Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 5.12.2008 9:29:04
|
|
|
|
petrap
|
sunny - ne jaz sem pa kar lepo še u službi...sam imam čas, pa lahko klepetam, zdaj je tu še moja zamenjava, tko da sploh ni problema...delam pa sam še drug teden, pol sem pa doma ..pol bom pa sploh probala kar največ čvekat z vami...
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 5.12.2008 9:36:41
|
|
|
|
sunny24
|
Sm misnla, da si doma, k si napisala, da greš papcat... Sam a se spomneš, ko si začela s tvojo statistiko, kolko časa boš še mogla delat? Si začela z enmi 37 dnevi (se mi zdi), zdej pa ti manka sam še 5 dni...Je šlo hitro, a? No, pol boš pa res lepo klepetala z nami! Sam kako smotano vreme je, to ni res. Zdej je blo 2 dni tako lepo, sonček, danes pa piha, dež, mraz...Prov nič kej lepo vremce! A si nabavla že vse za ?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 5.12.2008 9:40:46
|
|
|
|
Katjusa
|
Sunny kako presenečenje lepo lepo da ni se tako zgodak oglasla.... Witto in Ursa za preglede in da je vse super, Witto ti pa le mal počivaj sej veš dlje k not ostane boljše je tak da počivat in z nami čvekat Jst sem pa danes za spremembo boljše spala čeprav sme čist zlomana.... moj je že zvečer kak s eje ulegu začel smrčat za 3 medvede in sem ga zibala pa božala pa rukala pa nič ni pomagalo in sem vzela kovter in odromala v dnevno to je blo mal čez 1 zjutri.... ob pol štirih sem se zbudla k me je Florjan klical.... (moj je tak spal da ni nič slišal) Florjanu se zadnje čase ponoči sanja in ga je strah pa me pokliče sam pol takoj nazaj zaspi jst ga mal pobožam pa mu rečem da ni nič hudega in me objame in reče lahko noč in zaspi.... tak da sem izkoristla šla še lulat pol sem pa zaspala in sem spala do 20 čez 7 ko je moj šel v službo.... sevede sem takoj nazaj zaspala in smala zdej do 9 ko me je Florjan poklical če lahko rpide k meni Ampak na sedežni je tak neudobno ja no sam smrčanja pa tud ne morem celo noč poslušat.... zdej grem pa delat mam dons neki za narest pa pol morem mal pospravit k za vikend ne bo veliko časa pa še obiske dobimo v nedeljo smo povabli sestrično z družino na raklet....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 5.12.2008 9:44:56
|
|
|
|
petrap
|
pri nas je že 2 dni tako vreme..ni nobenga sončka tko da bi se že prilegu...saj bo za vikend baje... ..ja vem kdaj sem začela s statistiko, že ful dolgo nazaj..je res hitro minilo ... ja včeri sem gledala oblekice, ki jih imam za dojenčka..pa sem ugotovila da mam enih 10 bodijev, pa 4 pajacke, pa 4 žabice..pa ene kavbojke, pa ene žametne hlače...to so nove stvari...aja pa to so številke od 56 do 62.. imam pa tud veliko rabljenih stvari, ki sem jih dobila od sestrične pa tete, pa jih morm še pregledat...po moje bo oblekic kar dovolj...morm pa še kozmetiko nabavit, pa kaj tazga...bom pol natančno vidla, ko bom vse pregledala...
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 5.12.2008 10:04:33
|
|
|
|
sunny24
|
O tako, jst sem naštimana, tko, da se poslavljam od vas za kako urco. Sam sem se zdej nasmejala...Sem klicala nono in mi pravi, da naj ne hodim ven, ker pada dež. Pa jo vprašam, da zakaj ne smem vn, pa mi pravi, da se bom prehladila...WTF??? Matr, me pa levo zapestje boli ko 100 ...Upam, da tudi na tem ni šla kita v maloro, da ne bo še na tej roki treba operirat...Mi ni prov nič všeč to... Zdej pa šibnem, se tipkamo pole! papa
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 5.12.2008 10:05:06
|
|
|
|
mala*
|
Na hitro da vas pozdravim!!Jaz sem pridna in se učim- imam v ponedeljek izpit, zato vas nisem brala za nazaj...bom nadoknadila drugi teden obljubim...Kako ste kaj drugače, upam da ste vse ok?? Jaz se pa še 1urco učim pol grem pa po Miklavža ( BERI:mami ) neki za v peharček iskati Lepo se imejte, uživajte, božajte bušije in se vam kaj oglasim zvečer.. Aha do takrat pa vam postrežem s temle:
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 5.12.2008 10:26:14
|
|
|
|
Čebel@
|
jutro! sem kar uredu spala-sem šla samo 1x na wc......sem se učer zvečer spet malo zlomila ko sem se spomnila od g besed in me je moj mogu ene pol ure tolažit-danes teden si bom na jasnem kaj se dogaja z mojo hano sunny.....imaš super nono......moja mama(od mami mami) je umrla 6 let nazaj in sva bile res navezane ena na drugo-zdej ko jo rabim jo še tok bolj pogrešam.....no bom nehala take pisat ker se bom še petra....samo še ta teden smo ti rekle da bo hitro minilo katjuša.....te čisto zastopim s smrčanjem......jaz sem že tudi misnila iti v dnevno ampak je kavč tko trd da ne grem-tko da potem celo noč mojga butam in zmerjam
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 5.12.2008 10:27:07
|
|
|
|
Vesnozaver
|
Juhu, brkn cifro mas, ko bos v mb, ce ti bo poklici, pa se bova zmenle petrap glede igranja igric mozekov....jaz sem ga opremla s slusalkami, tako da vsaj tistega ratattatat ne slisim sunny kak si nesramnica, noniko pa skrbi za tebe ti lumpa ti, obleci se pa res toplo sem sla po bolniski list,ga nesla v sluzbo in seveda nisem mogla kaj, da ne bi se kam zavila in sem sla v mullerja, sem kupila modrcek za dojenje, ga pravkrar testiram in je ful udoben, bom se kupila, pa se poceni so, 8 eur in nekaj eden. Pa termometer za vodo sem kupila, ribico. Pa veste kaj sem se kupila? Plenicke ze.... mozek bo tak rekel, da sem ze cisto nora, ko bo videl.....pol pa januarja vec nic ne bom rabla kupit, pa bom tecna
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 5.12.2008 10:32:19
|
|
|
|
Čebel@
|
jutro vesnozaver.......tudi jaz sem že kupila planičke-od pampersa tanajmanše-se nisem mogla upret
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 5.12.2008 10:42:28
|
|
|
|
Čebel@
|
jupiiiiiiiiiii nov avart mi miga
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 5.12.2008 10:51:28
|
|
|
|
Vesnozaver
|
majchy fajn da nisem edina lepo migas z repekom sem sem spomnila na en vic: rece moz zeni: jutri morava peljat psa k veterinarju, da mu odreže rep. Pa rece zena zakaj pa? Pa pravi mozek: Ker pride jutri tvoja mama na obisk, pa ne bi rad,da bi mislila, da se je je kdo razveselil...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 5.12.2008 10:54:53
|
|
|
|
Čebel@
|
vesna.........full dober vic
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 5.12.2008 10:58:03
|
|
|
|
Čebel@
|
tale slikica mi je svetovna:
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 5.12.2008 11:07:51
|
|
|
|
Vesnozaver
|
mene si nasla zjutraj pa ravnokar gledam katere sestavine mi se manjkajo za jutrisnje kosilo, ki bo lazanja
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 5.12.2008 11:10:50
|
|
|
|
Čebel@
|
mmmmmmmmmm lazanja!nehi ker bom lačna
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 5.12.2008 11:12:56
|
|
|
|
Čebel@
|
a maš kakšen predlog kaj naj naredim ker mi iz enga učka skos tečejo solze-verjetno se je prehladil
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 5.12.2008 11:15:45
|
|
|
|
kayica24
|
Hey bejbe Samo da vas pozdravim!! Še 5 dni do pregleda...Pa tak močno upam da bo vse ok,pa da naša Marinela raste.. Mi prav ni vseeno, ko vem, da ti naši malčki lahko kar nehajo rasti... Ampak pozitivo v misli,ne? Lep dan vam želim, pa se tipkamo kaj,bye bye
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 5.12.2008 11:19:16
|
|
|
|
Vesnozaver
|
majchy se mogoce tak fejst smejis da ti ze solze tecejo? ce sem te sploh prav razumela, saj tebi tece al kako?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 5.12.2008 11:20:07
|
|
|
|
Čebel@
|
kayica......valda da raste.....pozitivno pa bo.........februarja bomo mele vse zdrave
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 5.12.2008 11:20:51
|
|
|
|
Vesnozaver
|
nimam pojma, kaj bi pomagalo, ce bi bila dojencek bi ti dala mamino mlekec v ocko... to sem nekje prebrala
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 5.12.2008 11:21:20
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver majchy se mogoce tak fejst smejis da ti ze solze tecejo? ce sem te sploh prav razumela, saj tebi tece al kako? ja meni ja-uček se je prehladil.....žal ni od smeha ampak verjetno od vetra.......no kakšen predlog
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 5.12.2008 11:22:06
|
|
|
|
Vesnozaver
|
majchy to da bomo vse mele superduper bejbote sploh ni vprasanje!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 5.12.2008 11:22:15
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver nimam pojma, kaj bi pomagalo, ce bi bila dojencek bi ti dala mamino mlekec v ocko... to sem nekje prebrala no že en lep čas nisem več dojenček.......mogoče bo pa samo od sebe minilo
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 5.12.2008 11:23:00
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver majchy to da bomo vse mele superduper bejbote sploh ni vprasanje! je dejstvo!samo še sama sebe moram prepričati
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 5.12.2008 11:23:24
|
|
|
|
kayica24
|
Ja ta mlekec mamin v očko pa res pomaga..Sem bla priča..Je moja sestrična svoji novorojenki kar med dojenjem nastavla zizo proti okici in ji par kapljic spustila v očko..Jaz pa... No, pa me je podučila, da to najbolj pomaga za vnete očkice
|
sam v sobiciTLFPri kateri starosti naj otrok spi sam v svoji sobici?že od samega začetka (
21%)
med 1 in 3 meseci (
3%)
med 3 in 6 meseci (
7%)
med 6 in 9 meseci (
10%)
med 9 in 12 meseci (
6%)
po dopolnjenem 1 letu (
52%)
Število vseh glasov: 341Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!