Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 4.12.2008 21:50:50
|
|
|
|
Pikica5
|
Deja nič se sekirat, je pač bolj priden, večji, veliko poje. Jaz sem bila težka ko sem se rodila 4600g, morda pa bo velik otroček. Ajvy nista skrivnost, ampak čakama, da izveva kaj bo drugo detece. Drugače pa če bosta fanta bosta Tai in Mai, če pa par pa Tia in Tai.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 4.12.2008 21:52:22
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica5 Ajvy nista skrivnost, ampak čakama, da izveva kaj bo drugo detece. Drugače pa če bosta fanta bosta Tai in Mai, če pa par pa Tia in Tai. full lepa imena
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 4.12.2008 21:54:00
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 sunny,ajvy....vaju pa lepo pozdravljam lepe pozdrave nazaj
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 4.12.2008 21:54:38
|
|
|
|
Čebel@
|
no imam samogovore.......grem spat......se tipkamo jutri.....nočko
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 4.12.2008 21:54:44
|
|
|
|
Pikica5
|
Majchy prvo en lep pozdravček. Ja res sta lepo rasteta Sva zbrala bolj kratka imena, se nama dopade
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 4.12.2008 21:54:47
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Pikica5 Ajvy nista skrivnost, ampak čakama, da izveva kaj bo drugo detece. Drugače pa če bosta fanta bosta Tai in Mai, če pa par pa Tia in Tai. full lepa imena super imena v glavnem Tai bo sigurno
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 4.12.2008 21:55:00
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: boma2 IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: boma2 IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 boma - js še nisem nič kej kupila (enega pajacka, en bodi, pa eno majico, pa 3 pare nogavičk), to pa je zaenkrat vse. Bom raje počakala januarja na razprodaje. Se mi zdi, da bi lahko kar nekaj prihranila, sej se ne mudi kupiti. ojla... tudi jaz mislim januarja po nakupih... Sam nevem koliko količinsko kupiti... :( odvisno od tega kolk nameravaš prat in koliko otrok še misliš imet....računaj tako.... eno hčerko že imam.. in za fanta ne bo nič prišlo prov, ker je veliko roza.. nevem mogoče če bi imela še enega.. to bomo videli... pa vseeno nevem koliko kupiti.. nekaj bo ziher prav prišlo sploh kaki bodiji pa kak pajacek sej ni tak pomembno kake barve je sploh od začetka.... a ste prej izključno sam roza kupoval.... kakega pa dokupiš jst tud kupim kej rozastega pa čeprav vem da bomo mel fantka sam mislim še met kasneje kakega otroka in mogoče dobimo punčko.... ok ne bom kiklc kupovala sma mam npr en roza body pa oblečem polek moder pajaček pa je naprimer tle je mel florjan roza body pa temno mored pajac http://picasaweb.google.com/bpkatja/FlorjanOd0Do399Meseca#5179826379639640706 al pa tle ima roza-vijolične zoknčke http://picasaweb.google.com/bpkatja/FlorjanOd0Do399Meseca#5179826822021272482 ne vem no men ni tok pomembna barva kok roza je preveč roza za fanta? jst nebi vsega na novo kupovala sploh za doma za preoblečt če pa kam greš boš pa tak al tak kej dobla al pa kej malega dokupla..... sej veš čez en mesec mu bodo tamele stvari že premale....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 4.12.2008 21:55:21
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 no imam samogovore.......grem spat......se tipkamo jutri.....nočko ti si pa hitro obupala...... nočko.....lepo ajej
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 4.12.2008 21:55:46
|
|
|
|
Pikica5
|
Hvala Tai bo res sigurno, kaj pa bo drugo detece pa je skrivnost.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 4.12.2008 21:56:56
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Deja Joj sem šla zdaj še pogledat par postov nazaj - no cca 20strani nazaj, ko je se mi zdi cati objavila koliko težki naj bi bili otročki po tednih in me je na rit vrglo. Potemtakem bi jaz morala biti nekje med 31. in 32. tednom - glede da ima dete 1660g; in ne v 28. in 4/7. Ojoj, zdaj mi pa ni glih vseeno. ..... nič se ne sekiraj ko boste zreli za rojstvo s eboste rodili če bo to prej bo pač prej in bo tvoj PDP bliže.... sem ravno prej gledala moj možek se je rodil s 1640g in 44cm v 7 mesecu
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 4.12.2008 21:57:43
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica5 Hvala Tai bo res sigurno, kaj pa bo drugo detece pa je skrivnost. se ne da motit..kaj??? A sta si po živahnosti kaj različna....
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 4.12.2008 21:59:03
|
|
|
|
Deja
|
Ajvy in Pikica5 hvala za čestitke ob pregledu. Ajvy - ja jaz tudi računam na dol, ker se mi zdi strašno veliko... če bom pa prej rodila - bo pač prej veselje v hiši ... Majchy23- jaz se tolažim s tem, da si je moje dete zdaj nardilo malo zaloge in da bo zdaj lepo počasi nabiralo grame. Sej tvoja pa bo zdaj čez praznike vse to nadoknadila Katjusa - hvala za tolažbo
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 4.12.2008 22:00:01
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica5 Ajvy nista skrivnost, ampak čakama, da izveva kaj bo drugo detece. Drugače pa če bosta fanta bosta Tai in Mai, če pa par pa Tia in Tai. lepe kombinacije.... mi tud imamo nekaj v mislih k je podobno florjan sam naju skrbi kaj bomo nardil ko bomo mel 3. če bo slučajno spet fant
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 4.12.2008 22:00:10
|
|
|
|
Ajvy
|
Katjuša..po eni strani se strinjam s teboj in temi roza stvarmi...samo res pa je , da je vedno težje kej tako kombinirat, ker delajo tako specifične pajacke in body-čke..... tak da če nimač večino beš, ali ostale nevtralne barve....ne moreš kej preveč kombinirat....
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 4.12.2008 22:00:27
|
|
|
|
Pikica5
|
Ja ker ja, prej je bil fant vedno bolj aktiven, zaj bolj rad spi. Sedaj pa ta tadrugi kar bolj pogosto miga in se obrača. Prav smešna sta, ko delata akrobacije po bušiju.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 4.12.2008 22:01:18
|
|
|
|
sunny24
|
Punce, jst sem malo "pobegnla" k mi je moj okupiral računalnik in ste full načvekale! Čveke! deja, super za pregled. Pa ta tvoj ma že res konkretno kilažo. Pa računi še na to, da se G kaj zmotijo... pikica, lepa imena ste zbrali! katjusa, meni pa ni, da bi fantka v roza oblačla...Oranžno ja, kar pa bi blo bol svetlo pa ne...Bi 100% kupla barvo in enostavno prebarvala v stroju, tko da boma, da ne bi vse kupovala, kupi barvo in prebarvi. Sm ostalo pozabla...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 4.12.2008 22:02:27
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica5 Ja ker ja, prej je bil fant vedno bolj aktiven, zaj bolj rad spi. Sedaj pa ta tadrugi kar bolj pogosto miga in se obrača. Prav smešna sta, ko delata akrobacije po bušiju. si sploh ne predstavljam...kako moraš potem včasih na tenk dihaš....mene že pr enmu tolk zaboli....kaj potem ti lahko rečeš zna bit zanimivo opazovat....
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 4.12.2008 22:02:46
|
|
|
|
Katjusa
|
Jst mam v ponedeljek pregled in ziher bo spet izmeril trebuščka zadnič k sme bla je reku da še ustreza svojim tednom da še ni predebel.... bomo vidli kako bo zdej k Florjan je bil tud skos med tadebelimi:) in ko se je rodil sme bla tok ponosna vsi so ga gledal še sestra je zjutraj prišla jih previt in preoblečt pa mi je rekla da nima nobenga tak velikega pajeceka da mu bo kr starega nazaj gor dala pol pa tud se je ful hitro razvijal se je poznalo da je bil močan.... za drugege upam da se rodi s kake pol kg manj da bomo mel mal dlje dojenčka ne sam do 5 mescev:)
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 4.12.2008 22:03:22
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Pikica5 Ajvy nista skrivnost, ampak čakama, da izveva kaj bo drugo detece. Drugače pa če bosta fanta bosta Tai in Mai, če pa par pa Tia in Tai. lepe kombinacije.... mi tud imamo nekaj v mislih k je podobno florjan sam naju skrbi kaj bomo nardil ko bomo mel 3. če bo slučajno spet fant a veš. da že prav razmišljam o vašem imenu...ko si enkrat napisala en prvo črko in rekla ,da je na koncu jan...pa mi nič ne pade na pamet
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 4.12.2008 22:03:24
|
|
|
|
Pikica5
|
Katjuša - bo še pa 3., samo da bo vesleje pri hiši, pa nekaj izpeljaš iz obeh imen
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 4.12.2008 22:04:43
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa Jst mam v ponedeljek pregled in ziher bo spet izmeril trebuščka zadnič k sme bla je reku da še ustreza svojim tednom da še ni predebel.... bomo vidli kako bo zdej k Florjan je bil tud skos med tadebelimi:) in ko se je rodil sme bla tok ponosna vsi so ga gledal še sestra je zjutraj prišla jih previt in preoblečt pa mi je rekla da nima nobenga tak velikega pajeceka da mu bo kr starega nazaj gor dala pol pa tud se je ful hitro razvijal se je poznalo da je bil močan.... za drugege upam da se rodi s kake pol kg manj da bomo mel mal dlje dojenčka ne sam do 5 mescev:) a si predstavljaš potem mojo suhico 2860 g.......
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 4.12.2008 22:05:30
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 katjusa, meni pa ni, da bi fantka v roza oblačla...Oranžno ja, kar pa bi blo bol svetlo pa ne...Bi 100% kupla barvo in enostavno prebarvala v stroju, tko da boma, da ne bi vse kupovala, kupi barvo in prebarvi. super ideja....tudi to bi se lahko izšlo
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 4.12.2008 22:06:58
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Katjuša..po eni strani se strinjam s teboj in temi roza stvarmi...samo res pa je , da je vedno težje kej tako kombinirat, ker delajo tako specifične pajacke in body-čke..... tak da če nimač večino beš, ali ostale nevtralne barve....ne moreš kej preveč kombinirat.... ja že res sam ne moreš pa zdej vse stran dat pa vse novo kupovat..... to s emen zdi nesmisel... sej je res otroka oblečeš v čist modro in fantovsko pa ti rečejo kak je lepa punčka , jst vem da si nebi mogla privoščit vseh novih stvari ampak bi pogledala kaj mam in mal skombinirala... je pa res na žalost tako da je vse preveč specifično in že skoraj nujno vedet spol če češ da ne boš fantka oblačil v roza.... sej jet ga tud nebi čist v roza dala sam kak kos oblačila pa že sploh kot sem rekla body ni problem k tak daš pajacka čez in se vidijo sam rokavi al pa še to ne....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 4.12.2008 22:08:13
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Pikica5 Ajvy nista skrivnost, ampak čakama, da izveva kaj bo drugo detece. Drugače pa če bosta fanta bosta Tai in Mai, če pa par pa Tia in Tai. lepe kombinacije.... mi tud imamo nekaj v mislih k je podobno florjan sam naju skrbi kaj bomo nardil ko bomo mel 3. če bo slučajno spet fant a veš. da že prav razmišljam o vašem imenu...ko si enkrat napisala en prvo črko in rekla ,da je na koncu jan...pa mi nič ne pade na pamet zato sem pa gledala OI letos da sem dobla idejo
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 4.12.2008 22:08:34
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Katjuša..po eni strani se strinjam s teboj in temi roza stvarmi...samo res pa je , da je vedno težje kej tako kombinirat, ker delajo tako specifične pajacke in body-čke..... tak da če nimač večino beš, ali ostale nevtralne barve....ne moreš kej preveč kombinirat.... ja že res sam ne moreš pa zdej vse stran dat pa vse novo kupovat..... to s emen zdi nesmisel... sej je res otroka oblečeš v čist modro in fantovsko pa ti rečejo kak je lepa punčka , jst vem da si nebi mogla privoščit vseh novih stvari ampak bi pogledala kaj mam in mal skombinirala... je pa res na žalost tako da je vse preveč specifično in že skoraj nujno vedet spol če češ da ne boš fantka oblačil v roza.... sej jet ga tud nebi čist v roza dala sam kak kos oblačila pa že sploh kot sem rekla body ni problem k tak daš pajacka čez in se vidijo sam rokavi al pa še to ne.... nisi me dobro prebrala lumpa.....
|
PobarvankeagnesKakšno je vaše mnenje o pobarvankah?Zelo so koristne, saj se otrok z barvanjem postaja vse bolj natančen in spreten. (
68%)
Občasno barvanje pobarvank nikomur ne škodi. (
21%)
Nimam mnenja o pobarvankah. (
9%)
Pobarvanke so škodljive, saj zavirajo ustvarjalnost otrok. (
3%)
Število vseh glasov: 274Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!