|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 3.del...
4.12.2008 16:56:34   
sunny24
brkn, super za seminarske! user posted image user posted image user posted image

Jst sem se pa lepo nadihala svežega zraka, mal smo spet športali in je šlo par urc takoj mimo. Kaj počnete? Jst spet peglam kavč in gledam TV...Dolgčas preganjam!user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4376
4.12.2008 17:01:04   
brkn83
sunny -sej tudi js se dolgočasim in čakam mojega, ko zdele pride domov iz službe. Se mi nič kej preveč ne da, bom danes verejtn šla kr mal prej počivat.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4377
4.12.2008 17:16:37   
Balonchy
Sunny - ja prevleka je na zadrgo in je pralna. Sama imam svetlo rumeno (ki je na njej vse poznat) in jo 1x na teden ali dva operem- fenomenalna je!!! user posted image  Blazino uporabljam od junija letos (za spanje) in je ne zamenjam za nič na svetu. Ko sem bila na dopustu sem jo tko pogrešala, da je blo kr joooojjjj user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4378
4.12.2008 17:38:31   
sunny24
balonchy, če ne dobi računa, ti jo pol jst odkupim. Bom ta mesec itak šla kak petek v Postojno, k grem na predavanje od EA v porodnišnco, pa se bomo zmenle. user posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4379
4.12.2008 17:42:30   
tanci29
cao pupe...

samo da se na hirco javim...
včeraj na magnificu je bilo super...ful je faca in je pasalo malo sprostitve...

no to je to...brala vas nisem..erik pa me itak že vleče stran

lp

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4380
4.12.2008 18:25:23   
Balonchy
Dej me pokliči prej k prideš... A greš sama??? Al boš tut user posted image  s sabo prpelala...

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4381
4.12.2008 18:27:27   
brkn83
tanči - lepo,da sta se imela super in sta uživala ter malo sprostila.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4382
4.12.2008 19:28:14   
zwer
lepo slišat pupe, da se sproščate in uživate ... jst upam, da mi bo to ratal ta vikend saj mi dragi neki obljublja masaže in cartanje - bomo vidluser posted image user posted image user posted image

Love Zwer

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4383
4.12.2008 19:32:24   
Katjusa
mi2 sma pa zdle čokolešnik jedla z možekom pa je blo tako dobro.... florjan je šel pa prej k babiki pa noče več gor... verjetno spet divjajouser posted image user posted image user posted image user posted image kak nam je fino k smo skupaj v hiši ga kr mal dol pošlem in mam čas zase.... četud je treba kdaj kej požret pa nikol nisi na svojem in vedno k kam greš morejo vsi vedet pa vseeno je fino k imam brezplačno varstvo pa še kvalitetnouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zwer)
Neposredna povezava do sporočila: 4384
4.12.2008 19:43:11   
zwer
ja to verjamem ja da je fajn tko bit v isti bajti in imet super varstvo , ma pa vsaka stvar pluse in minuse ... no mi smo z mojimi 2 ulci narazen ... še vedno tak blizu, vendar dovolj da nimajo "nadzora" nad nama

Love Zwer

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4385
4.12.2008 19:49:32   
Ajvy
večer....

KAtjuša...ful dobr za včerajšnje kopanje...to sta mogla uživat user posted image user posted image
Full luštkan in uporaben paket user posted image user posted image
Super za nakup user posted image user posted image

Birdy...lepo da si počila...a ni zanimivo da odspiš...pa si še vedno utrujen user posted image user posted image

Urša...upam, da je šlo dobro na pregledu user posted image user posted image

Vesnozaver...super za taščino darilo user posted image user posted image
To pa si mau zašuštrala z datumi...ja....user posted image

Claud..upam, da si uspešno nakupovala user posted image user posted image

petrap...super za taščin nakup user posted image user posted image

Brkn...čestitke za 10 user posted image user posted image user posted image user posted image  to pa je ena taka super motivacija za učenje , a ne??

tanci...full dobr za koncert user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 4386
4.12.2008 19:49:55   
Ajvy
Zdej grem pa gledat nadaljevanko user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4387
4.12.2008 19:54:22   
sunny24
Čer! Kako smo?
Jst sem bla pridna, sem večerjo nardila, mal kopalnico spucala, zdej pa morem počasi mojga zbudit...user posted image  

Katjusa, sej veš, živet v isti bajti, ma svoje + in -, sam se je pač treba prilagajat in kot si rekla, kašnkrat tudi kako požret. Pa sej na koncu, ko potegneš čerto, verjetno ni lih tko švoh, ne?user posted image

balonchy, ko bom šla v PO, ti bom sporočila že tu na forumu, bo pa pomojem tudi moj šel zravn, da mal streniramo pot do Postojne...Da se ne bomo lovila po PO ko bo treba it rodit-da ne bo naša pršla na svet v avtu...user posted image user posted image user posted image
Glasuješ pa menda lahko sam 1x za une slikice...Jst tudi ne morem več glasovat za nas...user posted image

tanci, lepo, da je bil koncert fajn in da sta uživala!user posted image

(odgovor članu zwer)
Neposredna povezava do sporočila: 4388
4.12.2008 20:05:54   
claud
Čer!

Evo mene s shoppinga! Čist sm crknjena...7 ur v btc-ju-mal zmešana...vemuser posted image

Smo kr neki cunc nabavl za user posted image pa zameuser posted image ...Sm v HM-u dubla fajno pižamo,pa bom šla kr še po eno...sm celo najdla tako k se spredi odpne....da jošk hit ven pade ko bo pupa lačnauser posted image

Noge mam težke 1 tono zdjuser posted image
Pa še kr eno gajbico mandarinc sva nabavla, tko da sm zdj čist veselauser posted image

Kako ste pa ve kj preživele dan?

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4389
4.12.2008 20:08:35   
rebeka84
cao!
jaz sem tudi zdaj prišla iz btc-ja.
claud-mene pa zanima kje si nabavla ono peno za previjalno? se mi zdi full fajna.

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4390
4.12.2008 20:11:32   
sunny24
O claud, ti si pa huda...Ma glavno je, da si se mela fajn in da si vse kar si rabla najdla in nabavla!user posted image user posted image  

Jst sem si zadnjič tudi v HM nabavla eno pižamo na snupija, sam je taka navadna majca gor, k ostale mam vse take, k majo gumbe ospredi in mi bojo potem ko bo šou buši papa, spet prov. user posted image  Zdej se mi malo gumbi smilijo, k so razširjeni prov na max!user posted image  

Zdej pa hitro napadi mandarine, da prideš h sebi, pa noge v luft!

Kaj banco si kupla?

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4391
4.12.2008 20:11:49   
claud
IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84

cao!
jaz sem tudi zdaj prišla iz btc-ja.
claud-mene pa zanima kje si nabavla ono peno za previjalno? se mi zdi full fajna.

Hm...ne vem če jo boš tko lohk kje dobila že narjeno....tale najina je bla po naročilu narjena....
v obiju al pa bauhausu kupš peno, pol pa blago kupš pa daš tm enmu zašit.....pa blago oz eno imitacijo usnja je fajn no...k ne premoč...če polula al pa če poliješ kj....

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 4392
4.12.2008 20:12:52   
rebeka84
kje pa se lahko blago kupi? in kam sta potem dala to zašit?

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4393
4.12.2008 20:16:21   
claud
Sunny- z banco mava pa problem...moj brother k mi je tole previjalko dal, je banco stran vrgu k so jo neki polomil, zdj k  jo pa rabm jo iščem, ampak takih dimenzij več ni...morm še u pikapolonco pogledat če majo...drugač bomo mogl pa kr tko na mizi kopat.

Pižama...no jst bom pa zdj končno u pižami..k zdj sam v majcah od mojga letam okol pa v gatah....user posted image

Zdj pa Rabm sam še drobnarije za previjanje...kremce pa to....pa tisti vrtiljak za na postlco....pa bo...

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4394
4.12.2008 20:17:58   
claud
IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84

kje pa se lahko blago kupi? in kam sta potem dala to zašit?

Uf za blago ti ne vem povedat....sm ga dobila....mogoče bi ga lohk tud v obiju mel k tm tud šivajo.....pejt mal na rudnik pogledat no....

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 4395
4.12.2008 20:19:37   
rebeka84
ok! hvala ti! no zdaj pa morem za nekaj časa it, ker prestavljama pohištvo in morema izključit računalnik.

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4396
4.12.2008 20:21:36   
claud
Ni kej...pol pa sporoč če najdeš...Pene maš pa tud tm ful različno debele, tko da neki boš že najdla!

lepo prestavlita!

čao

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 4397
4.12.2008 20:30:11   
sunny24
claud, to je pa smotano. Ja kaj pa če bi kar uno banco na stojalu nabavla? Pa sam v bistvu je vse skupi en plus to, da je brat proč vrgu uno banco...Bojo tvoje slikice ostale cele...user posted image  Mal heca!

Kaj počneš?

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4398
4.12.2008 20:34:13   
claud
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

claud, to je pa smotano. Ja kaj pa če bi kar uno banco na stojalu nabavla? Pa sam v bistvu je vse skupi en plus to, da je brat proč vrgu uno banco...Bojo tvoje slikice ostale cele...user posted image  Mal heca!

Kaj počneš?

user posted image user posted image user posted image user posted image to si se pa res dobr spomnla...sploh nism pomislla na touser posted image user posted image
Ma da pa še uno na stojalu kupm mi je pa brez veze...niti nimam tok placa.....mah bomo že nekak se znajdluser posted image

Drugač pa sedim pred compom, z nogami na mizi manarinami v roki, pa mal mešam mufne mal mandarineuser posted image user posted image
sam se morm mal šparat...je rekla g da naj si v teh 8. tednih porazdelim mal da mam sam še 3 kg foreuser posted image ...da izpolnem 15kg....user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4399
4.12.2008 20:43:21   
sunny24
Ajoj, sam še 3 kile...ah, tudi če bo kak več, bo lih tko v redu-bojo šli vsi dol z vozičkanjem. Pa itak je full tega sam voda, k zastaja v telesu!
Jst sem pa pršla na 72 kil (+9)...Jih še nikoli nism mela tolko...user posted image   Ma, bomo marca začeli jih dol dajat, zdej se sploh ne sekiram. 
Mam že načrt-najprej prist nazaj na moje kile pred nosečnostjo (63-64), pol pa še enih 7-8 kilc dol, da pridem na moje kile izpred 2 let! Počasi bo že šlo!

Sam mi pa res ni jasno, od kje se mi te kile nabirajo in kam grejo, k jem normalno kot pred nosečnostjo, stare kavbojke še dam normalno na rit, sam zapret jih ne morem...user posted image

Ti boš pa čez 2 dni mela ospredi sam še 1 mesec x dni do konca...user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kako ste rodile?
Sadrika

Kako ste rodile? Odgovorijo naj tiste, ki so v nosečnosti pile čaj iz malinovih listov

Spontano, hitro sem se odpirala (42%)

z umetnimi popadki, hitro (8%)

z urgentnim CR (15%)

spontano, počasi sem se odpirala (15%)

sprožili so porod, MV se je počasi odpiral (13%)

sprožili so porod, MV se je hitro odpiral (8%)

Število vseh glasov: 384

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!