Zoja Miša
|
Ja kaj so nas pa stišali na levo?! A samo jaz tako vidim? Tatly, nisem . Sedaj sva se z odločila, da dava vsem skodelice z sliko Kaje Line delati, kaj bo pa zraven kdo dobil, bom pa že poštudirala, menda. Maja T, ne bova še spustila, ampak Kaja Lina je ipak mlajša od Zare za cel mesec. Tako da jevi, ko boš, da se vem orientirati . Super za darilo. Jah, kaj češ, moški. tudi pravi, da je Playstation za Kajo Lino kupil Krysia, ja res, pa drugič, mi je bilo hudo, da naju ni bilo. Sem pospešeno na vas mislila. Na Triglav lahko gremo pa skupaj, saj ni tak big deal gor prit, ampak je pa res, da je mnogokje lepše, kot ravno Triglav. Ampak jaz sem bila gor Anderjaboris, da bo le vse o.k. Erin, važno, da si se navadila in da si to sprejela. Nell Katja, tale tvoj Jan je pa res cukerček, pa nič ni jokal, super. Tinka, vsekakor sem za prvo opcijo! Sayuri, saj sem vedela, da ste šli v šoping Pa ker ste me tako pogrešale, naslednjič ni šans da to zamudim! Tako v januarju se moramo dobiti. 14.1.2009, srečanje, kje se zmenimo po novem letu. Če ste za, javite. (ups, sem se pravkar javila, da bom seznamček pisala , no, se bom že naučila, ne?!). Povej mi, ali nalepke za Mercator še veljejo, ker moram potem teto za rokav pocukati. In na zs mi naslov napiši, da ti jih pošljem. Pa možek mene ni spoznal, kako bi šele potem bil navdušen . Se hecam... Kako lepe slikice! In kakšne super čestitke!!! Veš kaj, jaz bom svojo tebi poslala, ker sem ti itak že ''dolžna'' za slikice telovadbe Pa čokolado tudi dobiš, nič bat Hvala vsem za lepe želje za mojo mami! Grem pod tuš, pa v mižule. NOČKA