|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 3.del...
3.12.2008 11:19:31   
Vesnozaver
brkn saj ce sem dinozaver se ne pomeni, da se mesojeda, tako da komot prides, nic batuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 4176
3.12.2008 11:35:28   
petrap
ja res komaj čakam, da končam...danes je bla spet orng gužva, sem se vozila uro pa pol..še enkrat dlje kot bi se mogla...sam sem se spomnila, da morm sam še mal potrpet..user posted image

če vam prou iskreno povem, se prou bojim, da se mi bo ful vlekl...kaj bom počela? si sploh ne morm predstavlat, ker maš kar na enkrat tulk časa...sam se bom po moje znajdla al kaj pravte? user posted image user posted image user posted image

majchy jaz se popolnoma strinjam, da ni treba preveč skrbet...ker če pupika miga, ji pol že ni tko hudo...je pa mučno čakati na nov pregled, sam saj smo me s tabo...user posted image

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4177
3.12.2008 11:39:46   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: petrap
če vam prou iskreno povem, se prou bojim, da se mi bo ful vlekl...kaj bom počela? si sploh ne morm predstavlat, ker maš kar na enkrat tulk časa...sam se bom po moje znajdla al kaj pravte? user posted image user posted image user posted image

sej so prazniki pred vrati pa še me smo tu ravno s tem razlogom da ti ne bo dolgčas tak da sej veš čvek na čvek pa dnevi kr letijouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 4178
3.12.2008 11:43:01   
Čebel@
hvala vam punce ker mislite name......sem šla do ginekologinje da mi da še enkrat papirje pa na socialo sem šla pa mi je tam prijazna teta vse lepo razložila.....pa sem ji rekla če lahko prej urejamo ker ne vem če bom ostala v P pa je rekla da sploh ni panike
katjuša....tvoja mami ve kako se počutim.....moj foter ko mu je mami povedala je ratal bled ko stena-jih full skrbi zame zato mi je kar majčkeno žal da sem povedala ker zdej bojo vsi  živčni

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 4179
3.12.2008 11:46:27   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

sej so prazniki pred vrati pa še me smo tu ravno s tem razlogom da ti ne bo dolgčas tak da sej veš čvek na čvek pa dnevi kr letijouser posted image user posted image user posted image user posted image

se strinjam.......pa malo boš za user posted image  prištimovala pa boš že tam-no skorej
petra a samo še 7 dni-zakonuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4180
3.12.2008 12:00:08   
brkn83
vesnozaver - kje v Mariboru pa si doma. Namreč, maribora sicer ne poznam kaj dobro, res da sem študirala tam, pa tudi tri leta živela.
Sam ne vem še kdaj bi prišla, al jutri al pa v petek?Kdaj pa tebi bolj odgovarja?

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4181
3.12.2008 12:00:15   
Maksi1
Dober dan.

Petrap - čestitke za samo še 7 dni. Ne se bat, tudi doma bo šel cajt hitro mimo. Še prehitro.

Akvalina - Žan je pa tak crtkan kuhar.

Majchy - držim pesti, da bo vse ok.

Sunny - glede tega laboratorja - a se ti spomneš - ali damo samo vodo, al tudi kri? Jaz sem prav pozabla.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4182
3.12.2008 12:03:10   
petrap
majchy ja sam še 7 dni user posted image user posted image user posted image ...saj veš koliko časa že odštevam, tko da se teh 7 dni zdi zanemarljivo malo user posted image user posted image user posted image

tko da ni šans, da ostaneš v porodnišnici...kdo bo pa pol tko vneto debatirou z mano user posted image ...ah majchy saj vsi skrbimo zate, tko da je čist razumljivo, da tvoji starši tudi...mislm, da je pa kar prou da si jim povedala...

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4183
3.12.2008 12:06:02   
Čebel@

majchy ja sam še 7 dni user posted image user posted image user posted image ...saj veš koliko časa že odštevam, tko da se teh 7 dni zdi zanemarljivo malo user posted image user posted image user posted image

tko da ni šans, da ostaneš v porodnišnici...kdo bo pa pol tko vneto debatirou z mano user posted image ...ah majchy saj vsi skrbimo zate, tko da je čist razumljivo, da tvoji starši tudi...mislm, da je pa kar prou da si jim povedala...

bom mojga poslala da bo moja zamenjava tuki gor-bo on čvekov z vamiuser posted image .....a danes pa študentka(maja)kar sama dela?igraš šefa a neuser posted image

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 4184
3.12.2008 12:12:10   
Balonchy

user posted image
user posted image

user posted image

PDPIme (starost)(št.user posted image , št.user posted image )Spol-imePreglediPorod.
user posted image  1.2. rebeka84           (1,0)  user posted image                 17.12.  LJ
user posted image   2.2. smokvica72      (3,0)   user posted image                 ?     LJ               
user posted image   2.2. TEDIGO (30)     (2,0)   user posted image                  ?      
user posted image   3.2. mamutka          (3,2)   user posted image                ?
user posted image   3.2. bara10             (2,0)   user posted image                 ?
user posted image   3.2. LaraS               (x,x)    user posted image                ?
user posted image   5.2. Ajvy                  (2,1)   user posted image                16.12.  LJ
user posted image   5.2. nina 166           (2,1)   user posted image                ?
user posted image   5.2. Nusa30 (30)     (2,1)   user posted image                 ?
user posted image    5.2. petrap (24)      (1,0)    user posted image               17.12.  PO
user posted image  5.2. claud (22)          (1,0)   user posted image - Larissa     6.1.
user posted image   6.2. kk85                  (2,1)   user posted image                 ?
user posted image   6.2. RAISA (35)         (2,1)   user posted image                  ?       LJ
user posted image    7.2. witto (29)         (1,0)   user posted image                 3.12.  IZ 
user posted image   7.2. carmar               (2,1)   user posted image                 ?
user posted image  7.2. suzyto                 (2,1)   user posted image - Lora       ?
user posted image   8.2. reckova (24)      (1,0)   user posted image               15.12.  MB 
user posted image   8.2. timy (29)            (1,0)   user posted image - Eva         12.1.  CE
user posted image   8.2. Nea                    (4,2)  user posted image                   ?
user posted image   8.2. diamantina (23) (1,0)  user posted image - Ambrož    9
.12. MB
user posted image  8.2. Pupka (24)          (2,1)  user posted image                12.12.  PT
user posted image  10.2. cati (28)            (3,0)   user posted image                   5.1.   MB
user posted image 10.2. kolumbo             (x,1)   user posted image                 3.12.
user posted image 10.2. Shuka                 (3,0)  user posted image                 24.12.
user posted image 10.2. Katjusa (27)       (2,1)  user posted image                 8.12. CE
user posted image  10.2. orto2 (28)          (1,0)  user posted image                5.12. LJ
user posted image  10.2. barbyka (32)      (3,1)  user posted image                     ?    LJ
user posted image  13.2. izidora                (5,2)  user posted image                    ?
user posted image  14.2. Kranjcanka         (x,x)  user posted image                    ?
user posted image  14.2. Maša29              (1,0)  user posted image                    ?   JES
user posted image  14.2. Kaška (33)         (1,0)  user posted image                     ?   CE
user posted image  15.2. micamuca           (1,0)  user posted image                     ?
user posted image  15.2. SALT (23)            (2,0)   user posted image                     CE 
user posted image  16.2. birdy                   (2,1)  user posted image                     ?
user posted image  16.2. kayica24 (24)     (1,0)  user posted image  - Marinela  10.12. PT
user posted image  16.2. vesnozaver (27) (1,0)  user posted image - Aljaž           ?    MB
user posted image  16.2. mala* (23)          (1,0)  user posted image                    10.12. KR
user posted image  17.2. julija 30 (30)       (1,0)  user posted image                      ?    PT
user posted image  17.2. tanci29 (31)        (2,1)  user posted image                      6.1. 
user posted image  18.2. naia (25)             (1,0)  user posted image                       ?    LJ
user posted image  18.2. Želva                   (2,1)   user posted image                     ?
user posted image  18.2. *Nelly* (27)         (1,0)  user posted image                     ?
user posted image  19.2. zorica (30)           (1,0)  user posted image                      ?   MS
user posted image  20.2. maja83 (24)         (2,1)  user posted image                      ?   SG
user posted image  20.2. mrka                     (x,x)  user posted image                      ?
user posted image  20.2. macka27 (25)       (1,0)  user posted image                     ?  KR/LJ
user posted image  20.2. brkn83 (25)           (1,0)  user posted image                  23.12. CE
user posted image  21.2. Cvetka13              (2,1)  user posted image                   12.12.
user posted image  21.2. Maksi1                  (1,0)  user posted image                    5.12.
user posted image  21.2. Alter_ego              (2,1)  user posted image                    ? 
user posted image  22.2. Pikica5 (21)           (2,0)  user posted image user posted image               ?   MB
user posted image  22.2. glen (28)               (5,1)  user posted image - Val         10.12. IZ
user posted image  22.2. bad girl (24)          (4,1)  user posted image                   ?
user posted image  22.2. Deja (25)               (1,0)  user posted image                4.12.  CE
user posted image  23.2. antonia (32)          (3,0)  user posted image                      ?      PO
user posted image   23.2. majchy23 (23)      (1,0)  user posted image - Hana     12.12. LJ
user posted image  23.2. Anonimen              (x,x)  user posted image                    ?
user posted image  24.2. sunny24 (27)         (2,0)  user posted image                    8.12.  PO
user posted image  24.2. Luca (29)               (1,0)   user posted image                      ?   LJ
user posted image  25.2. delfinkica                (x,x)   user posted image                      ?
user posted image  25.2. boma2 (31)            (2,1)   user posted image                    19.12. LJ
user posted image  25.2. lilcha (28)               (1,0)   user posted image - Maša         23.12. LJ
user posted image  26.2. sazi (32)                (2,1)   user posted image                        ?    LJ
user posted image  26.2. piskot (33)             (2,1)   user posted image                          KR
user posted image  26.2. akvalina (27)          (3,1)  user posted image - Lea             8.12.  LJ
user posted image  26.2. BarbaraGS (28)      (1,0)  user posted image - Elizabeta   18.12.  LJ
user posted image  26.2. Miša99 (34)           (3,2)   user posted image                          ?     LJ
user posted image  28.2. dita7                      (x,x)   user posted image                        ?

user posted image user posted image user posted image    VSEH TREBUŠČKARC = 72   user posted image user posted image user posted image

user posted image  = 20
user posted image  = 14
 user posted image  = 39

Z nami so pot začele:   
kalaxy, nicnic, anonimna, loveforever - junija pričakuje user posted image   user posted image user posted image , fortun, mariana, Rubin, Fargesia, Katyy26, lea88

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4185
3.12.2008 12:12:12   
Balonchy

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4186
3.12.2008 12:14:28   
Katjusa
Majchy men se tud zdi prav da si povedala staršem, oni že od malega zate trepetajo in skrbijo in res je da jim je to še ena skrb več in da se bojijo zate sam je prav da vejo.... starševska ljubezen je brezpogojna in edinstvena in oni so zadnji, ki bi ti ne stali ob strani..... sploh so pa to tvoji najbližji in če njim ne moreš povedat svojih težav in skrbi ne vem komu bi jih potem lahko.... 

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4187
3.12.2008 12:17:50   
Čebel@
katjuša......zdaj ko bom sama mamica jih  ubistvu zastopim kako je da te tko nenormalno skrbi za otroka.......tašči ne mislim nič razlagat je pa moj reku da če me bo kej sikerala da ji bo povedal in da mi bo mogla dati mir-nebi pa rada da ona skos okli mene iz hinavščine skače ker recimo v celi nosečnosti ni enkrat vprašala kako sem jaz ali pa user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4188
3.12.2008 12:19:29   
Balonchy
Ojla čvekice...

Naj vam povem novico dneva...
Delam samo še ta in naslednji teden - pa še to samo po 4 ure!!! JUPIIIIIII... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj grem pa kri dat, da vidimo, če se je karkol spremenilo od včeraj do danes. Mislim, da antibiotikov ne bo treba (sem mal pofušala in sem si sama vzela kri in na hitr pogledala osnovne stvari user posted image )...

se vam javim popoldne od doma... So nam popravili net...

Bodte pridne...

Pa mal za se razvajat...
user posted image

+ za Ajvy in ostale mesojedke user posted image

user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4189
3.12.2008 12:20:53   
Pupka
dobro jutro, dober dan...

Upam da ste dobro... Nisem še nič brala... Na histro sem začela... pa kar odgovarjam:

sunny: če daš komentar se nešteje kot ocena... nad slikico so zvezdice in se postaviš z miško na zvezdico(odvisno kolko želiš dat oceno) pa klikneš... in pol si dala oceno, ko enkrat glasuješ pol ni možno več- vsaj isti dan ne... bom probala pa še danes, če gre...

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4190
3.12.2008 12:23:10   
Čebel@
balonchy.....super da gre služba k koncuuser posted image user posted image user posted image me veseli da ne bo antibiotikovuser posted image user posted image user posted image pa hvala za ruladouser posted image

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 4191
3.12.2008 12:24:29   
Maksi1
Balonchy - hvala za sladico. Sem pa vesela, da delaš samo še par dni. Držim tudi pesti zate, da se boš čimprej pozdravila.

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 4192
3.12.2008 12:24:52   
Pupka
sunny- preverjeno... Eno oceno lahko daš... Meni danes ne prime več za nobeno ponovno! 

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 4193
3.12.2008 12:26:32   
Čebel@
a ve kej veste:a moram v službo tudi nesti papir o pdp-ju?a ni to samo za socialo?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4194
3.12.2008 12:29:15   
Pupka
Moja mami pa dela kvasenico- upam da veste kaj je to! Se mi že prav sline cedijo user posted image user posted image user posted image

Če kakšen dan izpustim sladko mam pol tako krizo... Sem si danes že kupla frutabelo! user posted image drugače pa se držim nekak manj jest. Sam do ene dobre vage moram prit zdaj, ker naša doma laže- sigurno! Da če kilce niso ble pridne do pregleda še porihtam zadevo! Ker mi je tak hudo nerodno stopit tam na vago ko pokaže.... PREVEČ! ampak ni nič narobe zaradi tega- zaenkrat še.

Ma pa naš/a user posted image danes prave olimpijske igre...  user posted image user posted image

al pa mogoče trenira rock´n´roll  user posted image user posted image

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 4195
3.12.2008 12:29:59   
petrap
balonchy pol si k jaz z delom user posted image user posted image user posted image user posted image

ja majchy dones nč ne delam user posted image user posted image user posted image ..se mi ne da...pa itak ni tolk, da bi obe mogle delat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 4196
3.12.2008 12:36:49   
Čebel@
pupka jaz ne vem kaj je kvasenica ampak sliši se zelo okusnouser posted image
petra....kakšen dan pa lahko tudi malo bolj na iziuser posted image .....maš več časa za nasuser posted image

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 4197
3.12.2008 12:48:30   
sunny24
Dan! Kako smo? Pri nas je pa sonček! Jeeee! Prov paše. user posted image

Spet sm spala ko polh skori do 12h...To ne gre več tako! Pa sm mela budilko naštimano za prej, sam jo je edn sklopu, k jst je nism slišala, sam telefon je bil pod pouštrom...user posted image user posted image user posted image

maksi, jst morm v laboratorij it sam lulat. Ku je zdej s tem, k ne dajo več unga papirčka, a greš sam tja na okenček in jim poveš, da bi ti lulal al kako?

balonchy, super za tako lepo analizo krvi! Sam da je vse v redu!user posted image  Pa hvala za pecivo! Aja, pa super za službo! Frajerka! user posted image user posted image user posted image

pupka, sej to se je pol včeri pojavlo enkrat popoldne, prej pa ni blo in sem zato spraševala. Ker je pisalo, da bo glasovanje od 1.-5.12., možnost ocene je pa bla šele od včeri popoldne dalje...user posted image

akvalina, ku je dobr Žan na slikicah!user posted image  user posted image user posted image user posted image

majchy, vaša ma prave akrobacije v bušiju, a? Sej boš vidla, da bo vse v redu! Spčoh ne dvomim v to!

petrap, super za samo še 7 dni! To bo takoj tle! Pol boš pa cajt preganjala z nami tle na rr, pa rihtat boš mogla za user posted image ...Pol so že prazniki...

cati, super za lep pregled! user posted image user posted image user posted image

Kaj kej počnete? Veste koga pa jst malo pogrešam tle na rr...Claud se že učiri ni javla, pol je še witto...Ma en kup se jih ne javlja...user posted image

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 4198
3.12.2008 12:58:22   
akvalina
ojla sunny!
tud jaz sem opazla da se ene že nekaj časa ne javljajo, tud kolumbo,...user posted image

upam da so ok, da jim samo primanjkuje čas¨!

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4199
3.12.2008 12:59:17   
Maksi1
Majchy - ja, potrdilo o pdp moraš tudi na šiht nest.

Sunny - ko daš kartico, ti že sestra pove, na kaj si naročena. Če samo za vodo, ti bo dala samo lonček in ko opraviš, greš. Samo meni to ni všeč. Rajši imam listke.

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......