|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 3.del...
4.12.2008 22:09:10   
Katjusa
drgač imamo pa v igri tud Lukasuser posted image user posted image user posted image user posted image ampak mislim da to ne bo:)

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4476
4.12.2008 22:09:31   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

IZVIRNO SPOROČILO: Pikica5
Ajvy nista skrivnost, ampak čakama, da izveva kaj bo drugo detece. Drugače pa če bosta fanta bosta Tai in Mai, če pa par pa Tia in Tai.

lepe kombinacije.... mi tud imamo nekaj v mislih k je podobno florjan sam naju skrbi kaj bomo nardil ko bomo mel 3. če bo slučajno spet fantuser posted image user posted image user posted image user posted image

a veš. da že prav razmišljam o vašem imenu...ko si enkrat napisala en prvo črko in rekla ,da je na koncu jan...pa mi nič ne pade na pamet user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zato sem pa gledala OI letos da sem dobla idejouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

aha...jst nisem...torej sem brez veze matram klelele..user posted image .no,sej februar bo kmalu tu user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4477
4.12.2008 22:10:38   
Ajvy

drgač imamo pa v igri tud Lukasuser posted image user posted image user posted image user posted image ampak mislim da to ne bo:)

to ime je tudi lepoo.....

mah sej,,,tolk lepih imen.....pol kr mau težko postane

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4478
4.12.2008 22:11:22   
Ajvy
nočko punce.....grem ajat...je moj čas.....

lepo ajejte ....pobožajte zglancane bušije user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4479
4.12.2008 22:11:23   
Katjusa

Ajvy nista skrivnost, ampak čakama, da izveva kaj bo drugo detece. Drugače pa če bosta fanta bosta Tai in Mai, če pa par pa Tia in Tai.

lepe kombinacije.... mi tud imamo nekaj v mislih k je podobno florjan sam naju skrbi kaj bomo nardil ko bomo mel 3. če bo slučajno spet fantuser posted image user posted image user posted image user posted image

a veš. da že prav razmišljam o vašem imenu...ko si enkrat napisala en prvo črko in rekla ,da je na koncu jan...pa mi nič ne pade na pamet user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zato sem pa gledala OI letos da sem dobla idejouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

aha...jst nisem...torej sem brez veze matram klelele..user posted image .no,sej februar bo kmalu tu user posted image user posted image user posted image

ja še prekmalu sem dons mojmu rekla da sam še 68 dni pa je kr debelo pogledal..... pol bo njegovega spanja konecuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4480
4.12.2008 22:12:11   
Katjusa

nočko punce.....grem ajat...je moj čas.....

lepo ajejte ....pobožajte zglancane bušije user posted image

lepo sanjaj in uživaj v nočnih vragolijah tvoje pikice:)user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4481
4.12.2008 22:12:14   
Ajvy

ja še prekmalu sem dons mojmu rekla da sam še 68 dni pa je kr debelo pogledal..... pol bo njegovega spanja konecuser posted image user posted image user posted image user posted image

mene, po pravici povedano, kar malo stisne...kolk čas leti.....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4482
4.12.2008 22:14:23   
Balonchy

user posted image
user posted image

user posted image

PDPIme (starost)(št.user posted image , št.user posted image )Spol-imePreglediPorod.
user posted image  1.2. rebeka84           (1,0)  user posted image                 17.12.  LJ
user posted image   2.2. smokvica72      (3,0)   user posted image                 ?     LJ               
user posted image   2.2. TEDIGO (30)     (2,0)   user posted image                  ?      
user posted image   3.2. mamutka          (3,2)   user posted image                ?
user posted image   3.2. bara10             (2,0)   user posted image                 ?
user posted image   3.2. LaraS               (x,x)    user posted image                ?
user posted image   5.2. Ajvy                  (2,1)   user posted image                16.12.  LJ
user posted image   5.2. nina 166           (2,1)   user posted image                ?
user posted image   5.2. Nusa30 (30)     (2,1)   user posted image                 ?
user posted image    5.2. petrap (24)      (1,0)    user posted image               17.12.  PO
user posted image  5.2. claud (22)          (1,0)   user posted image - Larissa     6.1.
user posted image   6.2. kk85                  (2,1)   user posted image                 ?
user posted image   6.2. RAISA (35)         (2,1)   user posted image                    LJ
user posted image    7.2. witto (29)         (1,0)   user posted image                   ?    IZ 
user posted image   7.2. carmar               (2,1)   user posted image                 ?
user posted image  7.2. suzyto                 (2,1)   user posted image - Lora       ?
user posted image   8.2. reckova (24)      (1,0)   user posted image               15.12.  MB 
user posted image   8.2. timy (29)            (1,0)   user posted image - Eva         12.1.  CE
user posted image   8.2. Nea                    (4,2)  user posted image                   ?
user posted image   8.2. diamantina (23) (1,0)  user posted image - Ambrož    9
.12. MB
user posted image  8.2. Pupka (24)          (2,1)  user posted image                12.12.  PT
user posted image  10.2. cati (28)            (3,0)   user posted image                   5.1.   MB
user posted image 10.2. kolumbo             (x,1)   user posted image                    ?
user posted image 10.2. Shuka                 (3,0)  user posted image                 24.12.
user posted image 10.2. Katjusa (27)       (2,1)  user posted image                 8.12. CE
user posted image  10.2. orto2 (28)          (1,0)  user posted image                5.12. LJ
user posted image  10.2. barbyka (32)      (3,1)  user posted image                     ?    LJ
user posted image  13.2. izidora                (5,2)  user posted image                    ?
user posted image  14.2. Kranjcanka         (x,x)  user posted image                    ?
user posted image  14.2. Maša29              (1,0)  user posted image                    ?   JES
user posted image  14.2. Kaška (33)         (1,0)  user posted image                     ?   CE
user posted image  15.2. micamuca           (1,0)  user posted image                     ?
user posted image  15.2. SALT (23)            (2,0)   user posted image                     CE 
user posted image  16.2. birdy                   (2,1)  user posted image                     ?
user posted image  16.2. kayica24 (24)     (1,0)  user posted image  - Marinela  10.12. PT
user posted image  16.2. vesnozaver (27) (1,0)  user posted image - Aljaž           ?    MB
user posted image  16.2. mala* (23)          (1,0)  user posted image                    10.12. KR
user posted image  17.2. julija 30 (30)       (1,0)  user posted image                      ?    PT
user posted image  17.2. tanci29 (31)        (2,1)  user posted image                      6.1. 
user posted image  18.2. naia (25)             (1,0)  user posted image                       ?    LJ
user posted image  18.2. Želva                   (2,1)   user posted image                     ?
user posted image  18.2. *Nelly* (27)         (1,0)  user posted image                     ?
user posted image  19.2. zorica (30)           (1,0)  user posted image                      ?   MS
user posted image  20.2. maja83 (24)         (2,1)  user posted image                      ?   SG
user posted image  20.2. mrka                     (x,x)  user posted image                      ?
user posted image  20.2. macka27 (25)       (1,0)  user posted image                     ?  KR/LJ
user posted image  20.2. brkn83 (25)           (1,0)  user posted image                  23.12. CE
user posted image  21.2. Cvetka13              (2,1)  user posted image                   12.12.
user posted image  21.2. Maksi1                  (1,0)  user posted image                    5.12.
user posted image  21.2. Alter_ego              (2,1)  user posted image                    ? 
user posted image  22.2. Pikica5 (21)    (2,0)  user posted image user posted image - Tai,Mai/Tia  23.12. MB
user posted image  22.2. glen (28)               (5,1)  user posted image - Val         10.12. IZ
user posted image  22.2. bad girl (24)          (4,1)  user posted image                   ?
user posted image  22.2. Deja (25)               (1,0)  user posted image                  12.1. CE
user posted image  23.2. antonia (32)          (3,0)  user posted image                      ?   PO
user posted image   23.2. majchy23 (23)      (1,0)  user posted image - Hana     12.12. LJ
user posted image  23.2. Anonimen              (x,x)  user posted image                    ?
user posted image  24.2. sunny24 (27)         (2,0)  user posted image                    8.12.  PO
user posted image  24.2. Luca (29)               (1,0)   user posted image                      ?   LJ
user posted image  25.2. delfinkica                (x,x)   user posted image                      ?
user posted image  25.2. boma2 (31)            (2,1)   user posted image                    19.12. LJ
user posted image  25.2. lilcha (28)               (1,0)   user posted image - Maša         23.12. LJ
user posted image  26.2. sazi (32)                (2,1)   user posted image                        ?    LJ
user posted image  26.2. piskot (33)             (2,1)   user posted image                          KR
user posted image  26.2. akvalina (27)          (3,1)  user posted image - Lea             8.12.  LJ
user posted image  26.2. BarbaraGS (28)      (1,0)  user posted image - Elizabeta   18.12.  LJ
user posted image  26.2. Miša99 (34)           (3,2)   user posted image                          ?     LJ
user posted image  28.2. dita7                      (x,x)   user posted image                        ?

user posted image user posted image user posted image    VSEH TREBUŠČKARC = 72   user posted image user posted image user posted image

user posted image  = 20
user posted image  = 14
 user posted image  = 39

Z nami so pot začele:   
kalaxy, nicnic, anonimna, loveforever - junija pričakuje user posted image   user posted image user posted image , fortun, mariana, Rubin, Fargesia, Katyy26, lea88

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4483
4.12.2008 22:14:26   
Balonchy

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4484
4.12.2008 22:15:55   
brkn83
mal skočim stran, pa že imam tri strani za prebrati. Ve pa res niste normalne, da tak čvekate. A ste danes česa preveč pojedle.................?????user posted image

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 4485
4.12.2008 22:18:33   
birdy
Čao,
jst pa dons spet mal poležavam. Sem spala do enajstih dopoldne, pol sem pa mal pospravljala, v trgovino sva šla, PO nELI V VRTEC IN DAM JEST. Pol SVA pa še en film pogledala in je že tok urauser posted image  Če tko pozn vstanem gre pa res ful hitr dan naokoli.
Prebrala sem vse kar je blo dons napisanga ampak sem seveda že pozabilauser posted image  Tko da ne bom komentirala...
Ja, edin to se spomnm glede oblačenja v roza... No, jst se kr strinjam s Sunny da fantka ne bi dala v roza. Pa tud če se sam rokavi vidijo al pa štunfki. Ampak to je seveda moje mnenje. Nimam pa ovir za kak bodi ki pride pod pajaca (pa da je bodi čist prekrit) pa da je bodi pol roza, to me pa ne moti, ker se itak ne vidi. Res je pa da zadnje čase delajo samo še zelo specifične oblačila, al so čist punčkasta al pa čist fantovska, neke vmesne varjante je pa ful mal, al pa nevtralneuser posted image  Kar je res škoda...

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4486
4.12.2008 22:21:46   
Pikica5
Našo dete neznanega spola se je začelo pritoževat tako, da morem it ležat edino skočim še po čokolino mi full paše zvečer.

Skoraj nič ne buba ko bincata, samo tako hudo žgečka user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce lepo spite in miren spanec, jaz upam, da bi bo uspelo vsaj kake 4 ure spat.
Lahko noč 

user posted image

Vse ceste, ki vodijo do želje človekovega srca, so dolge. Joseph CONRAD

Mi imamo pa tri sončke, dvojčka Taja & Maja ter malo Lano :)

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4487
4.12.2008 22:24:57   
birdy
No, sem prebrala še kar je Katjuša napisala da bi dal pa vse stran (roza mislm)
Glede tega pa mi nimamo problemov, ker nikol nisva sam roza kupovala tko da že v štartu delava prav. Kar mava roznih stvari sva skor vse dobila... Edin poletne stvari so zelo punčkaste, ker sva tamalo večinoma v bodyoblekce oblačila, oblekco je pa vsen a maš roza al pa modro k itak za fanta ne pride prov... Mava pa vadla tud kr neki pajackov kratkih tko da ti so pa v nevtralnih ali fantovskih barvah.
Ampak midva bova itak mogla velik novga kupovat zarad razlike v letnih časih...

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4488
4.12.2008 22:26:06   
Balonchy
Nočko Ajvy in Pikica

user posted image

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 4489
4.12.2008 22:27:22   
birdy
Balonchy, naslednji pregled, UZ, mam 18.12. Sem vidla da nimam napisan, pa sej verjetn nisem niti napisala... Za rodit pa še ne vem kje bom, tko da nč ne napišem. Verjetn bom še k bom že popadke mela študirala v kero P it, Kranj, al Ljubljano... Zaenkrat kaže na Lj, ampak ni še nč nujn...

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4490
4.12.2008 22:28:05   
sunny24
Te k greste pančat, vam želim lahko nočko in lepe sanje, pa da naj bo spanec čim daljši!user posted image   user posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4491
4.12.2008 22:29:45   
Balonchy
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

Te k greste pančat, vam želim lahko nočko in lepe sanje, pa da naj bo spanec čim daljši!user posted image   user posted image

A ti pa še ne greš???

user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4492
4.12.2008 22:30:04   
brkn83
js se pa za danes poslavljam od vas. Sem preveč utrujena in se mi ne da več. Sem pisala eno seminarsko nalogo za faks, tk da zdej grem pod tuš nato pa hitro ajat. Moj me bo pa zmasiral, ter še mal pocartal.

Se beremo zopet jutri. Nočko.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4493
4.12.2008 22:31:21   
sunny24
A vidiš kaka zgodnja ura ja? Ej...user posted image user posted image user posted image

Morm pa jutri ustat ob 9h, tko, da danes pa bom šla okoli 1h spat, če pa prov ne bo nič po TV pa že okoli 24h...Bom pridna!user posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4494
4.12.2008 22:34:05   
Balonchy
Že ob 9-ih??? Pa ti bo uspelo???

user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4495
4.12.2008 22:35:10   
birdy
Nč, bejbe, jst grem tud v pančevo...

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4496
4.12.2008 22:36:58   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

No, sem prebrala še kar je Katjuša napisala da bi dal pa vse stran (roza mislm)
Glede tega pa mi nimamo problemov, ker nikol nisva sam roza kupovala tko da že v štartu delava prav. Kar mava roznih stvari sva skor vse dobila... Edin poletne stvari so zelo punčkaste, ker sva tamalo večinoma v bodyoblekce oblačila, oblekco je pa vsen a maš roza al pa modro k itak za fanta ne pride prov... Mava pa vadla tud kr neki pajackov kratkih tko da ti so pa v nevtralnih ali fantovskih barvah.
Ampak midva bova itak mogla velik novga kupovat zarad razlike v letnih časih...

ja najbolje je v štartu razmišljat da misliš kasneje imet še kakega otroka in tako kupovat res pa je da s tem ko otrok raste bolj kupuješ al punčkasto al fantovsko..... ampak ti pajacki in to je pa res najboljše čim bolj nevtralno ker je res za kratek čas v 1. letu zamenjaš ful oblačil pol kasneje pa že kupuješ za dlje časa....
je pa laže če ja najprej fant pa pol punčka kar se oblekc tiče ker s emi zdi da laže oblečeš modro punčki kot roza fantu....
ja letni čas je tud problem.... no mi smo kr blizu tak da bo kr vse pasalo.... je pa res da smo večino dobil in da so tud oni mel tak čas otroke tak da hvalaboguuser posted image user posted image user posted image user posted image čeprav lušta se mi pa tok kupovanja da ne vem 5.1 se začnejo razprodaje.... bomo vidl kake bodo takrat kej financeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4497
4.12.2008 22:37:45   
Balonchy
Najt, najt brkn in birdy...

user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4498
4.12.2008 22:38:03   
Katjusa
mi2 tud grema pod tuš pa pred tv pol pa počas spat jutro bo kmalu tu....
lepo ajajte in lepo sanjajte....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4499
4.12.2008 22:39:24   
Balonchy

mi2 tud grema pod tuš pa pred tv pol pa počas spat jutro bo kmalu tu....
lepo ajajte in lepo sanjajte....

Nočkooooooooooooo

user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
VIDEO: Nenavadno rojstvo dojenčka v plodov...
Poglejte si ta resnično neverjeten posnetek rojstva novorojenčka, ki sladko spi v ovojih, kot da bi bil še v maternici!

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?