|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 2.del
4.12.2008 12:59:13   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

najaa to je pa čudno da te niso kontrolirali glede visokega pritiska v prvi nosečnosti. meni moj tak gnjavi da mi že od začetka govori da on pričakuje da bo visok ker so že prej bile težave... da še sploh nisem imela visokega pa me je že postrani gledal.... kaj te vem.... mogoče tudi malo pretirava...

Boljše, da pretirava, kot da "spregleda".
Sej sem si ga takrat tudi doma merila in je bil vedno 130/80 ali več. Nosila sem na preglede list, kamor sem si zapisovala pritisk, pa ni nihče nič reagiral. Kaj sem pa jaz vedla. Misla sem, da je to normalno. Ampak če imaš že od prej težave, je to že povišan pritisk in ga je treba kontrolirat.

Jaz sem pa tak napokala kosila, da grem malo kavč polikat. Sam to se mi še da. user posted image

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
4.12.2008 12:59:27   
jjasna85
IZVIRNO SPOROČILO: spps

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Lolita23, jjasna85 kje sta?? user posted image

prebirata kak sem si jaz booogauser posted image user posted image

Točno tako!!! user posted image  Trudim se brat vse poste ker sm blazno firbčen človek in me ubija, če kaj ne vem... ampak danes sm pa obupala... vsak dan sm ustrajala, danes pa ne morem več... bi se mogle omejit.. vsaka lahko napiše 2 posta na dan in to je touser posted image  

Samo spps pa tasa_m jih pokata zadnja 2 dni ne... človek dol pade od smehauser posted image
sm pa vidla, da je blo včeraj naše poželenje (beri: user posted image ) na višku.. verjetno je blo kej v zraku, ker je mene tudi metalo... moj pa je ''MOGU'' it na pijačo, ker se je mel neki za zmenit... sej danes mu bom vrnla pa bom js ''MOGLA'' it lih neki brat al gledat TV al kaj js vem...neki bom že našla user posted image

Drugače tudi js ne morem glasovat danesuser posted image  sploh mi ne da niti puščice... kr neki... pa je že več kot 24ur mimo sigurno!

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3002
4.12.2008 13:08:18   
Anonimen
Joj, pa vas človek sploh ne dohaja več...

glasovanje - Žal jaz ne morem glasovat več za vas - očitno. Že včeraj nisem mogla, danes tudi ne... user posted image  No, upam, da je vsaj tisti glas kaj pripomogel...

srečanje - Čist na hitr sem prebarala, da vse neki na mogoče pridete, pa da sedaj srečanja ne bo? No, pa drugič... upam, da še pred marcem. user posted image

teža - Uh, jst sem jo imela že pred nosečnostjo viška, tako da sem kar zadovoljna, da sem se do sedaj zredila bolj malo - domača vaga 2kg, pri G 3kg (+vse obleke, ki jih imam gor, ki jih poleti ni bilo). Sicer pa sem se tudi v prejšnji nosečnosti zredila največ na koncu - do 32t sem se le +6kg, do konca pa +16kg (zadnji dnevi so bili sploh ubijalski)! Sej z dojenjem je šlo lepo dol, le ko smo se prenehali dojiti je kazalec na vagi podivjal.

kosilo - Danes je bila postrv, pire in špinača.

(odgovor članu Grahec)
  Neposredna povezava do sporočila: 3003
   RE: Marčevke 2009 - 2. del
4.12.2008 13:11:13   
Yassy
pupa dobr da si me spomnila, da mu dobri moz ne zmrzne, ker ce ne nau pol nc vec drugih brcik,..bojo sam ene pa to bo to,...pa sej ves ce dobri moz tm dol zmrzne ga je tesko odtajat pa v formo nazaj spravt,....k pa je cajt zauser posted image se mi pa zdi da more kr dobr v formi bit k ce ne mas obcutek da si se na gobo usedu user posted image user posted image user posted image sabla more pokonc stat,...k je pospravlena je nauporabna user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
4.12.2008 13:11:41   
Pupa7
pupe jaz sem se tok najedla, da še dobr da sm v postelji drgač bi verjetn s stola padla hahaha in zdaj samo še oči zaprem in ninananaaaaaaaaa user posted image

pa ne preveč pisat, da me ne bo kap ko se zbudim user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 3005
4.12.2008 13:14:47   
Yassy
no pa lepo ucke spoci, pa pol se kej nazaj prdirki, da naus jutr prevec za brat mela,... jst grem pa tud pocas kej v lonc vržt, da naujo mogl moji sirovih luknc jest ,..se ne najes prevec ,...preverjenouser posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3006
4.12.2008 13:19:55   
dolči
Hej babuške!

sem vas včeraj ob 13. uri nehala brat in zdaj sem v taaaaaakemmmm zaostanku.
sem vas prebrala do strani 110,zdaj pa naprej.

rabim samo pomoč pri tickerju. sicer imam narejenega sam tam,ko ga delaš piše,da ga lahko uporabiš tudi v meilu.
sama imam gmail in bi rada,da vsakič,ko pošljem kak mail se zraven nariše še tale trakec.
kako to naredim?????? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
prosim pomagajte stručkoti!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Yassy)
Neposredna povezava do sporočila: 3007
4.12.2008 13:20:06   
_andreja_
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85
IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja
Andreja- jsz sem te spraševala če imaš strogo ležanje, ker jaz ga imam zaradi niske nošnje, jaz se držim tega, mojga 21mesečnega pa ne dvigujem, če res moram, za previt.

eeemmm... glede tega počivanja... malo sm se prestrašla zdej... meni je tudi G reku, da ga nosim nizko (piše tudi v mat. knjižici), ampak ob tem ni nič kej reku, da morem počivat?!?!!! A bi mogla bit na bolniški zaradi tega?! al to je samo za tiste, ki nosijo nizko in so rizične?! zdej sm pa malo prestrašena, pa v 28. tednu...

nč bat jz dopoldan tko kr veliko počivam več pa še prespim, če ni drugih težav zraven tega ni panike, sploh če te nič ne boli... mislim, da pa pri prvo nosečkah sploh ni panike, vsaj v prvo pri meni ni bilo pa je bil ravno tako nizko

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 3008
4.12.2008 13:31:42   
jjasna85
IZVIRNO SPOROČILO: _andreja_

Andreja- jsz sem te spraševala če imaš strogo ležanje, ker jaz ga imam zaradi niske nošnje, jaz se držim tega, mojga 21mesečnega pa ne dvigujem, če res moram, za previt.

eeemmm... glede tega počivanja... malo sm se prestrašla zdej... meni je tudi G reku, da ga nosim nizko (piše tudi v mat. knjižici), ampak ob tem ni nič kej reku, da morem počivat?!?!!! A bi mogla bit na bolniški zaradi tega?! al to je samo za tiste, ki nosijo nizko in so rizične?! zdej sm pa malo prestrašena, pa v 28. tednu...

nč bat jz dopoldan tko kr veliko počivam več pa še prespim, če ni drugih težav zraven tega ni panike, sploh če te nič ne boli... mislim, da pa pri prvo nosečkah sploh ni panike, vsaj v prvo pri meni ni bilo pa je bil ravno tako nizko

HVALA ANDREJA!! user posted image user posted image

(odgovor članu _andreja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3009
4.12.2008 13:32:03   
_andreja_
prosim za pomoč, ker mi tole ne da miru...

mojemu sineku je ime VINKO ŽAN kakšno ime naj dava novemu user posted image

če bo fant bo JANEZ GAL  tukaj ni dvoma vendar pa sumimo da bo punčka tko da prosim za pomoč...

nekako se nagibam da bi drugo ime bilo EMA  vendar ne vemo kaj naj damo prvo... (nekako mi paše Mari(j)a Ema vendar moj dragi ni za to, da bi  bilo prvo ime Mari-j-a imaste kakšen predlog???...)

p.s. prosim, da kopirate moje sporočilo, da bom sploh vedela, da ste dale kakšen predlog, zame preveč strani natipkate in se mi ne da poli vse prebirat...hvala za razumevanjeuser posted image

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

Neposredna povezava do sporočila: 3010
4.12.2008 13:35:20   
spps

če bo fant bo JANEZ GAL  tukaj ni dvoma vendar pa sumimo da bo punčka tko da prosim za pomoč...

nekako se nagibam da bi drugo ime bilo EMA  vendar ne vemo kaj naj damo prvo... (nekako mi paše Mari(j)a Ema vendar moj dragi ni za to, da bi  bilo prvo ime Mari-j-a imaste kakšen predlog???...)

p.s. prosim, da kopirate moje sporočilo, da bom sploh vedela, da ste dale kakšen predlog, zame preveč strani natipkate in se mi ne da poli vse prebirat...hvala za razumevanjeuser posted image

ne vem,kakšno kombinacijo bi z Emo,bi pa dala na tvojem mestu ANA -MARIEuser posted image

glede na toi,da imaš eno "staro" slovensko ime in eno novejše.sam predloguser posted image

< Sporočilo je popravil spps -- 4.12.2008 13:36:08 >

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 3011
4.12.2008 13:35:59   
lejca
Dober tek vsem skupaj,ki se odpravljate al ste pr kosilu...

Jaz zdej juznam pasto z omako iz cesna in bazilike..njam...Sem prej mal spala,tolk je pasal se ulest, popoldne grem pa na vaje  tak da dans mi ni usojen 3 ure spat...SEm cist zmatrana od vremena,pa tamali mi tuk skace po busijo,da ni miru...pa sm kr srecna da je tok poskocen...se spomnem kok me je skrbel ko kak dan niti pomigal niuser posted image .

Dali, pa sej ne razturam..kar se mora se mora...sem pa v Italiji, v Palermu...pa sem sele v 2.letniku ,vse skupaj so 3 leta...v marcu nardim pauzo za kaksnih 6 mescev ali vec in potem nadaljujem koker bom pac zmogla...sem pa na medicinski univerziteti,tak da je kr zahtevno,se posebej ko je drug jezik..italjanscina ,ki jo govorim le 4 leta...user posted image ampak kot sem rekla,kar se mora se mora, ma men je vsec pa potem ni problemov!

Lejca

Nihce ni tako velik, da ne bi potreboval pomoci –
in nihce ni tako majhen, da je ne bi mogel nuditi.
(kralj Salomon)

Neposredna povezava do sporočila: 3012
4.12.2008 13:36:57   
PERSIDA
yassy - sem v tvoj album pogledala.Prava lepotca sta  skupaj.Kako bo šele dete.Jaz ne vem kje sem jaz bla ,ko so take lepe ludeke delaliuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3013
4.12.2008 13:40:29   
Dali*
potem pa še jaz prosim za pomoč, predno gnjavim mojo G po telefonu

torej...v nedeljo sem imela krče na desni strani trebuha, brez otrdevanja trebuha in od takrat naprej me boli "nekaj" med popkom in žličko. Ko se sklonim, tudi ležanje na boku, hrbtu, kakorkoli mi sploh ne paše, ko globoko vdihnem... 

Kaj menite, kaj bi to bilo?

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3014
4.12.2008 13:48:29   
Yassy
periseda- jst nevem kdo mi je mojga dragija poslov, pomoje ce bi ga iskala ga nebi najdla,...je tocno tak tip kot sem si vedno zelela da bi ga imela,...res morem rect da ko sem ga spoznala oz prvic vidla mi je skor jezik vn padu,...v zivo je se bol cortkan kot na sliki, sam moj prav da kva vidm na njemu da je cudn je temen,..bukselj sej lih to je poanta,..sem nora na temno polt,...pol pa prav sebe poglej v ogledalo pa bos vidla kaj je lepota,..mene pa skor po tleh vrze od smeha k mi tako zabije,...sem se zanc skor polulala, pa sem mu rekla da mu bom ocala posodla, pa prav ne rabm, k zgleda da ne vids dobr z njimiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem kr mal vazna k sem najdla tazga tazga user posted image ,...no pa sej cist mal, ne velik,...oblubm,...sem se zmer na realnih tleh za enkratuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3015
4.12.2008 14:01:54   
jjasna85

A to maš prow pravilo, da more bit eno ime starejše in eno novejše al kako? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3016
4.12.2008 14:05:17   
Najaa

Pojma nimam. Mi je pa Ema zelo lepo ime.
Mogoče Marina Ema?
A kličeta Pa Vinko Žana Žan ali kako?

Neposredna povezava do sporočila: 3017
4.12.2008 14:06:41   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: Dali*

torej...v nedeljo sem imela krče na desni strani trebuha, brez otrdevanja trebuha in od takrat naprej me boli "nekaj" med popkom in žličko. Ko se sklonim, tudi ležanje na boku, hrbtu, kakorkoli mi sploh ne paše, ko globoko vdihnem... 

Ti povem, da tudi mene tako boli včasih. Predvsem desna stran in nad popkom, nekako pod žličko. Mislim, da je to zato, ker se maternica veča in predpona leze navzgor. Se navadiš.
Če boš vprašal G, sporoči, kaj je rekla.

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3018
4.12.2008 14:11:30   
Lolita23

men je Maria Ema čist v redu, čeprav še bolj mi je všeč Anamarija.user posted image Teška je kaj najdet, da bo z Emo pasalo.

Neposredna povezava do sporočila: 3019
4.12.2008 14:14:41   
Grahec

Jaz poznam eno super deklico, ki ji je ime Darja Ema (živi na avstrijskem koroškem), všeč mi je še Manca Ema, od ostalih dvojnih imen pa skoraj najbolj Ana Pi(j)a.

Ljubezen je iznajdljiva do neskončnosti.
(sv. Vincencij Pavelski)

Neposredna povezava do sporočila: 3020
4.12.2008 14:21:57   
Dali*
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: Dali*

Ti povem, da tudi mene tako boli včasih. Predvsem desna stran in nad popkom, nekako pod žličko. Mislim, da je to zato, ker se maternica veča in predpona leze navzgor. Se navadiš.
Če boš vprašal G, sporoči, kaj je rekla.

ti sporočim...sem za foro pisala še Pušenjaku...

...sam pri meni je ta bolečina konstantna in ne samo na trenutke. Jaz sicer tudi mislim, da je to zato, ker se maternica pomika gor, ampak...

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3021
4.12.2008 14:46:04   
tasa_m
hei punce.
Jaz pa sem tak slabe voljeuser posted image .
Sem bla glih v največjem nakupovalnem navalu ko mi zazvoni sgm. Pogledam cifro pa vidim 022286... pa sem že vedla,..nič kaj dobrega. To je cifra od moje G. Nisem vedla al se naj oglasim ali ne. Pa seveda se, pa mi reče, da so prišli izvidi in da naj jutri čimprej pridem po napotnico za bolnišnico, da se grem malo pokazat pa naret še kak test. Kr obmolknila sem (kar ni v moji navadiuser posted image ) in samo potrdila.
Sem na hitro izbrala darilce pa samo šla iz rgovine, ker so se mi solze samo vlile. Pa kaj za hudiča še me lahko kaj vftrofi? Prvo user posted image  s križem, zdaj sladkorna,... hjojjj user posted image user posted image  nimam sreče..!!

Dali* upam, da ti bo Pušenjak dal kak dober odgovor kaj je vzrok bolečine.. user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3022
4.12.2008 15:07:58   
Dali*
tasa - upam, da bo na drugem testu rezultat boljši. moja kolegica je imela na 1. testu povišan sladkor na 9, na drugem je blo pa OK. Tko, da upanje umre zadnje.user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3023
4.12.2008 15:09:01   
jjasna85
Tasa_m držimo pestke močno močno!!user posted image

PS: ravnokar sem glasovala za Dali* ! Zgleda, da se zdej da... js ne razumem več ničuser posted image

< Sporočilo je popravil jjasna85 -- 4.12.2008 15:12:05 >

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3024
4.12.2008 15:18:23   
čebeica maja

HVALA ANDREJA!! user posted image user posted image

verjetno bi ti g. naročil če bi mogla ležat, nič pa ne škodi če počivaš

< Sporočilo je popravil čebeica maja -- 4.12.2008 15:20:13 >

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

REAKCIJA NA CEPLJENJE
nataly33

Ali je imel vaš otrok (dojenček) reakcijo po cepljenju?

DA (38%)

NE (62%)

Število vseh glasov: 169

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!