Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 3.12.2008 9:41:43
|
|
|
|
Krysia
|
Jutro. No, mi smo pa zdej zaspal, tko da ga bom mogla pokonc vržt preden bova šla ... sej veste - cela procedura - hranjenje, oblačenje, najboljš, da ga kr zbudim al kaj? Vsem, ki ste imele noč: . Cebrca, pocajtaj se! Buhtlčk, ne mi govort o travmah glede čestitk ... Tejkino je naredila dveletnica, moja pa tko zgleda kot da bi jo naredil otrok v mali šoli (al tega zdej ni več, ko so prvi razred eno leto prej naštimal ). No, skratka, se opravičujem vnaprej, ampak nekaj tud trud velja, a ne? Tejkaz, kr počasi, ni panike, sej bo ... Matejchi, teb je pa spet sekal ... prav je tako - sem se fajn nasmejala ... Erin, škoda da te ne bo ... kaj pa če svojemu avto suneš pa vseen prideš? OK, grem kej pojest pa mal pospravt ... mam "bomba stanje" v stanovanju. Se vidimo.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 3.12.2008 9:48:29
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Krysia Erin, škoda da te ne bo ... kaj pa če svojemu avto suneš pa vseen prideš? Sej imam svoj avto, samo nimam voznika (ne zmorem dolgih relacij - fobija pred vožnjo z avtom- sicer sem jo prebolela ampak v takem primeru- dolge relacije in slabo vreme še prej dobim napad med vožnjo- med napadom pa nisem sposobna nič in po napadu ne vozit naprej, zato ne upam reskirat ). Pa oba z mojim imava na avtu še letne gume ..še dodaten strah.. Pridem drugič če bo prevoz.. ve pa le uživajte še namesto mene Aja- napad= napad panike. Občutje in znaki so podobni srčnemu napadu...
< Sporočilo je popravil Erin -- 3.12.2008 9:50:29 >
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 3.12.2008 9:50:24
|
|
|
|
buhtlčk
|
IZVIRNO SPOROČILO: Krysia Jutro. No, mi smo pa zdej zaspal, tko da ga bom mogla pokonc vržt preden bova šla ... sej veste - cela procedura - hranjenje, oblačenje, najboljš, da ga kr zbudim al kaj? Naš je tud zaspal ob pol10, tako da bova najbrž ene pol urce zamudila. Tolk težko sem ga navadla mal spat, da ga ne bom budila. Itak ne bo spal več kot eno uro, pol pa jest pa previt pa prideva. V vsakem primeru ga jaz ne bi budila... Buhtlčk, ne mi govort o travmah glede čestitk ... Tejkino je naredila dveletnica, moja pa tko zgleda kot da bi jo naredil otrok v mali šoli (al tega zdej ni več, ko so prvi razred eno leto prej naštimal ). No, skratka, se opravičujem vnaprej, ampak nekaj tud trud velja, a ne? Pa ne se opravičevat. Ne, resno mislm. Si jih bova pa medve izmenjale. Sem klicala mami kaj naj, pa mi je eno izi varianto povedala. Sam me Eva še zmer najbrž premaga hahaha. Pa folku ni jasno kako to. Ja men tud ni jasno kako kdo ne zna na pamet računat. V spanju Tejkaz, kr počasi, ni panike, sej bo ... Sam vadit, pa bo. Je fajn da kar greš Matejchi is back, bum bum !!! Erin škoda, res..
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 3.12.2008 9:52:24
|
|
|
|
Erin
|
Da me ne boste takoooooooo pogrešale pa naj ena sprinta mojo sliko pa jo tam na en stol postavi...
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 3.12.2008 9:53:20
|
|
|
|
anita goitan
|
ok punce, potem se vidimo , Zoja se mi zdej igra, jaz se pa še mal v red spravm, prav dolge me2 ne bova ker imam kosilo za kuhat..no kot da ga druge ne , pa če se bo dan uštimal bi še mal vozičkale. Se vidmo, čaw Vsem varno pot do Rudnika
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 3.12.2008 9:53:45
|
|
|
|
anita goitan
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin Da me ne boste takoooooooo pogrešale pa naj ena sprinta mojo sliko pa jo tam na en stol postavi... jaz te n bom pogrešala
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 3.12.2008 9:55:12
|
|
|
|
Zoja Miša
|
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan zoja miša ti kar pridi, bomo čvekale, dan bo lepši , tud jaz sem bla zjutraj v dvomu al prideva al ne, ma ne bom se smilila tukj notr Mi je pravkar zaspala, končno. Predno se zbudi (jaz je ne bi, ker ne bo dobro), pa da se najeva, pa bo ura 12 ali več... Če bo drugače prideva, a dvomim.
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 3.12.2008 9:57:15
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan IZVIRNO SPOROČILO: Erin Da me ne boste takoooooooo pogrešale pa naj ena sprinta mojo sliko pa jo tam na en stol postavi... jaz te n bom pogrešala
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 3.12.2008 10:00:44
|
|
|
|
Zoja Miša
|
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz Zoja Miša, jaz tudi mislim, da kar pridi. Bomo pa še me malo tvojo princesko povarvale jaz sem tudi najprej mislila da me ne bo, ker me je malo strah sama za volan tako daleč, ampak bom šla lepo počasi in po pameti, pa bo. Pa še do šefa se moram oglasiti, ker ima baje neko delo zame. Pridna si, pogum velja!
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 3.12.2008 10:01:43
|
|
|
|
Češnjica
|
Matejchi - Hvala lepa za ponujen prevoz, vendar tokrat ni pametno, da hodim, da ne bi še koga okužila. Niti ne vem, ali imam samo prehlad, ali gripo... bognedaj, da bi koga okužila, pa da potem še kateri od otročkov zboli... Se pa priporočam za prevoz za naslednje srečanje, bi bila ful vesela. Lepo se imejte!!!
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 3.12.2008 10:04:20
|
|
|
|
ozziebo
|
Mi smo imeli tudi noč za en k ! Se je Lara zbudila ob 4h (po do takrat je spala od 19-23-2), budna kot zajc, sem jo kar v dnevno nesla, da ni še tamalga zbudila, pol sem pa mal meditirala na kavču, ob 6h je pa spet zaspala za pol urce, groza. za vse, ki niste spale. Gajka za povzetek! Mogoče pa tile za riževo mleko pediatre sponzorirajo? Matejchi, si mi prav polepšala dan s svojimi komentarji! Cebrca, pozdravi se! Uživajte na srečanju!
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 3.12.2008 10:07:08
|
|
|
|
matejchi
|
Da me ne boste takoooooooo pogrešale pa naj ena sprinta mojo sliko pa jo tam na en stol postavi... IZVIRNO SPOROČILO: Erin Bodo mislili da imamo sedmino...
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 3.12.2008 10:13:16
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi Da me ne boste takoooooooo pogrešale pa naj ena sprinta mojo sliko pa jo tam na en stol postavi... IZVIRNO SPOROČILO: Erin Bodo mislili da imamo sedmino... hmmm..aja..pa res... maaaaaaaaaaaa zej sem se spomnila kake grozne sanje sem imela
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 3.12.2008 10:17:31
|
|
|
|
matejchi
|
tut jaz.. sem iskala avto po celem parkingu, ker sem šla iz ene trgovine čez drug izhod, pol sem šla pa nazaj čez trgovino pa čez vhod ven, pol sem pa sredi parkinga stala samo z lupinco pa mislim da sedežem od tamalga, pol sem pa hotela avto vžgat, čeprav ga ni bilo.. pa sem v sanjah rekla eh sej to so samo sanje.. Spielberg kje si?? a boš posnel ZF?
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 3.12.2008 10:18:54
|
|
|
|
matejchi
|
babe.. jaz sem pa čestitko doma pozabila...
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 3.12.2008 10:24:50
|
|
|
|
mariane
|
Jutro! Vidim da je bila noč pri večina kar mučna,no pri nas je bila čist ok.,jedel ob 3.30 in 8.00.Je pa imel tud takšno obdobje kakšen teden nazaj,pa je HB minilo . Bom prilimala kakšno slikco,ko se bom naučila. Cebrca- tudi mene je že kar fajn vsekal v križu,tak da je moral moj priti takoj iz službe,ker nisem mogla dvigniti malega iz postelje.Tisti dan sem res bolj počivala,pa še kakšna masaža je padla.Drugi dan je bilo že velik bolš,tako da upam ,da se čimprej poštimaš . Midva s greva mal hodit s slingom, zelo uživa ko lahko gleda naokol.Ja pol pa ni čudn da me večkrat v križu matra,če se sam nosiva . Ja pa punce uživajte na srečanju ! Kmalu bo miklavž ,boge naše denarnice,upam da pade kakšna božičnica . Lep pozdrav,vas berem zvečer
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 3.12.2008 10:56:38
|
|
|
|
Neža7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin IZVIRNO SPOROČILO: Krysia Erin, škoda da te ne bo ... kaj pa če svojemu avto suneš pa vseen prideš? Sej imam svoj avto, samo nimam voznika (ne zmorem dolgih relacij - fobija pred vožnjo z avtom- sicer sem jo prebolela ampak v takem primeru- dolge relacije in slabo vreme še prej dobim napad med vožnjo- med napadom pa nisem sposobna nič in po napadu ne vozit naprej, zato ne upam reskirat ). Pa oba z mojim imava na avtu še letne gume ..še dodaten strah.. Pridem drugič če bo prevoz.. ve pa le uživajte še namesto mene Aja- napad= napad panike. Občutje in znaki so podobni srčnemu napadu... Erin... jaz jih tudi dobim (8 let nazaj se je zaelo). Jaz pa v tunnel ne moram vozit. Na zaetku nisem celo leto vozila in hodila v trgovine. Sedaj vsaj v shopping lahko grem in vozim. Guvo ne maram, ker takoj dobim napad Sem se bala, da bom jih dobivala, ko se bo Nea rodila, vendar do sedaj je vse ok
11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm 09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 3.12.2008 11:42:09
|
|
|
|
sandra123
|
LP...Naša noč spet katastrofalna ...Tajo dajejo zobki 100/uro....danes zjutraj sem ugotovila, da ji kar obe spodnji enkici rasteta ....boga revica....sicer še nista zobka zunaj, ampak se lepo vidi, da sta na poti...posledično je sitna, jokava, ponoči ne spi....HB, se pri Teji še to ne dogaja in lepo spančka preko noči....od 19.30-4.30...Taja pa ima hranjenje skozi celo noč ...pa sploh ne poje veliko, ampak se bolj odžeja.... Naty, Tejkaz, vidve sta še bolj "frišne" glede tega....jaz sem že čisto pozabila, kako dolgo je potrebno, da zobek pogleda ven ...že sedaj ima tako ostre dlesni, da me je že nekajkrat pošteno ugriznila v bradavico ...HVALA ZA ODGOVOR Punce, uživajte na srečanju .... Zdaj pa šibam nahranit, pa oblečt, da bomo končno lahko šle na en sprehod, ker je končno nehalo deževati
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 3.12.2008 12:24:01
|
|
|
|
majči22
|
No upam, da uživate na srečanju, tiste ki ste uspele pridit. No pri nas sm pa še jest nekam čudna. Me ful grlo boli pa glava pa ful sm brez moči, upam da ne zbolim. Naša noč dokaj vredu, sam ob 4.30 ko se je zbudla ni in ni hotla nazaj zaspat do 6.10. Potem je spala do 9. cebrca, da bo čim prej nehal bolet križ eno zoja miša upam, da je Kaja Lina kaj boljše volje Se danes še kej oglasim.
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 3.12.2008 12:33:32
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Neža7 IZVIRNO SPOROČILO: Erin IZVIRNO SPOROČILO: Krysia Erin, škoda da te ne bo ... kaj pa če svojemu avto suneš pa vseen prideš? Sej imam svoj avto, samo nimam voznika (ne zmorem dolgih relacij - fobija pred vožnjo z avtom- sicer sem jo prebolela ampak v takem primeru- dolge relacije in slabo vreme še prej dobim napad med vožnjo- med napadom pa nisem sposobna nič in po napadu ne vozit naprej, zato ne upam reskirat ). Pa oba z mojim imava na avtu še letne gume ..še dodaten strah.. Pridem drugič če bo prevoz.. ve pa le uživajte še namesto mene Aja- napad= napad panike. Občutje in znaki so podobni srčnemu napadu... Erin... jaz jih tudi dobim (8 let nazaj se je zaelo). Jaz pa v tunnel ne moram vozit. Na zaetku nisem celo leto vozila in hodila v trgovine. Sedaj vsaj v shopping lahko grem in vozim. Guvo ne maram, ker takoj dobim napad Sem se bala, da bom jih dobivala, ko se bo Nea rodila, vendar do sedaj je vse ok Jaz tudi 8 let nazaj.. prišlo je tudi tako daleč da sem bila nekaj časa samo doma ker sem se bal kam it - imela sem fobijo pred zaprtimi prostori, gužvo, prevoznimi sredstvi,... nisem upala ne v lokale, ne na predavanja, ne kam z avtom...sem pa soočila s strahom in sem ga 90% premagala. Grozno je ja... Pa sem ugotovila da sploh ni tolk redko to. 80% ljudi naj bi tak napad imelo vsaj 1x v življenju, 15% se iz njih razvijejo fobije. Očitno sva midve naj**** Važno je da je boljš sedaj... En ker vem kaj si dajala skozi... Aja, sem hotela povedat še to...včeraj ko sem šla k frizerju je tamal spal cel čas - 5 min zatem ko sem šla je zaspal, 5 min preden sem prišla se je zbudil..Moj je ves važen sedaj ker je bil frej pa še merkal ga je..Pišuka....pa ni spal 2 uri vkosu podnevi že 2 meseca zihr ne... Grrrrrrrrrr..... Že skupaj držita!!
< Sporočilo je popravil Erin -- 3.12.2008 12:37:18 >
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 3.12.2008 12:36:50
|
|
|
|
Erin
|
sandra - in tebe to 2x čaka... Boga... Kako pa kaj možek? Je kaj več doma? majči - upam da ne zboliš cebrcek nas - počivaj...
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 3.12.2008 12:43:32
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: mariane Midva s greva mal hodit s slingom, zelo uživa ko lahko gleda naokol.Ja pol pa ni čudn da me večkrat v križu matra,če se sam nosiva . Mi smo pa kupil kengurujčka in ga sedaj sploh ne upava nosit v njem ker skoz poliva.. Grrrrr... Pa tako sem se veselila... Maja T. - midva sva včeraj stolček dobla, pa pri vas? Fullll je lep, res! Samo nimava pojma kje bo stal. Če bo pri hladilniku ne bomo mogli nič iz njega vzet, če bo zložen kje se bojim da bi na Tilna padel ko bo puzal po stanovanju, če ga imam zraven mize, ne morem za štedilnik, če pa malo bolj stran bo pa revež tako daleč in osamljen pri jedi... Moram nekaj poštudirat... Evo se mi je že zbudil..pa samo 20 min je spal...Kje sta 2 urci zame da jaz kaj naredim...on to špara za atija, baraba...
< Sporočilo je popravil Erin -- 3.12.2008 12:47:30 >
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 3.12.2008 12:46:42
|
|
|
|
Erin
|
All by myseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelffffff......
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 3.12.2008 12:58:00
|
|
|
|
Neža7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin IZVIRNO SPOROČILO: Neža7 IZVIRNO SPOROČILO: Erin IZVIRNO SPOROČILO: Krysia Erin, škoda da te ne bo ... kaj pa če svojemu avto suneš pa vseen prideš? Sej imam svoj avto, samo nimam voznika (ne zmorem dolgih relacij - fobija pred vožnjo z avtom- sicer sem jo prebolela ampak v takem primeru- dolge relacije in slabo vreme še prej dobim napad med vožnjo- med napadom pa nisem sposobna nič in po napadu ne vozit naprej, zato ne upam reskirat ). Pa oba z mojim imava na avtu še letne gume ..še dodaten strah.. Pridem drugič če bo prevoz.. ve pa le uživajte še namesto mene Aja- napad= napad panike. Občutje in znaki so podobni srčnemu napadu... Erin... jaz jih tudi dobim (8 let nazaj se je zaelo). Jaz pa v tunnel ne moram vozit. Na zaetku nisem celo leto vozila in hodila v trgovine. Sedaj vsaj v shopping lahko grem in vozim. Guvo ne maram, ker takoj dobim napad Sem se bala, da bom jih dobivala, ko se bo Nea rodila, vendar do sedaj je vse ok Jaz tudi 8 let nazaj.. prišlo je tudi tako daleč da sem bila nekaj časa samo doma ker sem se bal kam it - imela sem fobijo pred zaprtimi prostori, gužvo, prevoznimi sredstvi,... nisem upala ne v lokale, ne na predavanja, ne kam z avtom...sem pa soočila s strahom in sem ga 90% premagala. Grozno je ja... Pa sem ugotovila da sploh ni tolk redko to. 80% ljudi naj bi tak napad imelo vsaj 1x v življenju, 15% se iz njih razvijejo fobije. Očitno sva midve naj**** Važno je da je boljš sedaj... En ker vem kaj si dajala skozi... Hvala bogu sedaj eno poznam, da je na enakem Ja, midve se še naprej boriva. 2 leti nazaj se mi je ponovno zgodilo, da sem komaj do Celje vozila (v novo službo)in je bilo tako težko delat, da na koncu sem bila 3 mes na bolniški, ker nisem morala ven iz hiše. KATASTROFA Službo sem pa izgubila, ko je pogodba potekla Neža se je zbudila
11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm 09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 3.12.2008 13:02:16
|
|
|
|
Erin
|
Jaz pa sploh prošenj nisem pošiljala dlje kot v kraje 20 km daleč... Da sem bila ja čimhitreje z vožnjo mimo... Preden sem pa ta napad doživela (prvikrat sem ga med vožnjo zato se mi je pred tem tudi razvil strah) sem pa tako rada vozila... sedaj pa taka muka... Tvoja se je zbudila moj je pa od dolgčasa ko me je čakal nazaj zaspal
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?