Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 21:13:28
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: tally Špelin@ veš da sem šla potem še enkrat kuhat zelenjavo in jo spet ni hotla . Par žličk sem ji stlačila potem se mi pa ni dalo več in sem ji naredila lino riž-banana-jabolko in je vse zmazala. Očitno ji en dan paše jest zelenjavo drug dan je pa skregana z njo. Jutr ji bom probala dat dopoldan pa bomo vidli če bo kaj več sreče. Bomo mogle mal na kavo, da se Emilija mal naleze od Gaje jest zelenjavo Zdej dokler ni snega . Ja čmrla mala sploh ne vem kaj ji je. Ko vidi da ji delam za jest je vsa navdušena potem pa ko poskusi pa noče. Zgleda da ji mamine packarije niso všeč , ji bo mogla Gaja demonstrirat kako se to dela Ja, škoda, da nimaš avta, da bi kej k nama prišle na kavo . Ve pa nič v dolino ne hodita? Men je pa zdej full dobr k Gaja je skutke,pa če km grem ji lepo to dam ,mi ni treba nč več mleka pa termovke ...s sabo nosit, Za kosilo sva pa ponavad doma,al pri tašči,al pa pri naših pa ji lepo skuham kej. Aja kere jogurte kej dajete . Al navadne pa sadje same zmešate al tud sadne? Pa katere? Jaz ji bom probala dat navadnega pa not sadje zmešat če ne bo preveč izbirčna.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 21:13:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: CatJa IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tally A mate vi tut te reklame in ostalo šaro na desni strani ? jaaaaaaa...totaln podn, me ful moti Ta oblika je pa tudi meni cist mimo. Pa so nekam zginle Jaz zvezdice vidim, mi je pa ful glupo, ker je vse levo. Ma sej se bomo navadle,še vsega smo se .Zdej bojo itak spet kmal barvo ozadja zamenjal pa nam bo spet vse čudno
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 21:14:33
|
|
|
|
barbaw
|
V petek je sneg do 500 m, tako da boste pripravljene.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 21:15:21
|
|
|
|
kasso
|
tally, probaj malo posolit zelenjavo, mogoče bo potem jedla
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 21:16:53
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw V petek je sneg do 500 m, tako da boste pripravljene. mi smo malo čez 500 ...juhu, se bomo sankali
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 21:18:22
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso tally, probaj malo posolit zelenjavo, mogoče bo potem jedla Kasso hvala bom še to probala, ker z olivnim oljem ji ni dobro, sem probala mal kis. smetane dat pa ni dobro , bom še sol probala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 21:18:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz pa sem danes muffine. Borovničeve, ribezove in čokoladne. Pojedla pa niti enega. Hujšam, pa pečem dobrote. Kako gre to skupaj? Me je tašča vprašala kaj mi je, da se mi da pečt in sem ji odgovorila, da me december cufa. Estrella možno, da me cufa zaradi pomanjkanja sladkorja v krvi. O pridm zdele na muffine komot, jih imam še 12 kom A sam še tok . Sam za tok se mi ne splača pridt
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 21:19:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: tally Špelin@ veš da sem šla potem še enkrat kuhat zelenjavo in jo spet ni hotla . Par žličk sem ji stlačila potem se mi pa ni dalo več in sem ji naredila lino riž-banana-jabolko in je vse zmazala. Očitno ji en dan paše jest zelenjavo drug dan je pa skregana z njo. Jutr ji bom probala dat dopoldan pa bomo vidli če bo kaj več sreče. Bomo mogle mal na kavo, da se Emilija mal naleze od Gaje jest zelenjavo Zdej dokler ni snega . Ja čmrla mala sploh ne vem kaj ji je. Ko vidi da ji delam za jest je vsa navdušena potem pa ko poskusi pa noče. Zgleda da ji mamine packarije niso všeč , ji bo mogla Gaja demonstrirat kako se to dela Ja, škoda, da nimaš avta, da bi kej k nama prišle na kavo . Men je pa zdej full dobr k Gaja je skutke,pa če km grem ji lepo to dam ,mi ni treba nč več mleka pa termovke ...s sabo nosit, Za kosilo sva pa ponavad doma,al pri tašči,al pa pri naših pa ji lepo skuham kej. Aja kere jogurte kej dajete . Al navadne pa sadje same zmešate al tud sadne? Pa katere? Jaz sem kupila enega v Hoferju z okusom manga, pa je bil ful dober, maja pa je pojedla skoraj celega. Ma to mi je predeleč.Grem v Lj. full malkrat. No super, da je bil Maji všeč
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 21:19:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: tally Špelin@ veš da sem šla potem še enkrat kuhat zelenjavo in jo spet ni hotla . Par žličk sem ji stlačila potem se mi pa ni dalo več in sem ji naredila lino riž-banana-jabolko in je vse zmazala. Očitno ji en dan paše jest zelenjavo drug dan je pa skregana z njo. Jutr ji bom probala dat dopoldan pa bomo vidli če bo kaj več sreče. Bomo mogle mal na kavo, da se Emilija mal naleze od Gaje jest zelenjavo Zdej dokler ni snega . Ja čmrla mala sploh ne vem kaj ji je. Ko vidi da ji delam za jest je vsa navdušena potem pa ko poskusi pa noče. Zgleda da ji mamine packarije niso všeč , ji bo mogla Gaja demonstrirat kako se to dela Ja, škoda, da nimaš avta, da bi kej k nama prišle na kavo . Ve pa nič v dolino ne hodita? Men je pa zdej full dobr k Gaja je skutke,pa če km grem ji lepo to dam ,mi ni treba nč več mleka pa termovke ...s sabo nosit, Za kosilo sva pa ponavad doma,al pri tašči,al pa pri naših pa ji lepo skuham kej. Aja kere jogurte kej dajete . Al navadne pa sadje same zmešate al tud sadne? Pa katere? Jaz ji bom probala dat navadnega pa not sadje zmešat če ne bo preveč izbirčna. Ma jutr nč,v petek pa grem verjetn k eni kolegici na obisk. Mogoče v pon. če bo vreme uredu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 21:19:24
|
|
|
|
kasso
|
****, boga, pa na urgenco si mogla...kaj si imela tako močne krče?....ampak ne razumem, saj si imela zdravila, a ne?! Niso nič pomagala? zate
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 21:19:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw V petek je sneg do 500 m, tako da boste pripravljene. Ma ne no . Bom tkole pol
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 21:20:47
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: kasso tally, probaj malo posolit zelenjavo, mogoče bo potem jedla Kasso hvala bom še to probala, ker z olivnim oljem ji ni dobro, sem probala mal kis. smetane dat pa ni dobro , bom še sol probala. malo masla je boljše...jaz sem začela dodajat tudi sirček
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 21:21:01
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
No evo mene. Manca skopana, nafutrana in spi Ati je tudi prišel iz "prednovoletne" večerje in zdej kavč pegla, mami pa še tude napiše par vrstic, pol pa gre tud šlafen, ker me vse kosti neki bolijo in se bojim da ne bom zbolela.
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 21:21:19
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw V petek je sneg do 500 m, tako da boste pripravljene. Ma ne no . Bom tkole pol Upam da se do pon. stopi
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 21:22:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: barbaw V petek je sneg do 500 m, tako da boste pripravljene. mi smo malo čez 500 ...juhu, se bomo sankali A ti se pa veseliš?No sej otrokom je luštn ane? Men pa ni k morm pol doma vist
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 21:22:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: kasso tally, probaj malo posolit zelenjavo, mogoče bo potem jedla Kasso hvala bom še to probala, ker z olivnim oljem ji ni dobro, sem probala mal kis. smetane dat pa ni dobro , bom še sol probala. A kis si dala not? Probi res raj mal soli. Men pa itak vse je,pa ne rabim nč,sam oljčka pa dam mal
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 21:22:47
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil mi smo nazaj od P. Aneja je dobila pikico, nič jokala, pa tudi P jo je danes zelo lepo obrajtal (se vidi da je prišel frišen z dopusta). zajokala je ko so ji vzeli kri, drugače je bila prava šarmerka. začeli bomo s skutkami, jogurtom in potem še z mesom. sedi že lepo, tako da lahko gremo v nahrbtnik po hribih , sam še mama mora ozdravet. mere: 6670g, velika 65cm, glava pa ne vem (bom sama zmerla). dobile smo ad3 (5 na dan) in tabletke za zobe fluonatril. jaz sem še vedno kaput. boleča glava,zamašen nos, z oči ni teče. zrlo me boli...joj, kdaj bo tega konec. kupila sem limone, zdej se že filam. grem brat za nazaj... aja, drugače imam danes pilates, ma ne grem. za mere in pikico, pa za P tudi, da mu je dopust pomagal pa so zate, da se čim prej pozdraviš
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 21:23:47
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: kasso tally, probaj malo posolit zelenjavo, mogoče bo potem jedla Kasso hvala bom še to probala, ker z olivnim oljem ji ni dobro, sem probala mal kis. smetane dat pa ni dobro , bom še sol probala. A kis si dala not? Probi res raj mal soli. Men pa itak vse je,pa ne rabim nč,sam oljčka pa dam mal Ne kis kislo smetano .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 21:24:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw V petek je sneg do 500 m, tako da boste pripravljene. Ma ne no . Bom tkole pol Upam da se do pon. stopi Aha,pa da gremo na kofi. Ej kje je pa Estrella dons,Edina se itak masira,kaj pa Valentina?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 21:24:39
|
|
|
|
kasso
|
estrella, ja 2x tedensko bova čvekale Moj sine pa je na testiranju očitno rastural, ker so ga dali kar v tretjo skupino...me je tako presenetlo ...jaz pa nisem niti vedela, da že zna toliko plavat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 21:24:55
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Nastop je mimo,Tilen je bil tako navdušen, da je zaspal So pa peli, plesali, dva sta na harmoniko igrali,vglavnem Nejc je užival.Bil je tako zmatran, da je komaj povečerjal in šel takoj spat.Domov smo prišli ob 19.Se je pa ves čas držal vzgojiteljice. danes se je pa prav videlo,da eno vzgojiteljico bolj obrajta kot drugo,ker se je skoz k njej stiskal.Pa tudi v vrtcu sem že porajtala.Ko ga ta pride iskat, gre z veseljem noter, ko ga pa druga, je pa tudi že zajokal
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 21:25:15
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw V petek je sneg do 500 m, tako da boste pripravljene. Ma ne no . Bom tkole pol Upam da se do pon. stopi Aha,pa da gremo na kofi. Ej kje je pa Estrella dons,Edina se itak masira,kaj pa Valentina? Estrella je šla z Andražem v Lj ima popldan in večer na off za ostale pa ne vem.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 21:25:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: kasso tally, probaj malo posolit zelenjavo, mogoče bo potem jedla Kasso hvala bom še to probala, ker z olivnim oljem ji ni dobro, sem probala mal kis. smetane dat pa ni dobro , bom še sol probala. A kis si dala not? Probi res raj mal soli. Men pa itak vse je,pa ne rabim nč,sam oljčka pa dam mal Ne kis kislo smetano . Aja se mi je zdel mal čudn,sm narobe prebrala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 21:25:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** No evo mene. Manca skopana, nafutrana in spi Ati je tudi prišel iz "prednovoletne" večerje in zdej kavč pegla, mami pa še tude napiše par vrstic, pol pa gre tud šlafen, ker me vse kosti neki bolijo in se bojim da ne bom zbolela. O priden možek,je pa zgoden . Pa zate, da ne zboliš.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 21:26:18
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Ej kje je pa Estrella dons,Edina se itak masira,kaj pa Valentina? Estrella je rekla da ma popoldan in zvečer na OFF, ker ima Matej Aljo, ona pa gre z Andražem v LJ. Sedaj je najbrž že doma in iz ozadja kuka, kdaj jo bo katera pogrešila
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?