Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 20:44:45
|
|
|
|
tally
|
Špelin@ veš da sem šla potem še enkrat kuhat zelenjavo in jo spet ni hotla . Par žličk sem ji stlačila potem se mi pa ni dalo več in sem ji naredila lino riž-banana-jabolko in je vse zmazala. Očitno ji en dan paše jest zelenjavo drug dan je pa skregana z njo. Jutr ji bom probala dat dopoldan pa bomo vidli če bo kaj več sreče.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 20:45:57
|
|
|
|
CatJa
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw CatJa kaj boš rekla? Greš na večerjo ali ne? Da vidimo kaj boš rekla. A stave pobirate, al kaj Ne vem, ker se se nismo zmenli glede zakljucka, RD bom praznovala naslednji vikend, razen ce ne pride ne vem kaj vmes. Raje recem, da ne racunajte na mene in se zorganizirajte, kot ste se namenile, pridem se vedno lahko tako ali drugace. Saj se bo se nasel kak stol v restavraciji, ce se narisem, a ne?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 20:46:52
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Pri nas pa čakamo naslednji zobek (4). Se že belo vidi na dlesni. Tako da bo pokukal. Pa zdaj jo že toliko poznam in vem, da ko ona zvečer ne more dobro spat in se prebuja, so zobki. Pri nas se že en mesec vidi belo zgoraj zobka pa ni . Pri nas se pa prav zobek že vidi. Samo babji ne pusti, da bi ji malo usta razprla. Koliko jih sama jih, drugače pa jo moram hecat, da se malo smeji, da ji lahko pokukam v usta. Naša jih tudi zapre samo če opazi da ji hočem pogledat . Potem jo mora ati nasmejavat jaz pa poskusim pokukat v usta
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 20:48:08
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: CatJa IZVIRNO SPOROČILO: barbaw CatJa kaj boš rekla? Greš na večerjo ali ne? Da vidimo kaj boš rekla. A stave pobirate, al kaj Ne vem, ker se se nismo zmenli glede zakljucka, RD bom praznovala naslednji vikend, razen ce ne pride ne vem kaj vmes. Raje recem, da ne racunajte na mene in se zorganizirajte, kot ste se namenile, pridem se vedno lahko tako ali drugace. Saj se bo se nasel kak stol v restavraciji, ce se narisem, a ne? stolček bomo že našle... spraševala sem zato, da ne bi rabila nobena it na vlak, sem rekla da če greš še ti, pol peljem jst, drugače grem z barbaw.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 20:48:16
|
|
|
|
tally
|
A mate vi tut te reklame in ostalo šaro na desni strani ?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 20:49:25
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Pri nas pa čakamo naslednji zobek (4). Se že belo vidi na dlesni. Tako da bo pokukal. Pa zdaj jo že toliko poznam in vem, da ko ona zvečer ne more dobro spat in se prebuja, so zobki. Pri nas se že en mesec vidi belo zgoraj zobka pa ni . Pri nas se pa prav zobek že vidi. Samo babji ne pusti, da bi ji malo usta razprla. Koliko jih sama jih, drugače pa jo moram hecat, da se malo smeji, da ji lahko pokukam v usta. Naša jih tudi zapre samo če opazi da ji hočem pogledat . Potem jo mora ati nasmejavat jaz pa poskusim pokukat v usta naš se pa skos smeji in lahko vse vidim, ampak ne duha ne sluha o tretjem zobku, čeprav se slinimo na polno.. je pa danes držal usta skupaj kot za stavo , ko mu je hoter P. pogledat grlo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 20:50:01
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally A mate vi tut te reklame in ostalo šaro na desni strani ? jaaaaaaa...totaln podn, me ful moti
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 20:50:17
|
|
|
|
CatJa
|
Jana ti kar pojdi z barbaw. Da se ne bos potem na koncu morala zaradi mene sama vozit v Lj.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 20:52:27
|
|
|
|
CatJa
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tally A mate vi tut te reklame in ostalo šaro na desni strani ? jaaaaaaa...totaln podn, me ful moti Ta oblika je pa tudi meni cist mimo. Pa so nekam zginle
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 20:54:26
|
|
|
|
barbaw
|
Jaz pa sem danes muffine. Borovničeve, ribezove in čokoladne. Pojedla pa niti enega. Hujšam, pa pečem dobrote. Kako gre to skupaj? Me je tašča vprašala kaj mi je, da se mi da pečt in sem ji odgovorila, da me december cufa. Estrella možno, da me cufa zaradi pomanjkanja sladkorja v krvi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 20:58:56
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz pa sem danes muffine. Borovničeve, ribezove in čokoladne. Pojedla pa niti enega. Hujšam, pa pečem dobrote. Kako gre to skupaj? Me je tašča vprašala kaj mi je, da se mi da pečt in sem ji odgovorila, da me december cufa. To pa je za pohvalit . Jaz bom v petek torto pekla pa jo tudi ne bom probala. Estrella možno, da me cufa zaradi pomanjkanja sladkorja v krvi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 20:59:43
|
|
|
|
sesil
|
nina7, za pregled. naslednji pregled imamo mi komaj 18.3.2009. nisem veliko brala...ne folgam. zdej imam "vročino" 37. sej verjetno lahko dojim? vprašam za bit sigurna. pa hvala vsem za pikepoke.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 21:00:05
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: CatJa IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tally A mate vi tut te reklame in ostalo šaro na desni strani ? jaaaaaaa...totaln podn, me ful moti Ta oblika je pa tudi meni cist mimo. Pa so nekam zginle Jaz vidim, je pa tale sprememba .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 21:01:44
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Pri nas pa čakamo naslednji zobek (4). Se že belo vidi na dlesni. Tako da bo pokukal. Pa zdaj jo že toliko poznam in vem, da ko ona zvečer ne more dobro spat in se prebuja, so zobki. Pri nas se že en mesec vidi belo zgoraj zobka pa ni . Pri nas se pa prav zobek že vidi. Samo babji ne pusti, da bi ji malo usta razprla. Koliko jih sama jih, drugače pa jo moram hecat, da se malo smeji, da ji lahko pokukam v usta. Naša jih tudi zapre samo če opazi da ji hočem pogledat . Potem jo mora ati nasmejavat jaz pa poskusim pokukat v usta naš se pa skos smeji in lahko vse vidim, ampak ne duha ne sluha o tretjem zobku, čeprav se slinimo na polno.. je pa danes držal usta skupaj kot za stavo , ko mu je hoter P. pogledat grlo. Naša mu je pa tisto žličko kr zagrabila pa je mogu drugo vzet
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 21:02:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasa34 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nina7 A Nataša še ne ve če bo šla? Ni še zihr, bi pa rada šla Nataša bi ful rada šla, sam še nisem čisto 100%. Zaradi spanja naše Eve. Ravno včeraj zvečer se je po dolgem času odločila, da oči ni dober. Zverinsko se je drla dokler ni mami prišla z joško Me prav zanima kaj bo danes, zaenkrat jima dobro kaže No sej maš še čas skor tri tedne, da se navadita
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 21:02:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: CatJa IZVIRNO SPOROČILO: tilči Nastop je mimo,Tilen je bil tako navdušen, da je zaspal So pa peli, plesali, dva sta na harmoniko igrali,vglavnem Nejc je užival.Bil je tako zmatran, da je komaj povečerjal in šel takoj spat.Domov smo prišli ob 19.Se je pa ves čas držal vzgojiteljice. danes se je pa prav videlo,da eno vzgojiteljico bolj obrajta kot drugo,ker se je skoz k njej stiskal.Pa tudi v vrtcu sem že porajtala.Ko ga ta pride iskat, gre z veseljem noter, ko ga pa druga, je pa tudi že zajokal Men je to tako lepo, ko se otroci nekaj naucijo in nastopajo. Meni tudi. Je moj danes nastopal pred dedki in babicami in mi je kar hudo, da nisem mogla tega videt. Je babica rekla, da je ful lepo nastopal in pel pesmice in .... Pa ni tega nihče posnel ali pa slikal. Jaz bi tudi. O full lepo. Jest komi čakam na take stvari . Barbaw res škoda, da ni noben sliku
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 21:02:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 no tako, jst sem grem zdej stiskat, ker je naš mali končno zaspal danes veliko prej (ob 20.20), se vidi da je čez dan spal eno rundo 3 ure in nič več. Pridem še potem zaželet lahko noč. Papa o , da je že tolk kmal zaspal.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 21:02:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally Špelin@ veš da sem šla potem še enkrat kuhat zelenjavo in jo spet ni hotla . Par žličk sem ji stlačila potem se mi pa ni dalo več in sem ji naredila lino riž-banana-jabolko in je vse zmazala. Očitno ji en dan paše jest zelenjavo drug dan je pa skregana z njo. Jutr ji bom probala dat dopoldan pa bomo vidli če bo kaj več sreče. Bomo mogle mal na kavo, da se Emilija mal naleze od Gaje jest zelenjavo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 21:02:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz pa sem danes muffine. Borovničeve, ribezove in čokoladne. Pojedla pa niti enega. Hujšam, pa pečem dobrote. Kako gre to skupaj? Me je tašča vprašala kaj mi je, da se mi da pečt in sem ji odgovorila, da me december cufa. Estrella možno, da me cufa zaradi pomanjkanja sladkorja v krvi. O pridm zdele na muffine
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 21:06:01
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: tally Špelin@ veš da sem šla potem še enkrat kuhat zelenjavo in jo spet ni hotla . Par žličk sem ji stlačila potem se mi pa ni dalo več in sem ji naredila lino riž-banana-jabolko in je vse zmazala. Očitno ji en dan paše jest zelenjavo drug dan je pa skregana z njo. Jutr ji bom probala dat dopoldan pa bomo vidli če bo kaj več sreče. Bomo mogle mal na kavo, da se Emilija mal naleze od Gaje jest zelenjavo Zdej dokler ni snega . Ja čmrla mala sploh ne vem kaj ji je. Ko vidi da ji delam za jest je vsa navdušena potem pa ko poskusi pa noče. Zgleda da ji mamine packarije niso všeč , ji bo mogla Gaja demonstrirat kako se to dela
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 21:10:05
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: CatJa IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tally A mate vi tut te reklame in ostalo šaro na desni strani ? jaaaaaaa...totaln podn, me ful moti Ta oblika je pa tudi meni cist mimo. Pa so nekam zginle Jaz zvezdice vidim, mi je pa ful glupo, ker je vse levo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 21:10:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: tally Špelin@ veš da sem šla potem še enkrat kuhat zelenjavo in jo spet ni hotla . Par žličk sem ji stlačila potem se mi pa ni dalo več in sem ji naredila lino riž-banana-jabolko in je vse zmazala. Očitno ji en dan paše jest zelenjavo drug dan je pa skregana z njo. Jutr ji bom probala dat dopoldan pa bomo vidli če bo kaj več sreče. Bomo mogle mal na kavo, da se Emilija mal naleze od Gaje jest zelenjavo Zdej dokler ni snega . Ja čmrla mala sploh ne vem kaj ji je. Ko vidi da ji delam za jest je vsa navdušena potem pa ko poskusi pa noče. Zgleda da ji mamine packarije niso všeč , ji bo mogla Gaja demonstrirat kako se to dela Ja, škoda, da nimaš avta, da bi kej k nama prišle na kavo . Men je pa zdej full dobr k Gaja je skutke,pa če km grem ji lepo to dam ,mi ni treba nč več mleka pa termovke ...s sabo nosit, Za kosilo sva pa ponavad doma,al pri tašči,al pa pri naših pa ji lepo skuham kej. Aja kere jogurte kej dajete . Al navadne pa sadje same zmešate al tud sadne? Pa katere?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 21:12:29
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz pa sem danes muffine. Borovničeve, ribezove in čokoladne. Pojedla pa niti enega. Hujšam, pa pečem dobrote. Kako gre to skupaj? Me je tašča vprašala kaj mi je, da se mi da pečt in sem ji odgovorila, da me december cufa. Estrella možno, da me cufa zaradi pomanjkanja sladkorja v krvi. O pridm zdele na muffine komot, jih imam še 12 kom
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 21:13:15
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil nina7, za pregled. naslednji pregled imamo mi komaj 18.3.2009. nisem veliko brala...ne folgam. zdej imam "vročino" 37. sej verjetno lahko dojim? vprašam za bit sigurna. pa hvala vsem za pikepoke. lahko brez problema ....pa da kmalu ozdraviš.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 21:13:17
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: tally Špelin@ veš da sem šla potem še enkrat kuhat zelenjavo in jo spet ni hotla . Par žličk sem ji stlačila potem se mi pa ni dalo več in sem ji naredila lino riž-banana-jabolko in je vse zmazala. Očitno ji en dan paše jest zelenjavo drug dan je pa skregana z njo. Jutr ji bom probala dat dopoldan pa bomo vidli če bo kaj več sreče. Bomo mogle mal na kavo, da se Emilija mal naleze od Gaje jest zelenjavo Zdej dokler ni snega . Ja čmrla mala sploh ne vem kaj ji je. Ko vidi da ji delam za jest je vsa navdušena potem pa ko poskusi pa noče. Zgleda da ji mamine packarije niso všeč , ji bo mogla Gaja demonstrirat kako se to dela Ja, škoda, da nimaš avta, da bi kej k nama prišle na kavo . Men je pa zdej full dobr k Gaja je skutke,pa če km grem ji lepo to dam ,mi ni treba nč več mleka pa termovke ...s sabo nosit, Za kosilo sva pa ponavad doma,al pri tašči,al pa pri naših pa ji lepo skuham kej. Aja kere jogurte kej dajete . Al navadne pa sadje same zmešate al tud sadne? Pa katere? Jaz sem kupila enega v Hoferju z okusom manga, pa je bil ful dober, maja pa je pojedla skoraj celega.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?