Zoja Miša
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin O Zo-Miška naša Je Kaja Lina kaj boljše? Kje pa je Valdoltro? za tvojo mami jutri. Ja , napad je prišel sam od sebe, en dan ko sem se z bratcem peljala od babice me je sredi vožnje začelo "grabiti"... Udari nepričakovano bi lahko temu rekla. Pa nisem takrat na nič groznega mislila. Z bratcem sva pela v svtu in se smejala potem pa... Jap, meni ni noben nič glede meda rekel. Ga jem in po njemu ni reakcije. revica. Upam, da si se navadila s tem živeti. Pa izzveni, to nikoli? Kaja Lina je bolje, hvala. In ja, hvala bogu! Se mi je že kar mešalo. Verjetno zato, ker tega sploh nisem bila navajena, da bi toliko jokala. Ponoči je bilo še hudo, potem pa bolje. Upam, da bo sedaj o.k. Ja, do nadalne fore, ne? Sva bili zunaj in je zaspala, kot velika in sedaj še vedno spi v spalnici. Ji fali spanec od včeraj. Meni tudi pa ne grem spat. Nama je pa obema zrak dobro del! Svet je lepši Valdoltra je bolnišnica v Ankaranu. Ja, saj sem res napisala, kot da jo vsak pozna . In hvala za mami. Maja T, super za Zarin preobrat! Poskusi ji prekuhano vodo dat, če ji bo to bolj pasalo, kot čaj Majči, tudi tebi hvala za skrb za Kajo Lino in lepe besede za mami. Saj vem, da bo vse bp, gre sedaj že drugič, maja so ji operirali prvega. Krysia, čez Komarčo sem tudi jaz na Triglav prilezla! Tejkaz, za vožnjo, sama! Prava si. Ti boš še velika voznica. Take rabimo na cestah, ne pa čudakov! Punce, lepo da ste uživale, sedaj pa Sayuri, čakamo dokumentacijo. A sigurno so šli še zapravljati!