|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 2009
3.12.2008 21:07:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

A projekt britje je ratal?

sj pravim, da si raj ne predstavljam kak od blizu zgledauser posted image user posted image

ja, Ula pa sama zaspi zvečeruser posted image no, morm tam bit, pa jo za rokico držat pa božat, samo že to je napredek, da ne zaspi na joškiuser posted image in da se histerično ne dere, čisto ok jeuser posted image

pa kaj maš s tem cityjemuser posted image jst pojma nimamkaj je touser posted image

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4626
3.12.2008 21:17:55   
Zvezdica
pa kaj maš s tem cityjem jst pojma nimamkaj je to

Nič....kr tko ga mam, zato da nekaj klikam, pa fajn se mi zdi, da mam svoj parkuser posted image user posted image user posted image user posted image
Enkrat sem visla, da ga ima ena pol sem ga pa ustvarla. Naj raste, od viška ne boli glava.user posted image

A actionman že doma? Moj action men pravi da danes ni zainteresiran za take podvige, ker je moj trebuh res velikkkkk. Moj bog čez popek merim 117 cm user posted image user posted image user posted image . Verjeli ali ne, sama sebi se smilim.

i belive i can fly....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4627
3.12.2008 21:23:11   
Anonimen
ne ni ga šeuser posted image k ne ve kaj ga čakauser posted image mogoč še dobruser posted image

pomoje bom tko zaspala prejuser posted image

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4628
3.12.2008 21:37:45   
khurde
Ulla, sam tvoja babica je bila pa ful fajn. Jaz bi tut tako mela! Mislim, ful dobr, da ti vse pusti kot želiš, če je pač vse ok.

Zvezdica, a to sam na prvi link kliknem a še kaj več? In kaj se pol dogaja s tem tvojim mestom?

Sej pri nama, ko sva v akciji, je podobno ... au, počak mal, čak da se premaknem, p**** sem počasna, zdej me pa še hrbet boli ... vse, kar lahko uniči tisti "čar" dogodka. user posted image Nič čudnega, da se revež boji zraven pridet, ko sem pa res tok okorna ratala v zadnjem mesecu, pa me boli že, če samo ležim na postelji, hahaha.user posted image

Je par dni nazaj maček skočil na posteljo, ko je moj že dremal (pa maček je bolj bajsi zdele, ko je zima in res trdo skoči na posteljo). Pa pridem jaz kasneje iz kopalnice in se moj zbudi, pa mi reče, da se je ustrašil, kdo je v spalnico prišel, ker je mislil, da sem se prej jaz na posteljo usedla (in ne maček) in da počivam pred naslednjim premikom... user posted image user posted image user posted image Tko gre zdaj pri nas.user posted image

Jaz sem imela pa prejšnji teden trebuh 97 cm (168 cm višina), se mi je zmanjšal (navkljub kilam, ki grejo gor), ker vmes je vztrajno naraščal do ene 103, potem pa kar naenkrat dol. Pomoje se je zlodej notri tako premaknil, da se je zmanjšal obseg.

Grem puzzle sestavljat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4629
3.12.2008 21:48:18   
Zvezdica
Zvezdica, a to sam na prvi link kliknem a še kaj več? In kaj se pol dogaja s tem tvojim mestom?

Khurde, vsak dan enga, ker večkrat ne šteje na žalost, daj mi poklikaj ind ker mam težave z zaposlenimiuser posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 4630
3.12.2008 21:50:04   
Zvezdica

Sej pri nama, ko sva v akciji, je podobno ... au, počak mal, čak da se premaknem, p**** sem počasna, zdej me pa še hrbet boli ... vse, kar lahko uniči tisti "čar" dogodka. Nič čudnega, da se revež boji zraven pridet, ko sem pa res tok okorna ratala v zadnjem mesecu, pa me boli že, če samo ležim na postelji, hahaha.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zadnjič sem mojga napadla in prvič odkar sem taka bajska sva se imela fajn, ker se sploh nisem ozirala na to a me kaj boli al ne.... je bila potreba prevelikauser posted image user posted image user posted image user posted image   In ne spomnim se kdaj je blo res tok dobr...moj je pa itak še vedno user posted image user posted image user posted image tak od takrat.
Ne sprašuje kaka sem bila naslednji danuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 4631
3.12.2008 21:56:55   
Zvezdica
Ta moj otrok spet kolcauser posted image že ene petič danes.

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4632
3.12.2008 22:12:54   
uršika***
Sem vas prečitala in moram vas oz. nas pohvalit, da smo zdaj veliko bolj pridneuser posted image user posted image

Sem bila na obisku pri tašči in smo se dogovorili, da bomo šli  naslednji vikend v Srbijo k njeni mami- to smo hotel naredit že enkrat prej, pa zaradi mojega stanja ni bilo mogoče. No, zdaj se pa nekak boljše počutim- seveda če odštejem en kup težav, ki me pestijouser posted image user posted image user posted image  in si prav želim it. Naju pa dol čaka en sterilizator, pa kup oblekic pa še nekaj dinarčkov, tko da se splača it. Gremo pa samo jaz lubi pa njegova mami, tko da bom lahko zadaj kraljevala na sedežih. Vožnje je dobre 4 ure. Bom pa še tam nakupila nekaj stvari, ki mi še manjkajo. Je pa tašča medicinska sestra, če bom slučajno kje na poti začela rojevatuser posted image

Mene tudi zanima kaj je s tem mestom???? Kaj moramo naredit, ko odpremo link?????

Ulla upam, da se bo tvoj hitro prikazal, dokler si še za stvar. Pa super za tvoje živalice, ki si jih reševala in ohranjala pri življenjuuser posted image user posted image

Jaz sem dobila obvestilo o porodniški po kakšnih 4-5 dneh. Hitro je to. Ma jaz tudi komaj čakam, da se začne porodniška, ker zdajle je ta bolniška za posratuser posted image

Sonček a si tvoja ptička nista naredila gnezda? Mi smo jim naredili eno tako leseno škatlo, kamor sta si navlekla krme in naredila gnezdo. Nato je tam notri izvalila jajčke in jih tudi grela. in potem so se rodili ptički- ki so by the way strašno grdiuser posted image

Nina ti nam kar pojamraj. Kdo te lahko bolje razume kot me???

Niia hvala, ker si napopala slikicouser posted image  Ni mi hotelo prijet tistih [img] oklepajevuser posted image . Je pa lepa slikcauser posted image

Saša a ti si iz NM-ja??? Videla sem kam greš rodit na seznamčkuuser posted image .

Takole, grem počasi poizkusit it spančkat. Itak se bom non stop zbujala, pa lulat hodila. Se mi zdi, da mi zdaj skoz na mehur tišči odkar se je obrnil z glavico navzdoluser posted image
Nočka vsem vamuser posted image

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 4633
3.12.2008 22:16:18   
uršika***
Zvezdica sem ti poklikala vse linkeuser posted image .
Če pa moramo še kaj drugega naredit, kot jih odpret, pa sporoči.
papa

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 4634
3.12.2008 22:51:21   
Zvezdica
Hvala za klike, je pa dovolj eden ker več jih ne šteje. Vsak dan na en link, pa bouser posted image

Grem gledat prison break naprej...imava 4 sezono in je svetovnauser posted image

i belive i can fly....

Neposredna povezava do sporočila: 4635
4.12.2008 7:29:44   
Zvezdica
Jutro

še za vas ena dišeča http://user posted image

Dodatke k kavici pa po želji.

Šibam - obveznosti kličejo.

papa

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4636
   [Brisano sporočilo]
4.12.2008 8:11:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4637
4.12.2008 8:33:04   
Zvezdica
niia, ja...jast za mojga nisem nič pripravila, bi bilo pa fino kaj... Bom malo razmislila.
Imate ve kakšne ideje?

i belive i can fly....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4638
4.12.2008 9:22:54   
Limona
Dobro jutro!

Da se še jaz malo javim user posted image
Sem še v enem kosu, začela sem z dopustom, ki ga moram porabit do 21.12, ko se mi začne porodniška.
Obrazce za porodniško sem oddala na CSD 24.11 in sem že dobila odločbo za paket oz. za denar, ki ga bodo nakazali 15.12, danes pa sem tudi prejela odločbo za porodniško in bruto znesek, ki ga bom prejemala med porodniško.
So me kar prijetno presenetili saj so zelo ažurni user posted image .
Zdaj pa se počasi pripravljam na prihod novega člana oz. med zadnjim UZ-jem se je pokazalo, da naj bi bila spet user posted image .
Moja Lin že komaj čaka, ker si je želela sestrico, ati pa je bil malo presenečen, saj si želi vsaj enega user posted image , da ga ne bodo samo babe zabavale user posted image .
Naslednji pregled imam 23.12, ime pa smo izbrali Lia.

Se opravičujem brala za nazaj nisem, saj ste toliko nakloftale, tako da na posebna vprašanja ne morem odgovorit. user posted image Ste pridne, nimaš kaj.
To bo zaenkrat vse saj se moram naprej privadit, da sem doma in ne več v službi...user posted image

Papa

Parents spend the first part of our lives teaching us to walk and talk, and the rest of it telling us to sit down and shut up.

Lp
Limona

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4639
4.12.2008 9:26:05   
pikapoka2
Detece, čestitke!!!! user posted image user posted image user posted image  To je bilo pa hitrouser posted image

Tudi midva sva včeraj bila na CSD, da je podpisal očetovstvo, uredila sem si za porodniško in za paketek.user posted image

Ko ste ravno debatirale o modrcih. Jaz sem imela pred nosečnostjo modrc 75b,
zdaj pa imam 85d, ampak mi niti ta več ne odgovarja, še kar rastejouser posted image

Brit se jaz od spodaj že lep čas ne morem več sama user posted image . Že noge si zelo težko obrijemuser posted image  No, počasi bo itak konec user posted image , ampak si želim, da nič pred rokom. Tudi jaz upam, da bi vzdržala vsaj do 1.1., čeprav ne vem če bom. Mi dol pritiska, ful in trebuh mi otrdeva non stopuser posted image
Potem sem pa še rahlo prehlajena in kiham ko user posted image , da o bolečinah v trebuhu ko kihnem ne govorimuser posted image

V ponedeljek pa nastopim porodniškouser posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4640
4.12.2008 9:47:22   
uršika***
Jutro

Zvezdica hvala za kofetekuser posted image

Niia jaz bom mojemu najbrž kar eno darilno vrečko sladkarij napokala, Tofiffe, ki jih ma rad, pa kakšen kinder jajček, pa pezz bonbone(tiste, ko dobiš zraven živalico, ki jo nafilašuser posted image ). Takšne otročarije, ker je še vedno otrokuser posted image . Pa seveda parkeljauser posted image   Če pa ima katera še kakšno pametno idejo, pa le povejteuser posted image

Ronja a pri vas bo hodil parkelj oz. Miklavž?

Limona potem pa boš imela čas, da se večkrat javiš. A si delala do zadnjega???

Punce kako dolgo traja materinska šola in kolikokrat je treba it????
Mene je kar strah, kako bom sedela na tistih zoprnih stolih, se bom menda kar na tla ulegla, če me bo preveč buhči boleluser posted image

a še vse spite???user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikapoka2)
Neposredna povezava do sporočila: 4641
   [Brisano sporočilo]
4.12.2008 9:54:08   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4642
   [Brisano sporočilo]
4.12.2008 10:01:01   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4643
4.12.2008 10:14:09   
khurde
Dan!

Jaz bom mojemu verjetno kar kakšno suho sadje pa sladkarije zapakirala. Sva se enkrat menila, da ne bi ravno too much zapravljala za te zadeve, pa bi probala ohranit bolj tradicionalen način obdarovanja. Aja. Ali pa zadeve za pač skupno preživljanje prostega časa (igrice, puzzli, jaz imam v mislih tudi tiste seksi kocke, samo bojo pomoje prišle v uporabo bolj kasneje user posted image , sem preveč okorna).

Uršika, materinska šola traja različno. V P LJ je cel mesec, 8 predavanj, vsako traja od 1,5 ure do dveh ur; v našem ZD je en mesec, štiri predavanja ali nekaj podobnega. Najbolje, da pokličeš tja, kamor misliš it, pa vprašaš. Ni nujno hodit, je pa ok, vsaj zame, k sem totalen zelenc na tem področju.

Tu sem našla dosti napisanega o malinovem čaju: MALINOV ČAJ, je pa rečeno, da dokazano skrajšuje samo drugo porodno dobo, prve pa ne.

Ok, letim na faks.

Lep dan!

Neposredna povezava do sporočila: 4644
4.12.2008 10:14:19   
Limona
Zdaj pa se bom res lahko več javljala in poročala kako in kaj user posted image

Uršika: ne nisem delala do konca imam še dopust in ure za izkoristit, 21 dni prej sem prenehala. Materinska šola pri nas v MB, je enkrat na teden pa mislim, da 6 krat. Sem že malo pozabila, ker je od tega že 4 leta, kar sem bila prvič, zdaj v drugo pa bom Materinsko šolo izpustila.

Z vsem nosečniškimi težavami, kot jih opisujete tudi ve (križ, trtica, lopatica, otrdevanje trebuha, tiščanje navzdol...) se mi ni več dalo delat. Zaradi otrdevanja trebuha sem se komaj privlekla v službo, od sedenja me je bolela trtica, da hodit nisem morala....ej, da znoriš. Zdaj pa se privajam, nato da sem doma user posted image

Pikapoka: nederček se kupila v Mulerju, pa kar krepko večjega user posted image iz 75 B sem prešaltala na 90 C. Kar nekaj ne user posted image
se mi pa zdijo kar kvalitetni in dovolj veliki, tisti v H&M so neki mičkeni...

niia: hvala za čestitke, izbiramo imena na L, ker mojemu všeč, da iz začetnic imena in priimka pride trikrat L.
Najina oba priimka (nisva poročena) se začneta na L in prvi hčeri je ime LIN tako, da je trikratni L user posted image , sedaj bo pa isto tudi pri drugi pupiki. Če bi bil pa user posted image bi bil Liam seveda spet na L user posted image

Oj sem se razpisala...

Kaj pa bom za Miklavža pa še ne vem...mogoče res nekaj sladkega, da potem lahko oba pojema...

Parents spend the first part of our lives teaching us to walk and talk, and the rest of it telling us to sit down and shut up.

Lp
Limona

Neposredna povezava do sporočila: 4645
4.12.2008 10:15:34   
pikapoka2
Niia, da ti dam še dva podatka za seznam.
Rodila bom verjetno v SG-ju, naši user posted image  bo pa ime Neža.

Neposredna povezava do sporočila: 4646
4.12.2008 10:16:56   
ronja
Ronja a pri vas bo hodil parkelj oz. Miklavž?

hehe, itak, saj pravim, da bomo tadobro pobraliuser posted image tudi pri nas doma je vedno hodil miklavž, jaz bom pa še nogavice naredila - sem mislila še za vse babice, pa ne vem, če mi bo ratalo... Tamla bo dobila kompletek metle in metlice s smetišnico (naj se zgodaj nauči, hehe) - v pobožni želji, da bi potem mojo metlo med uporabo pustila meniuser posted image vsaj za par min... Lubiju bi pa rada sešila ene boksarce ali pa flis - bom videla, kaj. Potem moram pa it še enkrat v Bauhausa po tiste lesene škatle, da si bo lahko pospravil svojo omaro z orodjem - to si želi, pa one škatle oz. zabojčki so mu ful všeč, samo si jih nikoli ne privošči in mu bo prinesel dedek Mraz. Samo jih moram še s čim napolnit - verjetno eno z boksarcami, če mi jih bo ratalo toliko naredit, pa kake nogavice, pa ena knjiga (to hvalabogu že imam), pa mogoče še kaka prčkarija za vrt in ptičke (bi rada naredila en kup teh zadev - valilnico, ptičjo hišico, potem tisto pogačo obešeno pod en tak zvonček, pa kopel za ptičke, pa še pa još, ker je nor na ptiče, ampak mi ne bo ratalo vsega... No, saj bova še nekaj časa skup, a ne?user posted image ) Babice in dedki bojo pa dobili če bo zneslo tele miklavževe škorenjčke, pa not mandarine, pa kak okrasek (homemade), pa kekse oz. miklavže ali parklje... Mogoče še kako kavouser posted image

A pa kaj vas res vse seks boli? Ker jaz se res pri najboljši volji ne spomnim, da bi mi kaj falilo meduser posted image , ko sem bila noseča z Ronjo. No, vam poročam čez slabe 3 tedne. (hehe, že odštevavauser posted image )

ulla
, je bilo kaj akcije včeraj ali nič? Midva sva se mazila, več pa itak ne smevauser posted image . No, je bilo že globoko danes, ker je lubi urejal podnapise na tistem zadnjem dvdju (jaz sem s prevajanjem fertig, on ma pa še delo), jaz sem pa pridno šivala, končala vrečke za gospodinjske vrečke, pa za kozarčke za gumice itd... Pa še ene cotke za tamalo sem se končno lotila nadaljevat (sem morala vse skup pustit takrat junija in je tako ostalo - zdaj ji bo to seveda že premajhno, bo pa za Lejlouser posted image ). Tako da si naredim plac, pa da lahko s polno paro delam dalje. No, včeraj sem bila ful pridna, upam, da bo še naprej tako! No, saj ni težko bit priden, če ti je samo malo slabo, ne pa za umretuser posted image - se pozna, da ni bilo nobene hobotnice blizuuser posted image .

Danes je lubi na terenu od zgodaj zjutraj do pozno ponoči, ker gre njihov šef z njimi in takrat vedno dolgo traja. Prvič je picajzlast za pop*, drugič pa potem, ko so konec, on noče domov, ker se ne razume najboljše z ženo, potem morajo pa vsi skup v gostilno... Unim kretenom se valjda ne mudi dam, saj ali nimajo nikogar, ki bi jih čakal, ali jim pa za tiste dol visi... samo lubi pa še en sodelavec bi vedno šla čimprej domov (ta ma tudi 2 otroka in ženo, ki jo ima res rad...). Na kaj vse vplivajo partnerski odnosi, a ne?user posted image MOram se vsaj norca delat, če je že vse skup tako banalno, da zato pride ob 22-23ih domov...

Neposredna povezava do sporočila: 4647
4.12.2008 10:58:39   
Anonimen
jutrouser posted image

tak, jaz sem zjutraj tamalo spakirala v vrtec, pol sem se pa spat nazaj pobralauser posted image in sem spala do mal prej...sem bla čist uničena nekakuser posted image to bo verjetno od hude akcije včerajuser posted image user posted image user posted image hec....ni blo tko groznouser posted image je pa blo luštnouser posted image bi bla fajn ponovitev donsuser posted image

zdej pa sploh ne vem kaj najuser posted image grem si taprvo kavico skuhat, pa pojest neki, sm lačna...pol bo pa tak treba že za kosilo prpravt...

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4648
   [Brisano sporočilo]
4.12.2008 11:20:02   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4649
4.12.2008 11:39:18   
sasa78
dober dan,

Kako ste na tak maračno grozen dan? Ma k ne bi bilo bolj če bi sijal sonček ali pa snežilo? Samo to turobno vreme ne - me ubija user posted image user posted image user posted image

Saša a ti si iz NM-ja??? Videla sem kam greš rodit na seznamčkuuser posted image .

JA SM!!!

ULLA  je bla akcija al ne?

Vsak dan mi družbo delajo prelepi sončki
JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

Neposredna povezava do sporočila: 4650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?