Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 4.12.2008 20:49:06
|
|
|
|
claud
|
Ja tale čas kr hit šiba Sj kr komi čakam...k ne morm nč spat... Učer sm se ulegla pol me je pa direkt u želodec brcala tko da se mi je vse dvignl in sm mislla da bom bruhala, pol sm se pa zsedla pa jo mal bl dol nagnala pol sm pa sede zaspala....mi ne da mir...kaj šele bo! Ja jst tud ne vem od kje tok kil....tud isto jem, pa jih mam zdj 75.... ma ja bomo pa pol tok bl laufal okol Sam jst pa ne spravm prejšnih hlač v bokih gor....ampak ne od špeha ampak kosti so šle mal po svoje u širino ....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 4.12.2008 21:00:13
|
|
|
|
boma2
|
dober večer... kako ste kaj?? vidim, da danes k bi jaz lahko kej čvekala vas je pa full mal gor... :( mene pa nekaj zanima.... koliko stvari za oblečt ste nakupile za svoje dojenčke, če ni skrivnost, tiste ki nimate nič sposojenega? HVala
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 4.12.2008 21:01:00
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy Sunny - ja prevleka je na zadrgo in je pralna. Sama imam svetlo rumeno (ki je na njej vse poznat) in jo 1x na teden ali dva operem- fenomenalna je!!! Blazino uporabljam od junija letos (za spanje) in je ne zamenjam za nič na svetu. Ko sem bila na dopustu sem jo tko pogrešala, da je blo kr joooojjjj nisem zasledila kakšno blazino, če je res dobra kje si jo kupila... :) če ni skrivnost
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 4.12.2008 21:01:48
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: zwer lepo slišat pupe, da se sproščate in uživate ... jst upam, da mi bo to ratal ta vikend saj mi dragi neki obljublja masaže in cartanje - bomo vidl ti pa si faca... kolk te razvaja... :) ržim pesti da se ti bo uresničilo
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 4.12.2008 21:02:30
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84 sunny- ko sem jaz bila na CSD so mi tam rekli, da lahko komot počakam do 10.12, potem nesem papirje v službo da mi jih izpolnijo. s porodniško pa začnem4.1. blagor ti... :) mi bomo pa še malo počakali
< Sporočilo je popravil boma2 -- 4.12.2008 21:04:25 >
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 4.12.2008 21:02:53
|
|
|
|
sunny24
|
Meni se pa še niso boki nič razširli oz kosti...Vsaj po hlačah tko sklepam, no. Sam celulit se mi je nabral...Ma to bo vse šlo proč! Jst pa še kar fajn spim, sam včasih je problem, k se naša spomne, da bi ona mal telovadla lih takrat, k se jst odpravim spet in ji nobena moja poza za spanje ne paše...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 4.12.2008 21:04:53
|
|
|
|
Pikica5
|
Dober večer punce, kako ste kaj? Se dobro počutite? Jaz sem danes imela pregled in vse je vredu za enkrat (tok-tok še tako naprej) težki smo že 1208g in 1240g. Naš drugi sramežljivček še zmeraj noče pokazat kaj je, je pa ziher da bo en . Komaj čakam naslednji pregled, ki ga imam 23.12. . A je že mogoče katera dobila od svoje G že potrdilo o datumu poroda za paket? Jaz sem ga ravno danes, pa ne vem kdaj naj gre. Želim vam en lep večer
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 4.12.2008 21:05:11
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Meni se pa še niso boki nič razširli oz kosti...Vsaj po hlačah tko sklepam, no. Sam celulit se mi je nabral...Ma to bo vse šlo proč! Jst pa še kar fajn spim, sam včasih je problem, k se naša spomne, da bi ona mal telovadla lih takrat, k se jst odpravim spet in ji nobena moja poza za spanje ne paše... blagor enim... jaz pa kr vsako jutro vstanem ob 4 zjutraj, da grem lahko na wc.. :(
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 4.12.2008 21:06:50
|
|
|
|
claud
|
Sunny- lepo da si tak optimist kar se kg pa celulita tiče...upam da bo res tko!!!! Moja ful ne mara da spim al pa ležim na desnem boku...men se zdi da ma tm glavico pa jo mogoče pol kj prtiska Jst pa ne vem kaj naj nardim s strijami.... vsak dan se mažem pa po trebuhu nimam še nobene na joških so se mi pa kr začele delat
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 4.12.2008 21:06:54
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica5 Dober večer punce, kako ste kaj? Se dobro počutite? Jaz sem danes imela pregled in vse je vredu za enkrat (tok-tok še tako naprej) težki smo že 1208g in 1240g. Naš drugi sramežljivček še zmeraj noče pokazat kaj je, je pa ziher da bo en . Komaj čakam naslednji pregled, ki ga imam 23.12. . A je že mogoče katera dobila od svoje G že potrdilo o datumu poroda za paket? Jaz sem ga ravno danes, pa ne vem kdaj naj gre. Želim vam en lep večer ojla... najprej za pregled .... pol bo verjetno ta druga punčka.. :) sej je vseeno važno, da ste zdravi... :) jaz še ne imam pa 19.2.2008 pregled pa bom videla, če bom dobila tist za pregled.. :)
< Sporočilo je popravil boma2 -- 4.12.2008 21:07:10 >
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 4.12.2008 21:08:04
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Sunny- lepo da si tak optimist kar se kg pa celulita tiče...upam da bo res tko!!!! Moja ful ne mara da spim al pa ležim na desnem boku...men se zdi da ma tm glavico pa jo mogoče pol kj prtiska Jst pa ne vem kaj naj nardim s strijami.... vsak dan se mažem pa po trebuhu nimam še nobene na joških so se mi pa kr začele delat blagor tebi..... .jaz imam pa fulllllllll strije bo trebuhu pa maežm pa mažem pa nič ...:(
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 4.12.2008 21:09:10
|
|
|
|
brkn83
|
boma - js še nisem nič kej kupila (enega pajacka, en bodi, pa eno majico, pa 3 pare nogavičk), to pa je zaenkrat vse. Bom raje počakala januarja na razprodaje. Se mi zdi, da bi lahko kar nekaj prihranila, sej se ne mudi kupiti.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 4.12.2008 21:10:06
|
|
|
|
claud
|
boma2- tud jst obvezno vsak dan ponoč vstajam za wc.... pikica5- za pregled in da je vse u redu!!!!!!! Sj to je pa kr lepa kilaža za dvojčke ane?! Jst sm že dobila papirje za paket pa sm že zrihtala...tko da pomoje ne bojo nč kompliciral če greš kak dan prej kot 60 dni.....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 4.12.2008 21:11:48
|
|
|
|
sunny24
|
pikica, bravo za pregled! Sta pa že velika tvoja dva nagajivčka! claud, meni se je tudi enih par strij na joških nardilo, po trebuhu pa nič (že trkam), pa se tudi jst non stop mažem. Ma, bomo pa poleti zgori brez se sončle in jih ne bo videt! Sam jst sem tudi malo sama kriva, kr doma nimam modrca, joški pa težki... Jst sem pa itak zmiri optimist-če je šlo enkrat dol, bo šlo pa še enkrat. Malo miganja, sprehodov in predvsem orbitrek delajo čudeže, braz odpovedovanja pri hrani-vsaj pri meni! boma, kako si? Jst se za lulat sploh ne zbudim ponoči...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 4.12.2008 21:13:00
|
|
|
|
Ajvy
|
oj...konec nadaljevanke.... Claud...to pa je bil šoping...a si sploh kaj dinarčkov prinesla nazaj ?? PIkica....super za pregled...masta pa lepo težo Ne razumem, kaj ne veš kaj s papirji naresti, kam jih dat ali kdaj?? Brkn...po mojem se res splača počakat na razprodaje.....
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 4.12.2008 21:14:57
|
|
|
|
Ajvy
|
KIle...meni so šle počasi dol, ker sem full jedla na začetku...me je dojenje dobesedno izčrpalo...ko sem nehala dojit pa je šlo hitro dol...ker nisem bila več tolk lačna....sej vem...glih obratno kolkr pravjo Sprehajala sem se ogromen....tak da je šlo super.....
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 4.12.2008 21:17:00
|
|
|
|
cati
|
Da vas samo na hitro pozdravim ker se ful prehlajena in samo v postelji in na čajčkih.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 4.12.2008 21:18:15
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 boma - js še nisem nič kej kupila (enega pajacka, en bodi, pa eno majico, pa 3 pare nogavičk), to pa je zaenkrat vse. Bom raje počakala januarja na razprodaje. Se mi zdi, da bi lahko kar nekaj prihranila, sej se ne mudi kupiti. ojla... tudi jaz mislim januarja po nakupih... Sam nevem koliko količinsko kupiti... :(
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 4.12.2008 21:18:43
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: cati Da vas samo na hitro pozdravim ker se ful prehlajena in samo v postelji in na čajčkih. za čimprejšnjo ozdravitev.....
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 4.12.2008 21:18:46
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: cati Da vas samo na hitro pozdravim ker se ful prehlajena in samo v postelji in na čajčkih. držim pesti, da se čim prej pozdraviš.....
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 4.12.2008 21:19:30
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: boma2 IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 boma - js še nisem nič kej kupila (enega pajacka, en bodi, pa eno majico, pa 3 pare nogavičk), to pa je zaenkrat vse. Bom raje počakala januarja na razprodaje. Se mi zdi, da bi lahko kar nekaj prihranila, sej se ne mudi kupiti. ojla... tudi jaz mislim januarja po nakupih... Sam nevem koliko količinsko kupiti... :( odvisno od tega kolk nameravaš prat in koliko otrok še misliš imet....računaj tako....
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 4.12.2008 21:19:52
|
|
|
|
Pikica5
|
Boma2 - hvala Lepo bi bilo, da bi bila punčka ampak tako kot si rekla, samo da bosta oba zdrava. Verjetno boš res takrat dobila.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 4.12.2008 21:20:05
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud boma2- tud jst obvezno vsak dan ponoč vstajam za wc.... pikica5- za pregled in da je vse u redu!!!!!!! Sj to je pa kr lepa kilaža za dvojčke ane?! Jst sm že dobila papirje za paket pa sm že zrihtala...tko da pomoje ne bojo nč kompliciral če greš kak dan prej kot 60 dni..... ja ampak tudi to bo mimo.. najbolj me moti, ker potem ne morem zaspati... :(
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 4.12.2008 21:21:02
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica5 Boma2 - hvala Lepo bi bilo, da bi bila punčka ampak tako kot si rekla, samo da bosta oba zdrava. Verjetno boš res takrat dobila. Upam, da res ker, če bo vse posreči sem imam v četrtek 11.12.2008 zadnji delovni dan, potem pa dopust juhu... :)
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 4.12.2008 21:21:53
|
|
|
|
claud
|
sunny- jst mam pa modrc skos gor, razen ponoči.... pa nč ne pomaga a maš orbitrek-pa ga dejansko uporabljaš? Moja sestrična ga ma-da se prah gor nabira Ajvy- a veš da dinarčkov sm pa še več domov prneslo kot sm jih s sabo vzela veš kaj...fotr se je odloču da bo dons on financiru mal za svojo vnučko tko da je pol itak še hčerkica mal spotoma deležna ane
|
|
|
minecraftjangKDO POZNA MINECRAFT IGRICO JO LAHKO OCENI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PROSIM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!5 (odlično) (
32%)
4 (prav dobro) (
5%)
3 (dobro) (
24%)
2 (zadostno) (
3%)
1 (nezadostno) (
6%)
manj kot 1!!! (
30%)
Število vseh glasov: 63Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!