|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 3.del...
5.12.2008 9:29:04   
petrap
sunny - ne jaz sem pa kar lepo še u službi...sam imam čas, pa lahko klepetam, zdaj je tu še moja zamenjava, tko da sploh ni problema...delam pa sam še drug teden, pol sem pa doma user posted image user posted image user posted image ..pol bom pa sploh probala kar največ čvekat z vami...

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4526
5.12.2008 9:36:41   
sunny24
Sm misnla, da si doma, k si napisala, da greš papcat...user posted image   Sam a se spomneš, ko si začela s tvojo statistiko, kolko časa boš še mogla delat? Si začela z enmi 37 dnevi (se mi zdi), zdej pa ti manka sam še 5 dni...Je šlo hitro, a?user posted image   No, pol boš pa res lepo klepetala  z nami!

Sam kako smotano vreme je, to ni res. Zdej je blo 2 dni tako lepo, sonček, danes pa piha, dež, mraz...Prov nič kej lepo vremce! A si nabavla že vse za user posted image ?

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 4527
5.12.2008 9:40:46   
Katjusa
Sunny kako presenečenjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image lepo lepo da ni se tako zgodak oglasla....

Witto in Ursa user posted image user posted image user posted image user posted image za preglede in da je vse super, Witto ti pa le mal počivaj sej veš dlje k not ostane boljše je tak da počivat in z nami čvekatuser posted image user posted image user posted image user posted image

Jst sem pa danes za spremembo boljše spala čeprav sme čist zlomana.... moj je že zvečer kak s eje ulegu začel smrčat za 3 medvede in sem ga zibala pa božala pa rukala pa nič ni pomagalo in sem vzela kovter in odromala v dnevno to je blo mal čez 1 zjutri.... ob pol štirih sem se zbudla k me je Florjan klical.... (moj je tak spal da ni nič slišal) Florjanu se zadnje čase ponoči sanja in ga je strah pa me pokliče sam pol takoj nazaj zaspi jst ga mal pobožam pa mu rečem da ni nič hudega in me objame in reče lahko noč in zaspi.... tak da sem izkoristla šla še lulat pol sem pa zaspala in sem spala do 20 čez 7 ko je moj šel v službo.... sevede sem takoj nazaj zaspala in smala zdej do 9 ko me je Florjan poklical če lahko rpide k meniuser posted image user posted image user posted image user posted image
Ampak na sedežni je tak neudobnouser posted image user posted image user posted image ja no sam smrčanja pa tud ne morem celo noč poslušat....

zdej grem pa delat mam dons neki za narest pa pol morem mal pospravit k za vikend ne bo veliko časa pa še obiske dobimo v nedeljo smo povabli sestrično z družino na raklet....

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4528
5.12.2008 9:44:56   
petrap
pri nas je že 2 dni tako vreme..ni nobenga sončka tko da bi se že prilegu...saj bo za vikend baje...user posted image ..ja vem kdaj sem začela s statistiko, že ful dolgo nazaj..je res hitro minilo user posted image ...

ja včeri sem gledala oblekice, ki jih imam za dojenčka..pa sem ugotovila da mam enih 10 bodijev, pa 4 pajacke, pa 4 žabice..pa ene kavbojke, pa ene žametne hlače...to so nove stvari...aja pa to so številke od 56 do 62..

imam pa tud veliko rabljenih stvari, ki sem jih dobila od sestrične pa tete, pa jih morm še pregledat...po moje bo oblekic kar dovolj...morm pa še kozmetiko nabavit, pa kaj tazga...bom pol natančno vidla, ko bom vse pregledala...

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4529
5.12.2008 10:04:33   
sunny24
O tako, jst sem naštimana, tko, da se poslavljam od vas za kako urco.

Sam sem se zdej nasmejala...Sem klicala nono in mi pravi, da naj ne hodim ven, ker pada dež. Pa jo vprašam, da zakaj ne smem vn, pa mi pravi, da se bom prehladila...WTF??? user posted image user posted image user posted image     user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Matr, me pa levo zapestje boli ko 100 user posted image ...Upam, da tudi na tem ni šla kita v maloro, da ne bo še na tej roki treba operirat...Mi ni prov nič všeč to...

Zdej pa šibnem, se tipkamo pole!

papa user posted image

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 4530
5.12.2008 10:05:06   
mala*
user posted image

Na hitro da vas pozdravim!!Jaz sem pridna in se učim- imam v ponedeljek izpit, zato vas nisem brala za nazaj...bom nadoknadila drugi teden obljubim...Kako ste kaj drugače, upam da ste vse ok??

Jaz se pa še 1urco učim pol grem pa po Miklavža ( BERI:mami ) neki za v peharček iskatiuser posted image user posted image user posted image

Lepo se imejte, uživajte, božajte bušije in se vam kaj oglasim zvečer..
Aha do takrat pa vam postrežem s temle:

user posted image

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 4531
5.12.2008 10:26:14   
Čebel@
jutro!
sem kar uredu spala-sem šla samo 1x na wc......sem se učer zvečer spet malo zlomila ko sem se spomnila od g besed in me je moj mogu ene pol ure tolažit-danes teden si bom na jasnem kaj se dogaja z mojo hano
sunny.....imaš super nono......moja mama(od mami mami) je umrla 6 let nazaj in sva bile res navezane ena na drugo-zdej ko jo rabim jo še tok bolj pogrešam.....no bom nehala take pisat ker se bom še user posted image
petra....samo še ta tedenuser posted image user posted image user posted image user posted image smo ti rekle da bo hitro minilouser posted image
katjuša.....te čisto zastopim s smrčanjem......jaz sem že tudi misnila iti v dnevno ampak je kavč tko trd da ne grem-tko da potem celo noč mojga butam in zmerjamuser posted image

(odgovor članu mala*)
Neposredna povezava do sporočila: 4532
5.12.2008 10:27:07   
Vesnozaver
Juhu,

brkn cifro mas, ko bos v mb, ce ti bo poklici, pa se bova  zmenle

petrap glede igranja igric mozekov....jaz sem ga opremla s slusalkami, tako da vsaj tistega ratattatat ne slisimuser posted image

sunny kak si nesramnica, noniko pa skrbi za tebeuser posted image  ti lumpa ti, obleci se pa res toplouser posted image user posted image user posted image

sem sla po bolniski list,ga nesla v sluzbo in seveda nisem mogla kaj, da ne bi se kam zavila in sem sla v mullerja, sem kupila modrcek za dojenje, ga pravkrar testiram in je ful udoben, bom se kupila, pa se poceni so, 8 eur in nekaj eden. Pa termometer za vodo sem kupila, ribico. Pa veste kaj sem se kupila?user posted image  
Plenicke ze....user posted image user posted image user posted image  mozek bo tak rekel, da sem ze cisto nora, ko bo videl.....pol pa januarja vec nic ne bom rabla kupit, pa bom tecnauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mala*)
Neposredna povezava do sporočila: 4533
5.12.2008 10:32:19   
Čebel@
jutro vesnozaver.......tudi jaz sem že kupila planičke-od pampersa tanajmanše-se nisem mogla upretuser posted image

(odgovor članu Vesnozaver)
Neposredna povezava do sporočila: 4534
5.12.2008 10:42:28   
Čebel@
jupiiiiiiiiiii nov avart mi migauser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4535
5.12.2008 10:51:28   
Vesnozaver
majchy fajn da nisem edinauser posted image user posted image user posted image

lepo migas z repekomuser posted image  sem sem spomnila na en vic: rece moz zeni: jutri morava peljat psa k veterinarju, da mu odreže rep.
Pa rece zena zakaj pa? Pa pravi mozek: Ker pride jutri tvoja mama na obisk, pa ne bi rad,da bi mislila, da se je je kdo razveselil...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4536
5.12.2008 10:54:53   
Čebel@
vesna.........full dober vicuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4537
5.12.2008 10:58:03   
Čebel@
tale slikica mi je svetovna:
user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4538
5.12.2008 11:07:51   
Vesnozaver
mene si nasla zjutrajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pa ravnokar gledam katere sestavine mi se manjkajo za jutrisnje kosilo, ki bo lazanjauser posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4539
5.12.2008 11:10:50   
Čebel@
mmmmmmmmmm lazanja!nehi ker bom lačnauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4540
5.12.2008 11:12:56   
Čebel@
a maš kakšen predlog kaj naj naredim ker mi iz enga učka skos tečejo solze-verjetno se je prehladiluser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4541
5.12.2008 11:15:45   
kayica24
Hey bejbeuser posted image

Samo da vas pozdravim!!

Še 5 dni do pregleda...Pa tak močno upam da bo vse ok,pa da naša Marinela raste..
Mi prav ni vseeno, ko vem, da ti naši malčki lahko kar nehajo rasti...
Ampak pozitivo v misli,ne?user posted image user posted image user posted image

Lep dan vam želim, pa se tipkamo kaj,bye bye

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

Neposredna povezava do sporočila: 4542
5.12.2008 11:19:16   
Vesnozaver
majchy se mogoce tak fejst smejis da ti ze solze tecejo?user posted image
ce sem te sploh prav razumela, saj tebi tece al kako?

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 4543
5.12.2008 11:20:07   
Čebel@
kayica......valda da raste.....pozitivno pa bo.........februarja bomo mele vse zdraveuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 4544
5.12.2008 11:20:51   
Vesnozaver
nimam pojma, kaj bi pomagalo, ce bi bila dojencek bi ti dala mamino mlekec v ocko...user posted image user posted image user posted image to sem nekje prebralauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4545
5.12.2008 11:21:20   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver

majchy se mogoce tak fejst smejis da ti ze solze tecejo?user posted image
ce sem te sploh prav razumela, saj tebi tece al kako?
ja meni ja-uček se je prehladil.....žal ni od smeha ampak verjetno od vetra.......no kakšen predloguser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4546
5.12.2008 11:22:06   
Vesnozaver
majchy to da bomo vse mele superduper bejbote sploh ni vprasanje!user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 4547
5.12.2008 11:22:15   
Čebel@

nimam pojma, kaj bi pomagalo, ce bi bila dojencek bi ti dala mamino mlekec v ocko...user posted image user posted image user posted image to sem nekje prebralauser posted image
user posted image user posted image user posted image no že en lep čas nisem več dojenček.......mogoče bo pa samo od sebe minilo

Neposredna povezava do sporočila: 4548
5.12.2008 11:23:00   
Čebel@

majchy to da bomo vse mele superduper bejbote sploh ni vprasanje!user posted image  
je dejstvo!samo še sama sebe moram prepričatiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4549
5.12.2008 11:23:24   
kayica24
Ja ta mlekec mamin v očko pa res pomaga..Sem bla priča..Je moja sestrična svoji novorojenki kar med dojenjem nastavla zizo proti okici in ji par kapljic spustila v očko..Jaz pa...user posted image No, pa me je podučila, da to najbolj pomaga za vnete očkiceuser posted image user posted image

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

Neposredna povezava do sporočila: 4550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

sam v sobici
TLF

Pri kateri starosti naj otrok spi sam v svoji sobici?

že od samega začetka (21%)

med 1 in 3 meseci (3%)

med 3 in 6 meseci (7%)

med 6 in 9 meseci (10%)

med 9 in 12 meseci (6%)

po dopolnjenem 1 letu (52%)

Število vseh glasov: 341

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!