ronja
|
Ronja a pri vas bo hodil parkelj oz. Miklavž? hehe, itak, saj pravim, da bomo tadobro pobrali tudi pri nas doma je vedno hodil miklavž, jaz bom pa še nogavice naredila - sem mislila še za vse babice, pa ne vem, če mi bo ratalo... Tamla bo dobila kompletek metle in metlice s smetišnico (naj se zgodaj nauči, hehe) - v pobožni želji, da bi potem mojo metlo med uporabo pustila meni vsaj za par min... Lubiju bi pa rada sešila ene boksarce ali pa flis - bom videla, kaj. Potem moram pa it še enkrat v Bauhausa po tiste lesene škatle, da si bo lahko pospravil svojo omaro z orodjem - to si želi, pa one škatle oz. zabojčki so mu ful všeč, samo si jih nikoli ne privošči in mu bo prinesel dedek Mraz. Samo jih moram še s čim napolnit - verjetno eno z boksarcami, če mi jih bo ratalo toliko naredit, pa kake nogavice, pa ena knjiga (to hvalabogu že imam), pa mogoče še kaka prčkarija za vrt in ptičke (bi rada naredila en kup teh zadev - valilnico, ptičjo hišico, potem tisto pogačo obešeno pod en tak zvonček, pa kopel za ptičke, pa še pa još, ker je nor na ptiče, ampak mi ne bo ratalo vsega... No, saj bova še nekaj časa skup, a ne? ) Babice in dedki bojo pa dobili če bo zneslo tele miklavževe škorenjčke, pa not mandarine, pa kak okrasek (homemade), pa kekse oz. miklavže ali parklje... Mogoče še kako kavo A pa kaj vas res vse seks boli? Ker jaz se res pri najboljši volji ne spomnim, da bi mi kaj falilo med , ko sem bila noseča z Ronjo. No, vam poročam čez slabe 3 tedne. (hehe, že odštevava ) ulla, je bilo kaj akcije včeraj ali nič? Midva sva se mazila, več pa itak ne smeva . No, je bilo že globoko danes, ker je lubi urejal podnapise na tistem zadnjem dvdju (jaz sem s prevajanjem fertig, on ma pa še delo), jaz sem pa pridno šivala, končala vrečke za gospodinjske vrečke, pa za kozarčke za gumice itd... Pa še ene cotke za tamalo sem se končno lotila nadaljevat (sem morala vse skup pustit takrat junija in je tako ostalo - zdaj ji bo to seveda že premajhno, bo pa za Lejlo ). Tako da si naredim plac, pa da lahko s polno paro delam dalje. No, včeraj sem bila ful pridna, upam, da bo še naprej tako! No, saj ni težko bit priden, če ti je samo malo slabo, ne pa za umret - se pozna, da ni bilo nobene hobotnice blizu . Danes je lubi na terenu od zgodaj zjutraj do pozno ponoči, ker gre njihov šef z njimi in takrat vedno dolgo traja. Prvič je picajzlast za pop*, drugič pa potem, ko so konec, on noče domov, ker se ne razume najboljše z ženo, potem morajo pa vsi skup v gostilno... Unim kretenom se valjda ne mudi dam, saj ali nimajo nikogar, ki bi jih čakal, ali jim pa za tiste dol visi... samo lubi pa še en sodelavec bi vedno šla čimprej domov (ta ma tudi 2 otroka in ženo, ki jo ima res rad...). Na kaj vse vplivajo partnerski odnosi, a ne? MOram se vsaj norca delat, če je že vse skup tako banalno, da zato pride ob 22-23ih domov...
|