|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 3.del...
4.12.2008 21:50:50   
Pikica5
Deja nič se sekirat, je pač bolj priden, večji, veliko poje. Jaz sem bila težka ko sem se rodila 4600g, morda pa bo velik otroček.

Ajvy nista skrivnost, ampak čakama, da izveva kaj bo drugo detece. Drugače pa če bosta fanta bosta Tai in Mai, če pa par pa Tia in Tai.

Vse ceste, ki vodijo do želje človekovega srca, so dolge. Joseph CONRAD

Mi imamo pa tri sončke, dvojčka Taja & Maja ter malo Lano :)

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4451
4.12.2008 21:52:22   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica5

Ajvy nista skrivnost, ampak čakama, da izveva kaj bo drugo detece. Drugače pa če bosta fanta bosta Tai in Mai, če pa par pa Tia in Tai.
user posted image user posted image user posted image user posted image full lepa imena

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 4452
4.12.2008 21:54:00   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

sunny,ajvy....vaju pa lepo pozdravljamuser posted image

lepe pozdrave nazaj user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4453
4.12.2008 21:54:38   
Čebel@
no imam samogovore.......grem spat......se tipkamo jutri.....nočko

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4454
4.12.2008 21:54:44   
Pikica5
Majchy prvo en lep pozdravček. Ja res sta lepo rasteta user posted image  Sva zbrala bolj kratka imena, se nama dopade user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4455
4.12.2008 21:54:47   
Ajvy

user posted image user posted image user posted image user posted image full lepa imena

super imena user posted image user posted image user posted image  v glavnem Tai bo sigurno user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4456
4.12.2008 21:55:00   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: boma2

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

IZVIRNO SPOROČILO: boma2

IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

boma - js še nisem nič kej kupila (enega pajacka, en bodi, pa eno majico, pa 3 pare nogavičk), to pa je zaenkrat vse. Bom raje počakala januarja na razprodaje. Se mi zdi, da bi lahko kar nekaj prihranila, sej se ne mudi kupiti.

ojla... tudi jaz mislim januarja po nakupih... Sam nevem koliko količinsko kupiti... :(

odvisno od tega kolk nameravaš prat in koliko otrok še misliš imet....računaj tako....

eno hčerko že imam.. in za fanta ne bo nič prišlo prov, ker je veliko roza.. nevem mogoče če bi imela še enega.. to bomo videli... pa vseeno nevem koliko kupiti..

nekaj bo ziher prav prišlo sploh kaki bodiji pa kak pajacek sej ni tak pomembno kake barve je sploh od začetka.... a ste prej izključno sam roza kupoval.... kakega pa dokupiš jst tud kupim kej rozastega pa čeprav vem da bomo mel fantka sam mislim še met kasneje kakega otroka in mogoče dobimo punčko.... ok ne bom kiklc kupovala sma mam npr en roza body pa oblečem polek moder pajaček pa je naprimer tle je mel florjan roza body pa temno mored pajac http://picasaweb.google.com/bpkatja/FlorjanOd0Do399Meseca#5179826379639640706 al pa tle ima roza-vijolične zoknčkeuser posted image user posted image http://picasaweb.google.com/bpkatja/FlorjanOd0Do399Meseca#5179826822021272482  ne vem no men ni tok pomembna barva kok roza je preveč roza za fanta? jst nebi vsega na novo kupovala sploh za doma za preoblečt če pa kam greš boš pa tak al tak kej dobla al pa kej malega dokupla..... sej veš čez en mesec mu bodo tamele stvari že premale....

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 4457
4.12.2008 21:55:21   
Ajvy

no imam samogovore.......grem spat......se tipkamo jutri.....nočko

ti si pa hitro obupala......user posted image

nočko.....lepo ajej

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4458
4.12.2008 21:55:46   
Pikica5
Hvala user posted image user posted image user posted image  Tai bo res sigurno, kaj pa bo drugo detece pa je skrivnost.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4459
4.12.2008 21:56:56   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Deja

Joj sem šla zdaj še pogledat par postov nazaj - no cca 20strani nazaj, ko je se mi zdi cati objavila koliko težki naj bi bili otročki po tednih in me je na rit vrglo.

Potemtakem bi jaz morala biti nekje med 31. in 32. tednom - glede da ima dete 1660g; in ne v 28. in 4/7.

Ojoj, zdaj mi pa ni glih vseeno. .....

nič se ne sekiraj ko boste zreli za rojstvo s eboste rodili če bo to prej bo pač prej in bo tvoj PDP bliže....
sem ravno prej gledala moj možek se je rodil s 1640g in 44cm v 7 mesecu

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 4460
4.12.2008 21:57:43   
Ajvy

Hvala user posted image user posted image user posted image  Tai bo res sigurno, kaj pa bo drugo detece pa je skrivnost.

se ne da motit..kaj???
A sta si po živahnosti kaj različna....

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 4461
4.12.2008 21:59:03   
Deja
Ajvy in Pikica5 hvala za čestitke ob pregledu.

Ajvy - ja jaz tudi računam na dol, ker se mi zdi strašno veliko... če bom pa prej rodila - bo pač prej veselje v hišiuser posted image user posted image user posted image ...

Majchy23- jaz se tolažim s tem, da si je moje dete zdaj nardilo malo zaloge in da bo zdaj lepo počasi nabiralo grame. Sej tvoja user posted image pa bo zdaj čez praznike vse to nadoknadila

Katjusa - hvala za tolažbo

21.6.2008-najlepši dan mojega življenja-postala sem gospa!!!
22.1.2009-smo dočakali našega princa...

http://www.ringaraja.net/sn/personalpage_user.asp?show=3&memID=1108329586

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 4462
4.12.2008 22:00:01   
Katjusa

lepe kombinacije.... mi tud imamo nekaj v mislih k je podobno florjan sam naju skrbi kaj bomo nardil ko bomo mel 3. če bo slučajno spet fantuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 4463
4.12.2008 22:00:10   
Ajvy
Katjuša..po eni strani se strinjam s teboj in temi roza stvarmi...samo res pa je , da je vedno težje kej tako kombinirat, ker delajo tako specifične pajacke in body-čke.....
tak da če nimač večino beš, ali ostale nevtralne barve....ne moreš kej preveč kombinirat....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4464
4.12.2008 22:00:27   
Pikica5
Ja ker ja, prej je bil fant vedno bolj aktiven, zaj bolj rad spi. Sedaj pa ta tadrugi kar bolj pogosto miga in se obrača. user posted image user posted image user posted image user posted image  Prav smešna sta, ko delata akrobacije po bušiju.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4465
4.12.2008 22:01:18   
sunny24
Punce, jst sem malo "pobegnla" k mi je moj okupiral računalnik in ste full načvekale! Čveke! user posted image

deja, super za pregled. Pa ta tvoj user posted image  ma že res konkretno kilažo. Pa računi še na to, da se G kaj zmotijo...user posted image

pikica, lepa imena ste zbrali!user posted image user posted image user posted image

katjusa, meni pa ni, da bi fantka v roza oblačla...Oranžno ja, kar pa bi blo bol svetlo pa ne...Bi 100% kupla barvo in enostavno prebarvala v stroju, tko da boma, da ne bi vse kupovala, kupi barvo in prebarvi. user posted image  

Sm ostalo pozabla...user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4466
4.12.2008 22:02:27   
Ajvy

Ja ker ja, prej je bil fant vedno bolj aktiven, zaj bolj rad spi. Sedaj pa ta tadrugi kar bolj pogosto miga in se obrača. user posted image user posted image user posted image user posted image  Prav smešna sta, ko delata akrobacije po bušiju.

si sploh ne predstavljam...kako moraš potem včasih na tenk dihaš....mene že pr enmu tolk zaboli....kaj potem ti lahko rečeš user posted image user posted image  zna bit zanimivo opazovat....

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 4467
4.12.2008 22:02:46   
Katjusa
Jst mam v ponedeljek pregled in ziher bo spet izmeril trebuščka zadnič k sme bla je reku da še ustreza svojim tednom da še ni predebel.... bomo vidli kako bo zdej k Florjan je bil tud skos med tadebelimi:) in ko se je rodil sme bla tok ponosna vsi so ga gledal še sestra je zjutraj prišla jih previt in preoblečt pa mi je rekla da nima nobenga tak velikega pajeceka da mu bo kr starega nazaj gor dalauser posted image user posted image user posted image user posted image
pol pa tud se je ful hitro razvijal se je poznalo da je bil močan.... za drugege upam da se rodi s kake pol kg manj da bomo mel mal dlje dojenčka ne sam do 5 mescev:)

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4468
4.12.2008 22:03:22   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

lepe kombinacije.... mi tud imamo nekaj v mislih k je podobno florjan sam naju skrbi kaj bomo nardil ko bomo mel 3. če bo slučajno spet fantuser posted image user posted image user posted image user posted image

a veš. da že prav razmišljam o vašem imenu...ko si enkrat napisala en prvo črko in rekla ,da je na koncu jan...pa mi nič ne pade na pamet user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4469
4.12.2008 22:03:24   
Pikica5
Katjuša - bo še pa 3., samo da bo vesleje pri hiši, pa nekaj izpeljaš iz obeh imen user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4470
4.12.2008 22:04:43   
Ajvy

Jst mam v ponedeljek pregled in ziher bo spet izmeril trebuščka zadnič k sme bla je reku da še ustreza svojim tednom da še ni predebel.... bomo vidli kako bo zdej k Florjan je bil tud skos med tadebelimi:) in ko se je rodil sme bla tok ponosna vsi so ga gledal še sestra je zjutraj prišla jih previt in preoblečt pa mi je rekla da nima nobenga tak velikega pajeceka da mu bo kr starega nazaj gor dalauser posted image user posted image user posted image user posted image
pol pa tud se je ful hitro razvijal se je poznalo da je bil močan.... za drugege upam da se rodi s kake pol kg manj da bomo mel mal dlje dojenčka ne sam do 5 mescev:)

a si predstavljaš potem mojo suhico 2860 g.......user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4471
4.12.2008 22:05:30   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

katjusa, meni pa ni, da bi fantka v roza oblačla...Oranžno ja, kar pa bi blo bol svetlo pa ne...Bi 100% kupla barvo in enostavno prebarvala v stroju, tko da boma, da ne bi vse kupovala, kupi barvo in prebarvi. user posted image   

super ideja....tudi to bi se lahko izšlouser posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4472
4.12.2008 22:06:58   
Katjusa

Katjuša..po eni strani se strinjam s teboj in temi roza stvarmi...samo res pa je , da je vedno težje kej tako kombinirat, ker delajo tako specifične pajacke in body-čke.....
tak da če nimač večino beš, ali ostale nevtralne barve....ne moreš kej preveč kombinirat....

ja že res sam ne moreš pa zdej vse stran dat pa vse novo kupovat..... to s emen zdi nesmisel... sej je res otroka oblečeš v čist modro in fantovsko pa ti rečejo kak je lepa punčkauser posted image user posted image user posted image , jst vem da si nebi mogla privoščit vseh novih stvari ampak bi pogledala kaj mam in mal skombinirala... je pa res na žalost tako da je vse preveč specifično in že skoraj nujno vedet spol če češ da ne boš fantka oblačil v roza.... sej jet ga tud nebi čist v roza dala sam kak kos oblačila pa že sploh kot sem rekla body ni problem k tak daš pajacka čez in se vidijo sam rokavi al pa še to ne....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4473
4.12.2008 22:08:13   
Katjusa

a veš. da že prav razmišljam o vašem imenu...ko si enkrat napisala en prvo črko in rekla ,da je na koncu jan...pa mi nič ne pade na pamet user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zato sem pa gledala OI letos da sem dobla idejouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4474
4.12.2008 22:08:34   
Ajvy

ja že res sam ne moreš pa zdej vse stran dat pa vse novo kupovat..... to s emen zdi nesmisel... sej je res otroka oblečeš v čist modro in fantovsko pa ti rečejo kak je lepa punčkauser posted image user posted image user posted image , jst vem da si nebi mogla privoščit vseh novih stvari ampak bi pogledala kaj mam in mal skombinirala... je pa res na žalost tako da je vse preveč specifično in že skoraj nujno vedet spol če češ da ne boš fantka oblačil v roza.... sej jet ga tud nebi čist v roza dala sam kak kos oblačila pa že sploh kot sem rekla body ni problem k tak daš pajacka čez in se vidijo sam rokavi al pa še to ne....

nisi me dobro prebrala lumpa.....user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Tvoja višina je ...
Naša črtica koraka

Moja je 166 cm, rojena sem leta 1977. Ti pa si od mene ...

višja in mlajša (40%)

višja in starejša (18%)

manjša in starejša (12%)

manjša in mlajša (23%)

isti letnik, a večja (5%)

isti letnik, a manjša (3%)

Število vseh glasov: 685

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!