|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2
3.12.2008 21:39:41   
jagoga
IZVIRNO SPOROČILO: mumu

Pranje perila in likanje: kar nekajkrat na teden se pr nam stroj obrne, vedno ponoči, ker ga imamo v drugem nadstroju, tako da ni moteče. Likam pa vedno samo tisto kar je nujno (majce, hlače in servete) vse ostalo se takoj nategne in zloži, tut Tiinih oblačil ne likam več.

Jaz tudi likam samo najnujnejše - majce, hlače, službena oblačilauser posted image , trenirke, srajce, za otoke pa vse. Ampak otroške oblačila se tako uničujejo z likanjem (zelo je opaziti pri temnih barvah), tako da razmišljam, da bom še to opustila. Pa še me čaka en velik kup za likat, pa ga kar prelagam iz dneva v dan, spadam v tisto kategorijo ljudi, ki sovražijo likanje. Ko bom velika in bogata, si bom kot prvo omislila nekoga, ki mi bo likal in pospravljal (to je izguba časa).

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 2826
3.12.2008 22:09:52   
Katy13
IZVIRNO SPOROČILO: san

katy v BC - babycentru jih imajo tudi, samo jaz vem za Lj., mi je kolegica povedala in imajo ravno tako skupaj za nogice in rokice - vse v enem. ne vem pa, če je bc tudi na vašem koncu...

punce, hvala za vse pikepokiceuser posted image , vročine že nimamo več, tko da so pomagaleuser posted image

no, pa se je že zbudu, sm da sem prišla za računalnikuser posted image

San - imamo BC, vendar jih nimajo več. 

Tina50 - hvala za odgovor.

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2827
3.12.2008 22:10:41   
Katy13

že spi naprej...

za okvirje se jaz ne spomnim, vem da je lucalu neke odlitke naredila, ampak to pol nogic in rokic, pa dinki... za okvirče se pa ne spomnimuser posted image

no, pa spet mjavka neki, grem k njemu ležat, da se umiri

Hvala, če se ne motim je to delala Zofy, sam nisem 100%.

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2828
3.12.2008 23:47:14   
Ursi2
Živjo, punce!
No, pa je spet večer oz. noč. Bi mogla it user posted image al pa vsaj kaj pametnega nardit, pa se mi ne dauser posted image !Pol pa kr na user posted image visim. Iščem pa, če bom kje kako posteljco ugodno najdla. Upajmo, da bo kaj.

Smo pa imeli danes nastop z zborom in sem Lukana še malo dlje pustila v varstvu. Me je ful skrbelo in sem skoz na mobitel gledala. Sem ga skor hotla še zraven na oder nest. No, pol pa pridema domov, pa se je mali  mel čist fajn. user posted image Sicer je pol skočil v naju in roke gor, da ga naj dvignema, pa se je stiskal, sam panike pa prej ni bilo. user posted image Še sreča.

Pranje in likanje: pri nas user posted image samo ob vikendih, ker med tednom ni poceni toka, tudi ponoči ne. Sušim tudi kr na stojalih, razen za kakih 10 min jih dam v sušilca na začetku, ker je potem malo manj zmučkano pa bolj mehko perilo.
user posted image pa jz samo za Lukana stvari pa kake serviete. Moj dragi si stvari sam user posted image ker si jih samo sam vredu, nobeden drug ne zna prav, pol pa ponavadi izkoristim priliko, pa mu še kako svojo majco podturim. Se mi pa kaj posebej tako ne splača, ker je tk bolj zmučkana potem, ko neham dojit.

Pajaci: poglej v pikapolonici, se mi zdi, da je Timoty zadnjič rekla, da je tam dobla ugodno. PA mogoče bi imeli kaj v CĄ ali pa v uni novi trgovini v CE v Cityju -Oviesse. Sam ziher pa nisem.

Aleži, hvala za razlago. Adijo, kaj vse sorte bolezni souser posted image . A niso bile včasih samo gripe pa angine. No, kaka pljučnica še, potem pa se je zaključilo?user posted image

Imam pa eno vprašanje. Ste kaj razmišljale, kje bote preživele user posted image  inuser posted image .
Mislim, da bomo mi 24. lepo doma, jz bomuser posted image za vse božično večerjo, potem pa bomo darila odpirali,user posted image k polnočnici pa letos ne bom šla. 25. bomo šli pa k mojim, ko bomo vsi nakupu. Če bo vse po sreči, pa da ne bo kdo bolan! Pol pa bojo otroci veseli daril od Božička!user posted image  Komi pa čakam, da bomo delali user posted image  in postavljali user posted image
Zauser posted image bom pa kr doma. Mi ne potegne, da bi šla v tisto gužvo, pa sam kaka petarde od kje prileti!

No, pa za boljše user posted image si privoščite še eno dobro vročo čokolado!
user posted image

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2829
4.12.2008 0:11:59   
Špela100
user posted image user posted image user posted image  jaz sploh ne morem več čenčat z vami, imam toliko dela, da se mi user posted image user posted image  in to ni še nič, zdaj sem do konca marca pečena. user posted image
Pojma nimam kako bom vse podelala. Kmalu bom tudi za podočnjake rabila nederček. user posted image

Ja Lona76 tudi jaz udarim kakšno kitico z Maksom, ker ko ga dam spat in grem delat spi pol ure, jaz grem na wc, eno bučko olupim za kosilo, si zobe umijem, pogledam maile in je buden. Če grem pa z njim spat pa spi tudi 1,5 ure...mulc user posted image ...tako, da ko potegnem črto se mi bolj splača it z njim malo dremat, ker vsaj mal spanca noter dobim.

NČK user posted image  škoda energije in časa, ker itak so vsi moški ene fotokopije. Kot, da bi dal indigo papir vmes.user posted image  Postavi se tako, da ni potrebe jokati za stvar, če se je čez eno leto sploh ne boš več spomnila. Jaz zdaj kar precej manj jokam user posted image , ko si to ponavljam.

PRANJE PERILA: ma kako vam znese samo čez vikend??? Ja Jagoga si imela prav, jaz vsak dan 1-2 stroja 9 kg-skega zalaufam in 2 sušilca. Jaz sem se itak že miljavžekrat odločila, da bomo šparali, pa enostavno ne gre. Pojma nimam kaj mi delamo s temi cunjami. Likarco bi si pa tudi jaz najdla, pa ne ko bom velika in bogata, ampak kar zdaj do marca.

VLAŽILCI ZRAKA: ja jaz sem spraševala in  tudi kupila tega http://www.breathe.si/cistilec_zraka.

SLIKICE: vsi so takoooo lepi, da bi jih tudi jaz vse pocmokala

ALEŽI: škampi na buzaro...mnjamiiiiiii

DINKI: jaz zmij ne maram, sam ta tvoja je pa tako posebna, da bi tudi njo mal pocmokala

JAGOGA razvojna??? kr neki....res vsak po svoje....

PECIVO ZA NOVO LETO: sem dobila en kup dobrih receptov, pa če katera želi ji lahko pošljem na zs, potem bom pa desetino pobirala in meni ne bo treba pečt user posted image user posted image

MAKSOVI NAPREDKI: znam delat ku-ku, ko se kdo skrije vrže glavo postrani in kuka

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 2830
4.12.2008 7:04:30   
mumu
Dobro jutro.

Sej še sama ne vem kaj že na rr norim. Tia se je že pred eno uro zbudila mal smo se crklale zdej pa babytv gleda moram mal počakat da se kopalnica segreje.

100x sem hotla že napisat pa itak da zmerej pozabem. Ena je sprašvala za šolo varne vožnje. Jst sem pred enim letom bla, pa nisem bla nč posebej impresionirana. Tist trenutek veš kako moraš reagirat, kako pa je potem na cesti pa ne vem (na srečo). Mam pa potrdilo spravljeno kar v vozniškem in ko gospodje v plavem to vidijo so pa kar zadovoljni.

Praznike bomo tudi mi preživeli kar doma, jst se še ne morem odločet in opogumt da bi dala Tio za čez noč v varstvo. Itak pa mi je novo leto popolnoma brezveze, do polnoči počakam da spijem tist deci pol grem pa kar spat.

Ursi2:  http://www.novorojencek.com/shop/products.php?cat=9 baje je ugodna, boš sama presodila.

Zdej grem pa Tio poštimat, aja smo pa imele po doooooooooolgem času danes noč brez hranjenja user posted image user posted image user posted image .

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 2831
4.12.2008 7:31:36   
mumu
Taja

user posted image

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 2832
4.12.2008 7:32:57   
mumu
pa še ena Taja (Katy13)

user posted image

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 2833
4.12.2008 7:34:05   
mumu
Maša

user posted image

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 2834
4.12.2008 8:03:05   
Ursi2
Dobro jutro, punce!
Naša noč vredu, čeprav mi ni jasno, zakaj sem jz čist zdelana. Sem bolj zmatrana, kot pa kadar spim samo2-3 urce na noč. user posted image  Eh, sem čudna, ni kaj!
Za vse najprej ena
user posted image

Špela100, lepo te je spet slišat!user posted image user posted image user posted image Res si pridna in ti verjamem, da maš zdejle noro. Si se pametno odločla, da si boš kako likarco nabavla oz naročla. user posted image user posted image user posted image user posted image Pa tudi prav je, da kako kitico odremaš zraven Maksa, sej kdaj pa kdaj si morš napolnit baterije.

Čestitke Maksu za ku-ku!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Mumu, čestitke za noč brez hranjenja!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
 user posted image , je pa pridna tvoja punca, ni kaj!!!!!!!!!!!user posted image user posted image
Hvala ti za un link, bom pogledala!!!!!!user posted image

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 2835
4.12.2008 8:19:22   
Ursi2
TAJA, MAŠA IN TAJA, VSEEEEEEEEE NAAAAAAAAAAJBOLJŠE!!!!!!!
user posted image

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 2836
4.12.2008 8:40:03   
aleži

2x Taja in Maša vse naj naj
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil aleži -- 4.12.2008 8:41:41 >

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 2837
4.12.2008 9:44:28   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: jagoga

IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

Tole za razvojno me je pa kar malo presenetilo user posted image user posted image user posted image  zaradi tega ker še ne stoji???? ja spet sto ljudi, sto čudi. Moja dr. v razvojni sploh noče slišati nič o tem, da dojenček stoji pri tej starosti user posted image . Skratka kr neki. Sicer je pa razvojna luštna zadeva, tko da nič bat.

Ne stoji ob opori, se kar sesede, se sploh ne nasloni na noge, ko pa ga v naročju držim pa se opre na nogice in poskakuje, ko samostojno sedi in če želi iti na trebuh se ne nasloni na roko in kar telebne dol, tako da ga ne smem pustiti samega sedet in iz ležečega se ne usede sam. Saj je že pediatrinja rekla, da ona ne vidi nobenega fizičnega problema, ampak naj o tem presojajo večji strokovnjaki prav na tem področju. Drugi vzrok pa je tudi, ta, ker sem ji rekla, da bo šel s 11 meseci v vrtec in mu hoče z dodatno telovadbo okrepiti mišice oz. ga spodbuditi k hitrejšemu/boljšemu premikanju. Saj potem se bo pa zgodilo, da v tistem času ko bova čakala na datum, bo pa že vse to obvladoval, potem bodo pa rekli, ja zakaj ste pa vi prišli k nam.user posted image

Potem je pa to vse le vzpodbudno. Mene je RA navdušila v smislu koliko enih vaj, ki jih delaš skozi igro obstaja in kako s tem pomagaš svojemu otročičku k boljšemu oz. hitrejšemu razvoju. Res "thumbs up" user posted image . Sem pa prepričana, da bo marskikaj od tega Tomažek sam dosegel do 1. pregleda. Kaj moj Tit zdej dela...se mi zdi, da je napredoval zadnjih 5 dni s svetlobno hitrostjo. Povsod pride za mano. Prav vidim ga kako samozavest je dobil od kar se premika ne samo s kotaljenjem ampak tudi naprej s puzanjem. Ah, ta moj sinko.....

nčk, velik objem tebi, tak za moč, voljo... ja moški..., se ne splača preveč govort, smo si res preveč različni med sebpoj, ž in m seveda, da ne bo pomote. ti kar krivi taščo, sej ga je ona tko vzgojilauser posted image

pa še o taščah, ne me jemat resno, sej nimam nič proti njim, sama bom enkrat, če bo po sreči najmanj trikrat tašča, upam, da bom mela ubogljive snaheuser posted image

San, sej si prav fino napisala. Se mi zdi fina misel, da naj raje krivi taščo kot njega, ker ga je ona tako vzgojila user posted image user posted image ....je pa tko, nobena ne sme nič resno tu jemat. To je pač simple kot pasulj: tašča je pač tašča in ker je tako nam je dovoljeno sem pa kje jih mal pošimfat.

sam javim, da je še urban dobil abuser posted image , no, sam je prec malo bolš, že po prvem odmerku. sam toliko za sedaj...

Oh, tristo kosmatih user posted image ....en kup user posted image user posted image user posted image  in user posted image  za tvoja dva fantka.

Ursi2, hvala za prijazne besede user posted image .

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2838
4.12.2008 9:58:36   
Naša črtica koraka
Dober dopoldne, gospe.

Danes sem malo boljše volje.
Hvala vsem za spodbudne odgovore ... žal njegovo obnašanje ne priznavam kot posebnost njegovega spola, prej karakterja in vzgoje. Ampak bi mi slednje dol viselo, če ne bi začela opažat, da se pa nekateri vzorci že kažejo pri matijatu.  tega pa ne smem pustit .... me boste potem ve kregale, da sem vam zanič vzgojila zeta. user posted image   
No, moje metode so bile predvsem user posted image , kar se je izkazalo za slabo izbiro za moja občutljiva ovna . Oven je le ovčka in jo je treba na finto metat. Ah, ja. Včasih je prav težko pastirsko življenje!

Sam tolk, da boste vedle, če imate ovna pri hiši in v postli!
Js imam doma 3.user posted image   
Če nam bo kdaaaaaaaaj tako imenitno postlano, da bi še tretjega user posted image  nabavli, bom ziher pazila, da ne bo ovenuser posted image . Bomo še eno strelko naštimali, še bolje pa dvojčka, da bo 3:3user posted image .

Evo, kolk čvekam! ŽAl vas ne morem prebrat, ker sem miklavžuka in grem po orehe in lešnike, da jih bom v pehar natresla svojim ovčkam.

Pa potem!

Mejte se,
nčk

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 2839
4.12.2008 10:11:22   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: Katy13

Imam eno prošnjo:

Med nosečnostjo je ena od vas dala slike v album, ko je izdelovala okvirje za slike. A se mogoče katera spomni, katera je bila to? Imam namreč eno vprašanje zanjo.

Pojma nimam, se tega ne spomnim user posted image . Vem le za odlitke, pa za Teridine umetnine.

Mimogrede...
danes praznujejo 3 mačkice - 2 Taji in Maša, torej
Taja od Lone76
Taja od Katy13
in Maša od Nasy

vse najboljše za mini rojstne dneve. Bodite zdrave, nasmejane in navihane še naprej
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pranje in likanje: jaz operem čez vikend cca 5 strojev sedaj ko smo trije. Se zgodi kdaj tudi kak stroj, dva več, ampak mi uspe vse to opraviti čez vikend ker imam tudi sušilca. Se strinjam, sušilec je zakon sploh kar se tiče posteljnine, brisač, bombažnih plenic,...Likam le najnujnejše, v večini so to le majice. Za Tita ne likam nič, le takoj zložim ko dam iz sušilca in je OK. Ena je zadnjič pisala za pomivalni stroj, da raje pere na roke ker je zelo potraten. To ni res. Pomivalni stroj porabi mnogo manj vode kot če peremo na roke, tudi energetsko ni nikoli tako potraten kot sta sušilc in pa likalnik. Drugače pa tudi jaz rada (tako kot je napisala Jagoga) razbesim perilo in to v spalnici. Mi je všeč vnj po svežem perilu user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2

Moj dragi si stvari sam user posted image ker si jih samo sam vredu, nobeden drug ne zna prav, pol pa ponavadi izkoristim priliko, pa mu še kako svojo majco podturim.

hmmmmm, bravo možek od Ursi2 user posted image , priden.

Božič in novo leto....nismo se še nič konkretnega menili, ampak mislim da bomo vse preživeli doma. Jutri peljeva Titka k Miklavžu, je dobil Tit včeraj po pošti vabilo od Miklavža, da se bo ustavil tudi v naši vasi user posted image ...se mi zdi fajn, ga bomo peljali.
Božič bo verjetno nekaj za jest in bomo skupaj s taščo in tastom (če se bosta ponudila da onadva kuhata, seveda user posted image )
Novo leto bomo pa kar sami trije, verjetno, še ne vem. Greva pa 18. decembra na koncert Kad bi bio Bjelo Dugme user posted image , me pelje moj dragi za RD, tašča bo pa imela Titka. Ma se prav veselim. To je ena redkih skupin, ki nama je obema všeč. Predvsem se veselim tega, da greva nekam skupaj, sama, tako kot včasih.

IZVIRNO SPOROČILO: Špela100

DINKI: jaz zmij ne maram, sam ta tvoja je pa tako posebna, da bi tudi njo mal pocmokala

mam luštkano zmijo, ne? user posted image
Držim pesti, da ne pregoriš s temi davki user posted image
pa čestitke Maksu za ku-ku user posted image

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 2840
4.12.2008 10:15:40   
lucalu
Dobro jutro mamice! Kako smo kaj?
Naša noč... no ja, zna biti tudi boljša... kakšnih petkrat smo se zbudili, ampak smo s pomočjo čajčka zaspali nazaj.
Drugače smo vredu... dokaj spočiti... detece pa že drema svoj prvi dremež...
Mamica, kot ponavadi, hitro na RR, da kaj ne bi zamudila... user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Lona76
Najprej Tai vse naj naj za obmesečnico, bodi še naprej tako priden fantek in razveseljuj vse okrog sebe. Hvala za jutranje pozdrave. Si tok user posted image .

Hvala za čestitke in pohvale!!! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka

Jaz sem user posted image user posted image user posted image .

Danes imam toliko volje, da vam pisem. Sem pa ze od sobote taka. zal ne  morem rect, da je kriva tasca, je pa prav gotovo njen sin ta, ki mi tako imenitno pije zivce in voljo. ah, bo ze.

Anja lepo raste. kar naprej se ji plese. dobila je za miklavza pametnega kuzka in zdaj tolce po njem in plese.

Vas grem se na hitro prebrat ... ah, nic ne bo, alarm!

NČK, ne bodi žalostna, nima smisla... user posted image
Pa bravo Anji za ples!!! user posted image

aleži... slike so groza od groze!!! Sem gledala tudi na poročilih zadnjič in me je kar streslo!!! Upam, da se to več ne ponovi!!!

TIT (estitke za nove podvige) in TAI (estitke za vse zobke) pa sta armerja na kvadrat, take nasmeke in poglede e manekeni ne premorejo user posted image user posted image user posted image .

Hvala lepa!!! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: aleži
Tai vse naj naj in bodi e naprej priden in zdravuser posted image user posted image
user posted image

Hvala za čestitke!!! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tina50

IZVIRNO SPOROČILO: lucalu

Pa še DOBRO JUTRO od mojega bejbija!
user posted image

user posted image user posted image , komaj akam, da ga vidim v ivo! res je pravi car!

Ohhh, hvala, hvala!!! user posted image

SREANJE ajde, pridite, pridite, pridite v CELJE! da se e kaj vidimo, sej veste, poasi se nam izteka! ta december bo tako ali tako minil, samo da se okol zasuemo in bo e januar! pol se lah pa e januarja kje drugje sreamo, potem bo pa konec!user posted image
povejte tiste, ki ste od dalj, kdaj vam bolj pae! DINKI; TERIDA;...........MUMU, in e........pridite pogledat mal celje....

Ja, punce... DAJMO, DAJMO...!!!user posted image

danes je Lan spet jedel isto kot veraj samo da sem mu se dodala suhe slive in laneno seme! in je mali pojedel enkrat ve kot veraj!user posted image user posted image user posted image   

Bravo Lan!!! user posted image user posted image user posted image

TAI vse naj, naj za obmesenico, bodi zdrav, vesel in se naprej tako lep kot si sedaj!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: TIMOTY
Noč je bla bolj slabo. Mišek je še bogi, jst pa tud, tako da sva obadva bolj slabo spala user posted image . Pa sej bo bolje sam da se pocajtava. Glavno, da se moj bebi bolje počuti, kašlja še veliko- zdej se lahko vsaj izkašlja, hrope pa manj kot dan nazaj. Mislim da bo! user posted image

Držim pesti, da bo!!! user posted image  Za vsak slučaj pa še pikapoke!!!  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa še DOBRO JUTRO od mojega bejbija!
user posted image

Kakšna lepa slikca za dobro jutro, smeško lepi. Mi je kr user posted image ogrel. Pogled, da dol padeš.

TAI želim ti vse najboljše za tvojo obmesečnico, da nam še naprej lepšaš dneve s svojim nasmehom in iskricami v očeh, da boš zdrav in še naprej tak dobrovoljček kot si

user posted image

Hvala lepa za čestitke!!! user posted image

tai vse najboljše, sedaj si pa res že velik fant. bodi še naprej tako priden in vesel, pa zdravuser posted image user posted image user posted image

Hvala lepa san!!! user posted image

slikce sm pogledala, dinki (tale zmija me je ful nasmejala) in lucalu (kake svetleče učke ma tai), vajina škratka sta tako lepauser posted image user posted image ...

Hvala za pohvale!!! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Katy13

Pozdravljene!

Ali mogoče katere ve, če imajo v H&M kombinezone (pajacke) in kakšna je cena?

Jaz ne vem...

sam javim, da je še urban dobil abuser posted image , no, sam je prec malo bolš, že po prvem odmerku. sam toliko za sedaj...

Ohhhh, bošček Bani!!! Pikapokice za čimprejšnje okrevanje!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: terida

SREANJE ajde, pridite, pridite, pridite v CELJE! da se e kaj vidimo, sej veste, poasi se nam izteka! ta december bo tako ali tako minil, samo da se okol zasuemo in bo e januar! pol se lah pa e januarja kje drugje sreamo, potem bo pa konec!
povejte tiste, ki ste od dalj, kdaj vam bolj pae! DINKI; TERIDA;...........MUMU, in e........pridite pogledat mal celje....

Tole napovedano vreme me malo jezi, a sem se pravkar odločila, da se mu ne bom pustila (pa še rima se user posted image ). Torej, pridemo.

Srečanje v Celju - Planet Tuš, 5. december (petek) ob 10h

Pridejo:

Dinki
Zala
Terida (s prijateljico marčevko)
Ursi2
lucalu
Tina50
...

Bravo terida!!! user posted image user posted image user posted image

Srečanje, naju s Tio žal ne bo, ker imamo spet vnetega učka user posted image

Pikapokice za Tio, da se očka čimprej pozdravi!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Špela100

MAKSOVI NAPREDKI: znam delat ku-ku, ko se kdo skrije vrže glavo postrani in kuka

Bravo Maks!!! user posted image user posted image user posted image

aja smo pa imele po doooooooooolgem času danes noč brez hranjenja user posted image user posted image user posted image .

Čestitke Tia, za noč brez hranjenja!!! user posted image user posted image user posted image  

Kaj moj Tit zdej dela...se mi zdi, da je napredoval zadnjih 5 dni s svetlobno hitrostjo. Povsod pride za mano. Prav vidim ga kako samozavest je dobil od kar se premika ne samo s kotaljenjem ampak tudi naprej s puzanjem. Ah, ta moj sinko.....

Bravo Tit, kar tako naprej!!! user posted image user posted image user posted image

Maša, Taja in Taja Vse NAJ NAJ za vaše obmesečnice!!! Bodite pridne, zdrave in vesele deklice!!!user posted image

No, evo, pa sem vas uspela prebrat! Zdaj grem pa kaj pametnega postoriti, preden se detece zbudi!!! user posted image

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 2841
4.12.2008 10:23:32   
Dinki

Pridejo:

Dinki
Zala
Ursi2
lucalu
Tina50
...

še glede srečanja....
dejte punce tiste, ki ste napisane še enkrat potrditi ali pridete. Ursi2 in Tina50 za vaju nisem sigurna. Zala tudi mislim, da je napisala, da je ne bo.
Potem pa še prosim, da ena, ki je iz Celja napiše kako se pride iz avtoceste do tega Planeta Tuš.

No, še moje poročilo glede današnje noči.
Nič več mi ni jasno. Kako je možno, da doživljamo take ekstreme glede spanja ponoči. Včeraj je Tit zaspal ob 8h, ponovno v svoji posteljici user posted image . Se je zbudil nekaj čez eno, ker je bil že čisto zrinjen z glavo ob rob posteljice. Sem ga premaknila in je spal naprej. Zbudila sva se ob 6.30 user posted image . Ne morem verjeti!!!!!! Sej mislim, da se vidi, da sem polna energije glede na količino napisanega, ker tako tipkam, da ne dohajam več svojih prstov user posted image . Torej noč prespana v celoti brez dojenja. Me prav firbec matra kaj nas čaka to noč user posted image

Miklavžek je našemu Titu prinesel zimsko vrečo za voziček tako da mu bo toplo ko se bo sprehajal s svojo mamico. enkrat naslednji teden ga bova peljala v staro Ljubljano gledat lučke. San kako je kaj v okrašenem mestu, lepo? Meni je stara Ljubljana tako lepa ko je okrašena....taka pravljična deluje z gradom user posted image .

OK, zdej pa grem.
lepo se imejte

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 2842
4.12.2008 10:29:05   
Dinki

user posted image user posted image , komaj akam, da ga vidim v ivo! res je pravi car!

Ohhh, hvala, hvala!!! user posted image

Oh, so se mi kar oči zasvetile ko sem videla čokolado. A lahko še jaz eno? user posted image

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2843
4.12.2008 11:01:07   
lucalu

Pridejo:

Dinki
Zala
Ursi2
lucalu
Tina50
...

še glede srečanja....
dejte punce tiste, ki ste napisane še enkrat potrditi ali pridete. Ursi2 in Tina50 za vaju nisem sigurna. Zala tudi mislim, da je napisala, da je ne bo.
Potem pa še prosim, da ena, ki je iz Celja napiše kako se pride iz avtoceste do tega Planeta Tuš.

No, še moje poročilo glede današnje noči.
Nič več mi ni jasno. Kako je možno, da doživljamo take ekstreme glede spanja ponoči. Včeraj je Tit zaspal ob 8h, ponovno v svoji posteljici user posted image . Se je zbudil nekaj čez eno, ker je bil že čisto zrinjen z glavo ob rob posteljice. Sem ga premaknila in je spal naprej. Zbudila sva se ob 6.30 user posted image . Ne morem verjeti!!!!!! Sej mislim, da se vidi, da sem polna energije glede na količino napisanega, ker tako tipkam, da ne dohajam več svojih prstov user posted image . Torej noč prespana v celoti brez dojenja.

Jaz DEFINITIVNO potrjujem!
POT: ko pridete iz avtoceste, zavijete levo... po tej cesti greste skoz naravnost... na levi strani boste videle Merkur, potem kakšno križišče  (ali 2) naprej bo A2S (prodajalna avtomobilov - tudi na levi) in še eno križišče naprej (spet na levi) je Planet Tuš... ne moreš zgrešit!!! Bolj kot ne je zelene barve! Ko pa pridete v Planeta, je nekje na sredini poslovnega objekta dvigalo in z njim se peljete v prvo nadstropje - pred kino dvorane... Lahko pa se dobimo tudi pred glavnim vhodom, kakor vam je ljubše...
KOMAJ ČAKAM JUTRI, DA VAS KONČNO SPOZNAM... VSAJ NEKATERE!!! user posted image
Pa čestitke Titu za tako krasno noč!!! user posted image

< Sporočilo je popravil lucalu -- 4.12.2008 11:02:09 >

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2844
4.12.2008 11:11:30   
Zala.
Dan

Srečanje prideva!....Pridite še viuser posted image pridite, pridite...

Nčk user posted image user posted image user posted image ja otroci so podoba svojih starševuser posted image user posted image user posted image z mojimuser posted image je vse OK dokler misli da je taglavni včasih mu pustim, včasih pa ne, pol je pa borba.

Pranje kar naprej likam in peremuser posted image

San user posted image user posted image user posted image za Urbančka in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse bolančke

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za obmesečnice. cartkane fotke in vse druge napredke.

Odlitki prodajajo jih na pošti drugega ne vem
zdaj pa šibam delat se vidimo jutri

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2845
4.12.2008 11:21:52   
meridaub
pozdravljene marčevke

se že doolgooo nisem javila, preprosto zato, ker nimam časa....se še nekaj učim in potem bi bila takoj slaba vest, če bi še preveč po netu brskalauser posted image
sem tudi marčevka, mogoče se še spomnite...

imam pa eno vprašanje za vas. jaz sem spet noseča, rok imam 3. junija 2009 user posted image , zanima pa me glede prisotnosti babic pri porodu. ja, že zdaj razmišljam o porodu, nekako je boleča izkušnja še vedno prisotna user posted image spomnim se, da ste se že nekaj pogovarjale o tem, da ste šle se pokazat babicam preden ste rodile, ne spomnim pa se, da bi govorile o tem, ali ste jih potem dejansko tudi te, ki ste si jih izbrale, imele pri porodu? ste jih prej pklicale in ste se zmenile? pa če ste, ste ji potem kaj plačale? če ima prosim katera kakšno izkušnjo, naj napiše. bom zelo vesela.

lepo se imejte.
pa uživajte v tušu v celju, tudi jaz sem drugače iz celja, samo živim zdaj v ljuser posted image

(odgovor članu Zala.)
Neposredna povezava do sporočila: 2846
4.12.2008 11:35:08   
Lona76
Dober dan!

Najprej hvala vsem za čestitke in seveda tudi jaz in Taja želiva vse naj naj za obmesečnice Taji in Maši.

Naša lumpa celo dopoldne ni hotla zaspat. Ponavadi zaspi okrog pol devetih devetih. In sem rekla ok če nočeš spat bodi pa pokonci, pa ti naredim lepo kosilce in boš šla po kosilcu spat. Ob cca 11. Tko je tut v vrtcu se mi zdi da majo ob 11 kosilo in potem spanje. In mama se zapodi v lonce kuha juhico iz piščančka in zelenjave, umes se še s svojo žabico poigra in ko je kosilo kuhano je bila lumpa takooooooo zaspana da ni mogla jest. Se je drla k user posted image . In kaj čem, sem ji dala mleko in je zaspala. Madonca sej bo pol jedla sam za kaj hudiča sem u piskre skakala k ena zmešana kokoš?user posted image  No zdej vem da naša gospodična ni sposobna zdržati do enajstih pokonc in pojest kosilo pa če ona še tako misli, da sedaj ko je dopolnila 9 mesecev, je že velika in zmore.user posted image  Ma se morm spet navadit da jaz vem kdaj je otrok zmatran ne pa da otroke poslušamuser posted image .

NČK a tri ovce maš doma? Joj mi smo pa vsak svoje znamenje. Tudi to je zanimivo. Mož pustolovski strelc, Tilen občutljiv kozu, Taja zmedena riba in jaz čustven rakuser posted image . In na koncu je to ena Adams family.user posted image  No Tajinga karakterja še nisem ugotovila, mislim pa da ga bom kmalu.

NČK in mumu user posted image user posted image user posted image  za noč brez hranjenja. Mi smo se danes zbudili že ob pol enih. No sej pol je nazaj zaspala.
Kaj  dajete user posted image  za večerje. Samo mlečne kaše?

Aha glede božiča in novega leta. 24. bomo imeli pozno kosilo pri moji mamici, 25 kosilo pri tašči za novo leto pa bomo šli k enim prijateljem, pa bomo imeli tam malo večerje in tam bomo tudi prespali. Seveda če bo povsod zdravje kot mora biti. Drugače pa bova šla 24. s Tilnom k mamici, 25 bo šel pa možek k svojim s Tilnom. Upam, pa da bojo vsi zdravi in da se družina spet malo vidi ker vsi na kupu se že dolgo nismo.

Zdej grem pa za kavico prstavt, ker mami pride. Taja pa za enkrat spi. Sej lumpa bo dons v svoji postelji spala 2 uri, k jst ne bom mogla z njo k bo mami pri meniuser posted image

(odgovor članu Zala.)
Neposredna povezava do sporočila: 2847
4.12.2008 11:37:02   
Lona76
IZVIRNO SPOROČILO: meridaub

pozdravljene marčevke

se že doolgooo nisem javila, preprosto zato, ker nimam časa....se še nekaj učim in potem bi bila takoj slaba vest, če bi še preveč po netu brskalauser posted image
sem tudi marčevka, mogoče se še spomnite...

imam pa eno vprašanje za vas. jaz sem spet noseča, rok imam 3. junija 2009 user posted image , zanima pa me glede prisotnosti babic pri porodu. ja, že zdaj razmišljam o porodu, nekako je boleča izkušnja še vedno prisotna user posted image spomnim se, da ste se že nekaj pogovarjale o tem, da ste šle se pokazat babicam preden ste rodile, ne spomnim pa se, da bi govorile o tem, ali ste jih potem dejansko tudi te, ki ste si jih izbrale, imele pri porodu? ste jih prej pklicale in ste se zmenile? pa če ste, ste ji potem kaj plačale? če ima prosim katera kakšno izkušnjo, naj napiše. bom zelo vesela.

lepo se imejte.
pa uživajte v tušu v celju, tudi jaz sem drugače iz celja, samo živim zdaj v ljuser posted image

Čestitke za user posted image  ali user posted image . Glede babic ti bojo pa mogle druge povedat. Jaz nimam pojma.

(odgovor članu meridaub)
Neposredna povezava do sporočila: 2848
4.12.2008 11:38:25   
meridaub
hvala Lona za čestitkeuser posted image

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 2849
4.12.2008 11:41:08   
meridaub
Spola zaenkrat še ne vemo. Zdaj sem na začetku četrtega meseca - v 15 tednu.

(odgovor članu meridaub)
Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?