|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 2009
3.12.2008 14:05:04   
ronja
U Ronja!!! Potem ima pa kar ornk zize .

ma, najbolj trapasto je, da mi noben ne verjame, potem moram pa vedno najprej premajhne probavat, čeprav vem, koliko mam cifrouser posted image - se bolj puklasto držim, pa sicer nisem glih neka donda, pa se kar skijejo... Potem me hodijo pa prodajalke gledat, če res rabim tako veliko cifro - no, potem preverijo in se čudijo, da res...user posted image

sonček, glede nifm pa kot je uršika rekla: prav dosti ne moreš naredit, hranita jo itak starša, ti pa lahko poskrbiš, da jima bo toplo: da recimo kaka luč nanju sveti, pa daš eno cunjo čez kletko, da jim ne nabija v glavo. Samo ne jih pa skuhat...
no, jaz sem zmrzljivček in v nosečnosti tudi zmrzljivček, mogoče zdaj malo manjši, ampak ne pretirano - še vedno me zebe...
modrci za dojenje so pa meni ful prav prišlo - ronja se je zelo pogosto dojila in ne vem, kako bi se sprehajala s temi đozami... pa še vse bi mela takoj mokro... Zdaj jih bom tudi uporabljala...  Če se otrok doji parkrat na dan, ni problema, če pa na pol ure, je pa druga pesemuser posted image Potem se ti ne da skoz modrca odpenjatuser posted image . Je pa res najbolj fino bit brez (jaz ga prej doma nisem nikoli nosila, zdaj pa sem ga morala, ker so pač take velikosti... zdaj, ko ne dojim, si ga pa še vedno dostikrat slečem domauser posted image , meni grejo modrci na splošno na živce...

hehe, ulla, moja Ronja je tudi jedla kar naprej, na pol ure... Ko siničkauser posted image

ploha, ja, jaz bom rajši počakala, ker sem pač mela že popadke, pa da ne bi kaj sprožila. Če je vse v redu, pa verjetno ni problem. Malinove liste samo preliješ z vrelo vodo in dobiš čaj.

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 4601
3.12.2008 14:07:52   
ronja
No, sicer pa smo bili danes na CSDju in od danes naprej je lubi uradno oči od naše Lejle (prej je bil samo neuradnouser posted image ), ostalega pa nisem mogla zrihtat, ker so nehali delat vmesuser posted image . Tako da grem popoldne še 1x, pa upam, da mi rata dobit tiste papirje, da jih nesem v službo izpolnit, p apotem nazaj na CSD... Da čimprej to zrihtam, pa da je fertig!

je pa mala zaspala nazaj gerde v vozičku, potem sem jo pa morala zbudit, da je šla po stopnicah, ker to je pa res ne smem nosit... In potem sem ji seveda dala še kosilo in zdaj seveda je vsa budna. Ne vem, kaj naj, uspavat take je ne morem, tako bo pa zvečer prehitro crknjena, pa bo ponoči spet galama. No, saj mogoče bo še eno odčorila v vozičku, ko bova šli na CSDuser posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 4602
3.12.2008 14:31:58   
African queen
Dober dan so user posted image  !!

Kako ste?Jaz uživam v sončku user posted image ...danes sem dobila tudi voziček in sem se veselo ukvarjala s sestavljanjem..zdej lepo čaka na prihod našega fantiča!!

ronja,a potem se lahko očetovstvo podpiše tudi pred rojstvom??napiši kaj več,prosim!tega nisem sploh vedela..

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 4603
3.12.2008 14:42:08   
snežinka7
DETECE čestitke ob rojstvu fantka. Je pa malo pohitela a ne?

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 4604
3.12.2008 15:07:34   
ronja
aq, itak, vsaj v Lj. se da, mislim pa, da tudi drugje. Ker ko se mala rodi, je res nepraktično, ker morata it oba tja, torej z novorojenčkom okoli skakat p ani glih najbolj fajn... No, midva sva že prejšnjič to prej zrihtala. Saj zdaj glih tak dobro ve, da je njegova kot bo, ko jo bo videl! Saj ne misli dat genske analize delatuser posted image - če pa če, pa naj jo, heheuser posted image

(odgovor članu African queen)
Neposredna povezava do sporočila: 4605
3.12.2008 16:00:10   
petra88
hojla!
jaz sem obupala nad knjigami.. jutri imam izpit ampak ne vem kaj mi je zadnje čase, ko se spravim k učenju zdržim 5minut (največ) potem pa zaspim zraven knjig. sedaj sem se po 1uri zbudila sem spet malo pogledala in sem že vsa zaspana. kaj šele bo user posted image user posted image user posted image user posted image
men so pa joške na začetku nosečnosti zrasle, prej sem bila na meji med b in c, sedaj sem ziher c. potem me pa prav zaniima koliko bo to zrastlo. bojo imeli naši user posted image enga dela, ko se bojo igrali z njmi user posted image user posted image
včeraj je bilo takooo dolgcajt na šolo za starše.. smo imeli debato o zobkih.. tako nezanimivo.. pa še več ali manj sem vedela, ker smo to tudi mi lansko leto hodili naokrog po vrtcih, šolah in učili tamale.
meni je pa moj rekel da bova začela z masažo presredka z 1. 12. - da bo on tisti ki bo to izvajal user posted image user posted image in kakor je rekla plohi sestra, bo potem na vrsti še reden sex in bo vse ohoholala zmasirano user posted image user posted image user posted image

sem vam mislila še eno slikico od našega "najlepšega" štajerskega slavčka prilepit gor, pa je bil računalnik pametnejši - niti slikce mi ni odprlo user posted image user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 4606
3.12.2008 16:02:23   
Zvezdica
Ojla

evo mene.
Ne morete verjet, kalvarija z mojim balkonom končno dobiva zaključek. Sem se dogovorila z upraviteljem, da bodo sanirali zunanje stene. Sicer do pomladi bo tako, ampak samo da vem, da bo zadeva urejenauser posted image user posted image user posted image user posted image

Potem, oddala papirje na csd, porodniška bo 15 v mesecu, ta denar namesto paketa pa januarja enkrat. Zdaj me pa zanima kdaj ste dobile odločbo o porodniški?

Ronja, "panceta" ni prepovedana, no zame je, ker sem potem zatečena, drgač pa to kot vem ni na seznamu prepovedanih dobrot nosečk. pa jast tega lhako pojem pol kile, samo potem voda.......user posted image user posted image user posted image user posted image

Tako, danes sem bila spet aktivna, vsake tolk me prtisne dol, da skor popi...... ampak tud mine. Moram najprej flet poštimat, potem šele rodituser posted image

Vas kasneje še preberem, zdaj šibam po mojga user posted image .

papa

i belive i can fly....

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 4607
   [Brisano sporočilo]
3.12.2008 16:10:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4608
   [Brisano sporočilo]
3.12.2008 16:19:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4609
3.12.2008 17:33:32   
nina166
Ojla souser posted image !

Kaj se me še spomnite? user posted image . Imam tako natrpane dneve, da enostavno nimam časa nič napisat niti prebrat. Sploh ne vem kje sem ostala.

Detece še tukaj ti želim veliko cartanja in veselih trenutkov s sinekom. Čestitam!

V ponedeljek sem imela pregled pri prim Cerarju. Sem imela uro ob 12, na vrsto pa prišla nekaj čez 2...sem komaj zdržala na tistih trdih stolih...že tako komaj sedim, potem pa še to čakanje. Z našo ljubico je vse vredu, tako da mi ni treba več v lj. Samo rekel je, da je nekoliko mlajša in da bom verjetno rodila šele februarja. Upam, da se je zmotil in da bo sredi ali konec januarja, ker ne vem kako bom pregurala do februarja.

Počutje: blazno me bolijo kolki, hrbtenica, po stopnicah komaj hodim...še malo pa ne bom mogla več hodit...grozno res, kako me preboli. Saj ko sem malo razmigam, je boljše, če pa se dol vsedem ali vležem pa je potem katastrofa. Sem ko en kit...komaj se premikam. Pa imam do konca še 2 meseca...nimam pojma kako bom zdržala. Sem si ravno izmerila trebuh...104cm skoraj 2 meseca pred rokom...pri moji višini 150cm je to ogromno...še malo pa bom širša kot višja user posted image

Doma imamo probleme z Domnom. Je trmast ko ne vem kaj in se za vsako stvar, ki ni 100% po njegovem dere, meče po tleh, razbija. Podnevi noče več spat in je potem popoldan katastrofa tako je siten. Potem pa še mamica ne popusti in je še slabše. Sva uvedla nekaj ukrepov in bomo videli če bo kaj pomagalo. Ker trenutno je obup. In potem se še spomni, da ne bo spal ponoči in se grema ob 1 ponoči igrat v dnevno, potem pa morem k njemu spat...pa še potem se zbuja na 15 min, in potem zjutraj vstanem ko zombi, mali pa je še bolj siten, ker je nenaspan.

Eh, dovolj jamranja. Saj bi še imela kaj za pojamrat, samo ne morem več sedet user posted image  user posted image  user posted image ...po 5-10 min me kolki in hrbet tako boli, da ne morem več sedet. Grem se malo sprehodit.

Lepo se imejte!

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

Neposredna povezava do sporočila: 4610
3.12.2008 17:42:26   
sasa78
leče: tud jst sm včasih imela leče, trde, matr je to neprijeten občutek, na koncu sem obupala, ugotovila da to ni zame,....tisto reč not vtikat pa ven pa kr neki,...ker jo zares čutiš v očesu,...in se težko navadiš,...

sem imela tud jaz v začetku trde in so bile svinjsko drage pa še navadit se jih nisem mogla, na mehke pa čez noč in se sploh ne ločim od njih - pol mam pa še tiste za poudarit naravno barvo očesa in me vsi sam v oči gledajo user posted image user posted image user posted image , mam strupeno zelene user posted image user posted image user posted image

Ronja - a maš pol tud ti tako velike košarice - se ti pridružujem - 85 e,f kar dobim, kupila sem 85 f, pa mislim da bodo glih za glih - sam so mi v zadnjem tednu kar pošteno narasla - moj pravi da so k baloni user posted image user posted image user posted image
Aja ronja vem da ni najbolj zdravo nosit leče skoz ampak jaz sem se pogovarjala z okolistom in mi dobavlja neke leče ki so ful prepustne - zrak, in oko je potem čist drugo, pa plačam tud 3x ceno  - in dioptrija se mi ni poslabšala vsaj 3 leta - tako da ko jo bom imala pa 5 let isto grem pa itak na lasersko operacijo. Vsaj upam!

AQ- bravo za voziček in tvoje sestavljanje!!! user posted image user posted image user posted image   In kako si drugač?

petra88- men fali samo še zagovor diplome - pa se nisem spravla jo zagovarjat, z novim letom jo moram pa itak popravit celo diplomo, k imamo nove podatke o plačah - user posted image user posted image user posted image   nisi edina v tem - naj te mal potolažim - oz. sebe grajam user posted image user posted image user posted image    sem lena

Zvezdica - odločbo o porodniški sem dobila že kake 14 dni nazaj al pa še več - bo kar dobra plača user posted image user posted image  Pa čestitke za balkon user posted image user posted image , a bo še kakšna investicija pred user posted image

Nina166- user posted image user posted image user posted image  težko je, jaz se premikam k pingvin - do konca pa imam še max 34 dni - juhu, k bi zdržala vsaj do 1.1.09

Vsak dan mi družbo delajo prelepi sončki
JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

Neposredna povezava do sporočila: 4611
3.12.2008 17:46:15   
sasa78
Sem si ravno izmerila trebuh...104cm skoraj 2 meseca pred rokom...pri moji višini 150cm je to ogromno...še malo pa bom širša kot višja user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz sem že taka user posted image user posted image   sam trebuh me je - me vsi sprašujejo ali bodo dvojčki, trojčki - jaz odgovorim četrvorčki pa me vsaj gleda takoleuser posted image user posted image user posted image user posted image  jaz njih pa takoleuser posted image user posted image user posted image user posted image . Ja itak da samo enega aaaaaaaa

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 4612
3.12.2008 18:42:53   
Zvezdica
Ojla punce

Saša...daj še malo zadrži, pa nehaj s temi popadki ponočuser posted image user posted image user posted image
Kar se del tiče, mi naslednji teden razsujejo wc, narejen naj bi bil v treh dneh(upam). Istočasno se polaga keramika na baslkonu, potem brusijo stene in belijo, tako da teden pred božičem pa začne prihajat novo pohištvo. Komaj čakam, da si pospravim in imam miruser posted image Da grem januarja mirno rodit.

Nina... jast imam 170cm pa imam trebuh 117,5 cmuser posted image user posted image user posted image user posted image ... me je skor kap zdaj ko sem ga zmerilauser posted image .
Kar se domna tiče pa takole, ne vem koliko je star, vendar lahko povem kako je pri nas. Liam je star 4 leta in 4 mesece. Začel je s takim kujanjem, da je za popenit, kar je sicer značilno za to obdobje in  še 1000 različnih muh zraven. Da o ljubosumju sploh ne govorim ampak to je nekaj naravnega in vse kar spada zraven. Ampak jast od svojih načel ne odstopam preveč že zato, ker je itaq razvajen in ima vse, in zdaj ko bo nov član v hiši mu ne mislim še bolj popuščat, ker bo to maximalno izkoristil ko bratec zares pride. Sicer je res priden fantek in izjemno zrel za svojo starost ampak ravno zato se ne pustim izsiljevat. Sej tu pa tam nardim kako neumnost ampak vseeno, če se le da sem dosledna in bom tudi v prihodnje.
Upam, da ste me razumele kaj sem hotla povedatuser posted image

AQ, mene tudi zanima kateri vozek imašuser posted image

Niia, a si vidla lučke? Iiiiiii, mi gremo v petek v mesto... gledat lučkeuser posted image Daj mi povej, po kolikem času si ti dobila odločbo s csdja po tistem ko si vse oddala? A imaš CSD v mostah?

Tako, grem se pripravit na dnevnik, moram še prej vse iz sušilca pobrat pa pospravit, pa liama stuširat, ker gre kmalu v mižule.

Se javim še kasneje.

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 3.12.2008 18:54:13 >

i belive i can fly....

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 4613
3.12.2008 19:00:45   
sasa78
Saša...daj še malo zadrži, pa nehaj s temi popadki ponoč
Kar se del tiče, mi naslednji teden razsujejo wc, narejen naj bi bil v treh dneh(upam). Istočasno se polaga keramika na baslkonu, potem brusijo stene in belijo, tako da teden pred božičem pa začne prihajat novo pohištvo. Komaj čakam, da si pospravim in imam mir Da grem januarja mirno rodit.

Pestro, k še ne boš nehala z razbijanjem? Mi bomo dodelali stanovanje drugo leto, k se bom jaz na morje preselila. Zrihtat moramo še sobo za Anžeta - pa rušmo eno steno, pa okno prestavimo, pol pa naprej - vse skupaj za teden dni posla - sedaj se mi pa kr smiliš - pa kako da ravno sedaj v mrzlem razbijate? jAZ bi počakala na spomlad - sem gradbinc pa vem kako to gre - renovacija starega traja X3. Planiraš en teden je to minimalno 3 tedne - za znort - ampak tako je ponavadi

Popadki - i kako je luštno k jih predihavaš pa trd trebuh pa nič ti ne paše - moj se pa samo smeje in govori da nismo še nazdravili novo leto zato naj neham user posted image user posted image user posted image  - kako je včasih moškim enostavno - k majo tiča user posted image user posted image user posted image user posted image   če bi morali oni rodit bi že izumrli user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a sem spet sama tuki gor - aja se navajam na monologe???????????

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4614
3.12.2008 19:19:44   
Anonimen
čerrrrruser posted image

moja pupa spi, brez problemov je zaspalauser posted image sem kar ponosna nanjouser posted image

zdej morm pa pod tuš smuknit, glavo si morm oprat, se probat pobrituser posted image khm...

lubi je šu na "pivo" z enimi kolegi, tko da sem sama....upam da pride v enem cajtu, pa ne preveč dodelan, k mam plane za donsuser posted image user posted image po bo pa spet au, čak mal, ne tko, auuser posted image mal me meče...

se še pol kej oglasimuser posted image

(odgovor članu sasa78)
  Neposredna povezava do sporočila: 4615
   [Brisano sporočilo]
3.12.2008 19:26:19   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4616
   [Brisano sporočilo]
3.12.2008 19:31:54   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4617
3.12.2008 19:39:03   
sasa78
k mam plane za dons po bo pa spet au, čak mal, ne tko, au mal me meče...

mene bi tud pasalo pa ne smeva user posted image user posted image user posted image user posted image   tako se dela punca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   No sej samo še 2-3 mesce ne bom pol bom pa itak bolj k ne divja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  - Dragi mož - pazi se me user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moje2 sončka se še kopata pol mormo pa še domačo nalogo naredit - imamo knjižni kovček doma

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

Neposredna povezava do sporočila: 4618
3.12.2008 19:40:39   
sasa78
mima83 - hvala za sladkarije

Jaz sem ravno kruh spekla - no je ravno še mlačen da bosta moje2 imela večerjo

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 4619
3.12.2008 20:09:12   
Anonimen
saša jst bi tud frišn kruh....mmmmmuser posted image

tko se pa z musliji filam zdej, sem bla tolk lačna, da mi je blo že slabouser posted image sem po hitrem postopku zgasnila iz banje, umita sem pa po taglavnem popedenanauser posted image kak pa od blizu zgleda si pa raj ne predstavljamuser posted image parajt za akcijo, sam akcionmana ni od nikoderuser posted image

mi pa tolk trebuh že cel popoldan otrdeva da je za znoretuser posted image nonstop dobesednouser posted image pa ornk boleče je....pa tri magnesole požrem dnevnouser posted image jst ne vem kaj bi blo če jih neb? skalauser posted image

ehhhh...

(odgovor članu sasa78)
  Neposredna povezava do sporočila: 4620
3.12.2008 20:13:21   
khurde
Čer! Kako smo?

IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

khurde a ti bi pa doma rodilauser posted image te bom pol vprašala, ko bo za tabouser posted image

Ja, bi ... samo z določenimi pogoji ... da bi se začelo nenadoma in da bi od začetka do konca trajalo pol ure. user posted image Mal nerealno, vem. Samo želje imam pa lah... user posted image

Ronja, sej men je boljše po resnici slišat, kot pa da prideš tja z nerealnimi pričakovanji, ki so ti jih še sami vcepili. Ja, mogoče mam malo "alternativne" želje, čeprav se mi zdi, da to ne bi smela biti ravno alternativa. Bi rada imela čimbolj naravni porod, če bi pač vse šlo tako, da bi bilo mogoče. Brez sproženja, umetnih popadkov ipd. Itak, če gre pa kaj narobe, pa ne pisnem in pametujem v brezveze.

Upam, da vama kmalu rata "prevzgojit" Ronjo in njene spalne navade.

Ploha
, jaz sem včeraj kupila ta čaj v Sanolaborju v Domžalah in baje imajo tudi v Sanolaborju v City Parku. Za običajne lekarne pa nisem ziher, v naših dveh ga nimajo. Piše pa gor na etiketi, kako ga pripraviš (isto k vsak čaj, krop pa žlička teh zelišč).

Niia, jaz si bom pomoje kupila kar to olje od Welede, ki je namenjen tej masaži. Drugače pa pomoje tudi kakšno drugo olje ni napačno, samo ne vem. user posted image Bo kakšna druga odgovorila.

Petra, jaz sem bila nekaj časa ful pridna za faks, do tega tedna, sedaj se mi pa kar ne da in bolj kot ne počivam. Upam, da me ta faza mine, ker res veliko spim.

Grem, me moj podi dol ... je njegova izmena zvečer, jaz imam dopoldne, samo danes nismo imeli elektrike, me je ven vrglo ravno sredi branja januarčic, pol sem pa mogla na faks letet.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4621
3.12.2008 20:26:44   
Anonimen
khurde pod takimi pogoji pa jst tuduser posted image drgač si pa ne morm predstavljat....pa je porod hitro minil, pa brez komplikacij, samo da bi doma bla....po moje bi se mi utrgalouser posted image

zdej kako je v LJ ne vem, jst vem da nisem mela nobenih problemov z babico, ni nič nasprotovala, super smo sodelovali....če sem hotla sem ležala, hodila, se raztegovala na uni lojtri, pa na žogi, pa masirala me je, pila sem kolker sem rabila, rodila sem sede....sploh ni blo problemov, da ji kaj neb blo prov al pa da bi mela občutek, da ji je tečno kok si namišljujemuser posted image je pa verjetno odvisno od babice in od tega kak porod poteka. edin k sem želela brez kakih sredstev rodit, no to pa ni upoštevalauser posted image samo je prav naredila, dons sem ji hvaležnauser posted image ker sem mela tko intenzivne popadke, da sem bla že čist brez moči...sploh nisem k seb pršla, tollk je šopalouser posted image kt en sam grozen popadek, une sekunde vmes sem pa umirala in tko mi je nekaj v žilo poknila, da me je med popadki dobesedno zmanjkalo....pa čeprov so to ble sekunde, se je men zdelo da ure spimuser posted image da sem sploh mela moč za iztis, drugač ne vem kak bi se končalo...

(odgovor članu khurde)
  Neposredna povezava do sporočila: 4622
   [Brisano sporočilo]
3.12.2008 20:44:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu khurde)
  Neposredna povezava do sporočila: 4623
3.12.2008 21:02:05   
Zvezdica
Saša...ni šlo drugače, ker sva v enem kabinetu imela delovno sobo in bom rabila to sobo za malega, čez dan bo spal v njej.... pa previjalka pa vse ostalo...nekam moram dat vse stvari, ki jih imam in rabim.
Kar se moških in rojevanja tiče..... se popolnoma strinjamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ullauser posted image . Tud pr nas je vsak gib pogojen au, ne morem, ne paše, dej tko. Tamala zdaj hodi sama spat? Si jo že zverziralauser posted image
A projekt britje je ratal?

Mima, po enem tednu? Fino...komaj čakam. Da vidim če bo kaj bolje kot tale bolniška, ker tole je tema. Jast tud nameravam mamo angažirat za pospravljanje, ker ko bo tegale konc, bom jast duble me in kar malo dvomim, da bom plezala po pultu, pa oknih. Kako si ti drugače, kaj pritiska?
Pa nehaj že lepit te slikce, ker obožujem kremšnite, pa si mi to včeraj gor lepla, pa tudi ferrero, pa mi to danes lepiš. user posted image

Niia, a je lepo a ne? sem vidla na 24ur. Mi gremo v petek...komaj čakam. Danes nismo bili za stvar ker sem vedela da bo dren. Kar se dokumentov za csd tiče sem jast danes oddala, sem vmes kar malo pozabila (ene 14 dni), tko da € dobim januarja, ampak mene tako zanima odločba. Ob priliki na kavici razložim, zdaj se mi ne da pisat, ker sem takoooooooo lačna.

Grem mal pred tv. Pa pod tuš. Pa kasneje se še kaj javim.

Papa

i belive i can fly....

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 4624
3.12.2008 21:03:20   
Zvezdica
oj, dajte vsak dan kliknt na tole moje malo mesto. Ga skušam ustvarit....user posted image
Thanks

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

FOTO: Čudež poroda ujet na fotografiji
photo
Veliko žensk ni ravno navdušenih nad tem, da bi jih fotografirali gole in to še med tako intimnim trenutkom kot je porod...
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?