|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :)
4.12.2008 9:59:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Punce jaz sem čisto obupana. Danes zjutraj se mala zbudi , vsa rdeča okoli ust, kot bi bila opečenauser posted image user posted image Spila je le 90ml AM za alergike in konec. Sicer je mal vlekla pri meni(pod prisilo). Tud dojit se več noče. Taka pa izgleda:

user posted image

sem naročena šele ob 17h pri P, čeprav vem, da kaj pametnega ne bo povedal.

Bogica malauser posted image user posted image user posted image

ampak, res ima take fleke kot da bi bila opečenauser posted image kaj pa po rokicah, nogicah?

Nič , samo pod brado so še. Ma jaz bom znorelaaaaa!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Estrella*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3226
4.12.2008 10:03:31   
barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

user posted image

user posted image

Boljše ne gre naret oz. se mi ne da. user posted image

OOO kaki čupko si bilauser posted image

Vsaj nekaj imajo po mami. Lase. user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

Neposredna povezava do sporočila: 3227
4.12.2008 10:03:36   
barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana*

Punce jaz sem čisto obupana. Danes zjutraj se mala zbudi , vsa rdeča okoli ust, kot bi bila opečenauser posted image user posted image Spila je le 90ml AM za alergike in konec. Sicer je mal vlekla pri meni(pod prisilo). Tud dojit se več noče. Taka pa izgleda:

user posted image

Joj, bogica, a jo kej srbi?
Ja, naša P bi rekla samo mažite s Cosmerbo rjavo in mejte dieto, da se ugotovi če je na kaj alergična. Upam da bo vaš P kaj več znal povedat. user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne, nič je ne srbi, saj sploh ne porajta, da je kaj drugačnauser posted image . Ma sem imela slabe uzkušnje pri ta večjem, glede alergij in bronhitisov. Smo bili 2x zaradi tega v bolnici, pa še plučnica, pa adenoviroza...ni da ni imel.

jaz upam, da ti bo P dal napotnico za alergologa, če ne pa si jo sama izbori. user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3228
4.12.2008 10:03:49   
CatJa

IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

A slikice svoje si kažete, kakšne take večje al dojenčkaste...user posted image user posted image

jaz najdem kako pri meni, če ne pa pokažem, ko vzameme pri mami, če je tole še aktualno...

Še je aktualno. Me smo firbčne babe. user posted image

Nic ne nuca, nimam skenerja priklopljenega. Se za nov comp smo rabli pol leta user posted image  

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3229
4.12.2008 10:04:05   
suzy85

Mi smo preboleli bronhitis, vsaj upam. Sva hodila skor cel teden po 2x dnevno na inhalacije in dobila tudi Ventolin za domov (pa masko tudi). Mi je bilo full hudo ko sem slišala malega kako težko diha in kašlja, ampak na srečo je že boljše. Zdej pa samo upam da se ne bo ponavljal, kar se rado zgodi.

Kasso drži se user posted image user posted image user posted image

držim pesti, da se ne bo ponavljalo! user posted image user posted image user posted image
pa dobr zrihtaj na sestanku!

user posted image

bogica! user posted image user posted image user posted image , da se čim prej pozdravi!

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 3230
4.12.2008 10:06:04   
kasso

user posted image

boga mala...pa kaj tako pride od alergije? Mogoče si pa ti kaj pojedla, kar ne bi smela in potem dojilauser posted image
user posted image user posted image user posted image za Aljo

Tiana, držim pesti za službo user posted image ...pa upam, da se bronhitis ne bo ponovil.

Kaj pa je to ventolinuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3231
4.12.2008 10:07:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

kasso, pride dan, ko se človeku res vse nagrmadi nad glavo... user posted image  Nisi iz kamna, imaš srce, občutke, čustva,... Ne veš, kako zelo mi je še vedno težko, ko pomislim na dan, ko si izvedela za MS user posted image  Do zadnjega sem upala, da le ni to!!! Ampak ti si borka, zelo sem ponosna na to, da te poznam user posted image

Saj si ti na istem, tako, da tudi jaz mislim nate in mi je hudo, ko si cel dan okupirana in nimaš nič časa zase user posted image . Drugače pa se MS niti ne bojim toliko oz. nič. Pride dan, ko se spomnim, kako je bilo z očetom in njegovo boleznijo, tako da me je kaj takega pa res strahuser posted image
Kdaj imaš že ti MRT? Enkrat februarja?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  obema

(odgovor članu kasso)
  Neposredna povezava do sporočila: 3232
4.12.2008 10:07:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: CatJa

Cestitke Elli za  7 mesecev!

user posted image

Se pridružujeva čestitki

(odgovor članu CatJa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3233
4.12.2008 10:07:14   
Anonimen

Mi smo preboleli bronhitis, vsaj upam. Sva hodila skor cel teden po 2x dnevno na inhalacije in dobila tudi Ventolin za domov (pa masko tudi). Mi je bilo full hudo ko sem slišala malega kako težko diha in kašlja, ampak na srečo je že boljše. Zdej pa samo upam da se ne bo ponavljal, kar se rado zgodi.

Kasso drži se user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  Sta pa imela konkreten bronhitis, da sta morala tolikokrat na inhalacije. Upam, da se vama ne ponovi več.

user posted image user posted image user posted image tudi mi2 držive pesti, da se vam bronhitis ne ponovi več.

Tudi midve

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3234
4.12.2008 10:07:15   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Evo, sem končno skener zalaufala, da me na bo Estrella ganjala naokoli z valjarjem user posted image

No tole sem jaz, ko sem bila stara 1 leto in 6 dni user posted image
user posted image

SS če ne bi vedla, da je Manca stara 7 mescev, bi dala glavo da je to onauser posted image

ista Mancauser posted image  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3235
4.12.2008 10:09:17   
jana81

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

IZVIRNO SPOROČILO: nina7

no tako, jst sem grem zdej stiskat, ker je naš mali končno zaspal danes veliko prej (ob 20.20), se vidi da je čez dan spal eno rundo 3 ure in nič več.
Pridem še potem zaželet lahko noč.
Papa

o user posted image user posted image user posted image user posted image , da je že tolk kmal zaspal.

ja in se zbudil ob 21.10 in galamil do polnoči, tak da sem danes čist pofurana, vstal pa ob 7h.. tale kašelj je za pop.izdit, mene boli v prsih ko ga čujem kak nabija, zdej že čez dan tudi, ne samo ko spi.

aja SONČNO  JUTRO vam želim

no noč je bila katastrofa, če se ne bo Nejc hiter pozdravu, bojo ta zeleni pršl po mene.

spet tečnari, nič mu ne paše, upam da kmal zaspi.

Mogoče ga tišči v prsih in je siten. Kakšne inhalacije probaj, da mu olajšaš dihanje. Če ima moker kašelj je dobro, ker to pomeni, da se sluz lušči.

sem mu včeraj naredila inhalacije, bom danes še 1x, ampak je težko, ker mi kr roke hoče noter zraven tiščat, kašelj je pa zdej že bolj moker, no vsaj sliši se tako kot da se lušči, ampak se ne zna izkašljat, nič ne izpljune.

kasso zlata oseba si in vem da boš to prebrodila.user posted image user posted image user posted image

estrella kaj pa če ima alergijo na pršice al pa na kej drugega ne na hrano.

tiana kako se je pa začelo pri vas pri bronhitisu?

vse ste tolk luštne na fotkah...

moj mali spet tečnari...

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3236
4.12.2008 10:13:44   
barbaw

no tako, jst sem grem zdej stiskat, ker je naš mali končno zaspal danes veliko prej (ob 20.20), se vidi da je čez dan spal eno rundo 3 ure in nič več.
Papa

o user posted image user posted image user posted image user posted image , da je že tolk kmal zaspal.

ja in se zbudil ob 21.10 in galamil do polnoči, tak da sem danes čist pofurana, vstal pa ob 7h.. tale kašelj je za pop.izdit, mene boli v prsih ko ga čujem kak nabija, zdej že čez dan tudi, ne samo ko spi.

no noč je bila katastrofa, če se ne bo Nejc hiter pozdravu, bojo ta zeleni pršl po mene.

Mogoče ga tišči v prsih in je siten. Kakšne inhalacije probaj, da mu olajšaš dihanje. Če ima moker kašelj je dobro, ker to pomeni, da se sluz lušči.

sem mu včeraj naredila inhalacije, bom danes še 1x, ampak je težko, ker mi kr roke hoče noter zraven tiščat, kašelj je pa zdej že bolj moker, no vsaj sliši se tako kot da se lušči, ampak se ne zna izkašljat, nič ne izpljune.

kasso zlata oseba si in vem da boš to prebrodila.user posted image user posted image user posted image

estrella kaj pa če ima alergijo na pršice al pa na kej drugega ne na hrano.

tiana kako se je pa začelo pri vas pri bronhitisu?

vse ste tolk luštne na fotkah...

moj mali spet tečnari...

Izpljune nikoli, ponavadi pogoltnejo tisto sluz.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3237
4.12.2008 10:14:11   
barbaw
user posted image   user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3238
4.12.2008 10:15:14   
hijenca
Dobro jutro!

Danes sem tako user posted image , ker danes pa res nisem mela nič od noči. Obisk se je včeraj zavlekel, posledično je bil Videk cel zmeden in ni hotel spat. Ko smo končno v pižamo zlezli, se malo pocartali z Vidkom, ga je ati tako raznorel v postli, da je malega kar cukalo od smeha. In seveda ura 23.30 mali še jucka. Končno malo zadremlje, jaz poleg njega, mali naenkrat auf in juhuhu veselica gre naprej, ura 1 ponoči. Sem se razkurla, dala malega v kinderpet, mu zabrusla, da je sedaj čas za spanje in ne veselico in mali končno zaspi. Ob 4 ponoči zvoni mojemu user posted image  mobitel, kolega je šel v službo, mobitel v žepu, moj user posted image  pri njemu prvi v imeniku in mobitel lepo kliče sam od sebe. user posted image user posted image user posted image  vsi auf. Sem bolila 100 na uro. Malo zadremam in ura 6 pa mojemu budilka zvoni in ponovno vsi auf. KO se je moj že končno odpelal v LJ, jaz gasa v postlo, ni vrag da je zopet nekaj pozabo in ponovno trkanje po vratih in mama iz postle. Ob 7 sem šla končno nazaj spat, ob 8 pa Videk auf. user posted image

Sedaj pa končno pijem kavico, oke mi skupaj lezejo, Videk pa seveda jucka v ležalniku. Ko bo njegova prva runda spanja, grem še jaz spat in to tako, da se bom drla poleg.

Grem zdaj malo prebrat.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3239
4.12.2008 10:16:55   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Dobro jutro!

Danes sem tako user posted image , ker danes pa res nisem mela nič od noči. Obisk se je včeraj zavlekel, posledično je bil Videk cel zmeden in ni hotel spat. Ko smo končno v pižamo zlezli, se malo pocartali z Vidkom, ga je ati tako raznorel v postli, da je malega kar cukalo od smeha. In seveda ura 23.30 mali še jucka. Končno malo zadremlje, jaz poleg njega, mali naenkrat auf in juhuhu veselica gre naprej, ura 1 ponoči. Sem se razkurla, dala malega v kinderpet, mu zabrusla, da je sedaj čas za spanje in ne veselico in mali končno zaspi. Ob 4 ponoči zvoni mojemu user posted image  mobitel, kolega je šel v službo, mobitel v žepu, moj user posted image  pri njemu prvi v imeniku in mobitel lepo kliče sam od sebe. user posted image user posted image user posted image  vsi auf. Sem bolila 100 na uro. Malo zadremam in ura 6 pa mojemu budilka zvoni in ponovno vsi auf. KO se je moj že končno odpelal v LJ, jaz gasa v postlo, ni vrag da je zopet nekaj pozabo in ponovno trkanje po vratih in mama iz postle. Ob 7 sem šla končno nazaj spat, ob 8 pa Videk auf. user posted image

Sedaj pa končno pijem kavico, oke mi skupaj lezejo, Videk pa seveda jucka v ležalniku. Ko bo njegova prva runda spanja, grem še jaz spat in to tako, da se bom drla poleg.

Grem zdaj malo prebrat.

Boš mogla atija podučit, da mora otrok imeti zvečer mir, da lažje zaspi.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 3240
4.12.2008 10:25:32   
Estrella*
kasso: ventolin je sprej, ki razširi dihalne poti, da se lažje diha.

barbaw: če ne bi bilo barvnih razlik, ne bi mogla ločit katero ke kateriuser posted image  Tvoj je pol kar naredil copy-pASTEuser posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3241
4.12.2008 10:28:12   
hijenca
Pa še to. Prehlajena sem tak, da si bom mogla robček pod nos zvezat. Je pa Videk malo boljši, sedaj mu grem inhalacijo dat, potem pa ga bom spat spakirala.

Najprej pa moram it pokakano rit previt, ker to pa še tudi z mojim zamašenim nosom zavoham.user posted image

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3242
4.12.2008 10:28:44   
Čmrlika
evo mene...user posted image

user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 3243
4.12.2008 10:30:44   
Anonimen

user posted image

O bogica mala,a jp kej srbi?

Aha sm že prebrala.

Neposredna povezava do sporočila: 3244
4.12.2008 10:30:45   
Anonimen

Papa

Ojej,res upam, da se vam vse to čimprej umiri,zdravje in spanje,da se mal spočiješ.

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 3245
4.12.2008 10:31:25   
Čmrlika
shit, napačana koda...user posted image
ej pa do uredi ne pridem.... joj...
ne bit jezne...

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 3246
4.12.2008 10:32:31   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Pa še to. Prehlajena sem tak, da si bom mogla robček pod nos zvezat. Je pa Videk malo boljši, sedaj mu grem inhalacijo dat, potem pa ga bom spat spakirala.

Najprej pa moram it pokakano rit previt, ker to pa še tudi z mojim zamašenim nosom zavoham.user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 3247
4.12.2008 10:33:49   
tally

user posted image   user posted image

Čaki mal a to sta Jaka in Maja? Pa sej sta skoraj da identična user posted image .

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3248
4.12.2008 10:35:23   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

shit, napačana koda...user posted image
ej pa do uredi ne pridem.... joj...
ne bit jezne...

Zdej te pa ne moremo citirat user posted image . Kakšni lasje user posted image Lepa slikica.user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 3249
4.12.2008 10:37:48   
barbaw

kasso: ventolin je sprej, ki razširi dihalne poti, da se lažje diha.

barbaw: če ne bi bilo barvnih razlik, ne bi mogla ločit katero ke kateriuser posted image  Tvoj je pol kar naredil copy-pASTEuser posted image user posted image

Ja. user posted image user posted image  Sorodniki kar težko razločijo kateri je kateri na slikah. user posted image  Še dobro, da imam skoraj vse v albumu, da bom vedela na stara leta kdo je kdo. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?