dolenjka
|
Dan No, pa sem spet malo bolj zgodna. Noč je bila že malo boljša, "samo" 2 x smo se zbudili, pa še to brez joka in tudi zapala je takoj lepo nazaj, brez kakih 2 ur v naročju Danes sem malo prej vstala, tako da smo bili še zjutraj malo skupaj, ju3 je pa itak že petek in delam "samo" do 15.30, po pa dolg vikend, do ponedeljka, ko prej ko ob 9h ne grem od doma Malo preračunavam, in mislim, da bom lahko spomladi začela delati skrajšano, verjetno 80%, kar mi znese 6h na dan ali pa sem 4x na mesec fraj, kot želim No, definitivno mi bi ustrezalo 6h na dan, tko da bi delala od 8.30 (ob ponedeljkih od 9h) pa do 14.30 (oz. ob ponedeljkih do 15h), ampak dokler je moj doma ne, potem, ko bova sami Pa še dnevi bodo daljši in se bova šli lahko šetkat v parke Se pa tolažim s tem, da imam še 11 dni letošnjega dopusta, drugo leto ga dobim pa še 29 Pa okoli praznikov so tu kolektivni, ki se ne štejejo v dopust, tako da niti ne bomo veliko narazen Npr. mi smo od 24 pa do 4.1. frej, brez da dam kak dan dopusta , pa pred veliko nočjo dobim čet in pet fraj, poleg velikonočnega ponedeljka in zato ne dam nič dopusta Tako da nisem več tako črnogleda, seveda pa se - pri Tari ne bo dalo nadomestiti Avta pa zato nisva prodala, ker je star 1 leto in bi izgubla toliko, kot bi bilo davka za plačat, kar pomeni, da bi bila izguba dvojna in tako nora pač nisva Zelo dobro služi, malo pokuri, varen in velik je, tako da mislim, da nam bo tudi še dolgo služil