ikee bo zame super ker mam čist miceno kuhno, pa še izi je za pomit. Pa s seboj ga na dopust komot vzame. No pa tud pocen je in vi ga ful pohvalte.

(odgovor članu darmar)
Neposredna povezava do sporočila: 3821
4.12.2008 23:07:53   
Estrella*

Zdej vidim zakaj tok naklofate. Ko si enkrat gor ne moreš nehat. Ma ful ste face.

Ne vem, če bodo vse prišle mislim, da okoli 17. Tam nekje.

Veš ta RR je kot drogauser posted image user posted image Izogibaj se ga al pa zmerno zajemaj, da te ne povleče not.

(odgovor članu darmar)
Neposredna povezava do sporočila: 3822
4.12.2008 23:08:01   
barbaw

nimam pojma, imam pa občutek da nas bodo ven metali user posted image

(odgovor članu darmar)
Neposredna povezava do sporočila: 3823
4.12.2008 23:08:11   
barbaw

To itak, ker bi imel drugače prelepo živlejenjeuser posted image Toliko pa sem žleht, da ne pustim

Ma si ista kot jaz. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3824
4.12.2008 23:08:11   
barbaw

dober večer čvekeuser posted image

čer, a še ne spiš*???

ma kaki, saj je šele pred kratkim zaspala naša mala trma...joj kaki boji. Gašper ni imel nikoli takih izpadov oz. je vedno kar hitro popustil. Tale pa....katastrofa...dobro, da jo je moj prijel v roke...a po eni uri joka za mizo je vseeno popustila.

A taki babji izpadi mene čakajouser posted image  Sicer je pa zadnje čase Andraž ratal jezikav, pri Mateju sploh, ker pri meni se ne upa. Mislim, da so spet obdobja, ko se nam bo odcufalo. Joj, kdaj se bodo poročili in odšli, da bomo malo zadihaliuser posted image user posted image

Fantje po 30. user posted image  A si ti predstavljaš Aljo afnasto in ne bo imela te cunjice in ne tiste in šminke in .... jao nama

Ne si je nočem predstavljatuser posted image Bom raje počakala in si zatiskala očiuser posted image user posted image user posted image

Ti kar. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

uporaba lubrikanta
carmencita

Ali uporabljate lubrikante po porodu pred spolnim odnosom?

DA (29%)

NE (71%)

Število vseh glasov: 52

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!