|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del***
3.12.2008 18:28:25   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: tatly

srecanje uspelo?
erin-neza vidvi mata strah voznje jaz pa taki strah da ko sem delala izpit in prisla do voznje sem vse skupaj pustla,pa me vsi nastimujejo naj grem samo se nisem zato.
glede caja-midvi se ne dojima vec pa mi noce caja samo jo vsaki dan prisilim da ga malo spije,pol pa vecina tak izbruha
zoja misa-si ze kupla sestri user posted image ?

No jaz sem 4 lete uživala pri vožnji dokler sem dobila panični napad kar naenkrat. Saj še sedaj vozim vendar v tunnel ne bom šla. Sploh, če bi imela Nežo seboj.

Hvala punce user posted image  Po eni strani sem kar vesela, da sem po 8 let eno poznala kar imam isto fobije kot jaz.

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
3.12.2008 18:45:34   
tinka14
helou,
js sem danes že dobila paket od baby centra. to je pa res enostavno in fajn. bom še večkrat. zdej že brskam po netu, kaj vse se da kupit kr doma. eh, sej je fajn it mal po svetu, pa na kavico...

maja t, js jem med. v čaju in na kruhu. nesem še slišala, da ga ne bi smela, za user posted image pa vem, da ga ne smejo.

nell, kaj je fajna slikca!!

IZVIRNO SPOROČILO: Erin

Mi smo pa kupil kengurujčka in ga sedaj sploh ne upava nosit v njem ker skoz poliva.. Grrrrr... Pa tako sem se veselila...

erin, js dam kr pleničko med glavo in mene, ker me tudi včasih doleti na sprehodu. včasih še v žep eno, če je nuja....

tele dve slikce sem malo oblikovala in jih bom dala razvit in poslala kot vabilo za krst. katera se vam zdi boljša??

user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil tinka14 -- 3.12.2008 18:54:14 >

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3077
3.12.2008 18:46:17   
tinka14
uf, mal velike slikice, sem hotla sam mal večjo, da se napis vidi, pa je mal pretirano... aha se da urediti.

< Sporočilo je popravil tinka14 -- 3.12.2008 18:50:25 >

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 3078
3.12.2008 18:52:41   
gajka
tinka14 - jaz glasujem za ta prvo verzijo! user posted image

K_a_t_j_a - lahko je prišlo do razlike v teži zaradi oblačil (plenička, bodi), pa mogoče je bil dan prej ravno pred tehtanjem polulan/pokakan, pa dalj časa od hranjenja... user posted image Če hočeš pri user posted image korektno spremljati težo, ga moraš vedno tehtati pod enakimi pogoji (isti čas dneva, enako oblečen ali bolje kar nagec, enako sit, itd.)...

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 3079
3.12.2008 18:55:29   
mariane
uau,full lepa fotka,tud jaz bom verjetno nabavila božičkovo kapo.Grem jutri itak v šoping za miklavžauser posted image .
andrejaboris-upam,da ni kaj hujšgauser posted image user posted image

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 3080
3.12.2008 18:58:25   
tinka14
gajka, hvala za tvoj glasuser posted image

da ti še tisto razložim. v artu (al pa kje drugje) kupiš lepilo za servietno tehniko in servetke (najbolš da ne v tej trgovini, ker so ful dražji, ampak tuš, špar...). potem pa samo obrežeš servetek in odstraniš spodnjo plast na njem, in s čopičem namažeš na voščilnivo - al pa na en drug papir in potem obrežeš, ko se posuši in potem prilepiš na voščilnico, men je ta druga varianta bolša, ker ni vse popackano potem po voščilnici. čist enostavne so in kr lepe. bojo drugo leto spet kake bolj zahtevne. tvoje so mi ble res tut tk všeč. take enostavne, nč načičkane. ne vem, če te ne bom drugo leto kopiralauser posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3081
3.12.2008 18:59:33   
mariane
Tinka 14-jaz pa glasujem za drugo verzijouser posted image

(odgovor članu mariane)
Neposredna povezava do sporočila: 3082
3.12.2008 19:03:11   
Ryssa
Tinka glasujem za prvo user posted image

(odgovor članu mariane)
Neposredna povezava do sporočila: 3083
3.12.2008 19:07:09   
gajka
tinka14 - hvala za opis servietne tehnike. Nisem vedela, da obstaja kakšno posebno lepilo za to. user posted image Drugič pa brez problema kopiraš mojo idejo za voščilnice, ne bom nič jezna. Se mi dopade, da je komu moj izdelek oz. ideja všeč. user posted image

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 3084
3.12.2008 19:13:03   
gajka
andrejaboris - nas niso nič posebej testirali za alergije. Edino kakec so testirali, pa najbrž ni bilo nič takega not, ker me ni nihče klical. user posted image
Eneja bi po mojem mnenju tvoja M lahko motila tako, da bi mleko zavračal, ker sem nekje brala, da bi naj takrat rahlo okus spremenilo. Mogoče ga res lahko zaradi tega tudi zvija. user posted image Kaj pa, če so za vročino krivi kakšni prihajajoči zobki? user posted image Drugače pa pojdita jutri do P, da pridete zadevi do dna. user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3085
3.12.2008 19:23:29   
Češnjica
Tinka 14 - obe verziji sta ful ful lepi, si se res potrudila. Glasujem pa za prvo! user posted image

Zala, 10.08.2008
Žiga, 16.06.2010

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 3086
3.12.2008 19:27:14   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: Ryssa

Tudi jaz

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 3087
3.12.2008 19:51:25   
karmar
IZVIRNO SPOROČILO: tinka14

user posted image  

PRIDEMO!!!

hecam se.
tole si pa bomba naredila. Vse pohvale, verjetno da bo med redkimi vabili, ki ne bodo romala v koš. Vsaj jaz ne bi nikoli vrgla takega, za navadno pa si ne upam trdit.

< Sporočilo je popravil karmar -- 3.12.2008 19:53:16 >

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 3088
3.12.2008 19:52:18   
bella02
user posted image
Evo še mene!

nell, krasna slikcauser posted image

Erin in Neža, vedela sem, da to obstaja, da je tako hudo, pa nisem nikoli razmišljala. Je pa res, da sem sama panična v snegu, tako da si morda malce predstavljam vajino stisko

tinka, glasujem za prvo slikco, sicer sta obe lepi, prva mi je pa res čudovita

buhtlčk, upam, da nimaš po celem stanovanju lepih majhnih rdečih zvezdicuser posted image user posted image

Zoja Miša, škoda, da ti ni uspelo

cebrca, naj ti križ nehaj nagajat in upam, da drugič prideš

gajka, ti drugič prideš, a ne?

Nevaeva, kje si pa ti? Oglasi se kaj, ja?

Ja, srečanje je bilo luštno. Čakamo, da se nam javi naš fotoreporter. Pa moj printer je proklopljen in delauser posted image . Se še kasnej javim
user posted image

< Sporočilo je popravil bella02 -- 3.12.2008 19:56:55 >

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3089
3.12.2008 19:54:57   
sayuri
user posted image DA se še jaz javim. Smo šli res še malce v BTC. Smo si itak vzeli dan zase, za nič, kar tako, za kavico, kosilo...user posted image  Filip se je v City parku igral pri tistih vsemogočih igračah, jaz sem previjala, hranilauser posted image . Domov smo prispeli šele ob 18h.

Slikice sem dala pomanjšat na shrani.si. Jih prilepim takoj, ko bojo pomanjšane. Se pa pridružujem mnenju ostalih....bilo je lepo, umirjeno, bolj sproščeno... Verjetno tudi zato, ker nas je bilo manj. Jaz imam občutek da vas poznam že od nekdaj. VSe ste tko fejst. user posted image  Vesela sem, da vas poznam. Še možek je bil navdušen nad vami. user posted image  Filip pa itak.user posted image
Zoja Miša...smo te pogrešale user posted image  in ostale seveda tudi. user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3090
3.12.2008 19:57:59   
ozziebo
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

IZVIRNO SPOROČILO: Ryssa

Tudi jaz

Tudi jaz. Ful lepo!

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3091
3.12.2008 19:58:42   
ozziebo
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

Punce, tiste ki ste na dieti brez MKL in jajca, tale recept je dobr, dodajte še suhe slive ali pa marelice, pa več jabolk:
http://kulinarika.net/recept/sladice/Biskvit_brez_jajc_in_mleka-10096.html

Že stestirano oz. pojedeno, božansko!!!

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 3092
3.12.2008 20:21:01   
sayuri
No takole. Obljubljene slikice  user posted image

Kofetkarce
user posted image

buhtlček & Gašper
user posted image

bella02 & Teja
user posted image

anita goitan & Zoja
user posted image

matejchi & Maruša
user posted image

naty & Jošt
user posted image

tejkaz & Jaša
user posted image

Kryssia & rok v vozičku (spi)
user posted image

Rok od Kryssie
user posted image

Edina slika, kjer sem jaz na sliki user posted image
user posted image

matejchi & buhtlčk
user posted image

Zoja
user posted image

Maruša
user posted image

naty&Jošt, tejkaz& Jaša
user posted image

moj možek user posted image
user posted image

Filip
user posted image

Zara & Lovro
user posted image

Naše čestitke
user posted image

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 3093
3.12.2008 20:26:06   
tinka14
sayuri, tvoja dva čmrleka sta pa že mal utesnjena v vozeku user posted image

hvala vsem za pohvale user posted image
zdej sem še 10 čestitk naredila, zdej se grem pa user posted image posvetit. ampak še pridem kej user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3094
3.12.2008 20:33:40   
K_a_t_j_a
Končno je Jan zaspal. Komaj mu je uspelo zaspat.
MajaT. lepe skvačkane igračke!user posted image user posted image user posted image   In obrat Zare na trebušček!Tudi moja mama kvačka, sam ona zaenkrat sam prtičke.
cebrca user posted image user posted image user posted image upam, da kmalu mine bolečina v križu. user posted image user posted image user posted image
tejkaz tudi zate user posted image user posted image user posted image in user posted image user posted image user posted image ,naj te ta išias že pusti enkrat pri miru.
Erin  pletenice je še nekaj. Če bi bila bližje, bi jo lahko prišla poskusit.user posted image Pa tista slika glede Karla je pa dobra ja user posted image user posted image
neža in Erin user posted image user posted image user posted image user posted image tole z napadi more bit pa kar hudo.user posted image
user posted image user posted image user posted image Za vse, ki ponoči malo spite in imate pestro.  Mi še kar spimo, edino danes je nekj tečkal, on dudo ven jaz dudo not.user posted image Bil je pa sit.
Zoja Miša za tvojo mamo pa uspešno operacijo user posted image user posted image user posted image .
tinka14 glasujem za prvo!user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil K_a_t_j_a -- 3.12.2008 20:34:52 >

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3095
3.12.2008 20:36:27   
Maja T.
Zara user posted image in že user posted image , jaz pa gledam Bridget Jones, samo se mi tako user posted image

Tinka
jaz glasujem za prvo slikico, sta pa obe user posted image .

Erin stolček je doma, kako je lep user posted image user posted image user posted image .

Moj user posted image si je pa danes sam darilo kupil user posted image Ko je šel na pošto je zavil še v Big Benga in kupil DVD snemalnik. Zapravil malo premoženje stolček + DVD snemalnik, hmmmmmmmm... user posted image , eh...

Sem mislila, da so slikice že gor. Nič bom jih jutri pogledala, grem danes malo prej spat.

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 3096
3.12.2008 20:40:57   
Maja T.
Ups,  user posted image slikice so že gor, kako ste vse cart s svojimi user posted image , prekrasno
user posted image

ZARA - 08.07.2008

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 3097
3.12.2008 20:41:03   
K_a_t_j_a
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Super lepe slikice!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Vsi ste tak luštni!user posted image
Se vidi, da ste se imeli super!

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 3098
3.12.2008 20:44:35   
Maja T.
user posted image

ZARA - 08.07.2008

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 3099
3.12.2008 20:55:12   
Zoja Miša
Ja kaj so nas pa stišali na levo?! A samo jaz tako vidim?user posted image

Tatly, nisemuser posted image . Sedaj sva se z user posted image  odločila, da dava vsem skodelice z sliko Kaje Line delati, kaj bo pa zraven kdo dobil, bom pa že poštudirala, menda.

Maja T, ne bova še spustila, ampak Kaja Lina je ipak mlajša od Zare za cel mesec. Tako da jevi, ko boš, da se vem orientiratiuser posted image . Super za darilo. Jah, kaj češ, moški. user posted image tudi pravi, da je Playstation za Kajo Lino kupiluser posted image

Krysia, ja res, pa drugič, mi je bilo hudo, da naju ni bilo. Sem pospešeno na vas mislila. Na Triglav lahko gremo pa skupaj, saj ni tak big deal gor prit, ampak je pa res, da je mnogokje lepše, kot ravno Triglav. Ampak jaz sem bila goruser posted image

Anderjaboris, da bo le vse o.k.user posted image

Erin, važno, da si se navadila in da si to sprejela.

Nell user posted image user posted image user posted image

Katja, tale tvoj Jan je pa res cukerček, pa nič ni jokal, super.

Tinka, vsekakor sem za prvo opcijo!

Sayuri, saj sem vedela, da ste šli v šopinguser posted image  Pa ker ste me tako pogrešale, naslednjič ni šans da to zamudim! Tako v januarju se moramo dobiti. 14.1.2009, srečanje, kje se zmenimo po novem letu. Če ste za, javite. (ups, sem se pravkar javila, da bom seznamček pisalauser posted image , no, se bom že naučila, ne?!). Povej mi, ali nalepke za Mercator še veljejo, ker moram potem teto za rokav pocukati. In na zs mi naslov napiši, da ti jih pošljem.user posted image  Pa možek mene ni spoznal, kako bi šele potem bil navdušenuser posted image . Se hecam...user posted image
Kako lepe slikice!user posted image  In kakšne super čestitke!!! Veš kaj, jaz bom svojo tebi poslala, ker sem ti itak že ''dolžna'' za slikice telovadbeuser posted image  Pa čokolado tudi dobiš, nič batuser posted image

Hvala vsem za lepe želje za mojo mami!user posted image

Grem pod tuš, pa v mižule. NOČKA

user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?