Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 4.12.2008 16:56:34
|
|
|
|
sunny24
|
brkn, super za seminarske! Jst sem se pa lepo nadihala svežega zraka, mal smo spet športali in je šlo par urc takoj mimo. Kaj počnete? Jst spet peglam kavč in gledam TV...Dolgčas preganjam!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 4.12.2008 17:01:04
|
|
|
|
brkn83
|
sunny -sej tudi js se dolgočasim in čakam mojega, ko zdele pride domov iz službe. Se mi nič kej preveč ne da, bom danes verejtn šla kr mal prej počivat.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 4.12.2008 17:16:37
|
|
|
|
Balonchy
|
Sunny - ja prevleka je na zadrgo in je pralna. Sama imam svetlo rumeno (ki je na njej vse poznat) in jo 1x na teden ali dva operem- fenomenalna je!!! Blazino uporabljam od junija letos (za spanje) in je ne zamenjam za nič na svetu. Ko sem bila na dopustu sem jo tko pogrešala, da je blo kr joooojjjj
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 4.12.2008 17:38:31
|
|
|
|
sunny24
|
balonchy, če ne dobi računa, ti jo pol jst odkupim. Bom ta mesec itak šla kak petek v Postojno, k grem na predavanje od EA v porodnišnco, pa se bomo zmenle.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 4.12.2008 17:42:30
|
|
|
|
tanci29
|
cao pupe... samo da se na hirco javim... včeraj na magnificu je bilo super...ful je faca in je pasalo malo sprostitve... no to je to...brala vas nisem..erik pa me itak že vleče stran lp
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 4.12.2008 18:25:23
|
|
|
|
Balonchy
|
Dej me pokliči prej k prideš... A greš sama??? Al boš tut s sabo prpelala...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 4.12.2008 18:27:27
|
|
|
|
brkn83
|
tanči - lepo,da sta se imela super in sta uživala ter malo sprostila.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 4.12.2008 19:28:14
|
|
|
|
zwer
|
lepo slišat pupe, da se sproščate in uživate ... jst upam, da mi bo to ratal ta vikend saj mi dragi neki obljublja masaže in cartanje - bomo vidl
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 4.12.2008 19:32:24
|
|
|
|
Katjusa
|
mi2 sma pa zdle čokolešnik jedla z možekom pa je blo tako dobro.... florjan je šel pa prej k babiki pa noče več gor... verjetno spet divjajo kak nam je fino k smo skupaj v hiši ga kr mal dol pošlem in mam čas zase.... četud je treba kdaj kej požret pa nikol nisi na svojem in vedno k kam greš morejo vsi vedet pa vseeno je fino k imam brezplačno varstvo pa še kvalitetno
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 4.12.2008 19:43:11
|
|
|
|
zwer
|
ja to verjamem ja da je fajn tko bit v isti bajti in imet super varstvo , ma pa vsaka stvar pluse in minuse ... no mi smo z mojimi 2 ulci narazen ... še vedno tak blizu, vendar dovolj da nimajo "nadzora" nad nama
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 4.12.2008 19:49:32
|
|
|
|
Ajvy
|
večer.... KAtjuša...ful dobr za včerajšnje kopanje...to sta mogla uživat Full luštkan in uporaben paket Super za nakup Birdy...lepo da si počila...a ni zanimivo da odspiš...pa si še vedno utrujen Urša...upam, da je šlo dobro na pregledu Vesnozaver...super za taščino darilo To pa si mau zašuštrala z datumi...ja.... Claud..upam, da si uspešno nakupovala petrap...super za taščin nakup Brkn...čestitke za 10 to pa je ena taka super motivacija za učenje , a ne?? tanci...full dobr za koncert
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 4.12.2008 19:49:55
|
|
|
|
Ajvy
|
Zdej grem pa gledat nadaljevanko
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 4.12.2008 19:54:22
|
|
|
|
sunny24
|
Čer! Kako smo? Jst sem bla pridna, sem večerjo nardila, mal kopalnico spucala, zdej pa morem počasi mojga zbudit... Katjusa, sej veš, živet v isti bajti, ma svoje + in -, sam se je pač treba prilagajat in kot si rekla, kašnkrat tudi kako požret. Pa sej na koncu, ko potegneš čerto, verjetno ni lih tko švoh, ne? balonchy, ko bom šla v PO, ti bom sporočila že tu na forumu, bo pa pomojem tudi moj šel zravn, da mal streniramo pot do Postojne...Da se ne bomo lovila po PO ko bo treba it rodit-da ne bo naša pršla na svet v avtu... Glasuješ pa menda lahko sam 1x za une slikice...Jst tudi ne morem več glasovat za nas... tanci, lepo, da je bil koncert fajn in da sta uživala!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 4.12.2008 20:05:54
|
|
|
|
claud
|
Čer! Evo mene s shoppinga! Čist sm crknjena...7 ur v btc-ju-mal zmešana...vem Smo kr neki cunc nabavl za pa zame ...Sm v HM-u dubla fajno pižamo,pa bom šla kr še po eno...sm celo najdla tako k se spredi odpne....da jošk hit ven pade ko bo pupa lačna Noge mam težke 1 tono zdj Pa še kr eno gajbico mandarinc sva nabavla, tko da sm zdj čist vesela Kako ste pa ve kj preživele dan?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 4.12.2008 20:08:35
|
|
|
|
rebeka84
|
cao! jaz sem tudi zdaj prišla iz btc-ja. claud-mene pa zanima kje si nabavla ono peno za previjalno? se mi zdi full fajna.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 4.12.2008 20:11:32
|
|
|
|
sunny24
|
O claud, ti si pa huda...Ma glavno je, da si se mela fajn in da si vse kar si rabla najdla in nabavla! Jst sem si zadnjič tudi v HM nabavla eno pižamo na snupija, sam je taka navadna majca gor, k ostale mam vse take, k majo gumbe ospredi in mi bojo potem ko bo šou buši papa, spet prov. Zdej se mi malo gumbi smilijo, k so razširjeni prov na max! Zdej pa hitro napadi mandarine, da prideš h sebi, pa noge v luft! Kaj banco si kupla?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 4.12.2008 20:11:49
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84 cao! jaz sem tudi zdaj prišla iz btc-ja. claud-mene pa zanima kje si nabavla ono peno za previjalno? se mi zdi full fajna. Hm...ne vem če jo boš tko lohk kje dobila že narjeno....tale najina je bla po naročilu narjena.... v obiju al pa bauhausu kupš peno, pol pa blago kupš pa daš tm enmu zašit.....pa blago oz eno imitacijo usnja je fajn no...k ne premoč...če polula al pa če poliješ kj....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 4.12.2008 20:12:52
|
|
|
|
rebeka84
|
kje pa se lahko blago kupi? in kam sta potem dala to zašit?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 4.12.2008 20:16:21
|
|
|
|
claud
|
Sunny- z banco mava pa problem...moj brother k mi je tole previjalko dal, je banco stran vrgu k so jo neki polomil, zdj k jo pa rabm jo iščem, ampak takih dimenzij več ni...morm še u pikapolonco pogledat če majo...drugač bomo mogl pa kr tko na mizi kopat. Pižama...no jst bom pa zdj končno u pižami..k zdj sam v majcah od mojga letam okol pa v gatah.... Zdj pa Rabm sam še drobnarije za previjanje...kremce pa to....pa tisti vrtiljak za na postlco....pa bo...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 4.12.2008 20:17:58
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84 kje pa se lahko blago kupi? in kam sta potem dala to zašit? Uf za blago ti ne vem povedat....sm ga dobila....mogoče bi ga lohk tud v obiju mel k tm tud šivajo.....pejt mal na rudnik pogledat no....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 4.12.2008 20:19:37
|
|
|
|
rebeka84
|
ok! hvala ti! no zdaj pa morem za nekaj časa it, ker prestavljama pohištvo in morema izključit računalnik.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 4.12.2008 20:21:36
|
|
|
|
claud
|
Ni kej...pol pa sporoč če najdeš...Pene maš pa tud tm ful različno debele, tko da neki boš že najdla! lepo prestavlita! čao
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 4.12.2008 20:30:11
|
|
|
|
sunny24
|
claud, to je pa smotano. Ja kaj pa če bi kar uno banco na stojalu nabavla? Pa sam v bistvu je vse skupi en plus to, da je brat proč vrgu uno banco...Bojo tvoje slikice ostale cele... Mal heca! Kaj počneš?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 4.12.2008 20:34:13
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 claud, to je pa smotano. Ja kaj pa če bi kar uno banco na stojalu nabavla? Pa sam v bistvu je vse skupi en plus to, da je brat proč vrgu uno banco...Bojo tvoje slikice ostale cele... Mal heca! Kaj počneš? to si se pa res dobr spomnla...sploh nism pomislla na to Ma da pa še uno na stojalu kupm mi je pa brez veze...niti nimam tok placa.....mah bomo že nekak se znajdl Drugač pa sedim pred compom, z nogami na mizi manarinami v roki, pa mal mešam mufne mal mandarine sam se morm mal šparat...je rekla g da naj si v teh 8. tednih porazdelim mal da mam sam še 3 kg fore ...da izpolnem 15kg....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 4.12.2008 20:43:21
|
|
|
|
sunny24
|
Ajoj, sam še 3 kile...ah, tudi če bo kak več, bo lih tko v redu-bojo šli vsi dol z vozičkanjem. Pa itak je full tega sam voda, k zastaja v telesu! Jst sem pa pršla na 72 kil (+9)...Jih še nikoli nism mela tolko... Ma, bomo marca začeli jih dol dajat, zdej se sploh ne sekiram. Mam že načrt-najprej prist nazaj na moje kile pred nosečnostjo (63-64), pol pa še enih 7-8 kilc dol, da pridem na moje kile izpred 2 let! Počasi bo že šlo! Sam mi pa res ni jasno, od kje se mi te kile nabirajo in kam grejo, k jem normalno kot pred nosečnostjo, stare kavbojke še dam normalno na rit, sam zapret jih ne morem... Ti boš pa čez 2 dni mela ospredi sam še 1 mesec x dni do konca...
|
|
|
Napoved spola?qloqAli vrjamete v kitajski kolendar za napoved spola ali bo vaš otrok fantek ali punčka ta starodavni kitajski kolendar naj bi napovedal spol vašega otroka glede na starost mesec spočetja?Da (
45%)
Ne (
44%)
Nevem (
11%)
Število vseh glasov: 100Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!