Anonimen
|
Sem si vzela nekaj časa za Marčevke09. Tolk, da ne pozabite name. Sem pa danes začela že 28t. Juhuhu! Vsak teden bljižje, da vidim in dobim v naročje to našo malo srečo. Najprej... glasovanje za bušije - jaz sem že za vse včeraj glasovala, pa sem danes hotela še enkrat, pa ne gre? Spps, ti maš napisano, da naj kliknemo vsak dan enkrat? Pa to res velja al lahko glasuješ smao enkrat in konec? Ker jaz danes ne morem npr. zate (pa za ostale tudi ne) več, včeraj sem pa lahko CR - V Sloveniji se ne da zmenit, da bi bil "naročen" oziroma "plačljiv" (ajde, spustimo tiste, ki imajo veze in poznanstva). Pa pri CR ni nujno, da je omejitev imeti samo 3 otroke. Odvisno ej kakšno je stanje maternice in vsega tam spodaj. Nekaterim že tretjega odsvetujejo, so pa primeri, ko imajo tudi več kot 3 otroke. V kakšnih bolj eksotičnih državah - v Indiji, če prav vem, imajo tudi po 7 CR, ampak to je res že ekstrem. Se pa tako reskira razpok maternice, ki ni lahko usoden samo za otroka, ampak tudi za mamico (pa si predstavljate da pustite za seboj 6 majhnih otrok?). Yassy - Dobrodošla tudi iz moje strani, pa da se ti dragi čmprej pridruži. brcike - Ena je o tem spraševala. Naša pupika je zelo, zelo živahen otročiček. Pri sinu se res ne spomnim, da bi delal takšne akrobacije notri. Pa vsak dan ima malo drugačen položaj, enkrat je vodoravno, enkrat navpično, drugič nekje vmes, nekje postrani. Očitno ima res še veliko prostora v trebuščku in plava naša mala žabica. Me pa včasih res fejst brcne, da kar pisano pogledam, pa sploh ko užge na mehur sredi trgovine, ko ne moreš na wc... ajej! srečanje - No, bo potem kaj 5.12.? Po 17 uri? Sam kje pa? Jaz sem še vedno za, da vas spoznam! Drugače pa sem par dni tudi sama spraševala o srečanju, pa mi niti ena ni odgovorila... Evo tko, nekaj na splošno sem pokomentirala, vsega kar je kakšna napisala se pa tud slučajno ne spomnim.
|