|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 2. del
3.12.2008 13:03:05   
PERSIDA
spps - da bi rada govorila po mami to ,pa že ne,dam roko v ogenj user posted image user posted image user posted image ,s figamiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2676
3.12.2008 13:04:48   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

spps - da bi rada govorila po mami to ,pa že ne,dam roko v ogenj user posted image user posted image user posted image ,s figamiuser posted image user posted image user posted image
po čem sklepate,da rada govorim,saj me še nobena ni čulauser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2677
3.12.2008 13:15:21   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: spps

po čem sklepate,da rada govorim,saj me še nobena ni čulauser posted image user posted image

Če govoriš toliko kot tipkaš... user posted image user posted image  Hecam se, ma saj tukaj smo same prave čveke.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2678
3.12.2008 13:17:10   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: spps

če govoriš vsaj pol tolko rada kot  čvekaš na RR kar je user posted image  pol smo ziher.  user posted image
sicer pa ,kira pa med Marčevkami 09 ni čveka?? user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2679
3.12.2008 13:17:55   
tasa_m
Najaa koda bi se zmenle kaj mora kira napisat. user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2680
3.12.2008 13:24:19   
drevozivljenja
hvala pupa.saj to je bilo zdaj na brzake poslikano..prilepim lepše slikice ko bom imela fotoaparat.to je s kamero slikanouser posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2681
3.12.2008 13:24:21   
Anonimen
Sem si vzela nekaj časa za Marčevke09. user posted image  Tolk, da ne pozabite name. user posted image  Sem pa danes začela že 28t. Juhuhu! Vsak teden bljižje, da vidim in dobim v naročje to našo malo srečo.

Najprej... glasovanje za bušije - jaz sem že za vse včeraj glasovala, pa sem danes hotela še enkrat, pa ne gre? Spps, ti maš napisano, da naj kliknemo vsak dan enkrat? Pa to res velja al lahko glasuješ smao enkrat in konec? Ker jaz danes ne morem npr. zate (pa za ostale tudi ne) več, včeraj sem pa lahko user posted image

CR - V Sloveniji se ne da zmenit, da bi bil "naročen" oziroma "plačljiv" (ajde, spustimo tiste, ki imajo veze in poznanstva). Pa pri CR ni nujno, da je omejitev imeti samo 3 otroke. Odvisno ej kakšno je stanje maternice in vsega tam spodaj. Nekaterim že tretjega odsvetujejo, so pa primeri, ko imajo tudi več kot 3 otroke. V kakšnih bolj eksotičnih državah - v Indiji, če prav vem, imajo tudi po 7 CR, ampak to je res že ekstrem. Se pa tako reskira razpok maternice, ki ni lahko usoden samo za otroka, ampak tudi za mamico (pa si predstavljate da pustite za seboj 6 majhnih otrok?).

Yassy - Dobrodošla tudi iz moje strani, pa da se ti dragi čmprej pridruži. user posted image

brcike - Ena je o tem spraševala. Naša pupika je zelo, zelo živahen otročiček. Pri sinu se res ne spomnim, da bi delal takšne akrobacije notri. Pa vsak dan ima malo drugačen položaj, enkrat je vodoravno, enkrat navpično, drugič nekje vmes, nekje postrani. Očitno ima res še veliko prostora v trebuščku in plava naša mala žabica. Me pa včasih res fejst brcne, da kar pisano pogledam, pa sploh ko užge na mehur sredi trgovine, ko ne moreš na wc... ajej! user posted image

srečanje - No, bo potem kaj 5.12.? Po 17 uri? Sam kje pa? Jaz sem še vedno za, da vas spoznam! user posted image  Drugače pa sem par dni tudi sama spraševala o srečanju, pa mi niti ena ni odgovorila...

Evo tko, nekaj na splošno sem pokomentirala, vsega kar je kakšna napisala se pa tud slučajno ne spomnim.

(odgovor članu spps)
  Neposredna povezava do sporočila: 2682
3.12.2008 13:25:24   
sahary
spps tebe ne, niti na videz, mislim pa da tvojga poznam od nekod,verjetno se je družil s Tinčijem?
No jaz sem na sejmu kupla repo in neke domače klobase za kuhat pa pire krompir bo zraven, mi mamo kr radi repo pa je letošnjo "zimo" sploh še nismo jedli

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2683
3.12.2008 13:31:46   
tasa_m
=jasna= jaz sem danes normalno lahko glasovala za vse nas, pa  včeraj tudi. Tak da ne vem kaj bi blo narobe, da ti nena gre user posted image  probaj še enkrat..

čestitam za 28. teden. user posted image  

.. zdaj pa grem na user posted image za kako urco po naporem delu user posted image  (sem nardila testo za pico)

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 3.12.2008 13:34:02 >

(odgovor članu sahary)
Neposredna povezava do sporočila: 2684
3.12.2008 13:35:40   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: sahary

spps tebe ne, niti na videz, mislim pa da tvojga poznam od nekod,verjetno se je družil s Tinčijem?
No jaz sem na sejmu kupla repo in neke domače klobase za kuhat pa pire krompir bo zraven, mi mamo kr radi repo pa je letošnjo "zimo" sploh še nismo jedli

joj pupe moje, pa ne spet o klobasaaaaaaaaaaah, jaz bi jih tak jedlaaaaaaaaaaaa pa jih tu takih ni za dobit user posted image user posted image user posted image user posted image
hhahahahahahah

(odgovor članu sahary)
Neposredna povezava do sporočila: 2685
3.12.2008 13:38:17   
Pupa7
tasa tudi jaz grem malo u mižule, mi je ljubi skuhal kosilo njoke z mesno omakico pa solatka pa kaki za desert pa čajček pa sokec pa oh in sploh se trudi tale moj srček user posted image zdaj pa je šel po stvari v biro, da bo delal doma in mi bil na razpolago ko bom rabla user posted image user posted image user posted image res ni ga za prehvalit... upam da bo trajalo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

papa do kasneje

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2686
3.12.2008 13:38:50   
Pupa7
tasa tudi jaz grem malo u mižule, mi je ljubi skuhal kosilo njoke z mesno omakico pa solatka pa kaki za desert pa čajček pa sokec pa oh in sploh se trudi tale moj srček user posted image zdaj pa je šel po stvari v biro, da bo delal doma in mi bil na razpolago ko bom rabla user posted image user posted image user posted image res ni ga za prehvalit... upam da bo trajalo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

papa do kasneje

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2687
3.12.2008 13:43:21   
Pupa7
jao jao neki šteka tale RR pol pa mi 2x poste not vrže sorry...

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2688
3.12.2008 13:50:01   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: =jasna=

Sem si vzela nekaj časa za Marčevke09. user posted image  Tolk, da ne pozabite name. user posted image  Sem pa danes začela že 28t. Juhuhu! Vsak teden bljižje, da vidim in dobim v naročje to našo malo srečo.

Najprej... glasovanje za bušije - jaz sem že za vse včeraj glasovala, pa sem danes hotela še enkrat, pa ne gre? Spps, ti maš napisano, da naj kliknemo vsak dan enkrat? Pa to res velja al lahko glasuješ smao enkrat in konec? Ker jaz danes ne morem npr. zate (pa za ostale tudi ne) več, včeraj sem pa lahko user posted image

men je šlo,včeraj in danes,sem poklikala vse marčevke-mogoč so kaj spreminjali,ko majo takšne zadeve v navadiuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2689
3.12.2008 13:51:52   
Grahec
Pozdravček,
sem spet en kup časa porabila za branje.
Meni ginekolog še nikoli ni izmeril MV, ma mislim, da mora bit OK.
Glede številk cunjic za dojenčke, pa mi nekaj, ko ste pisale ni jasno. A ne grejo številke nekako tako: 50, 56, 62, 68, 74... se pravi po 6 cm gor. OK, saj vem, da imajo eni tudi vmesne..., uglavnem pa naj bi bilo tako, a ne? Drugače pa ima HM kar velike, oziroma glede na mesece starosti user posted image  najbolj realne številke.
Jaz sem nabavila nekaj v 56, ostalo pa večje. Sicer pa te male cunjice dobim od sestre, bo treba potem malo več večjih cunjic kupit, ker med njenim in mojim user posted image , ki bosta tam ene 2,5 meseca razlike se bo ta razlika v velikosti prav kmalu potem tako zmanjšala verjetno, da ne bo mogel naš nosit cunjic, ki jih bo njen user posted image  ponosil.

Sicer pa se nič kaj dobro ne počutim. Sem slabo spala, zbujali so me krči v nogah, pa zelo sem prehlajena in sem taka malce žalostna -same žalostne misli se mi motajo po glavi.

Ljubezen je iznajdljiva do neskončnosti.
(sv. Vincencij Pavelski)

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2690
3.12.2008 13:54:11   
Lolita23
Mi smo pa za kosilo imeli paradižnikovo juho, kotlete v omaki z pirejem.user posted image

drevoživljenja jaz sicer še nisem poskusila kadit, sem bila pa en čas zasvojena z mehurčki, no sam me je minil.Imam pa kolegico, ki je pokadila tud škatlo ali dve na dan, potem pa zanosila, G ji ni odsvetovala kajenja, saj risiraš v tem primeru, če si hud odvisnik splav.Telo otroka zavrže v času odvajanja.No v glavnem je ona kadila potem le še 5-10 cigaret na dan do konca.Rodila zdravo punčko.Je pa pač to odločitev posameznika.user posted image

Carski rez jaz ga ne mislim imet razen, če se mi porod ne zakoplicira, saj je to invaziven poseg, bolj si utrujen, po naravnem porodu se telo celi 6 tednov po splavu pa lahko do 6 mesecov.Zraven pa je vse težje, saj šivi bolijo, ti pa moraš le malega dojit preoblačit...user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2691
3.12.2008 13:59:18   
trezika
dandan

Kako smo kaj? To vreme mi ni nič kaj všeč....hočem sooooooooonceeeeeeeeeuser posted image  
Sn zdaj dobri dve uri matejevi babici pomagala orehe tret in luščit... sploh si nisem mislila, da lahk zravn orehov čas tk hitro mineuser posted image user posted image  zdaj pa grem hitro še malo za knjige dokler še mam voljouser posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2692
3.12.2008 14:01:24   
helimaša
pa mi je ratal vse prebrat.....če vas sprot ne berem pol se mi ful nakopiči....
za jutr pa sm jst za....sm mislna da se ne bote nč zmigale....sm cel tedn sprašvala pa ni blo nbenga odgovora.....neki smo se pogovarjale za BTC......za Zvezdo al kako je že blo.....
jst sm šla z mojim na malco tko da nism nč kuhala....bom pol neki na hitr nrdila k pride Maša iz vrtca.....
dons mi je celo uspelo mal pospravt.....sm si kr mal porazdelila podnevih.....ker če vse nahmal nrdim pol 2 dni ne morm hodit.....tko da jutr še ostalo nrdim....

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2693
3.12.2008 14:21:19   
Najaa
Grahec, otroške cunjice rastejo na 6, ja. Kot si naštela. Ima pa hm malo večje št tak da je včasih 62 že 68. Ma jaz svetujem, da s ene kupuje preveč 56, ker res hitro prerastejo. Razen če je otrok res zelo majhen. V tem primeru pa že še očka kupi nekaj cotk, pa je. user posted image

jasna, za srečanje ni zanimanja. Saj vidiš, ena vpraša, druge ne komentirajo. Razen naju s taso in ti. Se bomo pa za drugič zmenile, druge ni. Po novem letu.
Mene tudi "jenček" (tako mu reče Tija user posted image ) brca v mehur. Ampak samo čez dan, ponoči je super zadnje čase. Sploh ne grem na wc celo noč, luksuz. user posted image

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 2694
3.12.2008 14:24:29   
dana
Kaj ste pridne za pisatuser posted image  Jaz pa sam bolj berem. Zadnje dneve končujem svojo diplomsko, tako da sem čisto noter in mi gre samo to po glavi. Upam, da bo kaj boljše ko jo bom oddalauser posted image .
Potem me čaka samo še zagovor, za katerega upam da bo pred marcem, drugače ga bo treba za kak mesec prestavitiuser posted image  

CR si jaz ne želim, bi rajši kar po naravni poti. Če bo pa treba, bo pač treba.

Za sliko mojega trebuha moram pa moža nahecat da jo bo dal gor, ker jaz sem precej leva za te stvariuser posted image  Se sicer vsak mesec slikam za svoj arhiv, tako da slik je zadosti, sam tle jo prilepit je pa druga pesem.

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 2695
3.12.2008 14:32:07   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: dana

Za sliko mojega trebuha moram pa moža nahecat da jo bo dal gor, ker jaz sem precej leva za te stvariuser posted image  Se sicer vsak mesec slikam za svoj arhiv, tako da slik je zadosti, sam tle jo prilepit je pa druga pesem.

dana pa si daj slikico v album pa bomo dalje že me nardile user posted image

Hja, ja res očitno nebo nič z srečanjem user posted image . Mogoče se bo začelo zvečer kaj več o tem govorit..
Nazadnje se mi zdi da smo se za srečanje menle za kolosej da je kao neka igralnica zraven, da se bi lahko vaši nadobudneži, katere bi jih pripeljale zraven, lahko igrali? ali ne? user posted image
Jaz pa se že spet z Raffaellom bašem user posted image  Me ni klicala sestra od G. tak da je z cukrom vse ok, razen če bodo komaj jutri izvidi..

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 2696
3.12.2008 14:44:44   
lejca
Lep dan vsem skupaj, ceprav pr nas lije kot bi se nebo utrgalo...noro,noro...

Zdej sm si naredla kr knorrovo juhco,se mi jo je tak zalustal...pa upam,da mi bo kej pomagal it na wc ,ker zadnjic sm banano pojedla,pa me je spet zaprlo...Pa spijem 2 litra vode na dan pa nic ne pomaga...

Ko sm prsla domu ,sem sla spat in spala 3 ure do 14, zdej sm budna in se lahk spet zacnem ucit..user posted image

Pupa sm vesela,da si doma in da te tvoj razvaja...se mal pa bova spet cvekale, jutr je en tezek dan...sej ves...

Za vse k ste iz celja se enkrat sporocam ,da po 21. 12 pridem in da mam cas za kako kavo...bom pa do 10.januarja v slo tak da je cas...ne bi glih morila pred bozicem.

Ok.zdej grem jest,pa se se pol tipkamo...
Kak lahk glasujem?

lp Lejca

Nihce ni tako velik, da ne bi potreboval pomoci –
in nihce ni tako majhen, da je ne bi mogel nuditi.
(kralj Salomon)

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2697
3.12.2008 14:49:04   
Yassy
evo me nazaj,....madonca pa sej vsakic ko pridem nazaj je vec za brat, dejte no mal prizanest mojim uckam hehehehehe, upam da se tipkovnice ze niso skurle heheheuser posted image user posted image
Jasna-hvala za dobrodoslico, tudi jaz upam ,..mocno, da bo tako user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2698
3.12.2008 14:52:30   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: lejca
...
Kak lahk glasujem?
lp Lejca

lejca vsaka ima pod svojim imenom link pa nanj klikni pol pa logično user posted image user posted image  daš na 5* user posted image
(spps,Trinity,yania,dali*,persida,čebeica maja, tasa_m ) upam da nisem nobene pozabla user posted image

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 2699
3.12.2008 15:15:47   
jjasna85
Končnooooo... sej vem, da se že ponavaljam, ampak vseeno: ste ene čveke čvekaste user posted image  sej ne vem, če se mi itak splača brat vse za nazaj al rajši aktualno stran komentirat... ampak zdej sm spet brala 7 strani in sm misnla, da bom padla v nezavest od vseh podatkovuser posted image

Kaj sm hotla? aja....

Pupa7 in čebelica: wwwwwwwwwiiiiiiii... je ratalo pridet domow a?! sm vedla, da če bomo držali pesti, bo ratalouser posted image

Persida ... uhhh, to pa je blo eno PRIJETNO presenečenje, a? user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja
Andreja- jsz sem te spraševala če imaš strogo ležanje, ker jaz ga imam zaradi niske nošnje, jaz se držim tega, mojga 21mesečnega pa ne dvigujem, če res moram, za previt.

eeemmm... glede tega počivanja... malo sm se prestrašla zdej... meni je tudi G reku, da ga nosim nizko (piše tudi v mat. knjižici), ampak ob tem ni nič kej reku, da morem počivat?!?!!! A bi mogla bit na bolniški zaradi tega?! al to je samo za tiste, ki nosijo nizko in so rizične?! zdej sm pa malo prestrašena, pa v 28. tednu...

SREČANJE V PETEK- js sploh nism vedla nič o tem, da se kej dobivamo... koker sm mela js v spominu (preden sm bla 2 tedna odsotna od RR), smo določli datum 12.12. (?!!?) tako, da sm planirala za takrat... tako, da ta petek bi mi bla malo težka anzi nemogočauser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Koliko otrok si želite imeti?
binyy

Koliko otrok si želite imeti?

1 (9%)

2 (40%)

3 (39%)

4 (9%)

5 ali več (3%)

Število vseh glasov: 323

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!