|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del***
3.12.2008 14:56:09   
Maja T.
Maja - mislim da še ni panike če noče piti..dobi tekočino še pri tebi... Jaz ga počasi navajam nanjo ampak popoldne. Pa včasih popije 10 ml, drugič 50 ml.
Dobro opravita jutri.

Erin se ne bi sekirala, če mi ne bi "sračkala", ima pa po vsakem kakanju vdrto mečo in sma to z čajem lepo popravili. Danes pač bolj moje joškice trpijo.

In tudi meni je uspelo (ali vremenu?? ) da mali spi že 2 uri! Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....
user posted image user posted image user posted image za vreme, ker Zara tudi več spi, kot ponavadi

Gajka jaz sem tudi vse jedla, razen stročnic, ker naša ni imela kolik. Še v Kitajski smo bili 4 dni nazaj, zdaj pa ne vem glede na to, da user posted image , no nisem več pametna. Namreč med tudi jaz jem, zdaj pa sprašujem, če sem bila edina, da ga jem.

Moram pa povedat, da je včeraj zvečer Zara prvič čisto, čisto sama preobrnila na trebušček .user posted image

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3051
3.12.2008 14:57:17   
majči22
Super za srečanje. Sem vesela, da je uspel ter da vas je kar nekaj bilo.
Slikice pa čim preje, da še ostale vidimo.
Neža in Erin  dobre sta da tako mirno odreagirati. Sebe si ne predstavljam kaj bi naredila v tistem trenutku.
Pri sebi sm opazila, da je bilo na cesti kakšno nepredvidljivo dogajanje, se mi desna noga začne kar trest. Npr. če se kdo skor zaleti vame, al pa da sm kakšnga res izsilila,...
Zoja Miša, da bo z mami vse vreduuser posted image . Moja mami je imela tud probleme z nogami in je bila tud v Valdoltri na operaciji. So ji takrat zatrdili kolk. Predno je umrla bi mogla it pa še ta druzga.
So pa smotani te zdravniki, da kr enkrat pokličejo. Pr nas vem, da je bila mami kr živčna, ko je izvedela, da je operacija pred vrati. No sej pravim, sam da bo vse vredu.
Maja T user posted image user posted image user posted image za obrat.

< Sporočilo je popravil majči22 -- 3.12.2008 14:59:23 >

Sploh ni težko doseči, kar si želiš,
samo želeti si moraš dovolj močno!!!

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 3052
3.12.2008 15:02:16   
Krysia
No, smo se uspešno previli user posted image

Še mal komentarjev: tko kot je Anita rekla, se že mal poznamo pa je blo tko lepo, umirjeno in prijetno ... pa sej veste, itak mamo iste težave in veselja, pa pogovor hitro steče ...

Napadi panike: jst tega nimam v avtu, ampak na višini ... pa ful rada hodim v hribe, ampak moram pol zbirat take poti, ki niso preveč prepadne ... Sicer ni glih tko strašno kot srčni napad, je pa kar pestro ... me je enkrat zvilo, ko sva šla z user posted image pa me je sam gledal ... nisem mogla stopit 2 koraka čez en "kao mostiček" ... in pol razbijanje srca pa panika pa jok ... no, pol sm pršla čez, sam ni prijetno ... ampak se mi ne dogaja vedno - sm šla tud že čez Komarčo dol, pa to ni glih neprepadno, a ne anita? user posted image user posted image

med: jst se ga izogibam, so mi tko rekli ...

ok, to bi blo vse ...

Neposredna povezava do sporočila: 3053
3.12.2008 15:15:55   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

O Zo-Miška našauser posted image user posted image user posted image
Je Kaja Lina kaj boljše?
Kje pa je Valdoltro? user posted image
user posted image za tvojo mami jutri.

Ja , napad je prišel sam od sebe, en dan ko sem se z bratcem peljala od babice me je sredi vožnje začelo "grabiti"... Udari nepričakovano bi lahko temu rekla. Pa nisem takrat na nič groznega mislila. Z bratcem sva pela v svtu in se smejala potem pa...user posted image

Jap, meni ni noben nič glede meda rekel. Ga jem in po njemu ni reakcije.user posted image

user posted image revica. Upam, da si se navadila s tem živeti. Pa izzveni, to nikoli?

Kaja Lina je bolje, hvala.user posted image In ja, hvala bogu! Se mi je že kar mešalo. Verjetno zato, ker tega sploh nisem bila navajena, da bi toliko jokala. Ponoči je bilo še hudo, potem pa bolje. Upam, da bo sedaj o.k. Ja, do nadalne fore, ne?user posted image user posted image  Sva bili zunaj in je zaspala, kot velika in sedaj še vedno spi v spalnici. Ji fali spanec od včeraj. Meni tudiuser posted image  pa ne grem spat. user posted image   Nama je pa obema zrak dobro del! Svet je lepšiuser posted image
Valdoltra je bolnišnica v Ankaranu. Ja, saj sem res napisala, kot da jo vsak poznauser posted image . In hvala za user posted image  mami.

Maja T, super za Zarin preobrat! Poskusi ji prekuhano vodo dat, če ji bo to bolj pasalo, kot čajuser posted image

Majči, tudi tebi hvala za skrb za Kajo Lino in lepe besede za mami. Saj vem, da bo vse bp, gre sedaj že drugič, maja so ji operirali prvega.
Krysia, čez Komarčo sem tudi jaz na Triglav prilezla!user posted image

Tejkaz, user posted image  za vožnjo, sama! Prava si. Ti boš še velika voznica. Take rabimo na cestah, ne pa čudakov!

Punce, lepo da ste uživale, sedaj pa Sayuri, čakamo dokumentacijo. A sigurno so šli še zapravljati!user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3054
3.12.2008 15:31:14   
tatly
srecanje uspelo?
erin-neza vidvi mata strah voznje jaz pa taki strah da ko sem delala izpit in prisla do voznje sem vse skupaj pustla,pa me vsi nastimujejo naj grem samo se nisem zato.
glede caja-midvi se ne dojima vec pa mi noce caja samo jo vsaki dan prisilim da ga malo spije,pol pa vecina tak izbruha
zoja misa-si ze kupla sestri user posted image ?

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 3055
3.12.2008 15:33:29   
Maja T.
Zoja Miška user posted image user posted image user posted image za mami

Saj mogoče se je tega borovničevega čaja naveličala. Sem ji skuhala janežev čaj, ji bom malo glukoze noter dala pa da vidimo, kaj bo. Bauc naš mali še kar spi user posted image .

user posted image user posted image user posted image za srečanje v CE - slikiceeeeeeeee user posted image

Kaj drug teden pa srečanje v MB, saj še vedno drži ali ne? Bambi kje si ti?

Še to bi vprašala, kaj ste že kaj razmišljale, da bi v posteljicah spustile jogi za en štuk nižje?
Včeraj zvečer slišiva sopihanje iz spalnice in greva pogled.... in naša mala se je v spanju dvigovala (delala trebušnjake).... hmmmm sem se malo zamislila, če se bo začela še v posteljici preobračat, da bi bilo dobro, da bi bila malo nižje...
Tiste, ki ste že mamice, kaka je praksa

ZARA - 08.07.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3056
3.12.2008 15:38:55   
Maja T.
Včeraj zvečer slišiva sopihanje iz spalnice in greva pogledat....

user posted image , ja kdo je pa at pojedel

ZARA - 08.07.2008

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 3057
3.12.2008 15:45:33   
gajka
Maja T. - današnje srečanje je bilo v LJ. user posted image V CE je bilo prejšnji teden, MB je pa menda tudi v zelo bližnji prihodnosti enkrat.
Za posteljico ti pa težko svetujem, ker je naša posteljica že z zelo dolgo sivo brado in se na njej ne da jogija kaj preveč visoko naštimat, tako da jaz že ves čas precej sklanjanje (brez Kozmodiska) treniram. user posted image

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 3058
3.12.2008 15:46:52   
Maja T.
Tejkaz, za vožnjo, sama! Prava si. Ti boš še velika voznica. Take rabimo na cestah, ne pa čudakov!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , si pogumna, jaz si tako hitro po izpitu nisem upala na cesto, uh zdaj pa je od tega že 15 let.

Danes, ko pa imam čas (mi mala maratonsko spi), ni nobene nikjer in sem sama s sabo pogovarjam user posted image , eh malo heca.

Nič grem majčke zlagat v omaro od likanja user posted image

ZARA - 08.07.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3059
3.12.2008 15:58:58   
Krysia
Zoja Miša, Triglav mene verjetno ne bo videl ... sej vem, nisi pravi Slovenec, če ne prideš gor, ampak jaz sem itak pol Hrvatica, tko da ... mi ni treba čist do Triglava, grem lahko sam do Vodnikove al pa mogoče do Kredarce user posted image user posted image Pa itak, da bo z mami vse ok, eno user posted image za srečo ji pošiljam. Pa teb tud, da te ne bo skrbel ... user posted image Škoda, da te ni blo ... pa drugič ...

Maja T. - to je vedno tako - ko maš cajt, si ziher sam tuki gor user posted image . Al so pa samo naše redne bralke, ki še kar nočejo nič rečt ... Punce, ne zamerit, ampak res bi lahko kakšno rekle z nami, prisežem, da me ni še nobena ugriznila tuki gor ...

tatly, ti pa res idi izpit delat, boš potem na kako srečanje lahko prišla ... Zakaj te je pa strah? Mal se po tejkiz zgleduj! Punca je danes sama prišla (no, z Jašo, ampak on menda še ne zna vozit user posted image ) iz KR do LJ pa še nazaj! user posted image user posted image . Pa ima izpit ... hm, koliko dni, tejka? Ne prov velik,a ne?

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 3060
3.12.2008 16:01:13   
gajka
Maja T. - saj nisi sama. user posted image Jaz še čakam, da počasi začnem kosilo kuhat, pride user posted image okrog 5h domov. Rok pa itak zaspi ravno takrat, ko imam višek časa. user posted image Pa prijetno zlaganje cot! user posted image

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 3061
3.12.2008 16:07:08   
anita goitan
mojuser posted image je pa zdej šel v Formo, dns baje ob 16ih svetuje sam vele Jure Košir, in če bi to jaz prej vedla bi tud šlauser posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3062
3.12.2008 16:29:00   
karmar
Gajka za dieto je krivo to, da že nekaj časa opazujem rdeče fleke na nogicah in na rokicah...pridejo, pa izginejo,... temenca so ji šla ful počasi in težko proč, zdej ko pa jih nima več se v spanju praska po lasišču, jo ful srbi. Danes ponoči sem se zbudila ob 2h, ko je sam "zavrelo" v plenički in sem takoj vstala in jo šla previt, a je šlo mimo na body, hlačke in na rjuho... P je rekla da je to kar velik sum in naj se izogibam mleku, v torek imamo pa testiranje, da vidimo kaj bo. Če ne bo nič, bomo tudi cepljeni v torek- obvezno in tudi za rotavirus sva jo naročila. Je pa 70 € baje???-ena doza.

Zadnjič je ena spraševala za prašek- jaz uporabljam samo od Amwaja prašek za otroke, gre čisto vse stran brez kakšnih dodatnih sredstev proti madežem. Res je uredu, je pa precej drag.

Za med mi je pa patronažna že v začetku rekla naj ga ne jem in tudi otroku da ga je prepovedano dajat do 1 leta.

hitro slike od srečanja, da vas vidimo!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3063
3.12.2008 16:33:23   
mariane
Končno mal proste roke.Sem kar mal večja otroka zaposlila z tamalimuser posted image .Pišejo pismo za božičkauser posted image
Glede napadov panike ,se je tud men zgodil v hribih ,ko sva šla z user posted image na ojstrico in naju je presenetil sneg na poti.Takrat me je prvič blo res strah,pa nisem glih boječka,sem bolj adrenalinski tip.Tisti dan sem bila res srečna ko sva prišla v dolino.
Sam ker sem bolj zaj.. ,bom sigurno še šla po tej poti,sam brez snegauser posted image .
Maja T.-user posted image user posted image za obrat,Tai se je sam obrnil samo dvakrat,pol ga je pa minil in se niti ne trudi večuser posted image
Se še javim,so me glih iz službe klical naj pridem po božička(pršut,sir...),dobimo vsako leto,da sindikatuser posted image ,pa še punco peljem sprot na trening plavanja.

Neposredna povezava do sporočila: 3064
3.12.2008 16:35:59   
andrejaboris
Hoj babike!

SEm vesela, da je srečanje uspelo in da ste se fajn imele.user posted image user posted image

Jaz pa res več ne vem na čem sem pri Eneju. Danes ponoči je spet imel vročino 38,3 nim pa nobenih znakov prehlada, ne kašlja in grlo in ušesa ga verjetno tut ne bolijo, ker normalno papca. SEm pa danes dobila menstruacijo in sumim da ga zato tak šraufa in zvija. Kaj pa ve mislite??? SE grema jutri P. pokazat, in imam blato že v hladilniku, da mu še to pogledajo. Enkrat sma zarad tega že v bolnici pristala in me je zdaj kar malo strah. Upam, da ni kaj resnega, al pa da ni kaka alergija na KM. Zakaj so vas dali na teste? Pa ne me zdaj nadret da ste že napisale.user posted image user posted image user posted image

Zoja mIša vem kak je to hudo ko se jokajo našiuser posted image . Saj bo minlo. Mogoče pa je tut zaradi user posted image , kot si napisala, da jo boš dobila.

Maja T. mslim da je 9.12 srečanje v MB!

Joj morn šibat Enej me kliče  ebu, egu, mhmhmh,user posted image user posted image

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

Neposredna povezava do sporočila: 3065
3.12.2008 16:40:07   
majči22
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Maja T. - današnje srečanje je bilo v LJ. user posted image V CE je bilo prejšnji teden, MB je pa menda tudi v zelo bližnji prihodnosti enkrat.
Za posteljico ti pa težko svetujem, ker je naša posteljica že z zelo dolgo sivo brado in se na njej ne da jogija kaj preveč visoko naštimat, tako da jaz že ves čas precej sklanjanje (brez Kozmodiska) treniram. user posted image

Tudi pri nas imamo tako posteljo, da se ne da jogija naštimat na vrh, tako da trening trebušnih in hrbtnih mišic pri nas dela na polno.user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3066
3.12.2008 16:52:06   
Erin
Naš je spal do 14.30, sedaj pa spett od 16.15 spi... Je kar dolgčasuser posted image user posted image user posted image user posted image

Maja T. . user posted image user posted image user posted image super za Zaro in samostojno obračanje!! Naš tudi poskuša samo mu ne gre...se mi revež kar smili, ko mu na pol rata potem pa nemore čez roko in tako smešno "cuka" z nogouser posted image Tudi to bo...počasi...

ZojaMiša - sem se navadila s tem živeti, samo sem izgubila malo samostojnosti saj nikamor daleč nemorem sama.user posted image Izveni pa lahko popolnoma ali pa se naučiš živeti z njo user posted image se s časoma omili vse skupaj ko že veš potek in znaš prepoznati simptome ali napovedi...

aha mali se je zbudu...

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 3067
3.12.2008 17:02:45   
andrejaboris
Erin in Neža to pa je res grozno. Upam da se vama bo čimmanjkrat to zgodilo.user posted image user posted image user posted image
Enej pa je taka tečka. Ga grem cartat

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3068
3.12.2008 17:10:27   
Erin
Andrejaboris - pojdite kmalu k P, vsaj jaz bi šla... mah pa če ti ne vem kaj rečejo, samo da ga pogledajo pa da vidiš kaj je in si razbremeniš dušo... Upam da bo vse ok.user posted image user posted image

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 3069
3.12.2008 17:23:57   
majči22
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

Andrejaboris - pojdite kmalu k P, vsaj jaz bi šla... mah pa če ti ne vem kaj rečejo, samo da ga pogledajo pa da vidiš kaj je in si razbremeniš dušo... Upam da bo vse ok.user posted image user posted image

Jaz sem tudi tega mnenja, da se pojdita pokazat. Nekaj mu že verjetno ni prav.Upam, da bo vse vredu in bo vročina izginila.user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3070
3.12.2008 17:34:38   
mishel
Sicer me že kliče David, vendar vseeno javljam da sem še živa user posted image . Več pa jutri!!!

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 3071
3.12.2008 17:50:33   
nell
Da se še js na hitro javim, mam zdejle lih mal časa, ker se tašča in tast s Tiborjem cartata.

Sem hotla z vami delit našga malega "Božička" - takšne bodo pa naše praznične voščilnice letos.

user posted image

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 3072
3.12.2008 17:51:49   
K_a_t_j_a
Najprej povem, da smo preživeli prvo cepljenje. Jan ni nič jokal. Priden!! user posted image Jaz sem se pa tak bala, kak bo jokal. Pa reakcij na cepljenje še zaenkrat ni. Trkam. Pa nekaj mi spet ni jasno user posted image , včeraj ga je patronažna prišla vagat, ker smo kontrolirali težo, ker je zadnjič tako malo dobil gor. No v glavnem, včeraj smo ga vagali innje imel 5270 g, danes pa že kar 5520 g. Ni mi jasno, da je kar v enem dnevu dobil 250 g gor. Res je da jih vagajo z bodijem in pleničko (plenička je bila sveže previta). Dolg je pa 61 cm. Pa danes smo probali prvič GH, riževo kašico in jo je Jan tako jedel, da e ni takoj dobil, je začel kar krilit z rokami in se trest.

Matejchi za seznam:
Jan 4. mesece 5520 g in 61 cm.
Komentiram, pa takoj ko mi uspe prebrat.

Upam, da ste uživale na srečanju avgustovčk.

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 3073
3.12.2008 17:52:50   
K_a_t_j_a
nell kje ste dobili to Božičkovo oblačilo? Jaz iščem Božičkovo kapico.

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 3074
3.12.2008 18:20:03   
nell
Katja - tašča jo je kupla v H&M-u, mislim, da je tam okol 13 €.

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?