Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 21:27:19
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally Estrella je šla z Andražem v Lj ima popldan in večer na off za ostale pa ne vem. Si me čist prehitela po levi
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 21:27:36
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** No evo mene. Manca skopana, nafutrana in spi Ati je tudi prišel iz "prednovoletne" večerje in zdej kavč pegla, mami pa še tude napiše par vrstic, pol pa gre tud šlafen, ker me vse kosti neki bolijo in se bojim da ne bom zbolela. Upam da ne boš zbolela.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 21:27:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso estrella, ja 2x tedensko bova čvekale Moj sine pa je na testiranju očitno rastural, ker so ga dali kar v tretjo skupino...me je tako presenetlo ...jaz pa nisem niti vedela, da že zna toliko plavat o Gašper
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 21:28:02
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw V petek je sneg do 500 m, tako da boste pripravljene. Jz sem pa slišala, da nad 800, drugače pa dež. Pa itak vsak drugače pove, ko poslušaš radio, TV, ...
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 21:28:13
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tally Estrella je šla z Andražem v Lj ima popldan in večer na off za ostale pa ne vem. Si me čist prehitela po levi Ja sem vidla da sem te pihnla
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 21:28:23
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: barbaw V petek je sneg do 500 m, tako da boste pripravljene. mi smo malo čez 500 ...juhu, se bomo sankali A ti se pa veseliš?No sej otrokom je luštn ane? Men pa ni k morm pol doma vist ja, če lepo pada brez burje, mi je na tistem prvem svežem snegu zelo lepo. imamo 2 ha vrta in potem se gremo podit in snežaka delat, sankat, psica uživa 100 na uro....no lani nisem veliko, ker me je zaradi nosečnosti vse bolelo, pa tudi snega ni bilo veliko...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 21:28:43
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** No evo mene. Manca skopana, nafutrana in spi Ati je tudi prišel iz "prednovoletne" večerje in zdej kavč pegla, mami pa še tude napiše par vrstic, pol pa gre tud šlafen, ker me vse kosti neki bolijo in se bojim da ne bom zbolela. O priden možek,je pa zgoden . Pa zate, da ne zboliš. Priden, priden, kar tako naj ostane
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 21:29:04
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso estrella, ja 2x tedensko bova čvekale Moj sine pa je na testiranju očitno rastural, ker so ga dali kar v tretjo skupino...me je tako presenetlo ...jaz pa nisem niti vedela, da že zna toliko plavat Gašper.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 21:29:35
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tally Estrella je šla z Andražem v Lj ima popldan in večer na off za ostale pa ne vem. Si me čist prehitela po levi Ja sem vidla da sem te pihnla Samo izrazoslovje sva imeli pa skoraj identično
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 21:30:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Ej kje je pa Estrella dons,Edina se itak masira,kaj pa Valentina? Estrella je rekla da ma popoldan in zvečer na OFF, ker ima Matej Aljo, ona pa gre z Andražem v LJ. Sedaj je najbrž že doma in iz ozadja kuka, kdaj jo bo katera pogrešila Men je pa dons full bol čvekat k mi mal hitrej dela net kokr včeri,čeprov še vseen počas . Sm si en program naložila za vlečt musko dol pol mi pa vse tok počas dela,pa tud če je bil na off . Sm ga kr zbrisala ,pač ne bo nč nove muske
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 21:30:24
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tally Estrella je šla z Andražem v Lj ima popldan in večer na off za ostale pa ne vem. Si me čist prehitela po levi Ja sem vidla da sem te pihnla Samo izrazoslovje sva imeli pa skoraj identično Telepatske sposobnosti
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 21:31:29
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: barbaw V petek je sneg do 500 m, tako da boste pripravljene. mi smo malo čez 500 ...juhu, se bomo sankali Jaka me non-stop sprašuje kdaj bo sneg. Ga komaj čaka odkar ga je videl.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 21:31:30
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz pa sem danes muffine. Borovničeve, ribezove in čokoladne. Pojedla pa niti enega. Hujšam, pa pečem dobrote. Kako gre to skupaj? Me je tašča vprašala kaj mi je, da se mi da pečt in sem ji odgovorila, da me december cufa. Estrella možno, da me cufa zaradi pomanjkanja sladkorja v krvi. O pridm zdele na muffine komot, jih imam še 12 kom A sam še tok . Sam za tok se mi ne splača pridt
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 21:31:36
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso estrella, ja 2x tedensko bova čvekale Moj sine pa je na testiranju očitno rastural, ker so ga dali kar v tretjo skupino...me je tako presenetlo ...jaz pa nisem niti vedela, da že zna toliko plavat tudi za tvojega sinka
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 21:31:38
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: tally Špelin@ veš da sem šla potem še enkrat kuhat zelenjavo in jo spet ni hotla . Par žličk sem ji stlačila potem se mi pa ni dalo več in sem ji naredila lino riž-banana-jabolko in je vse zmazala. Očitno ji en dan paše jest zelenjavo drug dan je pa skregana z njo. Jutr ji bom probala dat dopoldan pa bomo vidli če bo kaj več sreče. Bomo mogle mal na kavo, da se Emilija mal naleze od Gaje jest zelenjavo Zdej dokler ni snega . Ja čmrla mala sploh ne vem kaj ji je. Ko vidi da ji delam za jest je vsa navdušena potem pa ko poskusi pa noče. Zgleda da ji mamine packarije niso všeč , ji bo mogla Gaja demonstrirat kako se to dela Ja, škoda, da nimaš avta, da bi kej k nama prišle na kavo . Men je pa zdej full dobr k Gaja je skutke,pa če km grem ji lepo to dam ,mi ni treba nč več mleka pa termovke ...s sabo nosit, Za kosilo sva pa ponavad doma,al pri tašči,al pa pri naših pa ji lepo skuham kej. Aja kere jogurte kej dajete . Al navadne pa sadje same zmešate al tud sadne? Pa katere? Jaz sem kupila enega v Hoferju z okusom manga, pa je bil ful dober, maja pa je pojedla skoraj celega. Ma to mi je predeleč.Grem v Lj. full malkrat. No super, da je bil Maji všeč To pa je zame prva malo večja trgovina.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 21:32:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Jest grem mal na zrak,sva z mojim eno pivo skupi spila,zdej mi je pa vročeeeeee pa še kadit mi paše. Ja grda grda jest
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 21:32:24
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Ej kje je pa Estrella dons,Edina se itak masira,kaj pa Valentina? Estrella je rekla da ma popoldan in zvečer na OFF, ker ima Matej Aljo, ona pa gre z Andražem v LJ. Sedaj je najbrž že doma in iz ozadja kuka, kdaj jo bo katera pogrešila Men je pa dons full bol čvekat k mi mal hitrej dela net kokr včeri,čeprov še vseen počas . Sm si en program naložila za vlečt musko dol pol mi pa vse tok počas dela,pa tud če je bil na off . Sm ga kr zbrisala ,pač ne bo nč nove muske Jaz k grem na RR vse kar dela izklopim da mi ne šteka . Moj se pa skos pi.zdi zakaj potem nazaj ne vklopim ko si kaj dol vleče
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 21:32:52
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Jest grem mal na zrak,sva z mojim eno pivo skupi spila,zdej mi je pa vročeeeeee pa še kadit mi paše. Ja grda grda jest ti ti!!!!! A ti tudi čikaš?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 21:32:59
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Ej kje je pa Estrella dons,Edina se itak masira,kaj pa Valentina? Estrella je rekla da ma popoldan in zvečer na OFF, ker ima Matej Aljo, ona pa gre z Andražem v LJ. Sedaj je najbrž že doma in iz ozadja kuka, kdaj jo bo katera pogrešila Men je pa dons full bol čvekat k mi mal hitrej dela net kokr včeri,čeprov še vseen počas . Sm si en program naložila za vlečt musko dol pol mi pa vse tok počas dela,pa tud če je bil na off . Sm ga kr zbrisala ,pač ne bo nč nove muske Ah brez muske boš že previvela, RR bolj je življenskega pomena
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 21:33:19
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 no tako, jst sem grem zdej stiskat, ker je naš mali končno zaspal danes veliko prej (ob 20.20), se vidi da je čez dan spal eno rundo 3 ure in nič več. Pridem še potem zaželet lahko noč. Papa Koliko je spal? 3 ure To moja dva nista nikoli od novorojenčka dalje. Moja to v celem dnevu ne spravi skupaj, pa je bila prava zaspanka med majčki. Tudi mi ne spravimo treh ur skupaj v celem dnevu.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 21:33:55
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Ej kje je pa Estrella dons,Edina se itak masira,kaj pa Valentina? Estrella je rekla da ma popoldan in zvečer na OFF, ker ima Matej Aljo, ona pa gre z Andražem v LJ. Sedaj je najbrž že doma in iz ozadja kuka, kdaj jo bo katera pogrešila Men je pa dons full bol čvekat k mi mal hitrej dela net kokr včeri,čeprov še vseen počas . Sm si en program naložila za vlečt musko dol pol mi pa vse tok počas dela,pa tud če je bil na off . Sm ga kr zbrisala ,pač ne bo nč nove muske Jaz k grem na RR vse kar dela izklopim da mi ne šteka . Moj se pa skos pi.zdi zakaj potem nazaj ne vklopim ko si kaj dol vleče Tista emula je najhujša za zasedanje linije. Najdeš pa marsikaj vključno z virusi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 21:34:33
|
|
|
|
Anitka
|
Kaj je to z RR-jo Vse spet nekam čudno postavljeno Grem Gala podojit in dat spat...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 21:34:38
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Ej kje je pa Estrella dons,Edina se itak masira,kaj pa Valentina? Estrella je rekla da ma popoldan in zvečer na OFF, ker ima Matej Aljo, ona pa gre z Andražem v LJ. Sedaj je najbrž že doma in iz ozadja kuka, kdaj jo bo katera pogrešila Men je pa dons full bol čvekat k mi mal hitrej dela net kokr včeri,čeprov še vseen počas . Sm si en program naložila za vlečt musko dol pol mi pa vse tok počas dela,pa tud če je bil na off . Sm ga kr zbrisala ,pač ne bo nč nove muske Ah brez muske boš že previvela, RR bolj je življenskega pomena
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 21:34:56
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Jest grem mal na zrak,sva z mojim eno pivo skupi spila,zdej mi je pa vročeeeeee pa še kadit mi paše. Ja grda grda jest cccccc, dej rajš čvekej, da nas ne bo Estrella z valjerjem, ker bomo tolk mal napisale
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 21:34:58
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Ej kje je pa Estrella dons,Edina se itak masira,kaj pa Valentina? Estrella je rekla da ma popoldan in zvečer na OFF, ker ima Matej Aljo, ona pa gre z Andražem v LJ. Sedaj je najbrž že doma in iz ozadja kuka, kdaj jo bo katera pogrešila Men je pa dons full bol čvekat k mi mal hitrej dela net kokr včeri,čeprov še vseen počas . Sm si en program naložila za vlečt musko dol pol mi pa vse tok počas dela,pa tud če je bil na off . Sm ga kr zbrisala ,pač ne bo nč nove muske Jaz k grem na RR vse kar dela izklopim da mi ne šteka . Moj se pa skos pi.zdi zakaj potem nazaj ne vklopim ko si kaj dol vleče Oh kako sta si tvoj in moj podobna
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?