|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 7. del
3.12.2008 11:05:31   
Februarka08
Putina user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu putina)
Neposredna povezava do sporočila: 2976
3.12.2008 11:40:28   
listek1
dan,

naša noč je bla spet kr neki. Ob 3h se je začel kr neki dret, sem ga komi pomirila, no pol je zaspal do 5:30, pojedel, pa spal do 8h. Zdele pa tud spančka in upam, da kej dalj kot pol ure user posted image

februarka - lepo, da si nazaj user posted image  jest ne vidim tvojih slikic user posted image
pputina - upam, da zrihtate tole pred novim letom, da ga boste lahko v miru praznovali in se imeli lepo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

bajsa - lepo te je blo spet videt user posted image

itata - upam, da se jakob čimprej pozdravi. Ti si pa ful pridna. pa ni za kej za flaško user posted image
mesečnica - ko bomo imeli montirano tole steklo, bom poslikala in dala gor slikice.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2977
3.12.2008 11:40:50   
lillchy123
februarka, jst pa ne vidim slikic?

putina, vem, da je ful težko in hudo, ampak ne se dat. Vi ste skupaj, zdravi,in to je glavno. vse ostalo pa se bo uredilo.user posted image  
mene tud vsake tolk hoče mal špiknit, a bo kuhna do božiča al bo še kar gradbišče. pa je dost da spot od unicefa vidm, pa se neham sekirat.
ko ti bo pa hudo al pa boš jezna, pa kar nam pojamri.

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

Neposredna povezava do sporočila: 2978
3.12.2008 11:51:56   
Februarka08
Lilchy in Listek a zdaj viditauser posted image

Zdaj dam pa tamalo spat, upam da bo kej spala ker unadva mal zbijata, potem jima morm pa malico narest in nam kosilo... pa tako rada bi že kaj okrasila domauser posted image ah, saj se je VD šele začel, bom žeuser posted image jest sem nora na december, bi mela celo leto vse v lučkahuser posted image user posted image

Mamo pa doma temačno ozračje, stara mama od mojga je ful slaba ratala in zdaj so vsi prihajali k njej, čakamo zgleda zadnje minuteuser posted image user posted image ali pa se bo še kaj popravila, saj ne vemuser posted image tako da mamo vse na kupu, jaz imam pa še delavce, samo nisem vedela da bo vse prišlo na isti danuser posted image zdaj imam pa kar mal slabo vestuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 2979
3.12.2008 12:03:00   
jencili
uuu madona, naša se pa rihta ko da gremo v milano....gremo pa v KRuser posted image user posted image user posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

Neposredna povezava do sporočila: 2980
3.12.2008 12:04:59   
listek1
februarka - jest ne vidim user posted image

o jencili dober dan user posted image  pol se pa lahko še spotoma oglasite user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2981
3.12.2008 12:06:23   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: jencili

uuu madona, naša se pa rihta ko da gremo v milano....gremo pa v KRuser posted image user posted image user posted image

o, g. jencili is in the hauseuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2982
3.12.2008 12:06:50   
jencili
včerej sm se pomatral in pripravil kosilo....imel smo pohane šojke s testeninami v smetanovi omaki z zelišči.....in danes pogledam v koš in notri ta hrana....OČITNO NEKDO NI POJEDEL DO KONCA !!!!   le kdo...????user posted image user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2983
3.12.2008 12:08:24   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: listek1

februarka - jest ne vidim user posted image

pa zdejuser posted image user posted image

uuu, g. jencili predvidevam da ni bil Tajuser posted image mmmmmmmmmmmmmmmmmm, kako dobro kosilouser posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 2984
3.12.2008 12:09:00   
itata
g. jencili ti si faca user posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2985
3.12.2008 12:09:10   
jencili
a si že jedla šojke ?

Neposredna povezava do sporočila: 2986
3.12.2008 12:09:34   
itata
bomo drugič koga okregale k takole kosilo ne poje do koncauser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2987
3.12.2008 12:10:00   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: jencili

a si že jedla šojke ?

neuser posted image
ampak po opisu sodeč more bit ful dobruser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2988
3.12.2008 12:10:02   
itata
ne sam k sem blond pa raj nisem spraševala kaj je touser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2989
3.12.2008 12:10:07   
jencili
ma ja nooo...jaz se matram pa matram.....le katere gore list bi to bil ???

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2990
3.12.2008 12:10:48   
jencili
šojke so najboljše pohane...

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2991
3.12.2008 12:14:35   
listek1
g. jencili po moje je bla ga. jencili k je šojke pustila, sam makarončki so šli v slast user posted image user posted image user posted image user posted image  Moj ma pa ful rd šojke, brez testenin user posted image user posted image

kva je zdej, a se boste oglasil al ne user posted image
februarka - zdej pa vidim ja

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2992
3.12.2008 12:15:09   
jencili
se slismo listek...

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 2993
3.12.2008 12:19:12   
listek1
februarka - ful ste užival. lušne slikce user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2994
3.12.2008 12:34:42   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: listek1

februarka - ful ste užival. lušne slikce user posted image

hvala

no tako, kosilo se kuha, malica tudi, Larisa spi, jaz pa več ne vem kaj naj delamuser posted image user posted image no, saj dela je veliko, samo danes ne morm glih skakat po stanovanju...
Slabo mi je neki čudno, grlo me boli, danes nisem glih tapravauser posted image upam da bo jutri bolje... pa še posvetovalnico mava jutri in to spet zgodajuser posted image za naslednjič moram rečt, da naj nas ne piše tako zgodajuser posted image najhuje je otroka zbujatuser posted image no, sam važno da bo vse ok pa bomo tud to preživeliuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 2995
3.12.2008 12:58:51   
bamby
janey, zdaj pa vidim. Kako lepo vzdušje pri malčkih na plavanju user posted image . Tudi Lana se fajn drži user posted image !!!
Kaj so tisto na smrečici piškotki ali je kaj drugega? Lepo izgleda user posted image !

mala pikica,  tudi Anaja je ponoči nekaj štrajkala user posted image . Prvič se je že ob 22h zbudila. Sem iskala dudo kot nora, pa je nisem našla. Nimam pojma, kje je obtičala. Pol sem šla po drugo. Naslednjič se je zbudila ob 6h. Mislim, kar nekaj user posted image user posted image user posted image . Ampak naša to zdaj dela že dva ali tri dni. Redno se zbudi najprej enkrat zvečer in drugič zgodaj zjutraj. Da ne govorim, da se je prejšnji večer zbudila in celo uro ni zaspala nazaj user posted image . Meni se je pa tako spalo, pa se mi je zdelo brezveze it v posteljo, da bi njeno vriskanje poslušala.

itata, verjetno je Jakob le prehlajen, ker če bi šlo za virozo bi bila vročina verjetno večja. user posted image  za čimprejšnjo ozdravitev!

februarka, luštne slike user posted image !

putina, imate pa res štalo doma. Kdo vam bo pa zdaj kril te stroške? Če je streha kriva, pa da imaš ti omaro zafurano, mora nekdo tudi tebi krit škodo. Imaš vsaj kaj zavarovano? user posted image  pa ne se preveč sekirat. Če bi ti strop na glavo padel, bi bilo zate slabše (mal heca).

g. jencili, kaj so šojke tudi jeaz ne vem user posted image , pa verjetno zato ker sem blond user posted image . No, če si kaj na volji pa mal obolj raztolmači svoj recept, da vidim, zakaj ga. jencili ni pojedla tvojega matranja user posted image .

misar, podnapise na PC ju naložiš tako, da najprej odpreš film v BS playerju. Na ta player, ko že zažene film klikneš z desno miško in klikneš na LOAD SUBTITLES. V svojem PCju poiščeš v kateri mapi jih imaš in potrdiš in že imaš pod filmom podnapise.

Jaz sem pa sinoči sama 3 novoletne čestitke naredila. Sem bila do polnoči pokonci. Danes sem pa že spekla kruh, skuhala joto, Anaji dala joto za jest, Timu pa poiskala novoletne risanke. Zdaj gleda Sneženega moža. Pardon, ga je pravkar konec. Je že na vrsti Jelenček Rudi user posted image .

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2996
3.12.2008 13:08:03   
srečka nosečka
Saj ne morem verjet, Lana spi že eno uro. Pa ravno sedaj, ko smo pri kolegici zmenjeni. user posted image  Bova pa zamudili malo. Me prav zanima. kako se bodo naši malčki skupaj "igrali". Pride še janey z Jakcem in ta kolegica ima februarčka. user posted image

bamby - lušten avatar user posted image . Da daš še meni na mail prosim tisti link za te škatlice. Ful lep adventni kolendarček si naredila. user posted image
A Anaji že daš joto? Naa je zadnjič jedla malo segedin golaža, pa je kar godla zraven, tako ji je bilo všeč. user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2997
3.12.2008 13:13:05   
itata
no evo moja tečka je nazaj. dedi ga je mal ven peljal. sem mu še enkrat merla temp pa je blo samo 37.3 in to v ritici. vročine res nima danes. še dobr. zunaj je pa tud 8 stopinj pa ne piha niti ne dežuje pa sta šla mal ven. mali znori če je cel dan not. zdej mu grem pa rižotko skuhatuser posted image  vmes sem skor celo sodbo napisala... sej mi še kar gre no...

bamby: mogoče je pa tud sam kak zob ta večji. kaj pa vem. siten je pa k rit danes pa ne vem zakaj... mah bo že.

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 2998
3.12.2008 13:27:28   
lillchy123
ojla, dons pa nikakor ne najdem časa za rruser posted image  sem skoz na telefonu, k urejam še zadnje malenkosti za drug teden, pa še eno naročilnico morm zrihtat, k sploh nisem vedla in je cel projekt. pa mal klicarm kako je zarad operacije PV. če lahko sami zbiramo kater aparat ali proti plačilu, kakšna je varianta da gremo na operacijo v tujino... sej do tja je še neki časa, sam glede na to, da v naši državici fuul časa preteče, preden sploh do kake info prideš...
nč, grem spet na telefon

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2999
3.12.2008 13:29:10   
lillchy123
itata, če nima visoke vročine, pol je verjetno samo prehlad al pa res kak zob. ampak nad 38 pa zna bit tud kej druzga. pa upam, da ni.

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.