|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 3.del...
3.12.2008 13:02:49   
sunny24
Jst mam tudi rajši listke, k pol vsaj vem, da morm it v laboratorij. Če ne bi ti zadnjič omenla laboratorija, se sploh spomnla ne bi, da morm it. Pa še full čudno mi je blo, ku da mi tokrat ni treba it lulat, pa neki vem da mi je razlagala od teh listkov, sam je itak nism kej dosti poslušala...user posted image

Ja, sam kolumbo se pa tudi ni že par sni javla-ma možeka doma in je polno zaposlena!user posted image

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4201
3.12.2008 13:03:10   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1

Majchy - ja, potrdilo o pdp moraš tudi na šiht nest.
sem klicala-hočejo fotokopijo.......samo kok kle v tej firmi komplicirajo-v našem centru so me poslali v ljubljano,una tam pa v naklo-še dobro da sem klicarla kako pa kaj ker če bi me tkole pošiljal bi se mi direktno zmešalo

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4202
3.12.2008 13:03:44   
petrap
ja majchy mam prevsem več časa za vas...user posted image user posted image user posted image ...ma saj delam mal..ma pa naša štruca danes tud akrobatske ure...še maja tuki zravn lahko gleda kako mi valovi trebuh user posted image

sunny  maš prou..pozabim, da so prazniki vmes, pa da je moj tud doma med prazniki oziroma cel konec decembra...morm pa še vse oblekice pregledat, pa da vidm kaj mi še kaj manka...pol pa šoping..pa še mal se morm družit s prjatli, ker pol ne bo velik časa...tko da dela pouno user posted image user posted image user posted image user posted image

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4203
3.12.2008 13:04:31   
Čebel@
a bojo vas tudi špiknili za hepatitis b?mene bojo po novem letuuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4204
3.12.2008 13:04:42   
akvalina
user posted image  maksi kako pa kej dol na morju zgleda dons vreme? pr nas v kamniku je grdo oblačno!

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4205
3.12.2008 13:06:07   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: petrap

ja majchy mam prevsem več časa za vas...user posted image user posted image user posted image ...ma saj delam mal..ma pa naša štruca danes tud akrobatske ure...še maja tuki zravn lahko gleda kako mi valovi trebuh user posted image

sunny  maš prou..pozabim, da so prazniki vmes, pa da je moj tud doma med prazniki oziroma cel konec decembra...morm pa še vse oblekice pregledat, pa da vidm kaj mi še kaj manka...pol pa šoping..pa še mal se morm družit s prjatli, ker pol ne bo velik časa...tko da dela pouno user posted image user posted image user posted image user posted image

no si ugotovila da ti konec koncev ne bo dolgčasuser posted image user posted image ......super da ima mala take akrobacije-moja pa miruje

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 4206
3.12.2008 13:06:08   
akvalina
hepatitis b ???user posted image user posted image user posted image  jaz nč ne vemuser posted image

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 4207
3.12.2008 13:07:02   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: akvalina

hepatitis b ???user posted image user posted image user posted image  jaz nč ne vemuser posted image
ne?sem dobila napotnico še za eno rundo za toxo in za hepatitisuser posted image

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 4208
3.12.2008 13:07:11   
akvalina
majchy a to kje v materinski knjižci piše?

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 4209
3.12.2008 13:08:59   
Čebel@

majchy a to kje v materinski knjižci piše?
ne....dubla sem tak list za v laboratorij kot za toxo-no mejčken drugačen

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 4210
3.12.2008 13:11:51   
akvalina
a veš da se ne spomnim kako je blo pr žanu a sm se mogla kej cept a neuser posted image

user posted image to ti pošilj žanuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4211
3.12.2008 13:13:55   
sunny24
Majchy, meni so to sam na začetku pogledali in tokso sem že dala skozi, s hepatitisom pa tudi nism okužena...Boo?user posted image   Ker se spomnem, da mi je takrat rekla G, da super, da nisem mela hepatitisa B, k kao ni fajn za nosečnost in mi je to tudi v materinsko napisala...
A tokse še nisi prebolela? Sam to te itak nimajo kaj špikat, k če jo faseš, si na antibiotikih, za hepatitis pa pojma nimam, če cepijo v nosečnosti...

No petra, si vidla kako ti ne bo dolgčas? Veš kolk dela boš mela in bo takoj februar tle...Pol bo šele dela...user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4212
3.12.2008 13:14:05   
Čebel@

a veš da se ne spomnim kako je blo pr žanu a sm se mogla kej cept a neuser posted image

user posted image to ti pošilj žanuser posted image
a meni pošiljauser posted image ?pošli mu enga lupčka od čebelice majeuser posted image .......ja jaz nimam pojma zakaj me bojo cepili oz.uzeli kri(sploh ne vem-mislim da te cepijo)

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 4213
3.12.2008 13:15:28   
akvalina
majchy midva z žanom greva mal počivat ti pa tud glej da se greš mal spočit s tvojouser posted image !

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image evo od žana za tvojouser posted image

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 4214
3.12.2008 13:15:31   
sunny24
akvalina, maksi in jst smo iz NG in žal nismo na morju...Drugače pa mamo sonček v Gorici!user posted image  A prideš mal na sončka? Aja, kaj ti si še kar na bolovanju preko komisije?

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4215
3.12.2008 13:15:36   
Čebel@
sunny.....toxe še nisem prebolela in grem po novem letu dat v tretje kri....nobeden mi ni reku da sem okuženauser posted image user posted image user posted image no zdej me pa res skrbi

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4216
3.12.2008 13:16:25   
Čebel@

majchy midva z žanom greva mal počivat ti pa tud glej da se greš mal spočit s tvojouser posted image !

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image evo od žana za tvojouser posted image
hvala žanuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image fajn se spočijta

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 4217
3.12.2008 13:18:07   
akvalina
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

akvalina, maksi in jst smo iz NG in žal nismo na morju...Drugače pa mamo sonček v Gorici!user posted image  A prideš mal na sončka? Aja, kaj ti si še kar na bolovanju preko komisije?

ja jaz mam v ponedeljek pregled ampak vrjetn mi bo spet podaljšala ker sploh noče slišat o službi!user posted image user posted image user posted image user posted image še bolj k pr nas je zdej norišnica v drogeriji sploh zame k bi me zihr full stvari čakal če pridem delat, če pa me ne bo bodo mogle pa same do novega leta vse opravtuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4218
3.12.2008 13:18:23   
Vesnozaver
brkn doma sem na studencih, naceloma mi je vseeno ali jutri ali v petek,edino v petek zjutraj grem k svoji zdravnici po bolniški list.

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4219
3.12.2008 13:20:05   
Vesnozaver
petrap nic skrbet za dolgcajt,ko bos doma ker ga ne bo!user posted image  pri meni ga ni, tule visim, pa sopranove gledam, pa vmes se kaj pospravim, skuham, po tulifonu cvekam.....pa je en dva tri ze mozek doma

(odgovor članu Vesnozaver)
Neposredna povezava do sporočila: 4220
3.12.2008 13:22:23   
sunny24
Majchy, sej če nisi tokse prebolela, se verjetno paziš ne, da je ne bi lih zdej fasala. Sicer pa ni hudič da bi jo lih zdej k si nosečka dobila...Od hepatitisa B si pa lahko prebereš tukaj   http://sl.wikipedia.org/wiki/Hepatitis_B

Ne se zdej s tem sekirat! Pa to je itak super, da nisi okužena!

Neposredna povezava do sporočila: 4221
3.12.2008 13:22:27   
Urša08
majchy pomoje da si dobla za laboratorij za kri dat. To sem mela jaz dons, eno epruveto krvi za toxo, eno hepatitis, eno ne vem zakaj pa še vodo. V nosečnosti te 3* testirajo za tokso, če je še nisi prebolel, pa 2* za hepatitis. Nč skrbet pomoje da je to to.

Jaz sem šele zdele domov prišla. Sem šla zjutrej takoj v laboratorij, pa potem do prjatelce na zajtrk in kofetka, potem pa še na socialno papirje zrihtat. Mi je šel dopoldan tok hitr okol.user posted image Zdej pa kosilčka kuham, pa mal bi blo fino pospravit.

Neposredna povezava do sporočila: 4222
3.12.2008 13:22:53   
akvalina
caw punceuser posted image user posted image user posted image user posted image grem

Neposredna povezava do sporočila: 4223
3.12.2008 13:24:02   
Urša08
Akvalina lepo se spočij.user posted image

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 4224
3.12.2008 13:26:26   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

ne?sem dobila napotnico še za eno rundo za toxo in za hepatitisuser posted image

jap...mene so danes user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?