Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 3.12.2008 13:27:39
|
|
|
|
Čebel@
|
sunny,urša.....hvala.....zgleda da mi ni treba delati panike ker če bi bilo karkoli narobe bi se zgleda mogel cepiti tudi možek......verjetno bojo res samo kri vzeli
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 3.12.2008 13:28:47
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: akvalina hepatitis b ??? jaz nč ne vem ne?sem dobila napotnico še za eno rundo za toxo in za hepatitis jap...mene so danes a cepili ali vzeli kri?a po je to čisto normalno da nardijo?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 3.12.2008 13:31:47
|
|
|
|
sunny24
|
Sam meni ne vem, kdaj bojo spet...Zadnjič mi je rekla sam za vodo, nič za kri. Sicer sem pa kri dala pred prejšnim pregledom v 25t, tko, da po mojem me zdej ne bojo spet špikali...Dosti krvi sm jim že dala in ne dam več...K boli ko 100 !
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 3.12.2008 13:33:36
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: akvalina hepatitis b ??? jaz nč ne vem ne?sem dobila napotnico še za eno rundo za toxo in za hepatitis jap...mene so danes a cepili ali vzeli kri?a po je to čisto normalno da nardijo? vzeli 4 epruvetke krvi in vodo....normalno po spisku preiskav.....
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 3.12.2008 13:34:54
|
|
|
|
Urša08
|
Ajvy potem sva ble obe dons v laboratoriju. Kdaj maš pa pregled? jaz ga mam jutri popoldan.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 3.12.2008 13:38:38
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Ajvy potem sva ble obe dons v laboratoriju. Kdaj maš pa pregled? jaz ga mam jutri popoldan. jst sem ga že imela....mislim, da prejšnji teden...samo sem ga imela popoldan....v laboratorij sem morala pa na tešč...tak da sem izkoristla to da je možek na bolniški..pa sva šla danes..... Zdej mam pa 16. pregled....kmalu.... Aha..ti moraš pa v laboratorij en dan prej....sej to je super....pol ma G rezultate že na mizi
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 3.12.2008 13:41:09
|
|
|
|
sunny24
|
O ajvy, kako smo? Zdej pa se šibam preoblečt in grem malo h noni se spet igrat fuzbal z našim Šonijem! Morm izkoristit tak lep sonček, k lahko da ga že jutri ne bo več! Lep dan še naprej, pa se tipkamo pole! papa
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 3.12.2008 13:43:36
|
|
|
|
Ajvy
|
Sunny...smo kar v redu,.....gre.....rastemo grem še malo počivat preden princeska pride domov..... lep dan vsem...se mi zdi da tak dol vleče dananšnji dan....
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 3.12.2008 13:59:54
|
|
|
|
Čebel@
|
a zdej pa vse greste.....sem šla malo vodoravno in se je mala tko fajn guzila da mi je kar buši valovil......sem reklame pregledala in ugotovila da bova šla v baumax po topli pod in eno komodo....zdej sem pa spet na tortico navalila
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 3.12.2008 14:01:08
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: akvalina hepatitis b ??? jaz nč ne vem ne?sem dobila napotnico še za eno rundo za toxo in za hepatitis jap...mene so danes a cepili ali vzeli kri?a po je to čisto normalno da nardijo? vzeli 4 epruvetke krvi in vodo....normalno po spisku preiskav..... ah sej imam dosti krvi....za izvoz .......sej slej ko prej se bo to špikanje končalo
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 3.12.2008 14:29:54
|
|
|
|
Deja
|
Ojla majchy - še od mene sunny - hvala še enkrat No jaz sem pravkar prišla iz laboratorija... sem imela ICT, pa so mi glih kri jemal, pa sem jih mal popvrašala da zakaj še mi niso drugič prgledali kri za TOXO, pa so rekli, da sej so mi že kakih 5 tednov nazaj - pa sem jih prav morala prepričevat da mi še niso . Pol pa sem še vodo dala - tak da ju3 ne rabim v laboratorij hodit - ker imam UZ. Za konec pa bom jutri dobila še injekcijo ker sem Rh-. No upam da ne bo prehudo... Sicer pa je vseeno - sam da bom svojo pikico videla... Aja pa na CSD sem uredila papirje za zavitek... Zdaj pa se bo začela kalvarija glede financ. Kajti bila sem zaposlena, pol sem bila na ZZZS, pa na borzi.... tak da bom mela laufanja okoli... Pa mi je rekla na CSD da super da sem prišla prej, da bomo lahko do 60-ih dni pred PDP glih vse zrihtale - mislim papirje na kup in da se bo pravi čas oddalo... uf... zopet pišem romane... lep dan še naprej... aja... držite pesti - zopet grem k zobarju
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 3.12.2008 14:52:22
|
|
|
|
Pikica5
|
Zdravo punce, majch kako ste kaj? Vaše pikice pridno brcajo? jaz sem zelo utrujena in nerodna. Komaj čakam ju3 na pregled Želim vam lep dan še naprej
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 3.12.2008 15:03:39
|
|
|
|
petrap
|
deja...sem šele zdaj pogruntala, da si me ti obiskala na netlogu ... no jaz grem pa zdaj u kino...mal še izkoristit čas ko sem v lj...sam po moje bom rabila lih eno uro, da bom pršla do tja...lepo čvekajte...pa se tipkamo...
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 3.12.2008 17:31:49
|
|
|
|
Pupka
|
2 debeli uri nobenga posta
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 3.12.2008 17:35:31
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupka 2 debeli uri nobenga posta to ne moreš vrjet da se februarčicam lahko zgodi..... evo mi smo pojedli kosilo in zdej možek čaka da pride en fant se fiziko al matematiko učit je bil tud včeraj tle jst sem Florjana poslal k babiki k babi pazi sosedova 2 otroka tak da imajo žur.... jst pa mal čekiram po netu....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 3.12.2008 18:05:49
|
|
|
|
Maksi1
|
Poklikano že dopoldan. Upam, da bo zmagala naša.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 3.12.2008 18:40:06
|
|
|
|
Deja
|
petra - ja malo sem počekirala na netlogu, ker sem navdušena nad poročnimi slikicami. So mi namreč zelo všeč, ker me spomnijo na najlepši dan v mojem življenju do sedaj - na 21.6.08, ko sem tudi jaz postala gospa... aja... pa zdaj ko berem tvoje poste se spomnim na tvoje slike in mi forum postaja bolj oseben. Dobi vzdevek, poleg avatarja še obraz....
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 3.12.2008 19:12:24
|
|
|
|
kayica24
|
Halo trebuškarce!!! Zdaj pa sem vas tudi jaz poklikala in vam dala največ zvezdic kar je možno,ker mate vse take lepe buščije Sunny jaz sem že dva dni sama,brez mojega ,ker je službeno na terenu... Ampak bo jutri že doma,tak da bo...Sva zdaj prvič narazn odkar sva skupaj in je malo hudo..Ampak me vsak veče pokliče-je moral v tujino-in me potem malo pomiri...
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 3.12.2008 19:16:43
|
|
|
|
sunny24
|
kayca, sej bo. Še par urc in greš spat, jutri bo pa že spet pri tebi!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 3.12.2008 19:35:57
|
|
|
|
kayica24
|
kje pa ste vse???
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 3.12.2008 19:42:41
|
|
|
|
Ajvy
|
Zdravo....ste vse poklikane (kolk se to grozn sliši) Deja...to pa bo enga letanja ,.ja...midva sva zadnjič porabla tri ure za 4 papirje...svva bla vesela, da sva jih sploh dubla...k je tolk ene birokracije povsod..... Srečno jutri za pikico...ni nič strašnega..zato strah pusti doma. ali pa ga vzemi s seboj k zobarju ( vsaj jst bi ga ) Pikica....tebi pa verjamem, da si že malo okorna....že veš kdo je drugo dete? Boš vprašala? Pa imena že imaste?? Balonchy<...kako sta ti in tvoje zdravje....že sodelujeta?? KAyica...želim ti da ti čimprej mine...da boš spet uživala s svojim Sunny---full dober za telovadbo....ponavadi je tako, da ko se mi umirimo, potem pikice začnejo svojo telovadbo
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 3.12.2008 19:53:08
|
|
|
|
Vesnozaver
|
kuku, so pa res 'zatisne urce' tu:) sem prisla pogledat, ce je brkn gor, da se za jutri zmeniva, pa zgleda, da se ma obiske. Ajvy ti tak lepo vse pokomentiras, nic pa ne poves kako si pa ti, vidva, vi vsi? razn tega da rastete in da se ti dan vlece
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 3.12.2008 19:53:47
|
|
|
|
Vesnozaver
|
o kayica pozdravljena:)
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......