ronja
|
U Ronja!!! Potem ima pa kar ornk zize . ma, najbolj trapasto je, da mi noben ne verjame, potem moram pa vedno najprej premajhne probavat, čeprav vem, koliko mam cifro - se bolj puklasto držim, pa sicer nisem glih neka donda, pa se kar skijejo... Potem me hodijo pa prodajalke gledat, če res rabim tako veliko cifro - no, potem preverijo in se čudijo, da res... sonček, glede nifm pa kot je uršika rekla: prav dosti ne moreš naredit, hranita jo itak starša, ti pa lahko poskrbiš, da jima bo toplo: da recimo kaka luč nanju sveti, pa daš eno cunjo čez kletko, da jim ne nabija v glavo. Samo ne jih pa skuhat... no, jaz sem zmrzljivček in v nosečnosti tudi zmrzljivček, mogoče zdaj malo manjši, ampak ne pretirano - še vedno me zebe... modrci za dojenje so pa meni ful prav prišlo - ronja se je zelo pogosto dojila in ne vem, kako bi se sprehajala s temi đozami... pa še vse bi mela takoj mokro... Zdaj jih bom tudi uporabljala... Če se otrok doji parkrat na dan, ni problema, če pa na pol ure, je pa druga pesem Potem se ti ne da skoz modrca odpenjat . Je pa res najbolj fino bit brez (jaz ga prej doma nisem nikoli nosila, zdaj pa sem ga morala, ker so pač take velikosti... zdaj, ko ne dojim, si ga pa še vedno dostikrat slečem doma , meni grejo modrci na splošno na živce... hehe, ulla, moja Ronja je tudi jedla kar naprej, na pol ure... Ko sinička ploha, ja, jaz bom rajši počakala, ker sem pač mela že popadke, pa da ne bi kaj sprožila. Če je vse v redu, pa verjetno ni problem. Malinove liste samo preliješ z vrelo vodo in dobiš čaj.
|