Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 12:00:30
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Boljše ne gre naret oz. se mi ne da. opa luštne fotke
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 12:00:43
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Tu si pa resna in važna A si bila kot otrok tud tako velika mislim, za kako glavo od sovrstnikov?? Ja sem bila kar ves čas, med "tavečjimi". Je blo na čase kar malo smotano, da sem bila toliko večja, sploh od fantov se mi je kar zdelo Jaz nisem imela teh problemov. Sem imela kar široko paleto za izbirat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 12:01:20
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw: a pri vas ne pomaga calgel?Kaj pa če ji daš calpol, ko jo matra? Kaj pa daleron? Pri nas je edino ta pomagal
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 12:01:51
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Tu si pa resna in važna A si bila kot otrok tud tako velika mislim, za kako glavo od sovrstnikov?? Ja sem bila kar ves čas, med "tavečjimi". Je blo na čase kar malo smotano, da sem bila toliko večja, sploh od fantov se mi je kar zdelo Jaz nisem imela teh problemov. Sem imela kar široko paleto za izbirat jz pa nobene, ka sem bla večja od vseh
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 12:02:04
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw: a pri vas ne pomaga calgel?Kaj pa če ji daš calpol, ko jo matra? ma nič ji ne pomaga zadnjič ni bilo haska. Lahko ji pa probam spet dat. Saj ni zelo sitna le spanje ji ne gre. Je zaenkrat še znosna.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 12:02:06
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally Estrella a se je pri Alji kaj tisto popravilo? Sem namazala z bepantenom in je bolje, ko pa se slini, pa stanje postane katastrofa. Saj bi ji z advantanom namazala, pa se ne upam, ker je okoli ust, da ne bi pojedla. Advantan bi pomagal, samo čakam na mnenje P. Sem ji dala sadje za jest, pojedla in sedaj spi. Ali pa kako sudocrem namaži, ker je mastna in preprečuje slini, da bi močila AD. Kaj pa če poje sudocrem??? bi mogla v lekarni vprašat
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 12:02:44
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos sem vam fovš za slikce. Pri nas v Bosni nismo imeli fotoaparata Škoda Boš ša ti za Anjo toliko bolj poskrbela, ane?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 12:04:14
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaka je imel pri enem letu 10440g in 79 cm. Andraž 6m 9100g, 71cm 9m 11000g, 76cm 12m 12100g, 81cm Rojen pa je bil: 3030g, 49cm Tvoj je bil lepo rejen. Če ga ne bi zdravje zjeb.... bi bil danes malo večji, ker je že takrat lepo napredoval. Verjetno maš prav, ampak raje vidim, da je majhen in zdrav Hb da tako razmišljaš. Ni ga lepšega na svetu kot imeti zdrave otroke. Ko pomislim kako mi je bilo, ko sem hodila k dežurnemu in v bolnico, .... ko se ga spomnim bledega, slabotnega, niti govoriti ni mogel, bruhal v loku, .... Ko me je videl je lahko še rekel mami in sem ga božala in nosila po rokah, ker je končno zaspal ko me je imel zraven. Da ne govorim o infuzijah .... Ja to je tako hudo, pa samo nemočno lahko opazuješ. Ko je bil ANDRAŽ v bolnici zaradi adenoviroze, pol je pa fasal še plučnico, so iskali primeren antibiotik in tisto čakanje ali bo sploh kateri prijel, me je ubijalo. Mali pa vsak dan slabši Samo čakala sem, da bodo rekli, da je konec....
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 12:04:19
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Punce jaz sem čisto obupana. Danes zjutraj se mala zbudi , vsa rdeča okoli ust, kot bi bila opečena Spila je le 90ml AM za alergike in konec. Sicer je mal vlekla pri meni(pod prisilo). Tud dojit se več noče. Taka pa izgleda: sem naročena šele ob 17h pri P, čeprav vem, da kaj pametnega ne bo povedal. Ojoj Alja bogica mala Pa kaj bo vaju z mamico še vse doletelo. Najprej alergija na 1000 stvari, zdej pa še tole. Joj tolk se mi smili mala. SEm prebrala, da jo saj srbi HB ne. Bom držala pesti, da pri P kaj izvesta
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 12:05:12
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw copy-paste
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 12:05:30
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Tu si pa resna in važna A si bila kot otrok tud tako velika mislim, za kako glavo od sovrstnikov?? Ja sem bila kar ves čas, med "tavečjimi". Je blo na čase kar malo smotano, da sem bila toliko večja, sploh od fantov se mi je kar zdelo Jaz nisem imela teh problemov. Sem imela kar široko paleto za izbirat jz pa nobene, ka sem bla večja od vseh No, si pa le prišla na svoj račun
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 12:05:55
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaka je imel pri enem letu 10440g in 79 cm. Andraž 6m 9100g, 71cm 9m 11000g, 76cm 12m 12100g, 81cm Rojen pa je bil: 3030g, 49cm Tvoj je bil lepo rejen. Če ga ne bi zdravje zjeb.... bi bil danes malo večji, ker je že takrat lepo napredoval. Verjetno maš prav, ampak raje vidim, da je majhen in zdrav Hb da tako razmišljaš. Ni ga lepšega na svetu kot imeti zdrave otroke. Ko pomislim kako mi je bilo, ko sem hodila k dežurnemu in v bolnico, .... ko se ga spomnim bledega, slabotnega, niti govoriti ni mogel, bruhal v loku, .... Ko me je videl je lahko še rekel mami in sem ga božala in nosila po rokah, ker je končno zaspal ko me je imel zraven. Da ne govorim o infuzijah .... Ja to je tako hudo, pa samo nemočno lahko opazuješ. Ko je bil ANDRAŽ v bolnici zaradi adenoviroze, pol je pa fasal še plučnico, so iskali primeren antibiotik in tisto čakanje ali bo sploh kateri prijel, me je ubijalo. Mali pa vsak dan slabši Samo čakala sem, da bodo rekli, da je konec.... Upam, da ne bo treba več dat tega skozi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 12:07:34
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dobro jutro! Danes sem tako , ker danes pa res nisem mela nič od noči. Obisk se je včeraj zavlekel, posledično je bil Videk cel zmeden in ni hotel spat. Ko smo končno v pižamo zlezli, se malo pocartali z Vidkom, ga je ati tako raznorel v postli, da je malega kar cukalo od smeha. In seveda ura 23.30 mali še jucka. Končno malo zadremlje, jaz poleg njega, mali naenkrat auf in juhuhu veselica gre naprej, ura 1 ponoči. Sem se razkurla, dala malega v kinderpet, mu zabrusla, da je sedaj čas za spanje in ne veselico in mali končno zaspi. Ob 4 ponoči zvoni mojemu mobitel, kolega je šel v službo, mobitel v žepu, moj pri njemu prvi v imeniku in mobitel lepo kliče sam od sebe. vsi auf. Sem bolila 100 na uro. Malo zadremam in ura 6 pa mojemu budilka zvoni in ponovno vsi auf. KO se je moj že končno odpelal v LJ, jaz gasa v postlo, ni vrag da je zopet nekaj pozabo in ponovno trkanje po vratih in mama iz postle. Ob 7 sem šla končno nazaj spat, ob 8 pa Videk auf. Sedaj pa končno pijem kavico, oke mi skupaj lezejo, Videk pa seveda jucka v ležalniku. Ko bo njegova prva runda spanja, grem še jaz spat in to tako, da se bom drla poleg. Grem zdaj malo prebrat. Pri nas pa tudi če so obiski, se gre Manca med 19.30 in 20 uro kopat, potem poje in spat. Mi pa zaradi obiskov čisto dol visi. Drugače bi ji čisto zmešala ritem in tudi ne bi hotla spat. Tvojega bo pa treba naučit, da ne bo tako pozabljiv da se z Videkom čez dan malce spočijeta na naspita!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 12:08:17
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* jz pa nobene, ka sem bla večja od vseh No, si pa le prišla na svoj račun Samo je moj dragi tudi malce manjši od mene
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 12:08:35
|
|
|
|
Estrella*
|
barbaw: ja upamje je vse kar nam ostaja. Meni se je že začel rušit s temi fleki Edino čas je na naši strani
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 12:10:03
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* jz pa nobene, ka sem bla večja od vseh No, si pa le prišla na svoj račun Samo je moj dragi tudi malce manjši od mene ups, tega pa nisem vedla Pol naj pa on peteke obuje, pa bo. Sicer zakaj nisi hodila na košarkaške tekme, tam bi imela pa kar nekaj izbire
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 12:10:43
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Evo moja mala je od 5:30h do zdaj pojedla 50ml frutka riž+breskev) in še to sem ji direkt v grlo morala zlit Naša ima pa danes požrešni dan Ob 7.00 je pojedla mlečno kašici s polnozrnatimi piškoti 120g, ob 8ih je spila 210ml AM, no zdele do enih bova pa napadle: mesek, krompir, korenje, cvetača, grah in koruzo, pa jo bo najbrž tud kar precej zmazala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 12:11:34
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* jz pa nobene, ka sem bla večja od vseh No, si pa le prišla na svoj račun Samo je moj dragi tudi malce manjši od mene ups, tega pa nisem vedla Pol naj pa on peteke obuje, pa bo. Sicer zakaj nisi hodila na košarkaške tekme, tam bi imela pa kar nekaj izbire Sej sem hodila, sam veš kje je hakeljc? Da sem jaz igrala, ne bila gledalka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 12:11:47
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw: ja upamje je vse kar nam ostaja. Meni se je že začel rušit s temi fleki Edino čas je na naši strani Boš videla, da bo hujše enkrat minilo pa bo tako kot Andraž. Pač kakšne stvari ne bo jedla.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 12:12:00
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Da vidim, če se vidi kaj. Ta mala sem jaz, če se bo slučajno izrisala, stara pa 1 leto. Opa, keri kodrčki
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 12:16:23
|
|
|
|
barbaw
|
Evo zdajle je zaspala, jaz pa moram gasa pospravit še kaj. Kuhinjo sem si že pospravila, dala prat, nekaj v otroški pospravila, zdaj pa bi mogla še kaj. Potem pa nekaj kuhat začet.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 12:16:56
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Evo tkole pa Manca gloda korenček, ko mami pripravlja zelenjavo za mineštro:
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 12:18:03
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Evo zdajle je zaspala, jaz pa moram gasa pospravit še kaj. Kuhinjo sem si že pospravila, dala prat, nekaj v otroški pospravila, zdaj pa bi mogla še kaj. Potem pa nekaj kuhat začet. tudi jaz grem potvojih stopinjah, samo morem Manco s sabo vzet
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 12:18:40
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Evo tkole pa Manca gloda korenček, ko mami pripravlja zelenjavo za mineštro: Jaz si tvoje Mance sploh ne predstavljam objokane in sitne. vedno se ful smeji. Našo pa moram kar lovit, ko se nasmehne na svake kvatre. Saj se rada nasmeji ampak takole pa ne.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 12:22:56
|
|
|
|
CatJa
|
Eno vprasanje - ko objavim post, a ga ve (normalno) vidite?
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?