san
|
na hitro danes se vidi da je naš urban že ok, se je že spet naokoli sprehajal s svojim stolom sprehajalcem in počel norčije , se pa izabeli neklaj kuha ... meridaub, BRAVO, ČESTITKE IN KAR KLEPETAJ MALO VEČ Z NAMI . jaz sem mela babco v naprej zmenjeno, sam ne vem če se to da, men jo je kar kolegica zrihtala in glede na težka prva dva poroda in komplikacije, me je vzela in že prej pregledovala. pa čestitke škratku za napredke. mi jemo kadar smo lačni, tam na 3 ure gh, vmes se pa kar velik dojimo. upam, da bodo kmalu še kakšne med nami zagledale dve črtici (tina, ursi...) gaya, pridna si, ni kaj. dojimo se pa mi še ful, sploh k je bil balan zdej ta teden je bil čist bogi in se je praktično skor sam dojil, zelo mal gh je jedel in zdej so moja prsa spet k bombe . pa pikepoke tvojmu mišku, da se pozdravi . drugače pa do kdaj dojit...hm. jaz sem bla kar dojilja - izabelo 3 in pol leta, izidorja pa 2 in pol . izabelo sm tud zarad zdravstvenih težav dolg dojila in se je sama pol odstavla, izidorja sm pa sama ukinla nčk, jst sm tut oven, no ovca, zato te razumem jst vem, da sm čudna... sm men še nek drug znak fajn ven buta, ker sem za ovna vse preveč potrpežljiva. ampak ste fajn, tko, ti strelka, to gre baje ok skup. jst mam pa doma devičnika - tastar, ribo, tamlada, vodnarja - tasredn in ovna- tamal. to bo kriza lucalu, ma tai je pravi cukr , veš, k gledam njega na slikcah, se mi zdi, da sta si z urbanom podobna v svojih raziskovalnih podvigih dinki, čestitke tvojmu titku za puzanje , zdej mu pa res nič več ne uide likanje, jaz ne likam... no, sam fotru za službo peremo pa čez vikend, sam če je nuja, čez teden IZVIRNO SPOROČILO: Špela100 jaz sploh ne morem več čenčat z vami, imam toliko dela, da se mi in to ni še nič, zdaj sem do konca marca pečena. Pojma nimam kako bom vse podelala. Kmalu bom tudi za podočnjake rabila nederček. Ja Lona76 tudi jaz udarim kakšno kitico z Maksom, ker ko ga dam spat in grem delat spi pol ure, jaz grem na wc, eno bučko olupim za kosilo, si zobe umijem, pogledam maile in je buden. Če grem pa z njim spat pa spi tudi 1,5 ure...mulc ...tako, da ko potegnem črto se mi bolj splača it z njim malo dremat, ker vsaj mal spanca noter dobim. NČK škoda energije in časa, ker itak so vsi moški ene fotokopije. Kot, da bi dal indigo papir vmes. Postavi se tako, da ni potrebe jokati za stvar, če se je čez eno leto sploh ne boš več spomnila. Jaz zdaj kar precej manj jokam , ko si to ponavljam. mumu, bravo za noč brez hranjenja, mi ga imamo vedno več MAKSOVI NAPREDKI: znam delat ku-ku, ko se kdo skrije vrže glavo postrani in kuka špela, ma sm se nasmejal tistmu nedrčku za podočnjake, čeprav vem, da ni smešno. pa super si napisala tole glede moških, bom mislila na to. jaz sem se namreč danes zjutraj spomnila na nčk, k je mel moj neke prebliske pa bravo maks za kuku mi ku-ku že tud znamo, mu je zelo všeč, pa neki včasih maha, spet drugič ne, pa ve kje je muca in kaj je lučka, ma sej kar razume par stvari, pa če mu rečem pejt po žogico, kje je... ploskanju se pa sam smeje, neki poskuša, pa mu še ne gre. jagoga, men je žal, da nas vse ne pošljejo v razvojne, se mi zdi, da bi blo fino... tko da ti osnovno povejo, da nisi pol zgubljen kaj lahko kaj ne, kako vzpodbujat kaj. men so linki, ki jih je dala margetka ful všeč, za telovadbo in mal z urbanom delam in mu je fullll všeč, tud premetavanje tako kot je rusinja delala. smrekce še nimamo, bo 24. postavljena, to je posebno opravilo na božični dan. kje bo letos stala... še ne vem no toliko mi je uspelo, več kasneje aja, na srečanju pa maksimalno uživajte , pa ne pozabt fotkat!!!
|