barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 no tako, jst sem grem zdej stiskat, ker je naš mali končno zaspal danes veliko prej (ob 20.20), se vidi da je čez dan spal eno rundo 3 ure in nič več. Pridem še potem zaželet lahko noč. Papa o , da je že tolk kmal zaspal. ja in se zbudil ob 21.10 in galamil do polnoči, tak da sem danes čist pofurana, vstal pa ob 7h.. tale kašelj je za pop.izdit, mene boli v prsih ko ga čujem kak nabija, zdej že čez dan tudi, ne samo ko spi. aja SONČNO JUTRO vam želim no noč je bila katastrofa, če se ne bo Nejc hiter pozdravu, bojo ta zeleni pršl po mene. spet tečnari, nič mu ne paše, upam da kmal zaspi. Mogoče ga tišči v prsih in je siten. Kakšne inhalacije probaj, da mu olajšaš dihanje. Če ima moker kašelj je dobro, ker to pomeni, da se sluz lušči. sem mu včeraj naredila inhalacije, bom danes še 1x, ampak je težko, ker mi kr roke hoče noter zraven tiščat, kašelj je pa zdej že bolj moker, no vsaj sliši se tako kot da se lušči, ampak se ne zna izkašljat, nič ne izpljune. kasso zlata oseba si in vem da boš to prebrodila. estrella kaj pa če ima alergijo na pršice al pa na kej drugega ne na hrano. tiana kako se je pa začelo pri vas pri bronhitisu? vse ste tolk luštne na fotkah... moj mali spet tečnari... Izpljune nikoli, ponavadi pogoltnejo tisto sluz.