|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 2.del
4.12.2008 11:38:52   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

joj midva še nimama nič nabavljeno za otročka. pa če kar nekaj komplicirama glede vsega. zdaj pa naju je ta bolnica še malo prestrašila... se kar pogosto zgodi, da če maš visok pritisk, da si zadnji mesec nosečnosti hospitaliziran.... ful dosti jih poznam, ko so ble. tak da zgleda da bo počasi treba nabavit stvari, da nas vseskup ne prehiti....

Ne me strašit. user posted image  Si ga grem hitro izmerit.
Kako pa je pri tebi s pritiskom? Koliko imaš največ?

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 2976
   RE: Marčevke 2009 - 2. del
4.12.2008 11:40:59   
čebeica maja
DANuser posted image
Včeraj sem vas hotla brat in glasovat, pa sem zraven zaspala, pa ne da ste dolgočasne, nekaj čez polnoč sem se zbudila. Moj mi je naredil dve polički, na spodni mam rač., na zgorni hrano, trlefone, dalince, ležim na desnen boku, tipkam pa itak z eno roko.

Včeraj sem imela pregled, vse ok, ker je nisko, pa še bol strogo ležanje. Me je kr stisnlo mal, ko je govorila g. da bi vsaj prišla do 28tedna in več. To pomeni kaj ,naj že operem oblačilca, groza nevem kaj naj.

Naslednji pregled 23.12, teža+8kg, Dali sem vidla da let nimam 30 jih imam

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 2977
4.12.2008 11:42:23   
Grahec
Najaa,  moj bo najprej preklofal jogi potem pa bova iskoristila veze in bo nam enkrat tašča sčistila jogi v službi, ker dela pri čistilnem servisu in imajo baje tak ful dober globinski sesalec..., baje pa se ga da tudi najet za par uric pri kakem drugem čistilnem servisu (pri tem, kjer dela tašča ne), če imaš ravno še več drugih zadev za sčistit.

glasovanje za bušije: Jaz ne morem oddat glasov, že včeraj ni šlo, danes pa tudi ne!

Ljubezen je iznajdljiva do neskončnosti.
(sv. Vincencij Pavelski)

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2978
4.12.2008 11:47:13   
helimaša
čao!

vmes k sm brala ste še 2 strani naklofotale....pa sej ste čist nore.....
sm pa tud jst bl za drug petek.....ker sm se spomnla da mamo Miklavža in mormo malo pelat.....drgač bo hudič.....
nč grem zdej je glih moja mami na kavico pršla....se tipkamo kasnej...

papa

(odgovor članu čebeica maja)
Neposredna povezava do sporočila: 2979
4.12.2008 11:54:15   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja

DANuser posted image
Včeraj sem vas hotla brat in glasovat, pa sem zraven zaspala, pa ne da ste dolgočasne, nekaj čez polnoč sem se zbudila. Moj mi je naredil dve polički, na spodni mam rač., na zgorni hrano, trlefone, dalince, ležim na desnen boku, tipkam pa itak z eno roko.

Včeraj sem imela pregled, vse ok, ker je nisko, pa še bol strogo ležanje. Me je kr stisnlo mal, ko je govorila g. da bi vsaj prišla do 28tedna in več. To pomeni kaj ,naj že operem oblačilca, groza nevem kaj naj.

Naslednji pregled 23.12, teža+8kg, Dali sem vidla da let nimam 30 jih imam

čebeica vse bo vredu, samo resno ležat, pa ne hodi preveč po stopnicah in kakor je grozno ne dviguj niiiiič. Moj lubi je včeraj srečal kolega in je sta mela z njegovo iste težave in se je na koncu detece rodilo v 36 tednu kar pa je super. Res bodi pridna, jaz mislim nate in ti pošiljam pozitivno energijo!!!! Vem kako je zoprno ležat, sva na istem!!! AMPAK ZMOREMO !!! OBJEEEEEEEEEEEEMMMMMMMMMMMM!!!

(odgovor članu čebeica maja)
Neposredna povezava do sporočila: 2980
4.12.2008 12:06:14   
Grahec
čebeica tudi od mene user posted image . Približno vem kako ti je, ker je bila moja sestra še skoraj na slabšem v prvi nosečnosti, kot pa ti. Potem pa je bil nečak rojen precej čez rok user posted image . Počivaj, počivaj in še enkrat počivaj pa bo!

Jaz grem pa zdaj sestrco poklicat, gre proti koncu druge nosečnosti (tokrat ni imela nobenih težav!), pa jo moram malo povprašat kako je, pa če se kaj dogaja in mi nečaka v varstvo pripelje. user posted image

(sv. Vincencij Pavelski)

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2981
4.12.2008 12:06:22   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7
čebeica vse bo vredu, samo resno ležat, pa ne hodi preveč po stopnicah in kakor je grozno ne dviguj niiiiič. Moj lubi je včeraj srečal kolega in je sta mela z njegovo iste težave in se je na koncu detece rodilo v 36 tednu kar pa je super. Res bodi pridna, jaz mislim nate in ti pošiljam pozitivno energijo!!!! Vem kako je zoprno ležat, sva na istem!!! AMPAK ZMOREMO !!! OBJEEEEEEEEEEEEMMMMMMMMMMMM!!!

jaz se kr podpišem pod to!!! čebeica ti samo leži, ti bomo že me družbo delale user posted image  brez skrbi, zraven nas ti ne bo nikdar dolgčas.. user posted image

Zdaj pa grem v mesto, pouser posted image . Kolko se poznam pa bom tak vse druga našla in kupla, kot pa njej..user posted image  mam nagledano eno trenerko za našo user posted image  tak da mislim, da bom šla mal pogledat, če še jo imajo.. user posted image  hehe, samo pogledat..
Se tipkamo pol,..pridne bit..

Aja, kaj boste kaj kuhale user posted image ? Meni se tek user posted image lušta, tak da bom verjetno se usput se ustavla kje pa si ga kupla..user posted image  samo nezdravo hrano jem zadnje čase. Moram malo kg gor spravit.. user posted image

glede srečanja mislim, da bo res boljše da si drug datum izberemo ja. Jutri je miklavž pa obiski, nekatere ste bolane, tak da... bomo izbrale drug datum pa se takrat vidimo..

No, zdaj pa res grem..user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2982
4.12.2008 12:08:44   
Dali*
IZVIRNO SPOROČILO: lejca

Ciao punce...

no,pa so se mi zacele pocitniceuser posted image user posted image user posted image , za letos nimam vec izpitovuser posted image , sicer mam 3 konc januarja , ampak koga j..., zdej mam fraj...razen obcasnih vaj....pa bomo ze...dans sm mela spet en izpit in je slo super..30!!!
Zdej si lahk mal spocijem.
Komaj cakam,da odpotujem v Slovenijo, ceprav vem,da imate mrzlo.
PUPA kako si danes? Vidim,da ze cvekas na vlko!!!Vsaj dolgcas ti ni, nic kej ti ne privoscim,da mors bit kr naprej v postelji...

LP Lejca

Ciao bella, ma čestitke za uspešno opravljen izpit, ma ti prav ornk razturaš. Kaj pa študiraš?

Ma v katerem kraju živiš?

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 2983
4.12.2008 12:09:52   
Yassy
Pupa- jst sem se tko navadla dol na toplo, da pomoje mi nau ratal se navadt tle na mrz,...me zebe skoz tud doma,..pa mam gretje,....bom mojmu rekla nej kej toplote od dol sabo prinese k bo prsu sm heheheuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2984
4.12.2008 12:11:45   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: Yassy

Pupa- jst sem se tko navadla dol na toplo, da pomoje mi nau ratal se navadt tle na mrz,...me zebe skoz tud doma,..pa mam gretje,....bom mojmu rekla nej kej toplote od dol sabo prinese k bo prsu sm heheheuser posted image user posted image user posted image

draga moja te bo tak segrel ko bo pršu gor tvoj lubi, da ne bote več sploh rabli kurit hahahahah user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Yassy)
Neposredna povezava do sporočila: 2985
4.12.2008 12:13:10   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

jaz se kr podpišem pod to!!! čebeica ti samo leži, ti bomo že me družbo delale user posted image  brez skrbi, zraven nas ti ne bo nikdar dolgčas.. user posted image

Zdaj pa grem v mesto, pouser posted image . Kolko se poznam pa bom tak vse druga našla in kupla, kot pa njej..user posted image  mam nagledano eno trenerko za našo user posted image  tak da mislim, da bom šla mal pogledat, če še jo imajo.. user posted image  hehe, samo pogledat..
Se tipkamo pol,..pridne bit..

Aja, kaj boste kaj kuhale user posted image ? Meni se tek user posted image lušta, tak da bom verjetno se usput se ustavla kje pa si ga kupla..user posted image  samo nezdravo hrano jem zadnje čase. Moram malo kg gor spravit.. user posted image

glede srečanja mislim, da bo res boljše da si drug datum izberemo ja. Jutri je miklavž pa obiski, nekatere ste bolane, tak da... bomo izbrale drug datum pa se takrat vidimo..

No, zdaj pa res grem..user posted image

joj jaz bi tud en horsburger z načotom snedla jooooj, kdaj bo avgust ko bom spet malo v Ljubljani... user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2986
4.12.2008 12:18:42   
čebeica maja
PUNCE HVALA  sej vem vse bo ok.
Pupa me smo pa res na istem tudi PD. 21.3 nas je največ

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2987
4.12.2008 12:19:01   
Dali*
MARČEVKE 2009

PDP    Ime            (št. user posted image , št. user posted image )    Pregledi, kraj,spol,+ kg, cm buši

user posted image  

01.03.  
jjasna85 
(23) 

(št.1 user posted image , št. user posted image 0) 19.12., Izola  user posted image   +9 kg 
cita (27)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 10.12., CE user posted image +9 kg
02.03
ada2 
(30)                    (št. 3 user posted image , št. user posted image 2) 15.12, Ptuj user posted image
+6 kg 
hedviga (34) user posted image user posted image      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)  ?, LJ user posted image user posted image
mihaela20
(?)               (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)  10.12., SG  user posted image
03.03. 
=jasna=
(26)              (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 
30.12. , LJ user posted image +3 kg, 110cm
Tijaša (24)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 17.12. , LJ user posted image   +8,5kg, 97cm 
04.03.  
mihaela01 (27)           (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 17.12, Ptuj user posted image +6 kg, 88 cm 
dushka (26)                 (št. 1user posted image , št. user posted image 0) ?, LJ user posted image   +2 kg
05.03. 
Linda25
(28)              
(št. 1 user posted image , št. user posted image 0)  ?, ?    user posted image    +6,5 kg    
06.03. 
Grahec (30)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 10.12., LJ user posted image +2,5 kg, 99 cm   
07.03. 
spps
(26)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 6.1., CE user posted image
+8,5 kg, 99cm
Steffi (32)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) ?, ? user posted image +3 kg, 92 cm
08.03. 
yania
(29)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 9.12.,
LJ user posted image +5 kg, 90cm
Lolita23 (23)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 9.12, CE  user posted image +6,7 kg
09.03.  
sahary (29)                      (št. 4 user posted image , št. user posted image 3) 11.12, CE user posted image + 9 kg
11.03. 
petrcaK
(25)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 8.12., CE user posted image +6 kg,100 cm
mama_milchy (27)       (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 6.1., Izola user posted image +8 kg
12.03. 
PERSIDA (32) user posted image  user posted image (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 16.12., MBuser posted image user posted image +7,6 kg,104 cm
helimaša                      (št. 3 user posted image , št. user posted image 1) 23.12., LJ user posted image    -1 kg, 93 cm
13.03.
trezika (24)                   (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 17.12., Ptuj user posted image +12,5 kg
an_angel (28)               (št. 1user posted image , št. user posted image   0)  ?, ? user posted image  +8 kg
14.03.  
*TEJČI* (24)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) ?, ?, user posted image    +5 kg  
Skorpija (30) user posted image  user posted image        (št. 2 user posted image , št. user posted image 0) ?, ? user posted image  user posted image +8 kg
trinity22 (30)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)  22.12., CE-SG  user posted image + 8 kg
15.03. 
lejca
(32)                     
(št. 2 user posted image , št. user posted image 0) ?, ITA user posted image +12 kg, 105 cm 
16.03.
dana
(30)                      (št. 2 user posted image , št.  user posted image 1) 9.12., LJ, user posted image
+5 kg
Infinity1 (26)            (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 22.12, NM user posted image  +2,4 kg, 113 cm 
babyg                         (št. 1user posted image   , št.  user posted image 0) 12.12., CE user posted image   +9kg, 94 cm 
17.03. 
mediuhec
(29)
            (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 8.12., MB user posted image   +5kg, 91 cm
MalaČebelica (27)             (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) ?, MB user posted image +10kg, 96 cm
18.03. 
Dali*
(28)                     
(št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 23.12., CE user posted image
+ 7 kg, 90 cm
buksi                             (št.1 user posted image , št. user posted image 0) 23.12., PO user posted image +8 kg
tasa_m (25)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 9.12., MB user posted image +5,5 kg, 104cm
19.03.  
urška13 (32)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) ?, CE, user posted image + 9 kg  
20.03.
KOKICA32 (32)             (št. 2 user posted image , št. user posted image 0) 23.12., MB user posted image +7 kg, 95 cm
pocka (29)                    (št. 2 user posted image , št. user posted image   1) ?, Izola user posted image  +8 kg,93cm 
nina3 (25)                      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 9.12., CE user posted image +5,5 kg  
Janjap(26)                     (št.1 user posted image ,št. user posted image 1)   22.12, FRAuser posted image +0kg ,88cm
  21.3.
_andreja_
  (24)          (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)?,TRB user posted image +4,5kg,123 cm     
mojčika (32)                 (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) ?, LJ user posted image +7 kg, 97 cm
Pupa7 (28)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 11.12, CH user posted image +6 kg, 110 cm
jadrnica                         (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 19.12., LJ user posted image +6 kg, 90cm
čebeica maja (30)           (št. 2user posted image , št. user posted image  1) 23.12., NM  user posted image +8 kg, 86 cm
yassy (25)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 8.12, LJ user posted image +0 kg
22.03.
pikapoka12345 (26)     (št. 2user posted image , št.user posted image 0) ?, LJ user posted image +4 kg, 82 cm
peugeot (34)                  (št. 1 user posted image , št.user posted image 0)  15.12., KR  user posted image +6kg, 88 cm
23.03.
Zasanjana
(26)              (št.3 user posted image , št. user posted image 2) ?, FRA user posted image
+8 kg, 105 cm
pondelak (19)                (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0) 22.12., MS user posted image +7,5 kg, 103 cm 
24.03.  
felix7 (26)                        (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 9.12, LJ user posted image +6 kg   
25.03.

piamaria
                        (št. 4 user posted image , št. user posted image 2) ?, LJ user posted image
+7,5 kg
MONIKQ                         (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) ?, MS user posted image  + 2 kg, 96 cm 
marec 2009 (31)            (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 18.12., LJ user posted image  -1 kg, 120 cm
27.03.

SRCCEK (28)                   (št. 2user posted image , št. user posted image 1 ) ?, LJ user posted image  +5 kg
novo (29)                        (št. 3 user posted image ,  št. user posted image 0) 10.12., CE user posted image +7 kg, 95 cm
28.03.
Nina00
(35)                    (št. 2 user posted image , št.  user posted image 1) 16.12., LJ user posted image   +6,5 kg
suncicica (29) user posted image  user posted image      (št. 2 user posted image , št.  user posted image 0) ?, Ptuj user posted image +5kg
Tejči H                            (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0) 10.12, LJ user posted image +2 kg
mkkl (23)                      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 8.12., LJ, user posted image  +3 kg, 94cm
29.03.
mikroB
(25)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 22.12.,SG-CEuser posted image
+10 kg, 105 cm
drevozivljenja (22)     (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 10.12., ? user posted image +9 kg
30.03.
janaja
(25)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 19.12, KR user posted image
 +2,5kg,113cm
31.03.
Najaa
(30)                  
(št.2 user posted image , št. user posted image 1) 15.12.,  LJ user posted image +6 kg
dolči (29)                        (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 22.12., ? user posted image +6 kg, 89 cm
03.04
Piruri (30)                       (št. 2user posted image , št. user posted image 1) 18.12., PO user posted image , +4 kg, 91 cm

user posted image  - 22 fantkov
user posted image  - 17 punčk
user posted image  - 29 presenečenj 

Skupaj nas je 65 marčevskih nosečk!

user posted image

user posted image  

Z nami so pot začele: 
user posted image  fragola - ponovno srečka user posted image  user posted image

user posted image  Nikita   - ponovno srečka user posted image  user posted image

user posted image  zasavka, pikica36, MAŠKA, ajja, enkratna   user posted image  

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              user posted image DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image  NOSEČNOST                user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image  NOSEČNIŠKI KALK.     user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image  MAMA.SI                      user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo

TUKAJ                          TUKAJ

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1     priloga S-1
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2        Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
Priznanje očetovstva
Kako do otroškega dodatka?
Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2988
4.12.2008 12:23:10   
Yassy
pupa- sej je ze cajt,...ce ne bom prej zmrznila hehehehpa jst ga morem tud mal segret,...no orng,....vem da bo zmrznu tuki,..njega ze dol zebe k je 17,...nos sal pa jakno pa nevem kva use heheheheuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2989
4.12.2008 12:23:29   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

joj midva še nimama nič nabavljeno za otročka. pa če kar nekaj komplicirama glede vsega. zdaj pa naju je ta bolnica še malo prestrašila... se kar pogosto zgodi, da če maš visok pritisk, da si zadnji mesec nosečnosti hospitaliziran.... ful dosti jih poznam, ko so ble. tak da zgleda da bo počasi treba nabavit stvari, da nas vseskup ne prehiti....

Ne me strašit. user posted image  Si ga grem hitro izmerit.
Kako pa je pri tebi s pritiskom? Koliko imaš največ?

ma jaz mam taki zmeden pritisk. enkrat mam 115/75, drugič pa 135/95. pri G pa mam itak vedno 160/100 da me sploh več ne more gledat...

zdaj si morem nabavit neke tablete iz avstrije... mi je dal recept in jemat polovično dozo kot so mi dali v bolnici... tam so mi namreč tak zbili pritisk da sem imela 100/60...

v glavnem sem imela že pred nosečnostjo visokega 2x sem imela težave (doma v ležečem položaju 140/110 - me je skoraj pobralo) ko sem jemala kontracepcijske. in sem morala obakrat opustit. pa pol jih nisem več smela jemat. zdaj bi pa moj G rad preprečil da bi do česa takega prišlo ker ima visok p. lahko baje ful posledice za otroka, mene pa lahko v najhujši varianti kap user posted image user posted image user posted image grozno...

no, samo nekoliko povišan pritisk je v nosečnosti normalen. pa G so ful pozorni na te zadeve... če ti ni nič rekel pol že ni panike. pa če nisi imela pred nosečnostjo težave z njim je zdaj ful mala možnost... mene pač bolj gledajo ker sem "stara znanka" pri njih zaradi pritiska

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2990
4.12.2008 12:24:22   
Grahec
No, jaz sem se vmes natelefonirala. sestra pravi, da se še nič ne dogaja. user posted image

Ej, pa to ko pišete o klobasah, pa hamburgerjih...jaz nič takega še videt ne morem odkar sem noseča. Mi meso sploh ne diši... Kolikokrat na teden pa jeste kaj mesa? Jaz kakega zrezka nisem že ene 14 dni, vmes sem samo kak košček mesa v obarci oziroma mleto v omakici. A je to premalo? Bi morala se bolj pomatrati in več mesa jest? A ima katera kak recept, za tako pripravljeno meso, da nimaš občutka, da ješ meso?

(sv. Vincencij Pavelski)

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2991
4.12.2008 12:26:04   
Pupa7

pupa- sej je ze cajt,...ce ne bom prej zmrznila hehehehpa jst ga morem tud mal segret,...no orng,....vem da bo zmrznu tuki,..njega ze dol zebe k je 17,...nos sal pa jakno pa nevem kva use heheheheuser posted image user posted image user posted image

najboljš da mu za dobrodošlico kupiš kako fajn puhovko da ga nebo kap od mraza user posted image user posted image user posted image

jaz pa sem laaaaaaaačnaaaaaaaaa čakam rižoto s škampi.... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Yassy)
Neposredna povezava do sporočila: 2992
4.12.2008 12:28:32   
Pupa7

[/quote]

ma jaz mam taki zmeden pritisk. enkrat mam 115/75, drugič pa 135/95. pri G pa mam itak vedno 160/100 da me sploh več ne more gledat...

zdaj si morem nabavit neke tablete iz avstrije... mi je dal recept in jemat polovično dozo kot so mi dali v bolnici... tam so mi namreč tak zbili pritisk da sem imela...100 /60

[/quote]

ljubica jaz mam tak povpreček hahahaha pritiska, to je že super hahaha

Neposredna povezava do sporočila: 2993
4.12.2008 12:30:21   
Najaa
MalaČebelica, jaz sem imela že ful probleme s pritiskom v prejšnji nos. Pa me niso nič kaj bolj kontrolirali. Se je slabo končalo, zato sem tudi bolj pod nadzorom zdaj in je kao rizična nosečnost. Sej o tem sem že pisala. Dobro vem, kako hude so lahko posledice zarad previsokega pritiska, zato se je treba res pazit. In bit na iiiizzzzziiiii. user posted image user posted image  Sej nama bo zneslo, sam brez skrbi bodi.

Hrana - pojedla bi vse, kar je nezdravega. user posted image  sam je odvisno od dneva. Včeraj zvečer nisem vedla, al čem po burek skočit al pico naročit al kaj. Danes sem si kupila pa poli salamo, ampak mi nekako ni šla. Zdajle pa čakam mojega, da se spraviva nad makarone z bučkino omako! user posted image user posted image

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 2994
4.12.2008 12:34:49   
Yassy
pupa- ja sej da mi ga nau treba pol z letalisca dam pelat prvo v mikrovalovko da se bo odtaju hehehehehehuser posted image user posted image user posted image user posted image mu bom puhovko pa sal pa rokavice, tko rov ta debelo smucarsko opremo, da se bo pocutu toplo,...sam pol bom jst dobila obcutek da sva na smucanju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2995
4.12.2008 12:39:15   
Pupa7

pupa- ja sej da mi ga nau treba pol z letalisca dam pelat prvo v mikrovalovko da se bo odtaju hehehehehehuser posted image user posted image user posted image user posted image mu bom puhovko pa sal pa rokavice, tko rov ta debelo smucarsko opremo, da se bo pocutu toplo,...sam pol bom jst dobila obcutek da sva na smucanju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ne pozab na dolge gate hahahahahahahaha

(odgovor članu Yassy)
Neposredna povezava do sporočila: 2996
4.12.2008 12:40:04   
MalaČebelica

zdaj si morem nabavit neke tablete iz avstrije... mi je dal recept in jemat polovično dozo kot so mi dali v bolnici... tam so mi namreč tak zbili pritisk da sem imela...100 /60

ljubica jaz mam tak povpreček hahahaha pritiska, to je že super hahaha

no saj ti maš tak druge probleme zdaj. če bi še morala se s visokim pritiskom ubadat bi pa blo že malo preveč hudo. eh kaj čmo - vsak ma nekaj... tolko da nam pač ni dolgčas user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2997
4.12.2008 12:44:00   
MalaČebelica
najaa to je pa čudno da te niso kontrolirali glede visokega pritiska v prvi nosečnosti. meni moj tak gnjavi da mi že od začetka govori da on pričakuje da bo visok ker so že prej bile težave... da še sploh nisem imela visokega pa me je že postrani gledal.... kaj te vem.... mogoče tudi malo pretirava...

grahec glede mesa pa se po moje ne rabiš sekirat.... jaz sem naredila malo osebno raziskavo in ugotovila, da vse ki so pred nosečnostjo normalno jedle meso, ga zdaj videt ne morejo in vse ki smo ga prej jedle ful malo, bi zdaj požrle vse kar vidimo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image po moje že telo pove, kaj rabi in se ti to potem lušta....

Neposredna povezava do sporočila: 2998
4.12.2008 12:49:13   
MalaČebelica
grem zdaj malo ležat ker se tukaj k neki nevihti pripravlja in mi oči kar same skup lezejo...

papa

Neposredna povezava do sporočila: 2999
4.12.2008 12:53:55   
Grahec
Mala čebelica: Upam, da je tvoja raziskava znanstvenauser posted image  Samo, kaj ko jaz mesa tudi prej nisem nič kaj preveč z veseljem jedla. Morda malce lažje, kot zdaj. Ma, saj če je z otroci vegeteriank navadno vse Ok, potem bo zadosti, tudi če vsaj ene dvakrat na teden pojem vsaj kaj mesnega, a ne? Se ne bom sekirala preveč, da mi še pritisk ne naraste od skrbi. user posted image user posted image user posted image

(sv. Vincencij Pavelski)

Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Prvi otrok
Anjuša

Pri kateri starosti ste imeli svojega prvega otroka?

18-21 (15%)

22-25 (31%)

26-29 (35%)

30-33 (14%)

34-37 (3%)

več kot 37 (1%)

Število vseh glasov: 320

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!