|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 2.del
4.12.2008 9:23:48   
Dali*
sam pol pa nej slikice, tiste, ki niso lepe pustijo pr mir...ne pa da mam nekih 106 glasov...halooo...

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2901
4.12.2008 9:25:17   
Pupa7
men grejo skor vse reklame na živce, še najblj une, ko jih težk skenslaš z ekrana... pol iz inata ne kupim... sploh pa sem proti agresivnemu marketingu... 

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2902
4.12.2008 9:25:51   
Dali*
IZVIRNO SPOROČILO: spps

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

verjetno nimamo tak lepih slikic, kot nekatere na tem totonatečaju, da ne gre za vse glasovat..
Mah, ko jih šora. Bomo pa dali matične celice v javno banko pa bomo tud zmagali...user posted image

Sicer pa marčevke09 itak razturamo z našim postom bušijev na našem forumu..

Aja, danes pa nismo več Ojlačanje 09 user posted image user posted image
men je itak ravno do kopra in nazaj  za to nagradno igro.sem se za foro prijavlauser posted image user posted image user posted image

ne,danes smo pa spet marčevkeuser posted image user posted image so zgleda porihtaliuser posted image user posted image

a še gre kateri na živce reklama za simobil,ko se tiste nule kr furajo po ekranu???men u nulouser posted image

sej men tud...sam s tole ng so pa čist zafural...niso štimali datumi, pa nč.

še najrajš bi mela darilni bon...

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2903
4.12.2008 9:26:58   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Dali*

sam pol pa nej slikice, tiste, ki niso lepe pustijo pr mir...ne pa da mam nekih 106 glasov...halooo...

sem vidla da razturaš s št. glasov ja..
Pol pa pogledaš * pa so na trojki.
Eh brezveze. Jutri je men se zdi tak konec..
Kaj ti pomaga nagradna igra. če ne gre glasovat..user posted image

Vsaka je zmagovalka pa naj ima lep, mali, velik buši. Marčevke09 pa itak razturamo.. user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2904
4.12.2008 9:28:24   
Pupa7
me bi mogle dat skupinsko sliko bušijev gor, pa bi vse glasove pobrale samo neocelica bi šla cugrunt hahahahahaha

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2905
4.12.2008 9:29:04   
tasa_m
ma tista NLB Vita. Pa glih stalno se pojavi, ko hočćem jaz nekaj kliknit pol pa se mi njihova stran odpre. Tečni so na RR z temi reklamami, če bo kirega kaj zanimalo bo itak pogledal te pa če majo reklamu tu gor al ne. No, bližnica je ampak vseeno..

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2906
4.12.2008 9:31:02   
Pupa7
ma naj jim bo od tega živijo, od našga čveka zih ne hahahaha samo naj skenslajo te reklame ko ti kar skačejo gor pa dol po ekranu
tko kot na 24ur.com ko ti neke atomic harmonic plešejo pa lepo vas prosim, pa kdo vas bo kupu... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2907
4.12.2008 9:33:58   
Dali*
Ma kok lep sonček je zunaj...

Se bom počasi odpravila na sprehod. Je pa res full hladno zunaj... je še slana vsepovsod...se bom bolj toplo oblekla pa bo...

Si morem nabrat energijo za pospravljanje, ki me čaka po sprehodu...

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2908
4.12.2008 9:34:14   
MalaČebelica
dobar jutar čvekice.

samo vas na hitro pozdravim, ker grem brat za nazaj. včeraj se nisem uspela priti niti pokazat, ker sem spet celi dan zabluzila pri teh zdravnikih, zvečer pa sem imela MŠ....

se slišimo še malo pozneje....

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2909
4.12.2008 9:35:32   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

ma naj jim bo od tega živijo, od našga čveka zih ne hahahaha samo naj skenslajo te reklame ko ti kar skačejo gor pa dol po ekranu
tko kot na 24ur.com ko ti neke atomic harmonic plešejo pa lepo vas prosim, pa kdo vas bo kupu... user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image  
men na srečo še nikdar niso plesali... lahko pa jim jaz zaplešem..

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2910
4.12.2008 9:36:48   
spps

user posted image user posted image user posted image  sem šla za foro šla gledat,kolk je kaj glasov pri drugih,pa je fora,da tista,ko ima več kot 550 glasov,da ima povprečje 2zvezdice...

pa od marčevk,sem danes lahk sam za čebeico glasovala-čeprav zanjo sem že.ni pa šlo za nobeno drugo od nasuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2911
4.12.2008 9:37:35   
spps

sem vidla da razturaš s št. glasov ja..
Pol pa pogledaš * pa so na trojki.
Eh brezveze. Jutri je men se zdi tak konec..
Kaj ti pomaga nagradna igra. če ne gre glasovat..user posted image

Vsaka je zmagovalka pa naj ima lep, mali, velik buši. Marčevke09 pa itak razturamo.. user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2912
4.12.2008 9:38:31   
Pupa7
mene pa vse boli že od tega ležanja user posted image bi šla tko ven na sonček na en lep sprehod pa potem na čajček... pa lahko samo sanjam... moj je šel ob osmih na neki sestanek in je reku da ga največ uro ne bo... no ja pa sej sm že navajena, da je njegova ura tko 3 naše... user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2913
4.12.2008 9:38:35   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

me bi mogle dat skupinsko sliko bušijev gor, pa bi vse glasove pobrale samo neocelica bi šla cugrunt hahahahahaha
to bi pa blouser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2914
4.12.2008 9:39:32   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

dobar jutar čvekice.

samo vas na hitro pozdravim, ker grem brat za nazaj. včeraj se nisem uspela priti niti pokazat, ker sem spet celi dan zabluzila pri teh zdravnikih, zvečer pa sem imela MŠ....

se slišimo še malo pozneje....

morgen,pa ne se predolgo za nazaj obirat,da ti ne bo pol zmankalo časa ,da se nam pridružiš pri čvekuuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 2915
4.12.2008 9:46:18   
tasa_m
MalaČebelica mislim, da tak nima pomena da bereš za nazaj..ker itak ko prideš na konec pozabiš kaj smo se prej menle. Veš da hitro teme menjavamo. user posted image user posted image

MalaČebelica a ma katera na MŠ pojšter zraven, za sedet? Jaz ga bom ziher mela, če to traja 2 uri? Razen, če jih nebo motlo, da se bom malo razgibavala vmes, ko bo mel/-a predavanje.. user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2916
4.12.2008 9:47:10   
tasa_m
Lolita23, jjasna85 kje sta?? user posted image

Kje pa se kaj Piruri in Pocka potepata??

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2917
4.12.2008 9:51:15   
spps

prebirata kak sem si jaz booogauser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2918
4.12.2008 9:54:24   
tasa_m

eh idi se solit ti... user posted image user posted image
Ti si pa res tak pozitiven človek,..ko bom rabla kaj pozitivnega ti bom že težila, ker me res vedno v dobro voljo spraviš..!!! user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2919
4.12.2008 9:55:32   
spps

eh idi se solit ti... user posted image user posted image
Ti si pa res tak pozitiven človek,..ko bom rabla kaj pozitivnega ti bom že težila, ker me res vedno v dobro voljo spraviš..!!! user posted image
user posted image user posted image user posted image kein problemuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2920
   RE: Marčevke 2009 - 2. del
4.12.2008 9:57:54   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

tasa_m - ni nujno ,da ti podatke za mv vpisuje v materinsko,moj ma vse v kartoteki.Sem ga pa prvi tud debelo gledala kaj bo zdaj on z metrom v roki jaz ga namre uporabljam za ivanje on ,pa mi tam doli skae z metrom user posted image .
Ne misli ,da si edina ,katera ma takega g. ,da ga je treba za vse za rokav cukat.Moj je tak tih ,e ,pa ga kaj vpraa ,pa res razloi,da lovek razume.Vsak ima ,pa svoj nain dela.Glavno ,da vemo tisto kar moramo.Men je pomembno ,da imata vse dele telesa in  da se normalno razvijata.Pa da je lovek neen ,ker do sedaj res nimam kaj pripomnit glede pregleda.Pred njim sem imela eno g. ,ki je bila mesar ne ,pa ginekolog.e dobro ,da sem si poiskala drugega g.Verjetno bi me prejnja e vedno v rit gledala user posted image .

ha ha ha ha.... to sem se pa zdaj morala tak nasmejat, da če bi kdo prišo mimo, bi verjetno mislil, da se mi je pripeljalo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2921
4.12.2008 9:59:03   
felix7
o babnice, evo, sem priletela domov iz službe, ker so mi iz Gorenja prišli skrinjo servisirat, pa niso nič zrihtal, ker je prišel zamenjat elektroniko, pa je prinesel takšno, ki ne dela user posted image
Za jutri ni nobena nič napisala, kaj zdaj - a gremo v Zvezdo ali ne???
No, popoldne, ko pridem iz službe se spet javim, ampak imam občutek, da za jutrišnji zbor ni nekega navdušenja...

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2922
4.12.2008 10:02:04   
Lolita23
Živjo!!!!!

Že tak sem mesečnik danes, potem pa toliko napisanega.user posted image user posted image user posted image user posted image Nič prišla sva iz fešte ob dveh, mala je bila tak glavna atrakcija, tak da avtomatična mam potem tudi, boga slavljenca.user posted image user posted image user posted image user posted image Sicer pa mislim, da to ni več zame, sem komaj stala, noge so me ubijale, da še zaspat nisem mogla.user posted image No in ena punca dve leti mlajša mi pokaže sliko bebice stare 2 tedne,pa sem pač mislila pač da je njena nečakinja, no pa je njena sestra.Njo je mama imela pred 21 leti, sedaj pa se je za drugo odloćila pri 40-tih.No ženska je imela veze pa se je zmenla, kar za carskega, saj se je bala da bo spet imela kompiliciran porod.V glavnem vsaka čast ji.

sppsnisi glih boga, navihana boljuser posted image user posted image user posted image

Nič  grem jaz spat še mal.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2923
4.12.2008 10:02:57   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

o babnice, evo, sem priletela domov iz službe, ker so mi iz Gorenja prišli skrinjo servisirat, pa niso nič zrihtal, ker je prišel zamenjat elektroniko, pa je prinesel takšno, ki ne dela user posted image
Za jutri ni nobena nič napisala, kaj zdaj - a gremo v Zvezdo ali ne???
No, popoldne, ko pridem iz službe se spet javim, ampak imam občutek, da za jutrišnji zbor ni nekega navdušenja...

hja, jaz tudi user posted image
verjetno nebo nič. Saj se že takoj na začetku rekla, da pol pa se bomo lahko z vozički dobile, ko se tak dolgo obotavljamo... user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2924
   RE: Marčevke 2009 - 2. del
4.12.2008 10:03:35   
MalaČebelica
PER
IZVIRNO SPOROČILO: Tijaša

Mene pa nekaj zanima.
A je res to,da e eli si lahko plaa carski rez?
Pa e neki,a lahko G. priporoi carski rez,e je otrok npr veji?

LP vsem  user posted image

Mislim, da to ni uradno v Slo, da bi si lahko plačal CR... no nisem ziher. ampak baje krožijo informacije, da se lahko zmeniš - odvisno od porodnišnice in ginekologa verjetno...

da bi ginekolog priporočal CR, če je otrok večji še tudi nisem slišala, ampak mogoče da naredijo to. no, vem da če je otrok narobe obrnjen, potem ti kar naredijo CR - naročijo te in ti ga naredijo, porod se še sploh ne rabi začet... mogoče je v tem primeru tudi tako

(odgovor članu Tijaša)
Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

mu bo premrzlo?
tina202

Rok imam konec aprila in bi novorojenčka iz bolnice odnesla v : body z dolgimi rokavi, žabice, hlačke, majco z dolgimi rokavi, eno jopico ki je bolj tanka,štunfke, kapica in povrh dekica. Se vam zdi dovolj, ker eni vidim dajo še v tistega pajaca?

To je super (60%)

Še kaj dodaj (5%)

Še preveč bo (35%)

Število vseh glasov: 85

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!