Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 3.12.2008 8:12:11
|
|
|
|
anita goitan
|
Anita, Jaša ima pa ravno s kožo probleme in z zelenim kakcem. Koža je stalno nekaj mozoljasta. Pa zanima me glede IgE -ja. Napisala si, da je bil rezultat negativen. Jaz sem šla gledat kako piše na Evinem izvidu in piše 53. Kaj zdaj to pomeni?? A so kakšne mejne vrednosti do kod je v redu? jutro, punce izvolite , jaz bom zrvan še enga ta kratkega, ga rabm , najprej tejki odgovorim: sem šla čitat izvide piše pr vseh IgE negativno, samo to. Za druge vrednosti kar se krvi tiče so številke. Uf kašna noč bla dns , nismo se tepli sma jaz sem ku da bi mela mačka, jedli ob 23.45, 1ih, 4ih, ob5.20 vmes pa kar eno stokanje za prazen nič, ker če sm jo k sebi dvignla in jo stisnla je bla tiho, moj ji je sred noči en govor naredu: punca, mami in ati se morta spočit, dovolj je tega, nič več ne bo tako kot je bilo, spala si že uredu zadnje 14.dni pa kar mal po svoje bluziš. Potem ob 11ih dol pr Mullerju, eni beli stoli so če se n motm, no kokrkol pa WCji so zravn.
< Sporočilo je popravil anita goitan -- 3.12.2008 8:13:08 >
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 3.12.2008 8:23:40
|
|
|
|
anita goitan
|
če bi imela krila : http://www.arso.gov.si/vreme/napovedi%20in%20podatki/kredarica01.html
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 3.12.2008 8:24:44
|
|
|
|
gajka
|
Dobro jutro! anita - tole ste imeli pa divjo noč. Mogoče imate pa poskok v rasti in rabi več. Pri nas HB jemo samo tam okrog 3-4h (edini obrok v dnevu, da ne kriči zraven kot jesihar), pa potem zjutraj (okrog 7h). Boš danes za srečanje potrebovala ene vžigalice, da ti ne bodo veke dol padle. tinka14 - se ne mudi tako z opisom servietne tehnike, tako da si kar čas vzami. Lahko samo z besedami, niso slikice obvezne. Maja T. - simpatične figurice je tvoje tašča zaštrikala.
< Sporočilo je popravil gajka -- 3.12.2008 8:34:13 >
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 3.12.2008 8:25:56
|
|
|
|
gajka
|
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan če bi imela krila : http://www.arso.gov.si/vreme/napovedi%20in%20podatki/kredarica01.html Vau! Ful lepo! Pri nas pa trenutno tak obup - sivo in megla po dolini...
< Sporočilo je popravil gajka -- 3.12.2008 8:26:07 >
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 3.12.2008 8:28:41
|
|
|
|
cebrca
|
Živjo! Mene danes ne bo! Sem se samo toliko uspela privlečt do računalnika da to napišem. Me je spet tako usekalo v križ da se še na WC komaj zvlečem. Lepo bodite, težko sedim in grem ležat. Še Ivana ne morem dvignit! Se beremo!
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 3.12.2008 8:31:27
|
|
|
|
gajka
|
cebrca - Pa naj te v križu kmalu spusti!
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 3.12.2008 8:38:49
|
|
|
|
anita goitan
|
cebrca drži se, pa naj te tvoj mal zmasira
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 3.12.2008 8:44:13
|
|
|
|
matejchi
|
cebrca stoli v Supernovi so bolj udobni kot postelja pa ob nas boš pozabila na bolečino..
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 3.12.2008 8:47:43
|
|
|
|
tejkaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: tatly tejkaz-vi ste stari 4 mesece pa prvo pikico dobli?kak te to cepijo ene pri 3 druge pri 4 Bi moral biti pri treh, pa smo imeli prej norice, potem bi moral biti prejšnji teden pa je bila Eva bolna.
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 3.12.2008 8:49:10
|
|
|
|
tejkaz
|
Cebrca, škoda, no. Sem se že veselila, da te vidim. Upam da hitro mine. Mene zdaj spet že nekaj dni išias muči. Tista krema nič ne pomaga. Po včerih je tako hudo, da tudi hodit ne morem.
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 3.12.2008 8:55:11
|
|
|
|
Zoja Miša
|
Za nama noč za . Od 00.30-3.30 sva se nosili, jedli, nosili, jedli, jokali, igračke trgali s hladilnika, se nisva mogli odločiti ali bi jedli ali ne, se previjali, ker sva ful kakali...v glavenem 3 h . Vmes je bilo še meni nekaj slabo in kar oblivalo me je, mislim, da je M za vogalom, kaj druga nima za bit . No, ampak sva preživeli, pojedla je 165ml, kar je bil res lepo dosežek. Spala do 7.30, pojedla sedaj le 90ml, ampak izgleda da se kar dobro počuti. Z razliko od mene. Še vedno sem malo v dilemi, ali priti ali ne, ne bom nič rekla, pa če naju ne bo, boste videle . Ker je zopet jok in ker nimam pojma, kaj bo pri naslednjem hranjenju. V vsakem primeru živajte! Cebrca upam, da hitro k sebi prideš.
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 3.12.2008 9:03:13
|
|
|
|
anita goitan
|
zoja miša ti kar pridi, bomo čvekale, dan bo lepši , tud jaz sem bla zjutraj v dvomu al prideva al ne, ma ne bom se smilila tukj notr
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 3.12.2008 9:06:41
|
|
|
|
tejkaz
|
Zoja Miša, jaz tudi mislim, da kar pridi. Bomo pa še me malo tvojo princesko povarvale jaz sem tudi najprej mislila da me ne bo, ker me je malo strah sama za volan tako daleč, ampak bom šla lepo počasi in po pameti, pa bo. Pa še do šefa se moram oglasiti, ker ima baje neko delo zame.
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 3.12.2008 9:07:35
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi Grlo lahko boli tudi zaradi suhega zraka. Mi imamo v stanovanju ful suh zrak, moram vlažilec kupit pa so tako dragi... dajem ta čas kar brisače na radiatorje. Upam da ne boš zbolela..to je res zoprna reč... da zboliš pa tako malo štruco doma... midva z mojim sva se glede tega zmenila da bi si potem on dopust vzel par dni, vsaj tolk da bi bila iz hujšega mim. Kaj tvoj nebi reskiral v takem primeru kakšen dan ali dva? Erin kakšnega moškega pa imaš, da te ne navlaži dovolj?? ukrepaj takoj, lahko se posvetuješ z zdravnikom ali farmacevtom (sploh če sta mlada).. O glede tega pa ni problemov... A te je spet trgal? Ti možek ni dal "doze"??
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 3.12.2008 9:08:56
|
|
|
|
matejchi
|
Erin je je.. sem mogla temperaturo preverit, če se je iz MB kaj dvignila...
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 3.12.2008 9:19:55
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: gajka Po vsem dogajanju pri avgustovčkih v zadnjih nekaj dneh lahko naredimo en univerzalni povzetek. Če: - ne kaka tako kot se vam zdi, da bi naj, - ne je tako kot se vam zdi, da bi naj, - ne spi tako kot se vam zdi, da bi naj, - vam gre lenoritis pošteno na jetra, - vam ne dela internet, - ne veste, kaj skuhat za kosilo, - vam tašča spet najeda, - ... Potem imate 2 možnosti:nehajte komplicirat ali pa pojdite na dieto brez KM in jajc! Če se vam to ne zdi smešno, se pa požgečkajte po podplatih! Pa brez zamere! Mene dans ne bo - ni prevoza... Maja t. - lepe živalce..bi lahko tašča svoj shop odprla... K_a_t_j_a - ste kruhek oz pletenico že pojedli? Vsem za slabe noči... Naš je celo noč v spanju jokcal samo zbudil se pa ni... no saj sem jaz slabo spala, ko sem pri vsakem A pokonci skočila grrrr..mali pa spal od 22-8..lucky him
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 3.12.2008 9:20:09
|
|
|
|
Neža7
|
Dobro mamice Samo, da vas lepo pozdravim Sem zelo nahitro pogledala kaj se dogaja in vidim, da so kar veliko težav z našim Upam, da se bodo naši hitro bolje počutili in začeli malo več spat Naša noči so kot ponovadi 18:00 do 6:00 ali 19:00 do 7:00, da mi kar narodno Se hranujemo na 4 uro čez dan ta zadnji mesec (kar je samo 4x vsak dan). Mi že popije 200ml (od tega 2x z riževo kašico) Jaz se grem hitro urejat potem mi2 greva zunaj na zrak. Ne se ne učim, ker še nisem dobila noben odgovor gled denarja, da nič ne bo 5.12 ciaoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo mamice in (bodite pridni)
11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm 09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 3.12.2008 9:25:02
|
|
|
|
buhtlčk
|
IZVIRNO SPOROČILO: cebrca Živjo! Mene danes ne bo! Sem se samo toliko uspela privlečt do računalnika da to napišem. Me je spet tako usekalo v križ da se še na WC komaj zvlečem. Lepo bodite, težko sedim in grem ležat. Še Ivana ne morem dvignit! Se beremo! boga
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 3.12.2008 9:25:42
|
|
|
|
anita goitan
|
buhtlčk prideta?
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 3.12.2008 9:26:15
|
|
|
|
buhtlčk
|
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz Mene zdaj spet že nekaj dni išias muči. Tista krema nič ne pomaga. Po včerih je tako hudo, da tudi hodit ne morem. še ena
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 3.12.2008 9:26:25
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša Erin, slikico frizurice. aja, frizura je samo ne vem kako naj se slikam??? Naštimam na 5 sekund in laufam pred fotiča? matejchi -tega klobasamana si ti naredila a si z interneta pobrala?? Dober je Le kje bi ti začela s pojedino pri njem...hmmm Ma ne rabiš odgovarjat...vem, vem...
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 3.12.2008 9:27:50
|
|
|
|
buhtlčk
|
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan buhtlčk prideta? vse kaže da čeprov sem včeraj preklela tole čestitko...cela travma...no ja, je narjena (tko da izgovori za druge ne pridejo v poštev)
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 3.12.2008 9:31:54
|
|
|
|
matejchi
|
Lahko pa brez čestitk.... , saj ne, samo jaz sem jo mogla še spacat.. kr neki, samo važno je, da je namen.. pa še tamala mi spi, mislim ne vem al je tok vesela, da spet doma spi al kaj.. A lahko katera spet imena pripravi?
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 3.12.2008 9:34:09
|
|
|
|
buhtlčk
|
anita še naša noč, da ti bo lažje, pa da si deliva zobotrebce (čeprov sem jaz že mal navajena, jih je velik takih zadnji mesec) spanje 8.30-1.30, potem pa jest z vmesnim dremanjem do 2.30, pokonci ob 3.30, jest z vmesnim dremanjem do 4.15, pokonci ob 5.30 - sem dala samo kapljice za krče, pa je potem spal še do 6.30. Torej od 1.30 smo spali 3 ure, če ne odštejem tistih minut, ko uspavam še sebe, pa grem na wc, pa poslušam jamranje preden čisto zaspi.... Tko da zjutrej prva misel je bla, da ne grem nikamor. Sam zdej sem pa recimo da ok Sam ne vem, kako ga v prevelikem kombinezonu v lupinco spravit...bo že
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?