Blacky30
|
Pa ve niste normalne. 10 strani medtem, ko me je malo zmanjkalo. Uboga neboglasnica, če bo to šlo tak dalje. Jaz sem pa Tejo uspavala do pol dvanajstih, ni hotla zaspat. Pa ni jokala, smejala se mi je, pa me za lase vlekla, pa grulila. Jaooooo, seveda, če je spala prej do 19h. Ji ne bom več pustila, frajli mali. Zdaj pa sem se šla stuškat, glavo oprat in uredit džunglo na vseh področjih. Saj veste, kaj me jutri čaka, ne? Jaaaa, ginek. Frutka, ni kaj povzemat, babnicam je že zmanjkalo tem in so začele po slovnici in po narečjih tolčt, pa jabke hantle delajo tu gor, pa šumniki so danes nekam pobegnili, ker so se skregali z nami. No, imamo tudi tragično novico naše drage Bastian111, je ostala sama z Galom in vse žalujemo z njo. Pa uboga ksenci in Aljaž sta v P, Mojcek in Živa sta že prišli domov hb, čaka ju še gastroskopija (boga Živika), Mojcej je imela doma nezgodo z vrelo vodo in radiatorjem, vsi ok, razen njen ati, ki ima hude opekline, a hb operacija ni bila potrebna. Pa neboglasnice ni več gor med nami, imam enomesečno prepoved računalnika zaradi očk, tak da jo ful pogrešamo. Pa kaj še? Hmmm.....tinky nas uči italijansko in nas vabi v osmico, pa šampinjone nonstop polni zdaj, ko je v novi bajti, lunica lepo prodaja knjigico (si jo že naročla?), pa še veliko, samo zdaj pa sem že malo zaspana ratala.....
|